Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun inşallah

Merhaba..
Ben bugun a 101 den deterjan aldim eski aktuel urunlerden 7,75 tl.
Oglen yemegi 4 tl, midem kotuydu 2 adet ayran aldim 1,70 tl.
Sabah yol parasi 1,75 tl
Benim para harcamadan gecirmedigim gun malesef yok. Oglen yemek parasi, aylik akbil ve yol parasi.
Bu ay yeni bir yontem denemek istiyorum.
Bir cuzdana toplu yemek parasi ayiracagim.
Bir goze haftaici market pazar masrafi - bir goze haftasonu alisverisleri
(Ben iki ayri evdeyim
- hafta ici annem ve anneannemleyim, borclar var ve elimden geldigince destek olmaya calisiyorum. Hafta sonu da esimleyim )
nereye ne harcadigimi bilmiyorum, bir ay kontrol etmek istiyorum.
Bir miktar bankamatikte birakacagim, bu ara marketlerden donmeyen 1- 2... -5:kuruslara hatta 10 kurusa gicigim.
Artik kuruslu alisverislerde kart kullanicam.
Kardesimin telaslari baslayacak,bizi cok hareketli guzel gunler bekliyor cok heyecanliyim. Askerimi haftaya geliyor. Sonrasinda hizli bir sekilde hazirliklar baslayacak
Referandum sonrasi altinin bir sure artacagini sonra dususe gececegini dusunuyorum ama tabiki kendine yeni duvarlar belirleyecektir ondan korkuyorum.

Ne kdr Uzun ve karmasik yazmisim, affola..
Esimden ayri olmak beni cok yipratiyor ozellkkle evliligin maddi sorumlulugu ve annemin zorda olmasi arasinda cok sıkısıyorum..
Esiniz nerede ins bi an knce kavusursunuz.
Malesef sizde var aile de yoksa insan dayanamiyor

Kredi kartım 90tl kart aidatı kesmiş bende farketmeden borçla birlşkte ödedim Bi dahaki ay zaten kartı kapattıracaktım yine de iadesini yaparlar mı

Bende bugün uzun süreden beri ilk defa 59.7yi gördüm
Görünce bos durmiim dedim ne varsa ne goturdum hala goturuyorum
yedirenk79 evet canım karatay yapıyorum ama çok kati değilim
Bugün çok keyfin yok

Bende bu hafta yeniden basladim. Bu kez oglen hic birsey yemiyorum. Sabah 7.30 kahvalti aksam 9 u buluyor yemek saatim.valla ben de bozuyorum bir verebilem kilolari

Kredi kartım 90tl kart aidatı kesmiş bende farketmeden borçla birlşkte ödedim Bi dahaki ay zaten kartı kapattıracaktım yine de iadesini yaparlar mı

Sen yine de talep et canim.ayni sey benimde basima geldi.her yil iade ediyorlardi bu yil uyuzluk yaptilar.karti kapatacagim de.ben en son karti kapattim bakalim geri arayacaklarmi daha onceleri bir kac defa oyle yapmislardi ilk kez kart aidati odedim

Ben de 90 TL kk aidat ücreti ödedim.Tüketici hakem heyetine gittim.Arkadaş bir isim verdi onunla konuştum Beren hanım dava açarsanız kaydedebilirsiniz 300 400 TL ödeyebilirsiniz riski var dedi.Zamanında ben de 70 80 TL için 300 civarında geri ödedim dedi.Ben de vazgeçtim riske gerek yok.Kartı kapatmamışlar yrn arayıp kızacağım artık 10 gün oldu iptal etmiyorlar kartı kapatın diyorum.

Günaydın herkese,benim bebeğim iki aylık oldu emzik vermek istemiyorm ama kolik olduğu için susturmak ve uyutmak çok zor olduğundan yakın bir arkadasim emzik almış sürekli attı ağzından ama 10 gündür alıştı sanki memeyi bırakır mi emzige alisirsa arkadaşlar benim korkum bu vermeli miyim sizce?

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar

joeyfun sağol canım rutin kontrolü vardı.

elecda ne düşünceli arkadaşların var ne güzel düşünmüşler.

B black_2014 emzik vermekten korkma canım madem kolik sıkıntısı da var sakinleştirir bebeğini,
ben oğluma da vermek istemedim ama dr ver hazımsızlığına da iyi gelir demişti
9 ay emzik emdi 2 sene de emzirdim yani memeyi bırakma durumu olmadı

Hepinize günaydın kızlar bereketli mutlu huzurlu bi gün dilerim hepinize

E Esila09 Allah kavuştursun canım seni çok iyi anlıyorum 1 yıldır bende eşimden sevdiğimden ayrıyım seni çok iyi anlıyorum allah kavuştursun inşallah tez zamanda

mavimli Teşekkür ederim canım hoşbulduk hepimizin kazancı birikimi bereketli olsun inşallah ayrıca rabbim bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…