Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba, bana da öyle dediler fakat hediye çok gelmedi açıkçası :) ama degistirmesem bir hafta giyer benim bebeğim aynı kıyafeti öyle temiz bir bebek maşallah.
Kucağıma aldığım an senelerdir anneymisim gibiydi. Lohusalık dönemi çok hassas geçti benim. Sütüm azaldı insanların yorumlarına tahammül edemeyecek düzeyde İdim. Ama geçti. Kırkından sonra her şey çok daha güzel. Hem o alışıyor hem sen alisiyorsun dilinden anlıyorsun v.s. Çok çabuk büyüyolar bir de şu an iki aylık ilk doğduğu zamanlara özlem duyuyorum. Tadını çıkarmak lazımmış.
Ben de oda yapmadim henüz montessori odası yapacağım inşallah. Önce işe girip durumumuzu düzeltmeliyiz. Park yatağı ve sepet beşiği var ikisini de seviyor. En çok bez ve ıslak mendil gidiyor. Islak mendili bezden daha pahalıya geliyor. Sağlık olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin kimse mahrum kalmasın ins.
Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Cnm ben aradım kart ücreti için aradım der demez iadesini yaptılar ama bir yıl kapatmayın dediler ben Bi dahaki ay kapatacaktım aslında bakalım Nasıl olacak bu kısır döngüden kurtulmak

Esler araba vs konusunda boylr malesef
Benimkide kaliteli giyinir ama az öz alir.
Arabada da hep cıta yukseldi.
Ben calismiyorum malum maddi anlamda esime destek olamiyorum kesene guveniyorsan al dedim artik
Sıkısicak olmak her nekadar biraz burksada beni o mutlu o ödicek.

Arabaya tam detayli henuz cumartesi binebildim o da arka koltukda :)
Benim sıpa öne kuruldu hemen.
Esim bana arabanin detaylarini anlatiyo iste dizaynindan bahsediyor gosteriyor boyle hevesle heycanli.
Cocuk gibiler bazen ne diyim.
Her araba degistirdigimizde bu oluyor bizde.

Artik uzun yolda rahat edersin diyor bana arabanin ici genis rahat falan diyor
Hep beni dusundugunden zaten

Aiy 2 yil sonra borcu bitince arabanin bakalim hangi macerayi yasicaz
Borcu bitiyor satiyor

Arkadasim gelicek diye bugun ısikhiziyla ev topluyorum.

Birde annemin bankada isi varmis illa sende gel dedi
Simdi hazirlanican bir de oraya ışınlanip gelicem

Patates salatasi yaptim
Kek var
Buzlukdanda kurabiye cikaricam
Annemde de gözleme varmis annemde gelicek gözlemenle gel dedim.

Pilavdan baska bisi yok evde onu napican bilemedim
Uyduruk bir sulu yemek yapmam lazim aksam arkadasim gidince.

Zuladamdaki paramdan baska param yok bu arada
Para harcayamiyorum o sebepden.
Ancak 2 tur atip disarda eve geliyorum.

Neyse bu gunlerde gececek güzel günler görecegiz ışıklı günler..

ayy çok güzelmiş. hemen takibe aldım :)

@cikolatasoslukek
@zelalke

Çookk teşekkür ederim

Aslında bu profille ilgili çok güzel planlarım var. Bakalım hayalim inşallah gerçekleşir.
İlerde reklam alabilecek kadar büyüttüğümde, reklam gelirlerini LOSEV-TEMA-TSK gibi kurumlara bağışlamalarını isteyeceğim. Bağış yapıp dekontu gönderenin reklamını yapacağım.
Hatta hayalim öyle büyük ki bunu web sitesi üzerinden ilerletme niyetim var.

Kızlar beni de alın aranıza açılmayan testi kımbara aldım hayatımda ilk kez birikim yapıcam 3 5 ne olursa... harcamadan duramayan bir insanım işin kötüsü eşim de öyle. Açılmayan kımbaraya başlayalı 1 ay oldu 4 geam 2 çeyrek 150 dolar da para attım. Hedefim yok aslında kenarda paramız olsun istiyorm sadece insan çocupu olınca ihtiyaç duyuyor güvenceye

Hoş geldiniz, hayırlı olsun kumbaranız.

hoşgeldin canım.. ne güzel başlamışsın işte birikime.. buraya takıl emin ol kısa zamanda birikimlerin bereketlenir..

Ne güzel yazmışsın inşallah o günleri görmek bana da nasip olur. Dokuz senedir evliyim hep kayıplarım var bu yüzden bebişler doğana kadar eşimle çok tedirgin bekliyoruz sorma. Hayırlısıyla doğarlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…