- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
Bereketli olsun inşallahMerhaba Hanımlar,
Bugün günüm vardı. İşten izin aldım. Çok keyifli vakit geçirdik1500 TL aldım. Bir de sağolsunlar, ilk kez evime geldikleri için ev hediyesi yerine 300 TL para toplamışlar. Epey karlı bir gün oldu valla.
Acaba ben yarın gidip bu paraları tam altına çevirsem mi yoksa referandum sonucunu mu beklesem bilemedim
Çok teşekkürler canımBereketli olsun inşallah
Esiniz nerede ins bi an knce kavusursunuz.Ne kdr Uzun ve karmasik yazmisim, affola..
Esimden ayri olmak beni cok yipratiyor ozellkkle evliligin maddi sorumlulugu ve annemin zorda olmasi arasinda cok sıkısıyorum..
Esiniz nerede ins bi an knce kavusursunuz.
Malesef sizde var aile de yoksa insan dayanamiyor
Aynen canım, evin dekorasyonunu falan da bilmedikleri için çok iyi yapmışlar bence de
Bende bugün uzun süreden beri ilk defa 59.7yi gördüm
Görünce bos durmiim dedim ne varsa ne goturdum hala goturuyorum
yedirenk79 evet canım karatay yapıyorum ama çok kati değilim
Bugün çok keyfin yok
Yemeyin yemeyin beni motive edin.
58.2 de cakili kaldim
Etman yemen.
Kredi kartım 90tl kart aidatı kesmiş bende farketmeden borçla birlşkte ödedim Bi dahaki ay zaten kartı kapattıracaktım yine de iadesini yaparlar mı
Bankadan bankaya değişiyor canımı şansını deneKızlar soruma cevap verebilecek yok mu
Hoşgeldin aramıza :) birikimin hayırlı olsun.Bugün benden de sıfır harcama kızlarziraat bankasında dolar hesabı actım 200 $ mız vardı kenarda 100 tl kadar da kumbarada varmış maaşı alınca üstünü tamamlayıp 50 $ da öyle yapayım diyorum nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?