Bü benimde yeni kesfimmm kokusu çok kalıcıBu arada evi silerken kullandigim favorim bu aralar bu ürün.
Bi deneyin derim kizlar
Eki Görüntüle 1875506
Kesinlikle haklisinizBen de bu hafta pazardan baya bi alışveriş yaptım ama fazla bozulucak kadar almadım ve kışlık aldım 30 tl gibi bişey tuttu evde iki kişiyiz gerçi eşimle ama aynikahını marketten alsam daha çok tutardı eminim
Bim pembe "aks" da guzelBü benimde yeni kesfimmm kokusu çok kalıcı
Ne demek estagfurullah hepbirlikde hem konusuyoruz hem ogreniyoruz.Çok sağol canım ☺☺ sizin tecrübeleriniz çok kiymetli
Deniycemmmmmmm ❤çok ilgincNe demek estagfurullah hepbirlikde hem konusuyoruz hem ogreniyoruz.
Burdan bazi arkadaslar biliyomus ben yeni ogredim bir bilgi daha camlari sampuanla siliyorum artik daha parlak ve temiz oluyo
Sizde bi deneyin isterseniz bakalim
memnun kalicakmisiniz.
Az bi herhangi sampuanı katip suya kopurtup bu suyla camlari silip kuruluyorum.
Fairy(indirimde bulursam) olmadı bim desto aliyodum hep(pembesinin kokusu gzl)Bu arada a101de ciceğim bulasik deterhani büyük paketi çok uygun fiyatta haberidir olsun ben aldım gayet de guzel
Tam bir deterjan canavarısın.Merhaba
Öncelikle hosgeldiniz
Cagrı/semt (kapandilar artik sanirım) vatan pembe olanı uygun ve guzeldi(3tl falandı)
3tane stoklamistim.
Kapandi market uzuldum
Bim'in Bulut markası kesinlikle cok kalıcı(mavisini kullaniyorum)
Bingonun mavisi ve kırmizisi guzel(digerlerinden bulamazsam bunlardan aliyorum)_
Vernel mor terapy guzel.
Yumos sari(hanimeli) guzel.
Pembe konsantresi kalıcı.
Bingo,bulut ve vatan uygun olanlar.
Digerlerini indirimde bulursam aliyorum.
Yumusaticinin zararlarini bilsemde(kokusu astima yol acabilir) yumusaticisiz camasir yikayamiyorum malesef.
Az da olsa mutlaka koyuyorum.
Okul sezonunda pamugu yumusaticiya batirip dolaplara koyucam.
Kokusu giysileri gecsin istiyorum.
:)Tam bir deterjan canavarısın.Biri deterjanlarla ilgili kitap çıkarmıs deseler. Hiç şaşırmadan kesin tr_lelli dir o derim. Bizdede annemin astımı benimde alerjim var hiç kokusu kalıcı şeyler alamıyoruz. Eve girince nefes darlığı geçirmemek için kokulu bir şey kullanınca o koku çıkana kadar tüm kapı cam açık kalıyor.
Heyecanla bekliyoruz:)
Deterjan rafimida resimlim az sonra (oglusumla esime yemek hazirliyorum)
O reyondan kendimi alamiyorum ya
Tesekkur ederim.Harika hepsi yedekli çok iyi oldu bu resim iyi yolculuklar bu arada
Camasir suyunu 1 tl cok iyi almissin canimTesekkur ederim.
Camasir sularini 1tl den aldim cagri/semt kapanirken
Bulasik mak jelleride öyle indirimden.
Bazen aniden bulasik detj bitiyo yedek olunca guzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?