Gerçi eşimde de gelişme var.Birikim olsun diye aylık 250 tl lik güne girmiş 10 kişilik,başka türlü koyamıyoruz diyo.Benzemesi bayağı uzun zaman aldı ama umut var sanırım. Değil mi kızlar
joeyfun Benim eşim bu konudaki umutsuz vaka idi. Ne gerek var para biriktirmeye derdi hep. Bence ümidini kesme
Süper canım en güzel hediye birşey almaktansa az da olsa para altın vs yani.Altın ne olur hiç bilemiyoruzMerhaba Hanımlar,
Bugün günüm vardı. İşten izin aldım. Çok keyifli vakit geçirdik1500 TL aldım. Bir de sağolsunlar, ilk kez evime geldikleri için ev hediyesi yerine 300 TL para toplamışlar. Epey karlı bir gün oldu valla.
Acaba ben yarın gidip bu paraları tam altına çevirsem mi yoksa referandum sonucunu mu beklesem bilemedim
Aynen canım, evin dekorasyonunu falan da bilmedikleri için çok iyi yapmışlar bence deSüper canım en güzel hediye birşey almaktansa az da olsa para altın vs yani.Altın ne olur hiç bilemiyoruz
Bence nevresim de sıkıntı. Çünkü meseka ben o konuda huysuzum, sadece düz beyaz nevresim kullanıyorum. Onu da bulmak zor oluyor. En iyisi para, gr altın veya boyner, ykm gibi mağazalardan hediye çeki.elecda bence de ya para getirilmeli ya da her evde kullanilcak nevresim gibi bişey. Ama para en iyisi süper olmuş canım güle güle harca daha doğrusu harcama altın al:)
Haklısın canım o da var. En iyisi para ya bi ihtiyaç görülüyor.Bence nevresim de sıkıntı. Çünkü meseka ben o konuda huysuzum, sadece düz beyaz nevresim kullanıyorum. Onu da bulmak zor oluyor. En iyisi para, gr altın veya boyner, ykm gibi mağazalardan hediye çeki.
Ondan bende istiyorum hirs yaptim alicamBizim burda herkesde 5tas var bacım
Bu insanlar pek sinir ediyo beni
Ben de istiyom gençken güzelken takiversem pek iyi olcak
Ne aldinnnn vergi icin mi gitti?120 lira harcama
Yok onu mayısta ödicemNe aldinnnn vergi icin mi gitti?
Olur canim inşallah. Almışken ben pırlanta almak istiyom ama kısmet çok pahalıOndan bende istiyorum hirs yaptim alicam
Pirlanta neyim alamam ama beyaz altin alicam
Olur canim inşallah. Almışken ben pırlanta almak istiyom ama kısmet çok pahalı
Benim kilolar gittikçe yapışıyor. Bugün gene bi sürü tatlı börek yedim aferin bana
Yemeyin yemeyin beni motive edin.Bende bugün uzun süreden beri ilk defa 59.7yi gördüm
Görünce bos durmiim dedim ne varsa ne goturdum hala goturuyorum
yedirenk79 evet canım karatay yapıyorum ama çok kati değilim
Bugün çok keyfin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?