- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Kızlar beni de alın aranıza açılmayan testi kımbara aldım hayatımda ilk kez birikim yapıcam 3 5 ne olursa... harcamadan duramayan bir insanım işin kötüsü eşim de öyle. Açılmayan kımbaraya başlayalı 1 ay oldu 4 geam 2 çeyrek 150 dolar da para attım. Hedefim yok aslında kenarda paramız olsun istiyorm sadece insan çocupu olınca ihtiyaç duyuyor güvenceye
hayırdır canım?Beynime reset atasım var. Psikolojim berbat ya
Özel değilse neden canımBeynime reset atasım var. Psikolojim berbat ya
Canım otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar Bilgin olsun :)birkaç yıl önce usd ve eur hesabı açmıştım bankadan. elime geçtikçe 3 -5 döviz alıp biriktirmek için elimin altında hesap olsun hemen netten alayım istemiştim.
birkaç ay sonra banka 10 usd hesap işletim ücreti kesmişti.
o günden sonra bankadan döviz hesaplarını kapatmıştım. şimdi elden alıyorum evde kenara koyuyorum.
sadece altını banka üzerinden yapıyorum. onda hesap işletim kesilmiyor.
Canım otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar Bilgin olsun :)
Canım bi vadesiz hesabın oluyor ona ek altın ve döviz hesabı oluyor ya, vadesiz hesabına 2 adet fatura ödeme talimatı verince dolar ve altından da kesmiyorlarusd hesabına normal fatura için otomatik ödeme talimatı veriliyor mu?
Sağolun kızlar bakalım nasıl olacak... eşim de araba istiyor arabamız var aslında bilmiyorum nasıl olacak kırk yılda bir birikim yapaym dedim araba girdi işin içineCanım hoşgeldin maşallah hızlı başlamışsın birikime
Kızlar bende dün elimdeki 200 $ ı bankadaki döviz hesabıma yatırdım bugünde kumbaramda yaklaşık 100 tl vardı onuda 35 $ a tamamlayıp hesabıma attım hayırlısı bakalımallahım he
Hoş geldiniz, hayırlı olsun kumbaranız.
pimizin evine bereketi huzuru mutluluğu bol bol versin inşallahhoşgeldin canım.. ne güzel başlamışsın işte birikime.. buraya takıl emin ol kısa zamanda birikimlerin bereketlenir..
evet bana da çok iyi geldi.. farklı yerlerde farklı yaşamlar.. heyecan verici:)gulfemhatun ve zelalke ile instagramdan bulduk birbirimizi.
sanki yıllar öncesinde tanıyıp uzun zaman sonra görmüşüm gibi hissettim.
bu topik sadece para biriktirmek için değil, insan biriktirmek için de çok iyi oldu bana.
burdaki herkes ile gerçekte de görüşmek isterim
Canım bi vadesiz hesabın oluyor ona ek altın ve döviz hesabı oluyor ya, vadesiz hesabına 2 adet fatura ödeme talimatı verince dolar ve altından da kesmiyorlar
Canım otomatik ödeme talimatı verince kesmiyorlar Bilgin olsun :)
Ayy... içini ferah tutmaya çalış . Kaç yaşında çocukların çok haklisin sanki evini ele geçirmişler de sen boşluktasin gibi hissediyosun ama ev senin eş senin hesap da senin onlar geçici aslında ama insan yaşarken hep öyle olucak gibi dusunuyo. Gidicek ler elbet. İçini ferah tutmaya çalış kuzum sakinleş hepimiz dua edelim sanaHerşey canımı sıkıyor nefesim daralıyor. Ben çocuklar küçük diye kv ve kb ile yaşıyorum eşim bakıcı istemedi.evimle ilgili bi hesap yapamıyorum para biriktirelim tutumlu olalım dedikçe eşim onu öyle yapma babam alınır diyo. Çocuklarımla ilgili bir şey diyeceğim öyle deme annem kırılır sana sarar diyo.o böyle diye diye evliliğimizin içine ediyor ama anlamıyor. Eşim desem benden çok babasıyla konuşuyor hesap yapıyor artık çok yoruldum alttan almaktan. İşyerinde desen tayin istedim başka birime sürdüler nefret ediyorum insanlardan. Tek huzur çocuklarım çok daraldım çok.
canım valla üzüldüm okurken.. fakat bunu eşinle konuşman gerek.. karşına alıp ben bu bu durumdan rahatsız oluyorum, üzülüyorum diye ona anlatman gerek.. sen ailesine eminim saygıda kusur etmiyorsun fakat kendi evinin hesabıdır düzenidir seni ilgilendirmeli..Herşey canımı sıkıyor nefesim daralıyor. Ben çocuklar küçük diye kv ve kb ile yaşıyorum eşim bakıcı istemedi.evimle ilgili bi hesap yapamıyorum para biriktirelim tutumlu olalım dedikçe eşim onu öyle yapma babam alınır diyo. Çocuklarımla ilgili bir şey diyeceğim öyle deme annem kırılır sana sarar diyo.o böyle diye diye evliliğimizin içine ediyor ama anlamıyor. Eşim desem benden çok babasıyla konuşuyor hesap yapıyor artık çok yoruldum alttan almaktan. İşyerinde desen tayin istedim başka birime sürdüler nefret ediyorum insanlardan. Tek huzur çocuklarım çok daraldım çok.
Kutu mu?tr_lelli canım bu mistik çayını market market gezdim bulamadım gittim mısır çarşısından aldım oldumu sence ? nasıl hazırlıcam bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?