Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pazarda 30tl
Marketde de 16tl harcadım.

Aksam ogluma ayakkabi ve kazak almaya gittik esimle
110tl de öyle harcandı.

Okul acilana kadar bitmicek bu eksikler.

kızlar 10 kg tursıl matık =22 tl
120li fınısh bulaşık mak.det=21 tl

sızce nasıl bu fıyatlar?
bızım burda buyuk toptancı marketlerden aldık gecen sene de almıstım hala kullandıklarım var ıclerınde o yuzden en cok harcananları yıne aldım gecen sene aldıgım domestos, pril elde yıkama det. hala duruyordu bu yuzden onları almadım ama elidor 600 ml her yerde 9.90 ben 7.65e aldım 3 tane uygun dıye 3 tane aldım

Uyguna almışsın bende ucuz bulunca direk zula yapiyorum.

Günaydın kızlar sabaha karşı Ankaradan döndük direkt ise geldim çok uykusuzum ... ankara'da sandigimdan daha az para harcadık. Eşim bi yerden bi kaç kiyafet aldı ama ucuzdu çok indirimdeydi iyi oldu ihtiyaçlarını aldı. Bakalım bu hafta nasıl gecicek. ..

bende zula yapmaya calıştım. yarın pazardan kıslık bıseyler alıp yapıcam domates sosu yapmak ıcın uygun mu bu donem sızce???
bırazda salatalık patlıcan bıber alıcam
Yapmaya baslamis herkes
Bende 3-4kavanoz sosluk yapıcam.

Ekimi büyük sabırsızlıkla bekliyorum bayram geçsin evlere cekilelim biz eşimle önce kredi kartları kapatıcaz para biriktiriyoruz ekim kasım gibi kapatsak süper olcak .. biraz kendimizı toparlamaya çalışıyoruz. Sonra da tl biriktiricez. Oturabilcegimiz bi ev almasakda ilk etapta yatırım için küçük uzak bi ev alabiliriz insallah... hayırlısı artık harcadiklarimiza dikkat etmeye başladık çok sukur

Bizimde borclarimiz bitti sözde.
Yani esimin maası ve aldigimiz kira tam cebimize girme dönemleri.
Ama esim arabayi degistirmek istiyo
Yani bu fikir bu yaz vardi zaten aklinda seneye erteletmistim
Askım 7-8 ay daha idare et biraz birikime asılalım falan dedim.

Tamam dedi.

Arabanin Degismesi gerekiyo km yükseldi cunku(istede calisiyo araba)

Yine basladi su araba nasıl?
Bu araba nasıl? Demeye

Dün trafikdeyken surekli araba gösteriyo bana netten bulup gösteriyo(araba almaya yakin böyle yapıyo)

Biz bu fikri ertelememismiydik? Dedim
Kışın degisiyorum arabayı dedi.

Ve istedigi araba 60-70binlik
Bizim araba 35binlik bi araba

Bakalım napıcaz
Yine kredi yine bir araba hengamesi.
Umarım cok zorlamaz bizi.

Ben de çok kızıyorum benim esim de sürekli araba gosteriyo yoruldum artık ben de hem arabanin daha iyi model olması benim için çok bişey ifade etmiyor ne biliyim o konuda anlasamiyoruz

Ben de çok kızıyorum benim esim de sürekli araba gosteriyo yoruldum artık ben de hem arabanin daha iyi model olması benim için çok bişey ifade etmiyor ne biliyim o konuda anlasamiyoruz
Km yukseldiginde okey degissin ama lux takintim benimde yok
Hep sifir araba sifir araba hep zarar.
Bizim araba luxden ziyada is icin lazim
Kendi kredisini kendi öduyo desem yeri
Ama hani 2.el 50bine alsa 15bin ceker 1yilda öderiz
Böyle 30bin cekicek 2yilda ödicez

On defa seneye ve sonraki seneye borc cikarma bana dedim.

Cunku oglum bu sene 6.sinif bu sene gerek yok fakat
7ve 8de ders almasi gerek teog icin
Butik dershane özel ders artik hangisi olursa.
Hani borcumuz olmasin diyorum.

Daha mayista bitti bu arabanin kredisi(3yillikdi) simdi yine kredi
Bazen cok icim sisiyo

Benim de canim aynen aynı şeyleri hissediyorum.maaşimi alıyorum direk şuraya buraya para veriyoruz şöyle bi maaş aldım oh bugün kendime bişey aliyim geziyim diyemiyorum hiç sirf borç. Böyle olunca insanin ise gitme hevesi de kalmiyo ...

Dün mesela ayakkabi bakiyoruz ogluma gelisme caginda senenin basinda aldigim ayakkabi sene sonu ayagina olmadi yani bunu biliyoruz orta yollu 40-50tl ayakkabi aliyorum ogluma suanlik(ayaklarinida hic vurmadi aldigim ayakkabilar hani kotü ayakkabilarda degil outlet indirimden falan takip ederek aliyorum)
Yazin zaten hep bez ayakkabi giydi oglum hem rahat hem terletmedi
Kisin okul icinde kinetix aliyorum.
Dün esim hep 209tl lik 219tl lik adidaslara yapisti
Ya ben oglumun kaliteli ayakkabi giymesini niye istemim ayaginin numarasi otursun alalim alsin.
Ben pazardanda aliyorum markada aliyorum kendime hc dert etmiyorum ama esim öyle degil.

Cocugun ayakkabilarini yepisyeni ona buna veriyorum.

Orta yollu polo,kinetix falan alalim diyorum o gidiyo en pahalilarini getiriyo.
Ee iyide giyecegi bu kış yaz basi kesin olmıcak yine.
Ne geregi var dimi ama
85tl falan orta halli bisi aldim

Ah canım anlatamıyoruz ki.... bu yüzden de gerginlikler çıkıyor işte. Benim esim henüz yeni yeni alışıyor. Haftasonu ilk kez tasarruflu bi alışveriş yaptı ben de sasirdim . İnşallah degisiyordur zaten evin alışverişini ben karar veriyorum artık ona kalsa en pahalı marketin en pahalı ürününü alıp geliyor...

ayy ınanır mısınız benım eşimde oyle bızde bebiş yok o yuzden ogluna kızına ne yapar bılmem ama dun aksam pecete alalım dıyorum yada başka bısey gıdıyor en pahalısını alıyor hıc fıyatına bakmadan dun cücük kadar peceteye 6 tl verdık

Hoşgeldin canım gel beraber öğreniyoruz işte :))) senin hedefin ne
Hedefler bitmiyorki:)) ama Allah kısmet ederse bi ev sahibi olabilmek . Aslında biraz birikmişimiz var ama eşim ve ben memuruz eşimin mecburi hizmetinden dolayı iki sene daha beklememiz gerek . Yaşayacağımız il belli olmadığı için birikime devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…