Küçük Düşün Büyük Olsun!

cikolatasoslukek çok geçmiş olsun canım.3üzlerde çabucak toparlar inşallah

Günaydın kızlar
Şok'tan alacaklarım vardı eşim genelde çarşamba izinli oluyordu şansıma çalışıyor bugün.İki adım ötemdeki Şok'a gidemiyorum ya olaya bak ah şu bebeler.Umarım akşama kalır alacağım şeyler

altın şu an yüksek ama durum biraz karışık. referandum sonrası yükselirmi düşermi açıkçası benim de kafam çok karışık :)

Bugün dolar 3,68 e geriledi euroda düşüşte ama altın çıkıyor, hala kararsızım.

evet ben de ona şaşırdım, istersen bekle belki düşer geçmişte düştü arttı yeniden düştü falan

Mecbur alınacak bişey olunca insan çok kararsız kalıyor, yaza artacağı kesin, şu anda 11 gr var,7-8 gr daha ekler 17-18 grlık bir bilezik yaparım diye düşünüyorum, en kötü ihtimalle ortalamam düşer.
Dolar maceramdan sonra karar almakta zorlanıyorum.
3,81 1000 dolar 3,84 300 dolar

Herkese merhaba. Gününüz aydın olsun bayanlar. Bugün sabah bir dersim vardı gitmedim Hiç havamda değildim açıkçası. Yol param ve yemek param cebime kaldı. Bugün dışarı çıkmayı planlamıyorum. Sıfır harcama ile günü kapatacağım inşallah.

ayyy sorma bende de o dert var, hala zararımı toparlayamadım ben de yüksek meblağa var 3,81 3,87 offf strese giriyorum ya. belki referandumdan bir ay sonra artış başlar kaç aydır sanırım mb müdahale ediyor. valla ne yapacağımı bilmiyorum. Tl de dursam belki vadeli hesap acardım.şimdi o olmadığı gibi zarara bile girdim.

Yinede vadeli hesap ve faiz bana hep uzak geliyor, faiz bereketide kaçırır
Ben aslında döviz sevmem ama, biri borçtu, biri de "birikimi bölün" aklına uydum
Altın candır, gerisi heyecandır

Merhaba kızlar tekrar. Geldim memleketime oh
Yolda insanın çokça düşüncek fırsatı oluyo
Sizleri düşündüm
Hepimiz farklı şehirlerde yaşlarımız farklı ya da benzer bilmiyorum memleketlerimiz ayrı
Atıyorum 50 kişiyiz diyelim aslında küçük bi türkiye kadinlariyiz
Ve birbirimizi kırmiyoruz
Bazımizin dertleri birbirinin aynısı bazimizin çok farklı ama anlamaya çalışıyoruz
Birbirimizin yaralarını biliyoruz şunu yazmiyim x üzülür aklına gelir diye düşünüyoruz
Onun doğumu yaklaştı diye düşünüyoruz
İnşallah onun duasi kabul olur diyoruz
Birbirimize destek oluyoruz
Keşke tüm ülkedeki tüm dunyadaki kadinlar böyle olsak
Kadınlara vuran en çok kadinlar oluyo
Benim canım kadınlarım
Hepinize kocaman kocaman sevgi gönderiyorum

Selammm

Bugun bende evde takilanlardanim
Ful temizlik yapicam.
Tül, yatak altlari,supurme silme,toz
Evde durmayinca ipin ucu kaciyor.
Belki bide kurabiye yaparim benim erbaslara.

Yemegimde yok yemekde yapmam lazim.

Ayy boyle yazinca ne cok isim varmis ya :)

Esim ayi hafifletmek icin gune girmis ilk sirayi bana verin demis 6kisi 300tl=1.800
Bir de o cikti ay hafiflesin diye gune girmek nekadar mantikli olabilir anlamadim.
Sadece bu ay eli rahatlasin diye.
Ödicek olan o karismiyorum.

Malesef tüm hemcinslerimiz bukadar duyarli degil canim.

Yine kadinin dusmani kadin oluyor
Fesatlik kiskanclik vs vs.
Aslinda insan kendine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapmayarak baksa olaya beki hayat daha yasanilir olabilirdi.

Elalem kelimesi kadarda duvarlari yuksek olan baska hapishane yok.

Benim suan oturdugum mahalledeki bir kac kadin fena fesat.
Yani sadece bana degil bunlarin cinsi boyle.
Kendileri mutsuz mutlu olanida gozleri goturmuyor

Selam bile vermiyorum.

Kayde deger insanlar degiller.

Göz tacizlerine maruz kaliyoruz muhakkak arkamizdanda tonlarca konusuyolardir.
Bunu yapan yine hemcinsim.

Millet fazla issiz gucsuz bence yada biz fazla yogunuz bilemedim. Benim vaktim yok oturup dedikodu etmeye.

Buradaki herkes hepimiz sanirim telepati oldu cektik birbirimizi
Cok guzel olduk pek guzel olduk ama.

Bende hep sey diyorum topige "ev aldik" "araba aldik" yazanlar oldugunda insAlah yillarca hic kopmayiz bir gun tum bu gurup diledigi seyin sahibi olmus olur.

Geriye baktigimizda geri sayfalari okudugumuzda gulumseriz.

Ben cok inaniyorum bir kac sene bile surmeye bilir belki birbirimize olan enerjimizle yada daha bilincli olacagimizdan herkesin istedigi olacak.

Son düzenleme:

kesinlikleee katılıyorum söylediğin tüm sözleree...

erkeklerin hesap mantığını ben pek anlamıyorum heeeheheheeeee

Az önce bankayı aradım kredi kartını kapattırmak için bu kez kesin kapatın dedim. bana birsürü avantaj sıraladı. bu kez bayağı uğraştırdılar iade etmediler kesilen ücreti. en son 1000 tl faizsiz nakit para verebiliriz 6 ayda faizsiz geri ödersiniz dedi. Ben de dedim benim 1000 tl ye ihtiyacım yok. hesabımda yüklü para var. bir bakın isterseniz dedim. kesinlikle kapatılsın kaçıncıya arıyorum ve şubeye de gittim dilekçe verdim hiç bir şekilde dönüş olmadı dedim. kapatma için onay verdim. bakalım bazen tekrar arıyorlar geri arayacaklarmı, aramazlarsa da kendileri bilir başka kartmı yok

Merhaba Hanımlar,
Öğleden sonra şehir merkezinde toplantı olduğu için işe gitmedim. Manikür, pedikür, bıyık, kaş işlerimi hallettim. Ondan sonra da kuaföre gidip fön çektirdim. İki bakımla insanın enerjisi ne kadar değişiyor.
Toplantı çıkışında da arkadaşlarımla buluşacağım. Eşime geç gelirim, çocuğu uyutursun dedim
Bugün de böyle bana ait bigün olsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…