Ben biraz daha bekliyim en iyisi kararsiz kaldim en azindan yarisi elimde ortalama dusmus oluyor.
altın şu an yüksek ama durum biraz karışık. referandum sonrası yükselirmi düşermi açıkçası benim de kafam çok karışık :)
Aslında ilk defa buzluğa kek koydum
Diyete de başlayınca gözümün önünde pek dursun istemedim.
Bugün dolar 3,68 e geriledi euroda düşüşte ama altın çıkıyor, hala kararsızım.
evet ben de ona şaşırdım, istersen bekle belki düşer geçmişte düştü arttı yeniden düştü falan
Mecbur alınacak bişey olunca insan çok kararsız kalıyor, yaza artacağı kesin, şu anda 11 gr var,7-8 gr daha ekler 17-18 grlık bir bilezik yaparım diye düşünüyorum, en kötü ihtimalle ortalamam düşer.
Dolar maceramdan sonra karar almakta zorlanıyorum.
3,81 1000 dolar 3,84 300 dolar
herkes diyettemivalla ne olacak bu halimiz bilmem biz de eşimle birlikte başladık bakalım ne zamana kadar sabredeceğiz
ayyy sorma bende de o dert var, hala zararımı toparlayamadım ben de yüksek meblağa var 3,81 3,87 offf strese giriyorum ya. belki referandumdan bir ay sonra artış başlar kaç aydır sanırım mb müdahale ediyor. valla ne yapacağımı bilmiyorum. Tl de dursam belki vadeli hesap acardım.şimdi o olmadığı gibi zarara bile girdim.
Malesef tüm hemcinslerimiz bukadar duyarli degil canim.Merhaba kızlar tekrar. Geldim memleketime oh
Yolda insanın çokça düşüncek fırsatı oluyo
Sizleri düşündüm
Hepimiz farklı şehirlerde yaşlarımız farklı ya da benzer bilmiyorum memleketlerimiz ayrı
Atıyorum 50 kişiyiz diyelim aslında küçük bi türkiye kadinlariyiz
Ve birbirimizi kırmiyoruz
Bazımizin dertleri birbirinin aynısı bazimizin çok farklı ama anlamaya çalışıyoruz
Birbirimizin yaralarını biliyoruz şunu yazmiyim x üzülür aklına gelir diye düşünüyoruz
Onun doğumu yaklaştı diye düşünüyoruz
İnşallah onun duasi kabul olur diyoruz
Birbirimize destek oluyoruz
Keşke tüm ülkedeki tüm dunyadaki kadinlar böyle olsak
Kadınlara vuran en çok kadinlar oluyo
Benim canım kadınlarım
Hepinize kocaman kocaman sevgi gönderiyorum
geçmiş olsun canımçok sağ olun kızlar. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
işe başladım bu sabah. hiç çalışasım yok. hava güzel, bu havada gezmek dolaşmak istiyorum. güneşe hasret kaldık resmen.
Merhaba kızlar tekrar. Geldim memleketime oh
Yolda insanın çokça düşüncek fırsatı oluyo
Sizleri düşündüm
Hepimiz farklı şehirlerde yaşlarımız farklı ya da benzer bilmiyorum memleketlerimiz ayrı
Atıyorum 50 kişiyiz diyelim aslında küçük bi türkiye kadinlariyiz
Ve birbirimizi kırmiyoruz
Bazımizin dertleri birbirinin aynısı bazimizin çok farklı ama anlamaya çalışıyoruz
Birbirimizin yaralarını biliyoruz şunu yazmiyim x üzülür aklına gelir diye düşünüyoruz
Onun doğumu yaklaştı diye düşünüyoruz
İnşallah onun duasi kabul olur diyoruz
Birbirimize destek oluyoruz
Keşke tüm ülkedeki tüm dunyadaki kadinlar böyle olsak
Kadınlara vuran en çok kadinlar oluyo
Benim canım kadınlarım
Hepinize kocaman kocaman sevgi gönderiyorum
Selammm
Bugun bende evde takilanlardanim
Ful temizlik yapicam.
Tül, yatak altlari,supurme silme,toz
Evde durmayinca ipin ucu kaciyor.
Belki bide kurabiye yaparim benim erbaslara.
Yemegimde yok yemekde yapmam lazim.
Ayy boyle yazinca ne cok isim varmis ya :)
Esim ayi hafifletmek icin gune girmis ilk sirayi bana verin demis 6kisi 300tl=1.800
Bir de o cikti ay hafiflesin diye gune girmek nekadar mantikli olabilir anlamadim.
Sadece bu ay eli rahatlasin diye.
Ödicek olan o karismiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?