Merhaba, bana da öyle dediler fakat hediye çok gelmedi açıkçası :) ama degistirmesem bir hafta giyer benim bebeğim aynı kıyafeti öyle temiz bir bebek maşallah.Canım çok haklısın. Zaten çok az giysi aldım bebişlere, hep uyardılar hediye gelir diye. Gelmezse yandım :)) Ben daha çok derece, küvet, park yatak gibi şeyler aldım. Onları da minimum düzeyde aldım. Bebek odası bile yapmadım. Hele bir sağlıkla doğsunlar ondan sonra herşey olur inşallah.
Senin bebişin nasıl? Alışabildin mi anneliğe? Kız mı erkek mi?
Cnm ben aradım kart ücreti için aradım der demez iadesini yaptılar ama bir yıl kapatmayın dediler ben Bi dahaki ay kapatacaktım aslında bakalım Nasıl olacak bu kısır döngüden kurtulmakvallahi zor canım ben her yıl bir şekilde alıyordum bu yıl olmadı maalesef. geçen yine aradılar ilerleyen aylarda arayın diyorlar sanırım kart harcamama göre bakacaklar on göre iade edecekler.bir şekilde peşine düşmek gerekiyor her yıl ama yanlış yaptığım şey bu kez kesilmeden önce arayıp kartı kapatıyorum dememekti, ondan önce arayınca kapatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar
Esler araba vs konusunda boylr malesefDiyorum ki madem bunu niye aldın hevesimı aldim değiştircem diyo. Dedim allahtan paramız yok demek olsa sen sürekli harciycaksin. Ağır mı oldu bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni sonra konuşalım diyorum dinlemiyor en sonunda dedim geçen ay kredi kartlarını zor ödedik bi de ekstra kredi nasıl oduycez diye. Normalde demem üzülmesini istemem ama cidden kanı beynime sicratti
takibe başladım canım :)Kızlar alakasız olacak ama instagramda günlük yaptığım yemekleri menü olarak sunduğum bir sayfa açtım.
Takibe alırsanız süper olur; kullanıcı adım
eviminyemekkokusu
Her akşam ne yapacağım derdinden bir nebze kurtuluruz: )
Kızlar alakasız olacak ama instagramda günlük yaptığım yemekleri menü olarak sunduğum bir sayfa açtım.
Takibe alırsanız süper olur; kullanıcı adım
eviminyemekkokusu
Her akşam ne yapacağım derdinden bir nebze kurtuluruz: )
Hayırlı olsun. Bütün hayalleriniz gerçekleşsin inşallah.@mornergis
@gulfemhatun
Çok sagaolun kızlar. İnşallah. İnanıyorum ben... Birilerine usulca dokunacak hayalimiz gerçekleştiğinde...
Hayırlı olsun. Bütün hayalleriniz gerçekleşsin inşallah.
Hoş geldiniz, hayırlı olsun kumbaranız.Kızlar beni de alın aranıza açılmayan testi kımbara aldım hayatımda ilk kez birikim yapıcam 3 5 ne olursa... harcamadan duramayan bir insanım işin kötüsü eşim de öyle. Açılmayan kımbaraya başlayalı 1 ay oldu 4 geam 2 çeyrek 150 dolar da para attım. Hedefim yok aslında kenarda paramız olsun istiyorm sadece insan çocupu olınca ihtiyaç duyuyor güvenceye
hoşgeldin canım.. ne güzel başlamışsın işte birikime.. buraya takıl emin ol kısa zamanda birikimlerin bereketlenir..Kızlar beni de alın aranıza açılmayan testi kımbara aldım hayatımda ilk kez birikim yapıcam 3 5 ne olursa... harcamadan duramayan bir insanım işin kötüsü eşim de öyle. Açılmayan kımbaraya başlayalı 1 ay oldu 4 geam 2 çeyrek 150 dolar da para attım. Hedefim yok aslında kenarda paramız olsun istiyorm sadece insan çocupu olınca ihtiyaç duyuyor güvenceye
Ne güzel yazmışsın inşallah o günleri görmek bana da nasip olur. Dokuz senedir evliyim hep kayıplarım var bu yüzden bebişler doğana kadar eşimle çok tedirgin bekliyoruz sorma. Hayırlısıyla doğarlar inşallah.Merhaba, bana da öyle dediler fakat hediye çok gelmedi açıkçası :) ama degistirmesem bir hafta giyer benim bebeğim aynı kıyafeti öyle temiz bir bebek maşallah.
Kucağıma aldığım an senelerdir anneymisim gibiydi. Lohusalık dönemi çok hassas geçti benim. Sütüm azaldı insanların yorumlarına tahammül edemeyecek düzeyde İdim. Ama geçti. Kırkından sonra her şey çok daha güzel. Hem o alışıyor hem sen alisiyorsun dilinden anlıyorsun v.s. Çok çabuk büyüyolar bir de şu an iki aylık ilk doğduğu zamanlara özlem duyuyorum. Tadını çıkarmak lazımmış.
Ben de oda yapmadim henüz montessori odası yapacağım inşallah. Önce işe girip durumumuzu düzeltmeliyiz. Park yatağı ve sepet beşiği var ikisini de seviyor. En çok bez ve ıslak mendil gidiyor. Islak mendili bezden daha pahalıya geliyor. Sağlık olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin kimse mahrum kalmasın ins.
Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?