Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar

hawar geçmiş olsun inşallah adam getirir parayı

Y yediveren14 geçen sene benim de annem rahatsızlanınca kv gelmişti çocuğa bakmaya
Aynı evde yaşamak zor , hayatın kısıtlanıyor illa ki
Allah güç kuvvet versin

Kızlar diyetim süper gidiyor
2 haftada 2,5 kilo gitti
çoğu ödemdir zaten
Ama yüzüm cildim bile değişti bence

Araba sürmek için de akşamları çıkıyorum bir arkadaş var öğretiyor
o İşi de halledicem inşallah
Bana bu aralar bir gaz geldi kendimi çok güçlü hissediyorum
KAdınların da daha dik ve kendine güvenmesini istiyorum

Slm kızlar işler yoğun bu aralar
kızıma emzik zinciri aldım
int şişme yelek aldım
çarşıdan pijama tak aldım
abla tanıdıktı hediye etti.

kendime toka çorap aldım.

bugünde bebek görmeye gidilicek.

Evde yemek işleriniz düzene koyamadım.
önceden liste yapardım.
şimdilerde hep üşeniyorum.

Allah razı olsun canım benim senden ve hepinizden

Sende çok sagol canım benim rabbim cümlemizden razı olur inşallah

Günaydın hanımlar hepinize sağlıklı mutlu dertsiz tasasız borcsuz bir gün diliyorum hepize

tr_lelli cim dükkanı acmışsın çayı da koydun mu canım

Olmazmı yaa cay oralet ihlamur buyrun buyrun

fethiye güzel o anlamda canım. ayrıca günlük aktiviteler çok oluyor fethiyede eğlenceli oluyor
teşekkürler hemen fethiyeyi araştırmaya başlıyorum:)
Ev cok pislenmiyorsa iki haftada bir yarim gun cagirabilirsin canim. Komple temizlik icin tam gun geliyorlar zaten iki haftada bir cam sildirecek degilsin ya
haklısın.. daha önce hiç çağırmadığım için kestiremiyorum bana ne kadar yeter diye.. bi evime geçsem o zaman belli olacak ne zamanda bir gelmesi gerek diye.. cam sildirmeyi gibi işler de sık yaptırılmaz tabi..

canım hoş geldin aramıza hepimiz birşeylerden kısarak ve ekonomik şeyleri bularak birikim yapıyoruz. 3-5 ne atarsan her ay kendine hedef koy. ve o paraya asla dokunma ayrıca sana tavsiyem eşin biriktirdiğini bilmesin.insanın başına herşey gelebiliyor. bir bayan olarak garantici olmak lazım. bozuklukları bile biriktirebilirsin damlaya damlaya göl olur sözüne inanıyorum. kesinlikle oluyor

ezilmiş bir şey canım ne ot ne toz akşam yaptım eşimle içtik. eşim de dedi güzel değişik birşeymiş. ama ben sadece su ile gündüz denemek için içmiştim. su ile kokusu daha belli oluyor gibi geldi.

çok teşekkür ederim canım. ya kimle yaşasan zor aslında ama kendi anneme yeri geliyor diyebilyorum kırılmasını umursamadan yada sesim çıkıyor. kv öyle değil aradaki mesafe olayı var aynı ev mahremin yok .oğluna bişey desem savunmaya geçiyor hemen kendi kb arkasından yağdırıyor ama oğluşunu savunuyor karışıyor herşeye. kendine sorsan hiç karışmıyor.çocuğuma bişey diyorum öyle yapma kızım diye hemen savunuyor " benim kızım öyle yapmaz annesi "yavv bi sus çocuk resmen ne yapacağını şaşırıyor .ya havle .neyse konuşmucam unutacam .memlekete gidiyorum hava değişim iznine:)

