Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet anlatmamak gerekiyormuş, ben de bundan sonra öyle yapmaya karar verdim. çok kişiyle samimi davranarak yanlış yapmışım

evet anlatmamak gerekiyormuş, ben de bundan sonra öyle yapmaya karar verdim. çok kişiyle samimi davranarak yanlış yapmışım
insan birşeye üzüldüğünde içinde yangın ile birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor. o anda sabredebilmek, kimseye anlatmamak çok güzel. insanı ileride gelecek sıkıntılardan kurtarıyor...

insan birşeye üzüldüğünde içinde yangın ile birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor. o anda sabredebilmek, kimseye anlatmamak çok güzel. insanı ileride gelecek sıkıntılardan kurtarıyor...

ahhh keşke onu becerebilsem. aynen beni anlattın sanki.

kızlar bizim 25 nisanda evlilik yıldönümümüz bu ayda çok sıkışacağız ne yapsam acaba ekonomik bişey ayarlamam lazım fikir verirmisiniz.
Guzel bir sofra kurup hediye alarak kutlanabilir
Kalpli pasta yapilabilir

Haziranda da bizim yildonumumuz ramazana denk geliyo sevdigi yemekleri yapip kalpli pasta yapma fikri var aklimda.
Agzini yoklayip istedigini alirim.

Guzel bir sofra kurup hediye alarak kutlanabilir
Kalpli pasta yapilabilir

Haziranda da bizim yildonumumuz ramazana denk geliyo sevdigi yemekleri yapip kalpli pasta yapma fikri var aklimda.
Agzini yoklayip istedigini alirim.

kalpli pasta nasıl tarif yokmu hiç yapmadım da diyetteyiz ne olacak

intagramdan elbise aldık kargo dahıl 43 tl verdim.
birde ofise su aldım 11,5 tl
akşam kınaya gideceğim. takımı kına da vereceğim. ya aldığım çeyreklerden veririm yada 200 tl veririm kızın annesine.
kadın eşinden ayrı ve kızına herşeyin iyisinden çeyiz yaptı tek başına çalışarak. en azından borçlarını ödemesinde yardımcı olur diye kız tarafı olarak kızın annesine vereceğiz.

Ne güzel düşünmüşsün Canım

hoşgeldin canım birikim olmasa da harcamayı en aza indirmekte kardır

Oglumun odasini temizledim bir tülü asilcak yikaninca.

Oturma odasina girisip sonra mutfaga akanze.

Odadan odaya akiyorum bugun ver coskuyu dj.
Kolay gelsin canım
ohh süper kart kullanmamak :)
Çok güzel bir sözmüş canım
iyi günlerde kullan aldıklarını canım
en güzelini kadına ne kadar destek olsanız kar

Cok tesekkur ederim hicbirimizin evinden yuvasından hayatından bereket eksik olmasın
canım hoşgeldin tesekkur ederim duaların için Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

dün Euro ve dolar aldım. onlar da düşmeye başladı...
hep böyle oluyor zaten
ayni dert bende de var ben top noktadayken aldim simdi gözümde yaslarla düşüşünü izliyorum

ya demekki sizlerde benim gibisiniz. Bazen diyorum ki acaba ben asosyal miyim??ama arkadaşlarımla görüştüğümde de çok iyi anlamıyorum yoo asosyal değilim diyorum. Ama yalniz islerimi hallettigimde yada evimle ilgilendigimde yad gelip burada sizlerle dertlestigimde daha mutlu oluyorum. Keşke gerçek hayatta da görüşme firsatimiz olsa ama buradanda birbirimizin söylediklerini taaaa içimizde hissettigimizi biliyorum, hissediyorum. İyi ki varsiniz hanimlar.

Bugün 0 harcama yine

Esim gorevde yeni yemek yapmicam
Evdekileri yerim diye düşünmüştüm ama canım pek istemiyor
Çünkü bir dondurma goturdum diyetteydim di mi ben

Aksam zumba ve pilates dersim var
Önden gidip iki hareket etmeyi düşünüyorum
İşyerindekiler çok kilo verdin diyorlar
Halbuki kilom 60a takıldı kaldı vermedim
Sanırım bu sporlarin etkisi
Spor hocam da kizdi iki aydır %1 bile yağ yakmamissin dedi yapayım ben nerelere gideyim
Bilmiyor ki sürekli diyetimi bozuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…