- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Kutu mu?
Yani resmini attigim gibimi aldim sallama cay dimi ona gore tarif edicem.
Heryerde yok ya carrefour migros realde falan var.
Takibe alıyorum hemenKızlar alakasız olacak ama instagramda günlük yaptığım yemekleri menü olarak sunduğum bir sayfa açtım.
Takibe alırsanız süper olur; kullanıcı adım
eviminyemekkokusu
Her akşam ne yapacağım derdinden bir nebze kurtuluruz: )
HosgeldinizKızlar beni de alın aranıza açılmayan testi kımbara aldım hayatımda ilk kez birikim yapıcam 3 5 ne olursa... harcamadan duramayan bir insanım işin kötüsü eşim de öyle. Açılmayan kımbaraya başlayalı 1 ay oldu 4 geam 2 çeyrek 150 dolar da para attım. Hedefim yok aslında kenarda paramız olsun istiyorm sadece insan çocupu olınca ihtiyaç duyuyor güvenceye
Cok sevindim sizin adiniza neguzel bu topikde bunlari basarabilmek daim olsun insAllah.gulfemhatun ve @zelalke ile instagramdan bulduk birbirimizi.
sanki yıllar öncesinde tanıyıp uzun zaman sonra görmüşüm gibi hissettim.
bu topik sadece para biriktirmek için değil, insan biriktirmek için de çok iyi oldu bana.
burdaki herkes ile gerçekte de görüşmek isterim
Canim bende 7 sene ara ara k.v ile yasadimHerşey canımı sıkıyor nefesim daralıyor. Ben çocuklar küçük diye kv ve kb ile yaşıyorum eşim bakıcı istemedi.evimle ilgili bi hesap yapamıyorum para biriktirelim tutumlu olalım dedikçe eşim onu öyle yapma babam alınır diyo. Çocuklarımla ilgili bir şey diyeceğim öyle deme annem kırılır sana sarar diyo.o böyle diye diye evliliğimizin içine ediyor ama anlamıyor. Eşim desem benden çok babasıyla konuşuyor hesap yapıyor artık çok yoruldum alttan almaktan. İşyerinde desen tayin istedim başka birime sürdüler nefret ediyorum insanlardan. Tek huzur çocuklarım çok daraldım çok.
Ben acik hic almadim ki bana resim atarmisin bakim nasilmis.yok canm sallama değil açık satılanlardan. işyerindeyim suyla yaptım :) misss misss sütle nasıldır kimbilir. komple sütmü koyacağız
Evet canım tanış oldukTopigin kizlari mimlendi yani öylemi ig de yemek hesabi ayagina eyvahh eyvahh
O kadar lüx hotele bir daha gidebileceğimizi sanmıyorum çünkü fiyat çok yüksek gerçekten
Ama hotel olaganüstü mükemmeldi....Ah ahh
Benim de evime gelen bi hanım var aslında düzenli bu aralar ben çağırmadm sinirlendim biraz istediğim gibi yapmadı
Ama ben kendim yaparken de mutlu oluyorum :) daginiklik beni çok rahatsız etmez ama mesela toz ,yerde saç falan çok rahatsız hissettiriyo irrite oluyoRum ve hiçbişeyden zevk alamıyorum
Bana da annemden yadigar bu his
Annem çok zordur bu konuda
Ben evlenmeden önce saçlarım açıkken evde hiç oturamazdim annem hemen saçlarımı toplattirirdı:) o çok fena . Şimdi ben de kendi evimde saclarim açık gezemiyorum huy oldu
Anlaşmanızda yazar aslında ama ben zamanında maaş hesabı olarak ziraat kullanıyordum altın ve döviz hesabım da vardı kesmedi bendenBenim maaş hesabımın altında açtığım bir döviz hesabım var
Oradan da kesinti olur mu acaba?
k a h v e cikolatasoslukek ???
eşimle ilk tatilimiz olacak bu sene Allah kısmet ederse.. biz aracımızla geze geze gitmek istiyoruz.. ama nereye gidelim henüz fikrimiz yok.. ben de sakin butik otel gibi yerler isterimm.. sizi taki edeceğim fikirleriniz çok önemli benim içinn
Bizde baklali enginar var @zelalke hepimize afiyet olsun
Canımcikolatasoslukek teşekkür ederim bakicam bu otele
Kızlar bende insülin direnci çıktı artık her gün 10 bin adım mutlaka yürüycem Yediklerime dikkat etmem lazım şeker hastalığına gitmek istemiyorum... Perşembe doktor a kontrole gidicem buyku ihtimal tiroid ilacina basliycam dedi bakalım sonuçları görünce ne diycek.
Hepinize güzel günler . Neler yaptınız bugun
Nasil guvenmis insanin bazen basireti baglaniyorbenim kocam ne yapmış bu gün
biraz önce anlattı ağlasam mı gülsem mi bilemedim
sabah işe gitmeden fırına gönderdim ekmek yok al diye
fırında bir adam simasını tanıyorum bizim eski velilerden biri diyor ama adını bilmiyorum
demiş 100 tl var mı elimi cebime attım diyor 10 tl verdim amada
sonra elimi arka cebime attım diyor senin verdiğin para ( ben kardeşimin çocuklarına doğum günü için hediye alacaktım zamanım olmayınca dedim para göndereyim onlar ihtiyacı neyse alsın 200 tl)
adama 150 sini vermiş hocam ben 4-5 gibi evinize getirim demiş
biraz önce anlatıyor ben nasıl böyle bir eşeklik ettim diyor
içimden dedim ki haşa eşşekten
bu kaçıncı bide
Egzersiz yapiyorum ben kalk kalkBugün aksam zımba ve pilates dersi var ama çok yorgunum
Gitsem mi gitmeden mi kararsız kaldimbana gaz verecek var mi
supersin lellim :)sağol motiven içinEgzersiz yapiyorum ben kalk kalk
Yarim saat oglen yurudum
20dk egzersiz yapiyorum ben erbaslarin gelme saati hemen yapim aksam yine yaparim
@eyyay bazen çok bunalıyorum
Şimdi odaya geldim kitap okumaya
Duş aldım sakinledim
Benimki tatil paramızla arabayı değiştirmeyi düşünüyo tatil paramız 4500 lira. Bu kadar parayla. Bi de kredi çekermiş. Saticakmis. Artık bu arabayı sevmiyomuş. Sanki ben etrafımdaki herşeyi çok seviyorum. Baya bi kızdım diyoki alıcı varken satıyım öbür arabayı sonra alırım. Ama her gün araba kullanmak zorunda. Taksiye binermis. Akıl tutulması mi yaşıyo anlamadım . Ama korkuttum heralde cesaret edemez . Bi de ben sinirlendikce güldü . Beni sinir etmek hoşuna gidiyo heralde.[/QUOT
Hepsi aynı tatlımmmm arabaya yığınmla para verir sen eve esya almaya kalksan cok pahali derler. Bizim de pahali arabadaydi gozu dedimki evin kucucuk misafir gelemiyor git passat al millet afedersin kiciyla guler dedim. Ya iste tuhaflarrr sen tavrini koy yapamaz oyle olunca
Günaydın kızlar :) herkes eşlerden şikayetçi.. korkutmayın bizi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?