- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
ben de çok almadım. 100 Euro ve 100 dolar ama keşke bir gün daha sebretseymişim. neyse nasipten öte yol yok...
ben zaten insanlara pek bir şey anlatmam. hiç kimse buna eşim de dahil beni tam olarak tanımaz, beni tam olarak bilmez...
bu bu söz de çok güzel...insana dert mi anlatılır, derdini suya anlat....insan alır dağıtır, su alır götürür....
insan birşeye üzüldüğünde içinde yangın ile birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor. o anda sabredebilmek, kimseye anlatmamak çok güzel. insanı ileride gelecek sıkıntılardan kurtarıyor...evet anlatmamak gerekiyormuş, ben de bundan sonra öyle yapmaya karar verdim. çok kişiyle samimi davranarak yanlış yapmışım
insan birşeye üzüldüğünde içinde yangın ile birilerine anlatma ihtiyacı duyuyor. o anda sabredebilmek, kimseye anlatmamak çok güzel. insanı ileride gelecek sıkıntılardan kurtarıyor...
ben başarabiliyorum artık..olmadı aynanın karşısına geçip kendime anlatıyorum.ahhh keşke onu becerebilsem. aynen beni anlattın sanki.
ben başarabiliyorum artık..olmadı aynanın karşısına geçip kendime anlatıyorum.
Guzel bir sofra kurup hediye alarak kutlanabilirkızlar bizim 25 nisanda evlilik yıldönümümüz bu ayda çok sıkışacağız ne yapsam acaba ekonomik bişey ayarlamam lazım fikir verirmisiniz.
Guzel bir sofra kurup hediye alarak kutlanabilir
Kalpli pasta yapilabilir
Haziranda da bizim yildonumumuz ramazana denk geliyo sevdigi yemekleri yapip kalpli pasta yapma fikri var aklimda.
Agzini yoklayip istedigini alirim.
Ne güzel düşünmüşsün Canımintagramdan elbise aldık kargo dahıl 43 tl verdim.
birde ofise su aldım 11,5 tl
akşam kınaya gideceğim. takımı kına da vereceğim. ya aldığım çeyreklerden veririm yada 200 tl veririm kızın annesine.
kadın eşinden ayrı ve kızına herşeyin iyisinden çeyiz yaptı tek başına çalışarak. en azından borçlarını ödemesinde yardımcı olur diye kız tarafı olarak kızın annesine vereceğiz.
At gitsin cnm buzluga :)gerçekten ben de pazartesi yemek yaptım hala var yemek, 3 gündür aynı yemekbugün eşim işyerinden yemek getirecekmiş. iyi oldu değişik bişey olur.bu ay bizim de kart ödememiz çok yeni aldığım telefon parası sıkıştırdı bizi
hoşgeldin canım birikim olmasa da harcamayı en aza indirmekte kardırKızlar hepinize merhaba yaklaşık 6-7 aydır bu forumu ve topiği takip ediyorum ama sessiz sessizçünkü epey bi borcumuz var hatta çevirmekte bile zorlanıyoduk yıl başına kadar çok şükür artık toparladık düzene koyduk hatta yavaş yavaş 3-5 kuruş da olsa biriktirmeye başladık ama asıl hedefimiz yıl sonu ciddi oranlarda birikim yapıp arsa almak şimdiye kadar yazmamamin sebebi hem çok fazla birikime başlamamış olmam hem de topiğin epey ilerlemiş olması tüm yorumları okuyamasamda ilk 100 kadar sayfayı ve 2000 den itibaren sayfayı düzenli okudum ancak biçoğunuzu az da olsa tanır oldum burdan çok samimi geldiniz hepiniz özellikle de gulfemhatun ve tr_lelli nin yazdığı şu msj lar çok etkiledi çok güzel kalplisiniz kızlar hepinizin herşey gönlünüze göre olsun beni güzel insanların varlıgına daha çok inandırdığınız için teşekkür ederim ve ayrıca sevgili Beth18 rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin tüm isteyen dileyenlerle birlikte
Kolay gelsin canımOglumun odasini temizledim bir tülü asilcak yikaninca.
