Küçük Düşün Büyük Olsun!

Emin ol cnm hepsi oyle para konusunda. Tutumli olan adam da hic cekilmezdi sanirim yani cebinde akrep olan erkekleri de sevmrm senin aldigina lafeder oylesi daha berbat

Ev cok pislenmiyorsa iki haftada bir yarim gun cagirabilirsin canim. Komple temizlik icin tam gun geliyorlar zaten iki haftada bir cam sildirecek degilsin ya

Maşallah canım eşine
Benimki de paraya karışmaz da sürekli araba lafı beni sinir ediyo:)

Dağ gibi olan ütüleri bitirdim kızlar şimdi kahve keyfi . Gelin beraber

Benimki de karismaz bilmez ne harcadim ettimsormaz hic ama yinede deli oluyorum bosuna para gitmesine ve hesapsizligina. Birara getirdi maasi sen takip et dedi.sonra baktim para borc yuku bana kaliyor brn de elimicektim valla

Valla en iyisi buymus bizde oyleyiz.ama her ay harcamasini takip ediyorum caktirmayin.cunku eskiden takip etmedim karsima yiginla borc cikardi

Cok guldummm yaaaaa

Geçmiş olsun hawar
Oluyo öyle insan bi an tutulup kaliyo gerçekten...

Ben bugun depo olarak kullandığımız yeri düzenledim bi sürü değişik unuttuğum şey buldum hediye gibi oldu:) yemek yaptım
Bugün yürüyemedim ya akşam da oldu
Yarın baya yürüycem ama gitcegim yerler var
Bugün diyeti hiç bozmadım hep az az yedim

Cocuk olunca bazi seylere idare etmek gerekiyor malesef . Sabretcnm sabir sabir keske imkan olsa calismasan kendin buyutsen cocuklarinla vakit gecirsem

Aaaa kaynatiyormisun kac dakikaa

Selam kızlar
Bu akşam ödev ders uğraşmayacağım artık. Oğluma da söyledim. Başının çaresine bak diye
Namazı kılıp ben de spor yapacağım evde. Eskide çok yapardım sonra salona başlayınca bıraktım.

Hesabımda bir miktar para hala tl olarak duruyor. Ne altın ne de döviz almaya cesaret edemedim.

Merhaba. Diğer bi konuya da yazdım ama baktım burası daha aktif :) Bakan daha çok olur diye düşündüm.. Uzun zamandır birikim yapmaya niyetliyim ama olmuyor. Müsrif bi insanım, kabul ediyorum.

Şimdi durum şu; çalışıyorum, aylık 3000 gelirim var. Bu 3000'in 2200'ünü seneye nisan ayına kadar krediye ödeyeceğim. Bunun haricinde 100 TL de BES ödüyorum. Telefon faturamı, ufak tefek ihtiyaçlarımı da ödeyince aylık bana 400-500 arası bi şey kalıyor. Evin ihtiyaçlarını eşim karşılıyor, eşimin maddi durumu iyi, işveren pozisyonunda. Lakin bana karşı aşırı cimri, para vermek istemiyor. Verdiği paraları da gıdım gıdım hesaplayarak veriyor. Bana kalan 400-500 TL ile de kendi ihtiyaçlarımı karşılamamı söylüyor.

Şimdi ben nasıl birikim yapabilirim? Her ay maaştan kalan bu paraya dokunmayayım, kenara koyayım diyorum ama her ay da aksi gibi bi şey çıkıyor. Mesela bu ay malesef o parayı kendi arabamla aldığım radar cezalarına verdim. Eşimden istemiyorum bile artık çünkü para mevzusu açıldığında sinir krizi geçiriyor adeta.

Seneye şu para günlerine gireyim diyorum. İnanın arkadaşım bu şekilde 7 ay gibi bi sürede (kendi maaşından da arttırarak) 22.000 TL biriktirmiş. Benimse köşede 1 kuruş param yok. Eşime de güvenmiyorum, hayat bu, her şey olabilir. Kendimi güvende hissetmek istiyorum. Bana fikir verin lütfen birikimci arkadaşlar.

Canım yaşadıkların kolay şeyler değil. Allah kolaylıklar versin.
Ama şöyle düşün çocuklarını güvendiğin insanlara dede ve ninesine emanet ediyorsun.
Bu günlerde gelir geçer sen biraz sabret

Ben de tr_lelli nin videosundan yapım en iyisi 10 dkymis
Hepsini yapamiyorum boynumda sebep sen yap canim
Aaaa kaynatiyormisun kac dakikaa
Hayir hayir kaynamis su ve sutle demliyoruz.

O bekleme suresi demlenme yani ocakda demlenme degil ocakdan alip kupaya koyup kupada demlencek.

Kaynama yok extra su ve sut kaynamis kaynar olacak okadar.

Ama senin aldigin kaynatilirmi bilemedim ot mu nasil merak ettim

Kofte patates kizarttim pilavin yanina bugunde boyle gecistirdim.
Ben yesil mercimek yedim 1 tabak sadece ekmeksiz
Yarina Allah Kerim.
Simdi meyve cay faslı
Sonra oglumla türkce calisicaz yarin sınavı var sıpanin.
Aksam 4 tane biskrem yedim ama resmen krize girdim nasil aklima vurdu nefsime hakim olamadim.

Yarin baya bi yol yurucem insallah döt göbek but olmaz erir cok amin

Nasil guvenmis insanin bazen basireti baglaniyor

Benim kocam çok uyanık geçinir ama çok saftır

Sizin gemilerden değil mi peki? hawar

Bizim velilerdenmiş ama ismini kimin velisi olduğunu hatırlamıyorum

Bence sana maaşından kalan paranın tamamını yada bir kısmını her ay altın yada dolar yada fon al
Mesela 250 yada 300 tl sini bankaya otomatik talimat ver bu söylediklerimden birini al

Is yerinde tayin derken baska birimr mi tayin istedin? Nasil surgun gonderiyorlar. Geldi mi üst-üste gelir. Bazen gercekten bunaltiyor hayat.

oozzee eşinizle para konusunda bu denli ayrı gayrı olması çok değişik geldi bana. Size kalan 400 tl ile birikim yapmak oldukça zor.

yedirenk79 allah yardımcın olsun canım. Çocuklar kaç yaşında. Bu durum uzun mu sürecek

hawar bazen insanın basireti bağlanıyor gerçekten de

Is yerinde tayin derken baska birimr mi tayin istedin? Nasil surgun gonderiyorlar. Geldi mi üst-üste gelir. Bazen gercekten bunaltiyor hayat.
Ben işletme müdürlüğü dedim onlar genel müdrlükte yerimi değişti.yaralı parmağa şey yapmıyan cinsten millet yeminle. Zor durumdayım iki küçük çocuğum var yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazdılar Allaha havale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…