Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kardeşim tebrik ederim seni. Yasitlarin marka sevdasinda sen tasarruf. Supersin ya. Böyle devam et inşallah. İnan bunun faydasını ilerde daha iyi anlayacaksın. Çok hoşuma gitti cidden. Çok tatlisin. :))))

Bu arada ben de birikime baslayayim eşim biriktiriyor zaten ama ben de alttan takviye etsem hiç fena olmaz.

Benimde esim biriktirmiyo .. aslında çok fazla da savurmuyo ama dışarda yemeğe çok para veriyor.. 2500 kredisi vardı ben onu zorla 3900 yaptirdim az harcasin diye ama iyi mi yaptım kötü mu yaptım bilemedim 30 aylık kredisi 17 ay düştü böyle düşününce iyi çabuk bitcek ..

Bence iyi yapmışsın canım o bitince de ev kredisi gibi bişeye girsin harciyamasin para:)

Bence iyi yapmışsın canım o bitince de ev kredisi gibi bişeye girsin harciyamasin para:)
Araba almak istiyor cnm aslında arabamiz var 20 bin tllik bisey ama dogudayiz zaten yetiyor bize ama o 60-70binlik bu araba istiyor bende doğu görevi bitene kadar gerek yok diyorum altınlarm da istedi ama vermedim ikna ettim şimdilik ama kredi bitince eminim ki araba kredisi çekecek of hiç sevmiyorum su kredi işini ya

Aynen benim eşim de dün arabalara bakıyordu internetten bizim arabamız biraz küçük ama ne gerek var ki zaten 2 kisiyiz ben de kredi kartları var cektigimiz bi kredi var bi daha borç a giremem diye biraz çıkıştım kabul etti artık kredi kartlarını oncelige koyduk kapatıcaz bakalım erkekler çocuk gibi resmen ben de yoruldum

Malesef benim eşim de öyle. Hiç paradan puldan anlamaz. Geçenlerde birikim yapalım filan dedim. Sen iyice paracı oldun diye çıkıştı bana.
Ancak benim avantajım maaşını ve ek ödemelerini benim hesabıma yatırır. Tüm gelir gider tablosunu ben yapıyorum. Eşim benim kartımı kullanıyor. ( Zaman'ında karttan acayip Bi kazık yemişti. Yırttı attı o gün )
Kartı kullanmayalım diyorum ama o para çekmeye işendiği için en ufak harcamayı Bile karttan yapıyor. Ben de hemen netten onun yaptığı harcamayı ödüyorum. Yoksa para yüzünden kavga ediyoruz.
Eşim aileden görmemiş. Evlerinde hiç para konuşulmamış.
Benim ailemin 5 tane evi var kv nin tınnnnnn.... Hiç birşey yok.
Hep Boğaz'a gitmiş paraları. Öyle Bi ailede yetişen eşimden de çok şey beklemiyorum açıkcası

Benimde babam hic bilmez para hesabini tum servetini kiyafete yatiriyor ve engel olamiyoruz.insani cok yoran bir durum

Yoo gayet iyi yapmissiniz
Bende krediye cok bulasmak istemiyorum ama kredi cekmedende sirf birikimle istediklerimiz malesef olmuyo

Bizimde arabamiz 35binlik falan borcuda bu sene bitti
Suan bizde 70-80 binlik bisi istiyoruz
Yani benim kadjar -captur sevdam var.
Özellikle captur bej-siyah olani cok sevdim
Degistiricez yakin zamanda ama sifirlari daha pahali 2.eline esim sicak bakmiyo
Bakalim napicaz
Yazlik istiyorum araba degiscek nasil olcak bu isler sirayla artik.
Canım harcaması gercekden guzel oluyo
Ama borcla,taksitle olunca ödemesi zor geliyo.
Benim esimde daha az maas alsa bunalır sanirim.
Kaliteli giyinip kaliteli yemeyi seviyo.
Benim esimide aileden bisi gormemis
Benim gozum daha tok ona göre.

Çok teşekkür ederim

Tatile gitmeden esim colins,Mavi,hummelden alisveris yapti
Ben maltepeden,kadikoyden,salipazarindan yaptim.
Butik gezdim
İndirim gezdim.
Zaten aldiklarim tamamen tatillik seylerdi(sort,pareo,sapka,mayo vs)
Yani normalde giyemicem kadar acik seyler
O sebepden uygununa baktim
Esimde isi geregi resmi giyinmek zoruda sadece hafta sonlari rahat giyiniyo

Sortunu 89.90tl aldi
Tshtunu 60tl
Ayakkabisi terligi (bir kac tshrt,sort) derken 350-400tl harcadi
Sortunu otelde civiye takti yirtti
Uzuldum yani 90tl para verdi 3defa ancak giydi.

Ooo iyi tatil yaptin bu sene ne guzel o da ruhun ihtiyaci iyo tatiller

Kızlar aslında benim eşimşn sıkıntısı çok para harcaması değil. Aslında ben ondan daha çok harcıyorum.
Ama bu gereksiz almayansın ya da paramız olsun. Para biriktirelim düşüncesi yok. Gani siz eşinizle kumbara filan yapıyorsunuz ya biz de böyle birlik beraberlik yok. Benim kumbarama var ama eşimşn haberi yok.
Daha önce de kumbara yapmıştık eşim oradan sigara parası tırtıklıyordu. Sanki bedava ya alıyormuş gibi.
Neyse ki para hesabı bende de ipin ucunu tutabiliyorum.

Tatil sonrası çamaşır hiç bitmiyor. ... kolay gelsin tatlım tr_lelli
Sagolasın 4.makineyi astım sıra 5 de
Cok giysi goturuyosun mecburen yikama derdi olmasin diye
Eve gelince yika dur.
Ev karman corman oldu.
Nasil halletcem bakalim.
Bide hep hazir yiyince insanin yemek yapasi gelmiyo ya.

Birlik olunca çok daha kolay yapiliyo herşey umarım düzelir dua edin bol bol benim esim de çok önemsemiyor erkekler biraz daha buguncu

Hakmar a gittim.
Okul ihtiyaclari gelmis.
Resim cantasi,okul formasi,ayakkabi almamiz lazim.
Defterler artik okul acilinca.

Domates,süt mesrubat,salam,sucuk,çay,bisküvi,tost ekmegi,hamburger ekmegi,yumurta,margarin aldım.
Meyveyi esim alacak.
Sebzeyide pazar gunu pazardan taze taze almaya karar verdim.

Evde ne varsa idare ederim 2-3gün.

63tl tuttu.

Sulu köfte ve pilav yapıcam.

Birlik olunca çok daha kolay yapiliyo herşey umarım düzelir dua edin bol bol benim esim de çok önemsemiyor erkekler biraz daha buguncu
M maviduvar1 kesinlikle haklısınız kızlar.
O konuda esim cabuk etkileniyo
Yani birikime meyilli.
Kenarda paramiz var onun da hosuna gidiyo.

Bazen oturup konusuyoruz ne borclardan ciktik falan diye.

Bakalim yeni birikim,kumbara,kıs geliyo kabaran faturalar vs. Neler olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…