Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli canım bu mistik çayını market market gezdim bulamadım gittim mısır çarşısından aldım oldumu sence ? nasıl hazırlıcam bilgi verirmisiniz

Canım hoşgeldin maşallah hızlı başlamışsın birikime

Kızlar bende dün elimdeki 200 $ ı bankadaki döviz hesabıma yatırdım bugünde kumbaramda yaklaşık 100 tl vardı onuda 35 $ a tamamlayıp hesabıma attım hayırlısı bakalım allahım hepimizin evine bereketi huzuru mutluluğu bol bol versin inşallah

birkaç yıl önce usd ve eur hesabı açmıştım bankadan. elime geçtikçe 3 -5 döviz alıp biriktirmek için elimin altında hesap olsun hemen netten alayım istemiştim.

birkaç ay sonra banka 10 usd hesap işletim ücreti kesmişti.
o günden sonra bankadan döviz hesaplarını kapatmıştım. şimdi elden alıyorum evde kenara koyuyorum.

sadece altını banka üzerinden yapıyorum. onda hesap işletim kesilmiyor.

Canım otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar Bilgin olsun :)

Sağolun kızlar bakalım nasıl olacak... eşim de araba istiyor arabamız var aslında bilmiyorum nasıl olacak kırk yılda bir birikim yapaym dedim araba girdi işin içine

Herşey canımı sıkıyor nefesim daralıyor. Ben çocuklar küçük diye kv ve kb ile yaşıyorum eşim bakıcı istemedi.evimle ilgili bi hesap yapamıyorum para biriktirelim tutumlu olalım dedikçe eşim onu öyle yapma babam alınır diyo. Çocuklarımla ilgili bir şey diyeceğim öyle deme annem kırılır sana sarar diyo.o böyle diye diye evliliğimizin içine ediyor ama anlamıyor. Eşim desem benden çok babasıyla konuşuyor hesap yapıyor artık çok yoruldum alttan almaktan. İşyerinde desen tayin istedim başka birime sürdüler nefret ediyorum insanlardan. Tek huzur çocuklarım çok daraldım çok.

evet bana da çok iyi geldi.. farklı yerlerde farklı yaşamlar.. heyecan verici:)

Canım bi vadesiz hesabın oluyor ona ek altın ve döviz hesabı oluyor ya, vadesiz hesabına 2 adet fatura ödeme talimatı verince dolar ve altından da kesmiyorlar
Canım otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar Bilgin olsun :)

Benim hem vadesiz hemde döviz hesabım vardı.
vadesiz hesabımda otomatik ödeme talimatı da vardı.
bankayı aramıştım o zaman neden kesiliyor diye.
hatta telefondaki kadınla tartışmıştım türkiyede döviz olarak gelen fatura mı var diye sonra parayı çekip kapattım hesabı

Ayy... içini ferah tutmaya çalış . Kaç yaşında çocukların çok haklisin sanki evini ele geçirmişler de sen boşluktasin gibi hissediyosun ama ev senin eş senin hesap da senin onlar geçici aslında ama insan yaşarken hep öyle olucak gibi dusunuyo. Gidicek ler elbet. İçini ferah tutmaya çalış kuzum sakinleş hepimiz dua edelim sana

canım valla üzüldüm okurken.. fakat bunu eşinle konuşman gerek.. karşına alıp ben bu bu durumdan rahatsız oluyorum, üzülüyorum diye ona anlatman gerek.. sen ailesine eminim saygıda kusur etmiyorsun fakat kendi evinin hesabıdır düzenidir seni ilgilendirmeli..

tr_lelli canım bu mistik çayını market market gezdim bulamadım gittim mısır çarşısından aldım oldumu sence ? nasıl hazırlıcam bilgi verirmisiniz
Kutu mu?
Yani resmini attigim gibimi aldim sallama cay dimi ona gore tarif edicem.

Heryerde yok ya carrefour migros realde falan var.

zelalke dun akşamki tavuk çok güzel oldu bu yüzden affettim seni
Estağfurullah canım ne demek tanımıyorum sana
Ama kesinlikle deneyin kızlar çok güzel oldu
Defne yaprağı yoktu bende
Aktaran mi alınıyor??
Biri tarifini istemişti ya bilemedim kim istedi
Yazayım bende
Netteki tarife gore
Bütün tavuğu yıkayıp tutsuluyosun tüylerini
Sonra düdüklü de 15dk hasliyosun
Bir borcama patates soğan havuç biraz sıvı yağ kekik tuz sarimsak harmanliyorsun
Borcama tavuğu koyuyorsun üstüne bir kasede limon ve şekeri karıştırıp bir fırçayla suruyosun
Fırına veriyosun 25 dk.da falan pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…