Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kutu mu?
Yani resmini attigim gibimi aldim sallama cay dimi ona gore tarif edicem.

Heryerde yok ya carrefour migros realde falan var.

yok canm sallama değil açık satılanlardan. işyerindeyim suyla yaptım :) misss misss sütle nasıldır kimbilir. komple sütmü koyacağız

Takibe alıyorum hemen
Hosgeldiniz
Ooo guzel baslangic olmus bereketli olsun

Cok sevindim sizin adiniza neguzel bu topikde bunlari basarabilmek daim olsun insAllah.
Canim bende 7 sene ara ara k.v ile yasadim
Seni az cok anlayabiliyorum.
Malesef tum hayatin kisitlaniyor
Ben suan uzaniyorum tv izliyorum
Bacak bacak uzerine atip oturuyorum esimin yanina uzaniyorum falan bana nasil buyuk lux gibi geliyor anlatamam.
Evde buyuk olunca malesef olmuyor
Surekli kisitlaniyorsun insanin kendi evinde mahreminde rahati olmuyor malesef
Sabret canim
Insanlarin en eyvah! Dedigi yer donum noktasi olabiliyor
Sana dua edicem yarin turbeye gidicem.
Duamdasin.
Icini ferah tut sakin olmaya calis.

Topigin kizlari mimlendi yani öylemi ig de yemek hesabi ayagina eyvahh eyvahh

yok canm sallama değil açık satılanlardan. işyerindeyim suyla yaptım :) misss misss sütle nasıldır kimbilir. komple sütmü koyacağız
Ben acik hic almadim ki bana resim atarmisin bakim nasilmis.
Ben sallamayi su sekilde yapiyorum ona gore bir olcu olustur.
1 buyuk kupa dusun ceyregine kaynamis su koyuyorum salliyorum 1 dk bekliyorum rengini veriyo sonra gerisini kaynamis sut koyuyorum (sutu kaynatirken icine 1 dal tarcin atiyorum mutlaka dene tadi daha mis oluyor)
Tarcinla birlikde sutude ilave edip 1 dk boyle demlendiriyorum iciyorum
Aksam kupada resim atarim rengini

O kadar lüx hotele bir daha gidebileceğimizi sanmıyorum çünkü fiyat çok yüksek gerçekten
Ama hotel olaganüstü mükemmeldi....Ah ahh

ooo kızlar tatil konuşmuşsunuz konu dışı kaldım yeni okuyorum. biz de balayına rixos a gitmiştik artık gidemiyoruz. valla o zaman bizmi zenginmişiz yoksa şimdi mi fakiriz anlamıyorum. heralde birdaha hayal olur gitmek

canım ben de nedense hiç beğenemiyorum kadının yaptığını ama zor da kalınca çağırıyorum. mesela geçen gelen kadın perdeyi atmış makinaya güneşliği kırışık çıkarmış asmış çok uyuz oldum. hep gözüme batıyor. evet ben de dağınıklıktan ziyade toz saç bitiriyor beni. temizlik yapmayı bazen seviyorum tabi yorgun olmadığım zamanlarda bence stres attırıyor biraz.

fethiye güzel o anlamda canım. ayrıca günlük aktiviteler çok oluyor fethiyede eğlenceli oluyor

benim kocam ne yapmış bu gün
biraz önce anlattı ağlasam mı gülsem mi bilemedim

sabah işe gitmeden fırına gönderdim ekmek yok al diye
fırında bir adam simasını tanıyorum bizim eski velilerden biri diyor ama adını bilmiyorum
demiş 100 tl var mı elimi cebime attım diyor 10 tl verdim amada
sonra elimi arka cebime attım diyor senin verdiğin para ( ben kardeşimin çocuklarına doğum günü için hediye alacaktım zamanım olmayınca dedim para göndereyim onlar ihtiyacı neyse alsın 200 tl)
adama 150 sini vermiş hocam ben 4-5 gibi evinize getirim demiş
biraz önce anlatıyor ben nasıl böyle bir eşeklik ettim diyor
içimden dedim ki haşa eşşekten

bu kaçıncı bide

insülin direncine nasıl baktırıyorsun canım. ben de baktırmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Nasil guvenmis insanin bazen basireti baglaniyor

Bugün aksam zımba ve pilates dersi var ama çok yorgunum
Gitsem mi gitmeden mi kararsız kaldim bana gaz verecek var mi
Egzersiz yapiyorum ben kalk kalk
Yarim saat oglen yurudum
20dk egzersiz yapiyorum ben erbaslarin gelme saati hemen yapim aksam yine yaparim

Egzersiz yapiyorum ben kalk kalk
Yarim saat oglen yurudum
20dk egzersiz yapiyorum ben erbaslarin gelme saati hemen yapim aksam yine yaparim
supersin lellim :)sağol motiven için sipariş ettiğim ayakkabı geldi diğeri hala kargo da bekledigim motivasyon tam olarak şuanda oldu evi yalandan bi topliim doooru spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…