Küçük Düşün Büyük Olsun!

Siz neden ayrısınız, aynı durumu yaşayan birini görünce üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :) Amiin, inşaallah tez zamanda kavuşuruz :)
Herşeye çare varda, özleme hiç bişey çare olmuyor.. Sonra şükrediyorum en azından her hafta sonu görüşüyoruz.

Gunaydin
Ben hic kart aidati odemedim.
Hep arayip iptal ettirdim yada puan olarak karta yuklediler.hatta karti kapatmayali diye extra bonus da yuklemislerdi simdi banka esime platinum kart gondermis. Normalde aidatlari yuksek diye istemiyorduk. Bankaci kadin da zaten siz aidat odemiyorsunuz iptal ettiriyorsunuz demisti o sekilde kabul ettik

Selam bayanlar. Uzun zamandan beri takipteyim sizleri. Evleneli ayın 23'nde 1 yıl olacak. Çok sıcak çok içten bir topik. tr_lelli anlatımına ve birikimindeki istikrarı çok seviyorum seni örnek alıyorum:) Kendimi tanıtayım :) çalışıyorum kirada oturuyorum eşimle maaşlarımızı ortak yapıyoruz 1150 tl kira ödüyoruz kredi kartı giderler felan ayırınca kalanıyla birikim yapıyoruz. Kasım veya aralık ayında evimiz bitecek kısmetse kiradan kurtulcaz. Çoçuğum henüz Yok ama kısmet olursa istiyoruz

Kredi Kartı aidatlarıyla ilgili geçen sene banada aynısı olmuştu. Arkadaşımın "kart aidatını tüketici heyetinden alabilirsin sadece elinde yazılı cevap ve sitesinden form doldurman yeterli " diye fikir vermesiyle çağrı merkezini aradım kredi kartı aidatını iptal edemiyoruz dediler. Bende mailime yazılı cevap isteyince telefondaki konuştukları gibi olmadı mailime kart aidatınızı geri vereceğiz diye mail attılar yani paşa paşa verdiler.

Şu an aynı şartlar geçerli mi bilmiyorum ama istersen öyle bir deneyin.

Canım hayir emzige alisan bebek memeyi birakmaz sık sık emzir sen emzirdikce unutmaz o
Emzigide genelde uyku esnasinda ver dicem ama kolik bebek zor
Allah kolaylik versin
Günaydın kızlar
Mutlu günler herkese
Bankayı arayacam bugun halettmek lzm kart aidat işini Bi şekilde ama bakalım Nasıl olcak
Canım ya bu kart banka islerinden ben pek anlamıyorum :/

Hoşgeldiniz
Eviniz simdiden hayırlı olsun
Bool bereketli birikimleriniz olsun

güzel paylasimlarda bol bol görüsuruz umarım

Günaydınnnnn
Evdeyim sifir harcamalı bir gün olmasinı temenni ederek güne basladım.
Su egzersizlerin karsiliginida alabilsem keyfim fena yerine gelecek.

Buzlugumda dibi gordum falan derken yine buzlugumda bisiler koyacak yer bulamiyorum.
Cok sukur ne ara doldu nasil doldu
Annem kiyma falan almisti
Bende tavuk almistim
Fasulye haslayip koydum
Tereyag koydum.
Derken buzlugum doldu yine.
Allah hep boyle arttirsin bereketlendirsin insAllah.

Bugun dayim gelecek yemege
Mercimek corbasi
Patatesli tavuk yapicam firinda
pilavim var.

Dün aksam kardesim pasta kurabiyelerle geldi dedim siz beni siniyosunuz
Sana kilo vermek falan yok diyo bide
1tane fistikli kurabiye yedim gerisini onlerine iteledim yesinler bitsin ki ben gormimde yemeyeyim diye
Bak bak zekaya bak :)

Adidas ayakkabi istiyordum epeydir %50sine sponsor buldum kardesim yarisini ben vericem dedi
Kendinede alicak cunku fazla yuklenmeyelim.

Bu ay nasil gecicek diye kara kara dusunurken Rabbim merhametini hic esirgemiyor cok sukur
Ayin yarisi oldu bile.

Hayirli cumalar hepinize
Sevgiyle duayla.

biz de yıllardır aynı şeyi yaptılar anlamadım niye bu yıl böyle yaptıklarını bu yıl kartı müze kart olarak kullandık sanırım ondan cinslik yaptılar kartı kapattım bakalım açalım diye arayacaklarmı hep geri dönüş yapıyorlardı.

Hoş geldin canım, bizim de 25 nisanda 7 yıl olacak. ilk yılınızmış daha tazesiniz :) birden kendimi gördüm sanki. biz de evliliğimizde 1,5 yıl sonra ekim ayında ev almıştık. evlilik yıldönümü planların varmı ben de bu ay fazla masraf yapmak istemediğim için pek bişey yapmayı düşünemiyorum

Canım emzik var ya bu dünyadaki en önemli icatlardan biri bence. Ben 20 günlüktü vermeye çalıştığımda. 2 haftaya yakın uğraşmıştık. Farklı bir sürü emzik denedik sadece aventin silikon emziğini aldı. 2 yaş civarında da kendi bıraktı. Ben 3 aylıkken çalışmaya başladığım için hem biberon hem emzik kullandım. Aynı zamanda da emzirdim.
Eğer emzik vermezsen sürekli emmek isteyecek, fazla emdiği için çok kusacak vs.
Ben uyuturken bir de tıpa amaçlı ağladığında kullanmıştım

ben de bişey yok diyorum ama buzluk dolu daha çok peynir var hep diyetteyiz ya börek yapmadığım için kalıyor peynirler. dün ben de 33 tl ye kasaptan tavuk ciğer falan aldım. dünkü yemeğe ilave yaptım. onu da eşimin kredi kartı bendeydi ondan çektirdim .çünkü ayın sonuna kadar 190 lirayı yetirmem lazım nasıl yetireceğim bilmiyorum bu telefon almak bizi biraz sarstı biraz tasarruflu olmam şart bu ay

Günaydın Hanımlar,
Dün gelen gün parası ve ev hediye parasını birleştirip, bugün 2 ata altın almaya karar verdim. Amacım uzun vadeli birikim olduğu için referandum sonuçlarını beklemeyeceğim. Akşam iş çıkışı alırım diye düşünüyorum.

Bizdede en cok peynir gidiyor.
Peynir dayanmiyo resmen eve
Cesit cesit aliyorum
Peynirli yumurta
Peynirli gozleme
Peynirli tost
Peynirli makarna
Peynirli ekmek kizartmasi

Peyniri herseyde kullaniyorum simdi yine kuymaklik siparis vericem ellerinde yediler resmen peyniri alip alip ellerinde yediler :)
Ama fena guzeldi bende yedim arada yavan oyle.

Bereketli olsun canim
Altinda hemen bozdurulmicaksa cokda beklemek mantiksiz.
Dusse dusse 3-5duser cikar yine
Param oldugu zaman bende pek piyasaya bakmadim aldim hemen param harcanmasin diye
Yoksa illa bisey cikiyor

Yoğurt limon pulbiber kürü yap canım. Ben de 20kg fazla var dün sağlık ocağında tartıldım bi umutla dikkat ediyordum çünkü 68i görünce herşeyi saldım yeminle boy 153 kilo çok armut modelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…