Merhaba kızlar ben geldim :) ne çok zaman oldu yazmayalı ama arada kaçak kaçak okuyup takip ediyorum hep
Herkesin birikimi bereketli olsun, Allah her şeyi gönlünüze göre versin arkadaşlar..
tr_lelli çim artık iyileştin eski performansına döndün maşallah:) ayrıca arabanız hayırlı olsun
meyra ve bir yudum mutluluk neden yazmıyorlar acaba ne zamandır yoklar..
Biz de ev aldık eşimin abisinden.. iyi kötü bir ödeme planı oluşturduk taksit taksit ödeyeceğiz inşallah..onun dışında geçen ay eşim izne gelince güzel bir dinlendik.. voyageye gittik tatile belektekine..çok çok güzeldi ama yazın fiyatlar aşırı uçuk kesinlikle veremem o kadar para..(tatil otel konuşulmuş ondan yazdım :) ) benim en çok istediğim alaçatıya çeşmeye gidip ya da Ege'de başka yerlerde farklı butik otellerde kalmak ama bebelerle malesef bu mümkün değil :/ ileride belki :) şimdilik en güzeli her şey dahil beş yıldız...
Bu arada otomatik besten çıkış yaptım bugün. Hatta gazımı alamadım üç buçuk yıllık yatırdığım avivasa emeklilikten de çıktım.. onca yıl o yatırdığım paralarla altın alsaydım kaça katlardı şimdi.. bir daha da girmem bese falan.. kendi kasalarına paradan başka bir şey değil bence.. ha sürekli girip uğraşıp fon alıp satanlara sözüm yok onlara getirisi daha çoktur elbette....
Herkese sevgiler bundan sonra daha aktif olacağım inşallah :)

kanka nerdesin ya özlettin kendini

ooooo ben içtim bile akşam buraya pek giremiyorum. çok vaktim olmuyor. demek farketmeden karşılıklı içmişiz :)
Dun icicem dedim ama esim cay icelim dedi icmedim uyuyamadim saka gibi resmen uyku yapiyor bende o meret sende de oylemi bi denesene duzenli her aksam ic bakalim olcakmi
Ayyy coook ama cook tesekkur ederim
Herzaman yaz
Bes icinde hayirlisi olsun kimi memnun kimi memnun degil.

Slm kızlar dün 30tl harcadım
Marketten alınacak eksik vae ama bugun sadece kaşar alacam kalanını Ctsi eşime yıkmayı düşünüyorum market ve pazar masrafını böylece elimde para kalır altın alırım:)))

Gunaydın herkese... Hepinize çok teşekkürler öncelikle, iyi ki burası varmış dedim dün: )

Bu arada ne zamandır birikim adına birşey yapamadım, bugün sadece 1 dolar alabileceğim. Damlaya damlaya göl olur işte o hesap benım ki...

Ama en güzel haber mayıs ayı maaşımdan kendime 3000 civarı kalıyor, çok şükür borçlar bitti, kart kullanmıyoruz, ev bereketlendi. Bİr de bereket demişken her sabah namazdan sonra 308 ya rezzak, 71 ya fettah ve vakia+yasin okuyorum. buna bağlıyorum evin bereketlenmesini

Allah kabul etsin canım

Selam kızlar ben de 2 gündür sıfır harcamayla gidiyorum ama hiç keyfim yok özellikle geçen gün eşlerden dem vurdunuz ya tam da denk geldi gitmiş kafasına göre tüm evin avizelerini almış beynimden vurulmuşa döndüm bu zamana kadar aldığımız iğneyi bile beraber seçip almıştık niye böyle yaptı anlamadım içimde zerre heves bırakmıyor bu adam benim ya neyse sıkmayım sizi öpüyorum hepinizi bugün de sıfır harcama inşallah hepimize

dün 90 tl harcadım.
30 tl kuru kayısı ve yer fıstığı
60 tl market alışverişi yaptım.
dün bu akşam için pazı sarması yaptım. önceki akşamdan fırın makarnam var. çocuk içinde eve gidince çorba yaparım.
salata+yoğurt ile bugünü masrafsız kapatmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…