Hepinize günaydın kızlar bereketli mutlu huzurlu bi gün dilerim hepinize
E Esila09 Allah kavuştursun canım seni çok iyi anlıyorum 1 yıldır bende eşimden sevdiğimden ayrıyım seni çok iyi anlıyorum allah kavuştursun inşallah tez zamanda
@mavimli Teşekkür ederim canım hoşbulduk hepimizin kazancı birikimi bereketli olsun inşallah ayrıca rabbim bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Canım hayir emzige alisan bebek memeyi birakmaz sık sık emzir sen emzirdikce unutmaz oGünaydın herkese,benim bebeğim iki aylık oldu emzik vermek istemiyorm ama kolik olduğu için susturmak ve uyutmak çok zor olduğundan yakın bir arkadasim emzik almış sürekli attı ağzından ama 10 gündür alıştı sanki memeyi bırakır mi emzige alisirsa arkadaşlar benim korkum bu vermeli miyim sizce?
Canım ya bu kart banka islerinden ben pek anlamıyorum :/Günaydın kızlar
Mutlu günler herkese
Bankayı arayacam bugun halettmek lzm kart aidat işini Bi şekilde ama bakalım Nasıl olcak
HoşgeldinizSelam bayanlar. Uzun zamandan beri takipteyim sizleri. Evleneli ayın 23'nde 1 yıl olacak. Çok sıcak çok içten bir topik.tr_lelli anlatımına ve birikimindeki istikrarı çok seviyorum seni örnek alıyorum:) Kendimi tanıtayım :) çalışıyorum kirada oturuyorum eşimle maaşlarımızı ortak yapıyoruz 1150 tl kira ödüyoruz kredi kartı giderler felan ayırınca kalanıyla birikim yapıyoruz. Kasım veya aralık ayında evimiz bitecek kısmetse kiradan kurtulcaz. Çoçuğum henüz Yok ama kısmet olursa istiyoruz
Kredi Kartı aidatlarıyla ilgili geçen sene banada aynısı olmuştu. Arkadaşımın "kart aidatını tüketici heyetinden alabilirsin sadece elinde yazılı cevap ve sitesinden form doldurman yeterli " diye fikir vermesiyle çağrı merkezini aradım kredi kartı aidatını iptal edemiyoruz dediler. Bende mailime yazılı cevap isteyince telefondaki konuştukları gibi olmadı mailime kart aidatınızı geri vereceğiz diye mail attılar yani paşa paşa verdiler.
Şu an aynı şartlar geçerli mi bilmiyorum ama istersen öyle bir deneyin.
Günaydın kızlar
Mutlu günler herkese
Bankayı arayacam bugun halettmek lzm kart aidat işini Bi şekilde ama bakalım Nasıl olcak
Gunaydin
Ben hic kart aidati odemedim.
Hep arayip iptal ettirdim yada puan olarak karta yuklediler.hatta karti kapatmayali diye extra bonus da yuklemislerdi simdi banka esime platinum kart gondermis. Normalde aidatlari yuksek diye istemiyorduk. Bankaci kadin da zaten siz aidat odemiyorsunuz iptal ettiriyorsunuz demisti o sekilde kabul ettik
Ben de böyle yapacağım bundan sonraKesinlikle en iyisi olmus bazi hediyeler geliyor hic eve uymuyor ya da kullanamayacagin birsey oluyor super fikit
Çok teşekkürler canımelecda gün paran ve ev hediyen hayırlı olsun
Selam bayanlar. Uzun zamandan beri takipteyim sizleri. Evleneli ayın 23'nde 1 yıl olacak. Çok sıcak çok içten bir topik.tr_lelli anlatımına ve birikimindeki istikrarı çok seviyorum seni örnek alıyorum:) Kendimi tanıtayım :) çalışıyorum kirada oturuyorum eşimle maaşlarımızı ortak yapıyoruz 1150 tl kira ödüyoruz kredi kartı giderler felan ayırınca kalanıyla birikim yapıyoruz. Kasım veya aralık ayında evimiz bitecek kısmetse kiradan kurtulcaz. Çoçuğum henüz Yok ama kısmet olursa istiyoruz
Kredi Kartı aidatlarıyla ilgili geçen sene banada aynısı olmuştu. Arkadaşımın "kart aidatını tüketici heyetinden alabilirsin sadece elinde yazılı cevap ve sitesinden form doldurman yeterli " diye fikir vermesiyle çağrı merkezini aradım kredi kartı aidatını iptal edemiyoruz dediler. Bende mailime yazılı cevap isteyince telefondaki konuştukları gibi olmadı mailime kart aidatınızı geri vereceğiz diye mail attılar yani paşa paşa verdiler.
