alcaz alcaz canikom bizden kaçar mi beee hem çok iyiyiz hem çok tutumluyuz evimizi ailemizi yuvamizi dusunuyoruz Allah inşallah bize istediklerimizi hayirlisiyla verçek bende inanıyorumtr_lelli bu arada geçen konuşmuştuk ben demistim ya umutsuzum diye artık benim de umudum var alcaz istediklerimizi:)) hepimiz
Kilo veririken bir sure sonra duruyor devam et spora sikilasmissindir platesle ozellikle.Bugün 0 harcama yine
Esim gorevde yeni yemek yapmicam
Evdekileri yerim diye düşünmüştüm ama canım pek istemiyor
Çünkü bir dondurma goturdum diyetteydim di mi ben
Aksam zumba ve pilates dersim var
Önden gidip iki hareket etmeyi düşünüyorum
İşyerindekiler çok kilo verdin diyorlar
Halbuki kilom 60a takıldı kaldı vermedim
Sanırım bu sporlarin etkisi
Spor hocam da kizdi iki aydır %1 bile yağ yakmamissin dedi yapayım ben nerelere gideyim
Bilmiyor ki sürekli diyetimi bozuyorum
canım pilates çok güzel hareketleri doğru yapınca tüm kaslarının agridığını hissediyorsun ama pilatesten sonra eser kalmıyor.spor salonu olmasa bile videolardan yapmani öneririm hem stres atarsin hemde vucuduna iyilik yapmış olursunKilo veririken bir sure sonra duruyor devam et spora sikilasmissindir platesle ozellikle.
Benimde kilo vermek degil ama sikilasmak icin spor yapmam lazim ama tembelim biraz:)
Tabiki alicaz ne sandintr_lelli bu arada geçen konuşmuştuk ben demistim ya umutsuzum diye artık benim de umudum var alcaz istediklerimizi:)) hepimiz
Aslinda bende video izleyerek evde yaparim topumda var ama boynum malum her hareketi yapamiyorum.canım pilates çok güzel hareketleri doğru yapınca tüm kaslarının agridığını hissediyorsun ama pilatesten sonra eser kalmıyor.spor salonu olmasa bile videolardan yapmani öneririm hem stres atarsin hemde vucuduna iyilik yapmış olursunbenimde cok kilom kalmadi yemeyerek 5 günde veririm ama önemli olan yememek değil sağlıklı olmak. Spordaki amacım daha çok bu.
Sende iyiki varsin canimKızlar ya çok seviyorum sizi iyi ki varsiniz gerçekten tüm kalbimle söylüyorum
canım öyle oluyor biliyorum bazen spor salonunda deli gibi hareket ediyorum bacakların erisin biraz istiyorum ama spor hocası bacaklarında gram erime yok diyorAslinda bende video izleyerek evde yaparim topumda var ama boynum malum her hareketi yapamiyorum.
Ben isteyince 2-3kiloda olsun verebilirdim ama suan durdu dun deli gibi yurudum yemekde yemeden yattim aksam ama sabah kalktim yine ayni kilodayim ya gr oyna bari yook.
Bana bir karamsarlik coktu uzerime yapisan bu 4 kiloyla yaza girmek istemiyorum ben
Bende bi bu huyumu seviyorum hani sogudugum insani cok icli disli bile olsam cabuk silerim.
Cabuk unuturum.
En sevdigim özelliklerimden diyebilirim guzel gozukmesede disardan.
Bazen bazi insanlarin uzerini cizmek gerekiyor.
Takiyor insan yoksa surekli dibini eseliyor
Gercekden az insan cok huzur diye bir soz varya nasil dogruya nasil guzel.
Hoşgeldinizzzz
Biz güzel kalplileri çekiyoruz ki
Dimigulfemhatun
Ben herkesi ayri ayri sevip degerli buluyorum
Kimselere anlatamadiklarimi burada paylasiyorum
1gun giremesem merak ediyorum acaba kizlar napti diye.
Olsun herzaman birikim malesef olmuyor
Odedigimiz krediler borclarda bizim sahip oldugumuz mal varliklarinin o da birikim.
Tasarruf etmekde bir birikim.
Ziyan etmemekde birikim.
Guzel insan biriktirmek de birikim
Canim cok iyi geldi motivencanım öyle oluyor biliyorum bazen spor salonunda deli gibi hareket ediyorum bacakların erisin biraz istiyorum ama spor hocası bacaklarında gram erime yok diyormoralini bozma 3-4 kilo nedir ki sen 10 kilo da verirsin ama önemli olan kaslarından gitmemesi yağ yakımını arttırman.şuanda malum kazadan dolayı kendini fazla zorlama zaten ufak ufak yürüyüşler yaparsan bence senin için faydalı tamamen iyileşince pilatese baslarsin.
Umarım veririm veremeyincede mutsuz oluyorumBirde yemek yemeden yatma sonuçta metabolizmamizin çalışması için enerjiye ihtiyacimiz var
Sen yürüyüşlerini yap göreceksin bir haftada metabolizman hizlanacak ve kilo vereceksintr_lelli
Aynen canımKesinlikle canım şu hayatta acı bi şekilde öğrendiğim derslerden biridir hatta mottom olmuş vaziyette ve gidenler için artık eskisi kadar çok üzülmüyorum giden gider kalan sağlar bizimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?