Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar hepinize merhaba yaklaşık 6-7 aydır bu forumu ve topiği takip ediyorum ama sessiz sessiz çünkü epey bi borcumuz var hatta çevirmekte bile zorlanıyoduk yıl başına kadar çok şükür artık toparladık düzene koyduk hatta yavaş yavaş 3-5 kuruş da olsa biriktirmeye başladık ama asıl hedefimiz yıl sonu ciddi oranlarda birikim yapıp arsa almak şimdiye kadar yazmamamin sebebi hem çok fazla birikime başlamamış olmam hem de topiğin epey ilerlemiş olması tüm yorumları okuyamasamda ilk 100 kadar sayfayı ve 2000 den itibaren sayfayı düzenli okudum ancak biçoğunuzu az da olsa tanır oldum burdan çok samimi geldiniz hepiniz özellikle de gulfemhatun ve tr_lelli nin yazdığı şu msj lar çok etkiledi çok güzel kalplisiniz kızlar hepinizin herşey gönlünüze göre olsun beni güzel insanların varlıgına daha çok inandırdığınız için teşekkür ederim ve ayrıca sevgili @limonlutarcinlikek rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin tüm isteyen dileyenlerle birlikte

Hayırlı olsun, hoş geldiniz, bol bereketli birimkimlerimiz olsun.

Kucak dolusu sevgiler selamlar. Bu kadar güzel anlatılır. Her şey, her insan, her yaşam, farklı olsada hedeflerimiz, amacımız, arkadaşlık güzel buralarda

Hoşgeldinizzzz
Biz güzel kalplileri çekiyoruz ki
Dimi gulfemhatun
Ben herkesi ayri ayri sevip degerli buluyorum
Kimselere anlatamadiklarimi burada paylasiyorum
1gun giremesem merak ediyorum acaba kizlar napti diye.

Olsun herzaman birikim malesef olmuyor
Odedigimiz krediler borclarda bizim sahip oldugumuz mal varliklarinin o da birikim.
Tasarruf etmekde bir birikim.
Ziyan etmemekde birikim.
Guzel insan biriktirmek de birikim

Oglumun odasini temizledim bir tülü asilcak yikaninca.

Oturma odasina girisip sonra mutfaga akanze.

Odadan odaya akiyorum bugun ver coskuyu dj.

merhaba kızlar
maalesef gerçek hayatta bayanlar arasında samimiyet yok. fitne fesatlık son gaz....
geçen size bir arkadaşımdan bahsetmiştim. hatırladınız mı? bana uzak davranıyor vs diye. sonra düşündükçe düşündükçe çok farklı şweyler farkettim. şimdi ben de pek aramıyorum. hatta iç dünyamda soğudum bile ve bunları bugüne dek hiç farkedemediğim için kendime çok kızdım...
ben buraya yazdığım pek çok şeyi gerçek hayatta kimse ile paylaşmıyorum.
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum

Bende bi bu huyumu seviyorum hani sogudugum insani cok icli disli bile olsam cabuk silerim.
Cabuk unuturum.
En sevdigim özelliklerimden diyebilirim guzel gozukmesede disardan.

Bazen bazi insanlarin uzerini cizmek gerekiyor.

Takiyor insan yoksa surekli dibini eseliyor
Gercekden az insan cok huzur diye bir soz varya nasil dogruya nasil guzel.

ben eskiden benden uzaklaşmaya başlayan insanı daha çok arardım, sorardım.... daha çok dibine girerdim. ama hata imiş onu anladım. o zaman da hata olduğunu biliyordum ancak içime söz geçiremiyordum....
şimdi hep "allahım iyi insanı bana yaklaştır, kötü insanı benden uzaklaştır" diye dua ediyorum. ve eskiis gibi sorgulamıyorum.
artık kimse ile içli dışlı olmamaya özen gösteriyorum....

Belkide zamanla oluyor bu
Yani insan yasadikca bazi seyleri gordukce duygularindan cok mantigiyla hareket etmeye basliyor

Ben bazen kendime sasiriyorum
Yani bir insandan sogudugumda (tabiki bir sebeple oluyor bu) ya hergun beraberdik oysa nasil hic aklima gelmiyor suram ciz etmiyor diyorum bazen.
Duygusuzmuyum ki diyorum.

Yasanmisliklar belkide bu hale getirdi.
Iyikide bu hale getirmis.

Allah hepimizi iyi insanlarla karşilastirsin

benim de hiç içim cız etmiyor ama ona harcadığım vakte üzülüyorum.
bu bahsettiğim kişi ile her hafta bir öğlen buluşurduk. en son 6 şubatta görüştük. ondan sonra zaten bana soğuk davranmaya başladı. şimdi öğlen görüşelim demese diyorum. o derece soğudum yani...

evet kesinlikle öyle samimi gibi duruyorlar sonra bir bakıyorsun bir derdin olsa ne arayan var ne soran fesatlık zaten en başta olan bişey. bu arada doları bence tutan tek şey var seçim olayı diye düşünüyorum. ben de bozdurmadım.zarardayım diye artık nasip bakalım ne olacak.almaya hiç cesaretim yoktu sen iyi almışsın :)

kesinlikle bu sözü bugünlerde çoooook daha iyi anladım inan.

Merhaba kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz yemeğimi yapıp ocağa koydum. Taze fasulye pişirdim bugün için. Yarısını direk buzluğa attım zaten.
Yanına bir salata bir ayran tamamdır. Artık tek çeşit yemek yapıyorum. Çünkü yenmiyor ve hep ziyan oluyor.

Bu sıralar çok eksiğim var almam gereken aksine cebimde de hiç param yok. Birikim yapamıyorum ama tasarrufa son gaz devam. Bu ayki hedefim kenara şu kadar koyarımdan ziyade kredi kartı ile hiç harcama yapmamaktı. Kartın hesap kesimine 4 gün var ve hala hiç harcama yapmadım

@mandaliina cebimizde paramız olmayınca pek sesimiz soluğumuzda çıkmıyor bizim

gerçekten ben de pazartesi yemek yaptım hala var yemek, 3 gündür aynı yemek bugün eşim işyerinden yemek getirecekmiş. iyi oldu değişik bişey olur.bu ay bizim de kart ödememiz çok yeni aldığım telefon parası sıkıştırdı bizi

ben de çok almadım. 100 Euro ve 100 dolar ama keşke bir gün daha sebretseymişim. neyse nasipten öte yol yok...
ben zaten insanlara pek bir şey anlatmam. hiç kimse buna eşim de dahil beni tam olarak tanımaz, beni tam olarak bilmez...
bu bu söz de çok güzel...insana dert mi anlatılır, derdini suya anlat....insan alır dağıtır, su alır götürür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…