Şu an aynı şartlar geçerli mi bilmiyorum ama istersen öyle bir deneyin.
Canım emzik var ya bu dünyadaki en önemli icatlardan biri bence. Ben 20 günlüktü vermeye çalıştığımda. 2 haftaya yakın uğraşmıştık. Farklı bir sürü emzik denedik sadece aventin silikon emziğini aldı. 2 yaş civarında da kendi bıraktı. Ben 3 aylıkken çalışmaya başladığım için hem biberon hem emzik kullandım. Aynı zamanda da emzirdim.Günaydın herkese,benim bebeğim iki aylık oldu emzik vermek istemiyorm ama kolik olduğu için susturmak ve uyutmak çok zor olduğundan yakın bir arkadasim emzik almış sürekli attı ağzından ama 10 gündür alıştı sanki memeyi bırakır mi emzige alisirsa arkadaşlar benim korkum bu vermeli miyim sizce?
Günaydınnnnn
Evdeyim sifir harcamalı bir gün olmasinı temenni ederek güne basladım.
Su egzersizlerin karsiliginida alabilsem keyfim fena yerine gelecek.
Buzlugumda dibi gordum falan derken yine buzlugumda bisiler koyacak yer bulamiyorum.
Cok sukur ne ara doldu nasil doldu
Annem kiyma falan almisti
Bende tavuk almistim
Fasulye haslayip koydum
Tereyag koydum.
Derken buzlugum doldu yine.
Allah hep boyle arttirsin bereketlendirsin insAllah.
Bugun dayim gelecek yemege
Mercimek corbasi
Patatesli tavuk yapicam firinda
pilavim var.
Dün aksam kardesim pasta kurabiyelerle geldi dedim siz beni siniyosunuz
Sana kilo vermek falan yok diyo bide
1tane fistikli kurabiye yedim gerisini onlerine iteledim yesinler bitsin ki ben gormimde yemeyeyim diye
Bak bak zekaya bak :)
Adidas ayakkabi istiyordum epeydir %50sine sponsor buldum kardesim yarisini ben vericem dedi
Kendinede alicak cunku fazla yuklenmeyelim.
Bu ay nasil gecicek diye kara kara dusunurken Rabbim merhametini hic esirgemiyor cok sukur
Ayin yarisi oldu bile.
Hayirli cumalar hepinize
Sevgiyle duayla.
Bizdede en cok peynir gidiyor.ben de bişey yok diyorum ama buzluk dolu daha çok peynir var hep diyetteyiz ya börek yapmadığım için kalıyor peynirler. dün ben de 33 tl ye kasaptan tavuk ciğer falan aldım. dünkü yemeğe ilave yaptım. onu da eşimin kredi kartı bendeydi ondan çektirdim .çünkü ayın sonuna kadar 190 lirayı yetirmem lazım nasıl yetireceğim bilmiyorum bu telefon almak bizi biraz sarstıbiraz tasarruflu olmam şart bu ay
Bereketli olsun canimGünaydın Hanımlar,
Dün gelen gün parası ve ev hediye parasını birleştirip, bugün 2 ata altın almaya karar verdim. Amacım uzun vadeli birikim olduğu için referandum sonuçlarını beklemeyeceğim. Akşam iş çıkışı alırım diye düşünüyorum.
Yoğurt limon pulbiber kürü yap canım. Ben de 20kg fazla var dün sağlık ocağında tartıldım bi umutla dikkat ediyordum çünkü 68i görünce herşeyi saldım yeminle boy 153 kilo çok armut modelimBugün 0 harcama yine
Esim gorevde yeni yemek yapmicam
Evdekileri yerim diye düşünmüştüm ama canım pek istemiyor
Çünkü bir dondurma goturdum diyetteydim di mi ben
Aksam zumba ve pilates dersim var
Önden gidip iki hareket etmeyi düşünüyorum
İşyerindekiler çok kilo verdin diyorlar
Halbuki kilom 60a takıldı kaldı vermedim
Sanırım bu sporlarin etkisi
Spor hocam da kizdi iki aydır %1 bile yağ yakmamissin dedi yapayım ben nerelere gideyim
Bilmiyor ki sürekli diyetimi bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?