Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli bu arada geçen konuşmuştuk ben demistim ya umutsuzum diye artık benim de umudum var alcaz istediklerimizi:)) hepimiz
alcaz alcaz canikom bizden kaçar mi beee hem çok iyiyiz hem çok tutumluyuz evimizi ailemizi yuvamizi dusunuyoruz Allah inşallah bize istediklerimizi hayirlisiyla verçek bende inanıyorum

Kilo veririken bir sure sonra duruyor devam et spora sikilasmissindir platesle ozellikle.
Benimde kilo vermek degil ama sikilasmak icin spor yapmam lazim ama tembelim biraz:)

Kilo veririken bir sure sonra duruyor devam et spora sikilasmissindir platesle ozellikle.
Benimde kilo vermek degil ama sikilasmak icin spor yapmam lazim ama tembelim biraz:)
canım pilates çok güzel hareketleri doğru yapınca tüm kaslarının agridığını hissediyorsun ama pilatesten sonra eser kalmıyor.spor salonu olmasa bile videolardan yapmani öneririm hem stres atarsin hemde vucuduna iyilik yapmış olursun benimde cok kilom kalmadi yemeyerek 5 günde veririm ama önemli olan yememek değil sağlıklı olmak. Spordaki amacım daha çok bu.

Aslinda bende video izleyerek evde yaparim topumda var ama boynum malum her hareketi yapamiyorum.
Ben isteyince 2-3kiloda olsun verebilirdim ama suan durdu dun deli gibi yurudum yemekde yemeden yattim aksam ama sabah kalktim yine ayni kilodayim ya gr oyna bari yook.

Bana bir karamsarlik coktu uzerime yapisan bu 4 kiloyla yaza girmek istemiyorum ben

canım öyle oluyor biliyorum bazen spor salonunda deli gibi hareket ediyorum bacakların erisin biraz istiyorum ama spor hocası bacaklarında gram erime yok diyor moralini bozma 3-4 kilo nedir ki sen 10 kilo da verirsin ama önemli olan kaslarından gitmemesi yağ yakımını arttırman.şuanda malum kazadan dolayı kendini fazla zorlama zaten ufak ufak yürüyüşler yaparsan bence senin için faydalı tamamen iyileşince pilatese baslarsin.

Birde yemek yemeden yatma sonuçta metabolizmamizin çalışması için enerjiye ihtiyacimiz var
Sen yürüyüşlerini yap göreceksin bir haftada metabolizman hizlanacak ve kilo vereceksin tr_lelli

Kesinlikle canım şu hayatta acı bi şekilde öğrendiğim derslerden biridir hatta mottom olmuş vaziyette ve gidenler için artık eskisi kadar çok üzülmüyorum giden gider kalan sağlar bizimdir...

Bu arada hoşbulduk hoşgördük canım hepinizi

Canim cok iyi geldi motiven
Hava serin diye useniyorum aslinda sabahlari yarim saat tempolu yurusem yeter belki.
Birde yemek yemeden yatma sonuçta metabolizmamizin çalışması için enerjiye ihtiyacimiz var
Sen yürüyüşlerini yap göreceksin bir haftada metabolizman hizlanacak ve kilo vereceksin tr_lelli
Umarım veririm veremeyincede mutsuz oluyorum
Kesinlikle canım şu hayatta acı bi şekilde öğrendiğim derslerden biridir hatta mottom olmuş vaziyette ve gidenler için artık eskisi kadar çok üzülmüyorum giden gider kalan sağlar bizimdir...
Aynen canım
Hayatimiza insanlar girer eksilir zaten sevenlerimiz hep yanimizdadirlar
Kotu zamanlarimizda yanimizda olanlar soranlar hep var olanlardir zaten.
Allah sayilarini cogaltsin onlarin yeter bize

Kızlar ben bugün hiç para harcamadım dün pazar vardı alışverişte hedefimin üstüne çıktım gereksiz alışveriş yapmadım ama fiyatlar biraz yüksekti galiba cmt maaş günüm o güne kadar ekmek dışında bişeye harcama yapmamaya calısıcam evde su var çok şükür meyve sebze var otobüs kartımda para var sürpriz bi harcama çıkmaz inşallah

Meyve fasli bitti cay kahve faslindayiz biz erbaslarla.
Birazda bacak hareketi yaptim.
Erken uyucam sabah 5.30da kalkiyorum esim erken gidiyor bir kac gundur.
Erbaslarin istekleri bitsede uyusam bende

Bugun sifir harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…