Oturma odasina girisip sonra mutfaga akanze.
Odadan odaya akiyorum bugun ver coskuyu dj.
ohh süper kart kullanmamak :)Merhaba kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz yemeğimi yapıp ocağa koydum. Taze fasulye pişirdim bugün için. Yarısını direk buzluğa attım zaten.
Yanına bir salata bir ayran tamamdır. Artık tek çeşit yemek yapıyorum. Çünkü yenmiyor ve hep ziyan oluyor.
Bu sıralar çok eksiğim var almam gereken aksine cebimde de hiç param yok. Birikim yapamıyorum ama tasarrufa son gaz devam. Bu ayki hedefim kenara şu kadar koyarımdan ziyade kredi kartı ile hiç harcama yapmamaktı. Kartın hesap kesimine 4 gün var ve hala hiç harcama yapmadım
@mandaliina cebimizde paramız olmayınca pek sesimiz soluğumuzda çıkmıyor bizim
Çok güzel bir sözmüş canımben de çok almadım. 100 Euro ve 100 dolar ama keşke bir gün daha sebretseymişim. neyse nasipten öte yol yok...
ben zaten insanlara pek bir şey anlatmam. hiç kimse buna eşim de dahil beni tam olarak tanımaz, beni tam olarak bilmez...
bu bu söz de çok güzel...insana dert mi anlatılır, derdini suya anlat....insan alır dağıtır, su alır götürür....
iyi günlerde kullan aldıklarını canım@tobosoludulcinea hoşgeldin cnm
kızlar bugun 95 tl harcadım karttan cektırdım
gereklı olan seylerdı aldıklarım watsonstan aldım
şimdilik bu hafta baska harcama görünmüyor gıbı belli de olmaz bu ışler
altını da alamadım referandum sonrasına kalacak sanırım
en güzelini kadına ne kadar destek olsanız karintagramdan elbise aldık kargo dahıl 43 tl verdim.
birde ofise su aldım 11,5 tl
akşam kınaya gideceğim. takımı kına da vereceğim. ya aldığım çeyreklerden veririm yada 200 tl veririm kızın annesine.
kadın eşinden ayrı ve kızına herşeyin iyisinden çeyiz yaptı tek başına çalışarak. en azından borçlarını ödemesinde yardımcı olur diye kız tarafı olarak kızın annesine vereceğiz.
canım hoşgeldin tesekkur ederim duaların için Allah isteyen herkese nasip etsin insallahCok tesekkur ederimhicbirimizin evinden yuvasından hayatından bereket eksik olmasın
ayni dert bende de var ben top noktadayken aldim simdi gözümde yaslarla düşüşünü izliyorumdün Euro ve dolar aldım. onlar da düşmeye başladı...
hep böyle oluyor zaten
ya demekki sizlerde benim gibisiniz. Bazen diyorum ki acaba ben asosyal miyim??ama arkadaşlarımla görüştüğümde de çok iyi anlamıyorum yoo asosyal değilim diyorum. Ama yalniz islerimi hallettigimde yada evimle ilgilendigimde yad gelip burada sizlerle dertlestigimde daha mutlu oluyorum. Keşke gerçek hayatta da görüşme firsatimiz olsa ama buradanda birbirimizin söylediklerini taaaa içimizde hissettigimizi biliyorum, hissediyorum. İyi ki varsiniz hanimlar.ben eskiden benden uzaklaşmaya başlayan insanı daha çok arardım, sorardım.... daha çok dibine girerdim. ama hata imiş onu anladım. o zaman da hata olduğunu biliyordum ancak içime söz geçiremiyordum....
şimdi hep "allahım iyi insanı bana yaklaştır, kötü insanı benden uzaklaştır" diye dua ediyorum. ve eskiis gibi sorgulamıyorum.
artık kimse ile içli dışlı olmamaya özen gösteriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?