- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
ne mutlu banaHosbulduk M maviduvar1 cım seni diger birikim topiklerinden ve sade yaşam topiginden tanıyorum takip ediyorum senden pek çok sey ögrendim sanırım öğrenmeye de devam edicem
Birde yemek yemeden yatma sonuçta metabolizmamizin çalışması için enerjiye ihtiyacimiz var
Sen yürüyüşlerini yap göreceksin bir haftada metabolizman hizlanacak ve kilo vereceksintr_lelli
Bende ben de sifir harcama
#3tl babamin cebinden dusmus halinin ustune
merhaba arkadaşlar benim için harcamalı bir gündü
150 tl 2 tüp değiştik
85 tl 2 yavru tavuk aldık 20 kg da yem
25 tl kızlarımı sinemaya götürdüm
15 tl de mısır meyve suyu su,
2 tl ekmek
dün gece rüyamda dondurucuyu açıyorum buzlukta lazanya hazırlanmış pişmeyi bekiyor
buzdolabını açıyorum kadayıf yine hazırlanmış pişmeyi bekliyor
kendi kendime diyorum ben bunları ne zaman hazırladım iyi ki hazırlamışım şimdi pratik olacak falan
sabah dedim ya topik beni çok etkiledi yada diyetten güldüm bayağı kendime
Ya sorma bildiğin fakirim :)Merhaba kızlar,
Sabah uyanır uyanmaz yemeğimi yapıp ocağa koydum. Taze fasulye pişirdim bugün için. Yarısını direk buzluğa attım zaten.
Yanına bir salata bir ayran tamamdır. Artık tek çeşit yemek yapıyorum. Çünkü yenmiyor ve hep ziyan oluyor.
Bu sıralar çok eksiğim var almam gereken aksine cebimde de hiç param yok. Birikim yapamıyorum ama tasarrufa son gaz devam. Bu ayki hedefim kenara şu kadar koyarımdan ziyade kredi kartı ile hiç harcama yapmamaktı. Kartın hesap kesimine 4 gün var ve hala hiç harcama yapmadım
k a h v e cebimizde paramız olmayınca pek sesimiz soluğumuzda çıkmıyor bizim
Allah kolaylık versin cnm. Ben vergiyi falan ödedim o konuda bari rahatım.Ya sorma bildiğin fakirim :)
Nefesimi tuttum cumartesiyi bekliyorum
Hem kredi kartına borcum var hem eksi hesaba, bu ay eksi hesaba gömülüp kredi kartını kapatmaya karar verdim en azından bi yere borcum olur.. bu ay emlak vergisi borcumu öğrendim 120 lira, hayat sigortam dask fln yenilenecekmiş 300 lira, şehir dışına çıkıcam, şehir dışından arkadaş ağırlayacam, doğumgünleri düğün fln filan derken bu ay da harcamalı olacak
Offfff napcaz sempatiğim
Gözumden kacmis bu yorum :)kalpli pasta nasıl tarif yokmuhiç yapmadım da diyetteyiz ne olacak
Hahahaha kadının yüreğine indircen :) aynı şeyi bende yapmıştım. Bu kredi borçları silinip ödediğin miktarı da geri veriyorlarmış. Dirim para etmiyor ama ölüm iyi para eder demiştim annemeAllah kolaylık versin cnm. Ben vergiyi falan ödedim o konuda bari rahatım.
Sen hayat sigortası deyince aklıma geldi. Malum ben sigorta okumuştum. O günden beri aileden herkese zorla sigorta yaptırtıyorum. Bak şöyle iyi böyle iyi falan diye. Geçenlerde annneme hayat sigortası yaptırayım mı dedim. O nasıl olacak dedi. İşte ben ölünce para alcan falan dedim. İStemem ben öyle parayı falan diye yıktı ortalığı
Tabi senin kredilerde var. El mahkum yaptırcan
Veriyorlar cnm. Sen yaptiriyorsun öldüğünde ailen aliyor parayi. Ama bankalar çakal :) krediyi saglama alabilmek icin zorunlu tutuyorlar.Hahahaha kadının yüreğine indircen :) aynı şeyi bende yapmıştım. Bu kredi borçları silinip ödediğin miktarı da geri veriyorlarmış. Dirim para etmiyor ama ölüm iyi para eder demiştim annemebi güzel azarladı beni
Aralık'ta trafik kazası geçirdim ya ilk aklıma hayat sigortam geldi
Kredin olmazsa da para mı veriyorlar ben bilmiyorum ayrıntısını ?
Bugün eşim aradı. Döviz düşüyormuş. Para varsa alalım mı biraz dedi. Ben şokkkkkk
17 yıllık evliyim adam ilk defa birikim döviz para pul vs ile ilgili cümle kurdu
Zorunlu mu bilmiyorum canım ama ben seve seve yaptırıyorum. Yaşım genç olunca az çıkıyo zaten riske atamam krediyi :)Veriyorlar cnm. Sen yaptiriyorsun öldüğünde ailen aliyor parayi. Ama bankalar çakal :) krediyi saglama alabilmek icin zorunlu tutuyorlar.
Normalde sadece ilk sene zorunluydu. 2. Sene istege bagli yapiyorlardi. Ama tvde ve sikayetvar.com da gördügüm kadariyla son 2 senedir bitene kadar mecburi tutuyorlamis. Bir cok kişi isyan ediyor bu yüzden :)
Evli çiftler birbirine benzer derler ya :) sizinki de öyle olmuş..Bugün eşim aradı. Döviz düşüyormuş. Para varsa alalım mı biraz dedi. Ben şokkkkkk
17 yıllık evliyim adam ilk defa birikim döviz para pul vs ile ilgili cümle kurdu
bereketli olsun canım benimde zulada 150 civarı var gidip bir gr alamadımgünaydın
zulamdaki 300 tl ye bugün 81 dolar aldım.
TL olarak kalınca harcarım diye döviz yada altın alıyorum. bunu diğer birikime dahil etmiyorum. zulabank'ta birikiyor
Harcama at kumbişe :)Merhaba kızlar
Bugün evdeyiz annemle. Annemde gün var.
Bugün heralde bişey harcamam
Eşimden gelirken 300 tl aldım
Büyük ihtimal o para öyle durcak:)) bi kaç hediye alırım sadece kucuk
Geçmiş olsun canım rutin kontrol müDr muayenesi ücretsiz idi
Tahlil 70 lira tuttu
Yemek saatini kaçırdığım için dışarıda yemek 7 tl
Başka harcamam olmaz inşallah
Bizimkilerde ilerde dicekler mi acaba :)Bugün eşim aradı. Döviz düşüyormuş. Para varsa alalım mı biraz dedi. Ben şokkkkkk
Eee üzüm üzüme baka baka kararır diye boşuna dememişler. Sonunda sana benzeyecek demekki :)
Evli çiftler birbirine benzer derler ya :) sizinki de öyle olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?