Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba Hanımlar,
Bugün günüm vardı. İşten izin aldım. Çok keyifli vakit geçirdik 1500 TL aldım. Bir de sağolsunlar, ilk kez evime geldikleri için ev hediyesi yerine 300 TL para toplamışlar. Epey karlı bir gün oldu valla.
Acaba ben yarın gidip bu paraları tam altına çevirsem mi yoksa referandum sonucunu mu beklesem bilemedim

Benzemesi bayağı uzun zaman aldı ama umut var sanırım. Değil mi kızlar

joeyfun Benim eşim bu konudaki umutsuz vaka idi. Ne gerek var para biriktirmeye derdi hep. Bence ümidini kesme
Gerçi eşimde de gelişme var.Birikim olsun diye aylık 250 tl lik güne girmiş 10 kişilik,başka türlü koyamıyoruz diyo.

Süper canım en güzel hediye birşey almaktansa az da olsa para altın vs yani.Altın ne olur hiç bilemiyoruz

elecda bence de ya para getirilmeli ya da her evde kullanilcak nevresim gibi bişey. Ama para en iyisi süper olmuş canım güle güle harca daha doğrusu harcama altın al:)
Bence nevresim de sıkıntı. Çünkü meseka ben o konuda huysuzum, sadece düz beyaz nevresim kullanıyorum. Onu da bulmak zor oluyor. En iyisi para, gr altın veya boyner, ykm gibi mağazalardan hediye çeki.

Bence nevresim de sıkıntı. Çünkü meseka ben o konuda huysuzum, sadece düz beyaz nevresim kullanıyorum. Onu da bulmak zor oluyor. En iyisi para, gr altın veya boyner, ykm gibi mağazalardan hediye çeki.
Haklısın canım o da var. En iyisi para ya bi ihtiyaç görülüyor.

Sifir harcamali bir gun daha.

Egzersizler yapildi o 3 kasik makarnayi yemeyeydim gunu guzel tamamliyordum.
Biraz daha egzersiz yapicam bari azicigini yaksam.

Olur canim inşallah. Almışken ben pırlanta almak istiyom ama kısmet çok pahalı

Benim kilolar gittikçe yapışıyor. Bugün gene bi sürü tatlı börek yedim aferin bana

Bende bugün uzun süreden beri ilk defa 59.7yi gördüm
Görünce bos durmiim dedim ne varsa ne goturdum hala goturuyorum
yedirenk79 evet canım karatay yapıyorum ama çok kati değilim
Bugün çok keyfin yok
Yemeyin yemeyin beni motive edin.
58.2 de cakili kaldim
Etman yemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…