Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hosbulduk M maviduvar1 cım seni diger birikim topiklerinden ve sade yaşam topiginden tanıyorum takip ediyorum senden pek çok sey ögrendim sanırım öğrenmeye de devam edicem
ne mutlu bana
birilerine azıcık faydam olmuş...çok sevindim. çok teşekkür ederim...

Birde yemek yemeden yatma sonuçta metabolizmamizin çalışması için enerjiye ihtiyacimiz var
Sen yürüyüşlerini yap göreceksin bir haftada metabolizman hizlanacak ve kilo vereceksin tr_lelli

canım sen karatay diyetimi yapıyordun. biz de eşimle bu hafta yeniden başladık diyete inşallah bozmassak. ama bir kilo bile vermedim . ne olacak halim bilemiyorum artık sanırım sporsuz veremeyeceğim kilo yaş ilerledikçe böyle oluyor sanırım

ahahahahahahaha ben de çok güldüm hem diyet hep finans bayağı etkilemiş

Ya sorma bildiğin fakirim :)
Nefesimi tuttum cumartesiyi bekliyorum
Hem kredi kartına borcum var hem eksi hesaba, bu ay eksi hesaba gömülüp kredi kartını kapatmaya karar verdim en azından bi yere borcum olur.. bu ay emlak vergisi borcumu öğrendim 120 lira, hayat sigortam dask fln yenilenecekmiş 300 lira, şehir dışına çıkıcam, şehir dışından arkadaş ağırlayacam, doğumgünleri düğün fln filan derken bu ay da harcamalı olacak
Offfff napcaz sempatiğim

Allah kolaylık versin cnm. Ben vergiyi falan ödedim o konuda bari rahatım.

Sen hayat sigortası deyince aklıma geldi. Malum ben sigorta okumuştum. O günden beri aileden herkese zorla sigorta yaptırtıyorum. Bak şöyle iyi böyle iyi falan diye. Geçenlerde annneme hayat sigortası yaptırayım mı dedim. O nasıl olacak dedi. İşte ben ölünce para alcan falan dedim. İStemem ben öyle parayı falan diye yıktı ortalığı

Tabi senin kredilerde var. El mahkum yaptırcan

kalpli pasta nasıl tarif yokmu hiç yapmadım da diyetteyiz ne olacak
Gözumden kacmis bu yorum :)
Canim kalpli kelepceli kaliplar var burda 7tl hatta fiyati ufak buyuk degil yani 4-6kisilik
Kek yapicaz iple kesicez ortadan arasina dolgukrema yapicaz (hazir paketde olur) muz cilek dilimlicez uzerini kremsantiyle susleyip yazi yazabiliriz yapinca atarim resim ama benim olay haziranda

Selam kızlar bende birikim yok tasarrufa devam, izinli olduğum için pek dışarıda harcamam olmadı. Çamaşır makinası arızalandı onu yaptırdık 90 lira ödedik. Sağlığımız yerinde olsun da her şeyde çok güzel sonuçlar elde edilir diye düşünüyorum.

Hahahaha kadının yüreğine indircen :) aynı şeyi bende yapmıştım. Bu kredi borçları silinip ödediğin miktarı da geri veriyorlarmış. Dirim para etmiyor ama ölüm iyi para eder demiştim anneme bi güzel azarladı beni
Aralık'ta trafik kazası geçirdim ya ilk aklıma hayat sigortam geldi
Kredin olmazsa da para mı veriyorlar ben bilmiyorum ayrıntısını ?

Veriyorlar cnm. Sen yaptiriyorsun öldüğünde ailen aliyor parayi. Ama bankalar çakal :) krediyi saglama alabilmek icin zorunlu tutuyorlar.
Normalde sadece ilk sene zorunluydu. 2. Sene istege bagli yapiyorlardi. Ama tvde ve sikayetvar.com da gördügüm kadariyla son 2 senedir bitene kadar mecburi tutuyorlamis. Bir cok kişi isyan ediyor bu yüzden :)

kızlar dünkü harcamalarımı yazamadım valla 40 lira verdim içli köfte aldım koydum buzluğa. aslında bu ay biraz sıkmam lazım ama bu da sonuçta gereksiz harcama değil diye düşünüyorum. ay sonuna kadar dikkat etmem lazım ama ne zaman dikkat edeyim desem o ay illa bir masraf çıkıyor.

Zorunlu mu bilmiyorum canım ama ben seve seve yaptırıyorum. Yaşım genç olunca az çıkıyo zaten riske atamam krediyi :)

günaydın
zulamdaki 300 tl ye bugün 81 dolar aldım.
TL olarak kalınca harcarım diye döviz yada altın alıyorum. bunu diğer birikime dahil etmiyorum. zulabank'ta birikiyor
bereketli olsun canım benimde zulada 150 civarı var gidip bir gr alamadım

Merhaba kızlar
Bugün evdeyiz annemle. Annemde gün var.
Bugün heralde bişey harcamam
Eşimden gelirken 300 tl aldım
Büyük ihtimal o para öyle durcak:)) bi kaç hediye alırım sadece kucuk
Harcama at kumbişe :)
Dr muayenesi ücretsiz idi
Tahlil 70 lira tuttu
Yemek saatini kaçırdığım için dışarıda yemek 7 tl
Başka harcamam olmaz inşallah
Geçmiş olsun canım rutin kontrol mü

Bugün eşim aradı. Döviz düşüyormuş. Para varsa alalım mı biraz dedi. Ben şokkkkkk
17 yıllık evliyim adam ilk defa birikim döviz para pul vs ile ilgili cümle kurdu
Bizimkilerde ilerde dicekler mi acaba :)

İyi akşamlar kızlar
Bugün Şokta 60 tl harcadık,çocuklara oyuncak emzik,aburcubur ekmek makarna aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…