Küçük Düşün Büyük Olsun!

A
Aa Can'ım biz senle gebelik topicinde beraberdik sanırım :)) eylül ekim e devam mı ben pek girmiyorum çok stres yapıyor

Canım eşini yalnız başına gönderme alışverişe en iyisi o

Bizde de cocuk yok esim tutumlu ben savurganim biraz hic anlamiyorum bu islerden lisedeyken biriktirip anneme firin aldigimi hatirliyorum kadincagiz cok sevinmisti
Simdi evliyim har vurup harman savuracak katar deil ama yinede savurganim bu isi ogrenmem lazm bnde bir iki bisi biriktirmek istiyorum

Tabi canım mesela evli misin bekar misin bilmiyorum ama öğrenci misin biraz anlat ona göre konusalim:)
Evliyim cnm calismiyorum esim calismami istemio gerci calis desede is imkanlari kisitli bulundugun yer kucuk yer . Cocuk yok cocuk istiyoruz . Simdiden bi kac tane zibin aldim cocuk icin oda icimden gelipte aldim koydum kenera gun gelirde evladima giydiririm diye . Simdide bu topige denk geldim bende biriktirmeliyim diye dusundum bana cesaret verdinis ozendim resmen

A
Aa Can'ım biz senle gebelik topicinde beraberdik sanırım :)) eylül ekim e devam mı ben pek girmiyorum çok stres yapıyor
hi hi hi yakalandık. evet canım bırıkteydık ben cok gırememsıtım agustosta şimdi evdeyım bıraz bıraz gırıyorum ama yorumların hepsını bende okuyamıyorum sadece kafamdakı dusunceyı (hamılelıgı) kendım ıcın not alıyorum gıbı bısey. eylulden umutluyum ama Allah bılır yınede senın nasıl gıdıyor? sen kac senelık evlıydın?

az miktar ile doviz'ten degisimler yaparak ufak ufak birikimler yapilabilir. Mesela 100 TL'yi Euro'ya cevirerek sonra 1 veya 2 kurustan itibaren TL'in degeri cikinca Euro'yu Lira'ya cevirmek. Sonra tekrar degisim yaptiginiz degerden inerse tekrar Euro'ya cevirmek.. vs vs.
Bastan kazandiginiz 1 lira olabilir ama doviz surekli takip edilirse 10 lira, 20 lira vs vs birkiminiz olabilir. Riskli mi? olabilir, bu dovizin bir kere inip bir daha cikmayinca biraz sikintili oluyor. Ben bir kadin olarak uyguluyorum ve az da olsa birseyler artiyor.

Kurbanımızı aldık bugün. 1250 TL.
Ağustosta kenara ayırdığım 1000 TL vardı. ( eşiem de söylemiştim halbuki ama Ada'mın Bi kulağından girmiş, ötekinden çıkmış) Eşim aradı. Kurbanı aldık. Ama Kapora vermemiz lazım diye. Sen bankamatiğe git dedim. O 1000 TL hi havale ettim.
Eve gelince soruyor. Nereden buldun diye. Yaaaa dedim bak para biriktirmek ne kadar önemli. O para olmasa nerden bulup verecektik. Hıııı doğru Dedi oturdu

canım konu sahıbı tr_lelli de calısmıyor yanlış hatırlamıyorsam o daha ıyı sana motıvasyon verır ama calışmamak bırıkım yapmaya engel degıl bılmış ol

papatyacım gulumsettın benı afferın ıyı yapmıssın :) nasılsın? ıyıleştın sanıyorum cok bısey kalmamıs gıbı gorusemedık ne zamandır???

canım konu sahıbı tr_lelli de calısmıyor yanlış hatırlamıyorsam o daha ıyı sana motıvasyon verır ama calışmamak bırıkım yapmaya engel degıl bılmış ol
Saol cnm bnde ole dusunuyorum ama cogu calisarak aldigi maasin hir miktarini ayiriyor .oyuzden belirttim sadece.

papatyacım gulumsettın benı afferın ıyı yapmıssın :) nasılsın? ıyıleştın sanıyorum cok bısey kalmamıs gıbı gorusemedık ne zamandır???
Nereden buldun bu parayı diyor...
Dedim sana söyledim. Hıııı öyle mi ne Zaman söyledi diyor. Bi tuhaf yaaaa
Can'ım daha iyiyim çok şükür. Çok teşekkür ederim. Bakınız Facebook fotolar...
Psikolojim de dizeldi biraz. Hatta artık bazen ben bile unutmaya başladım Nasıl göründüğümü

Tutuy hosgeldiniz

-Lavinia hosgeldiniz, bende calismiyorum
Evlendigimde esim istemedi sonradan cocuk vs vs nasip olmadi calismak.

Evde tutumlu taraf hep bendim son 5yildir esimide biraz törpüledim(12yillik evliyiz)
Alisverisleri kendim yapip indirim takip ediyorum.

Neler yapabiliriz?
Nasil baslarsiniz konusalim muhakkak birikir cokda guzel oluyo emin olun

Canım gecmesine sevindim tekrar gecmis olsun

İnsAllah olur
İnanin yeter ki

5.5 yılı devirdik. Seneler çabuk geçiyor :)) hayırlısı olsun Can'ım . Umarım eylül uğurlu gelir

Hoşbulduk Can'ım. Erkekler alışverişten hiç anlamıyorlar gerçekten. Benimkini market alışverişine yolluyorum kafam kadar soğanları ve yamuk yumuk patatesleri alıp geliyor . Haa bide herçeşit meyve alır başka bişey arama :))

Hepsi öyle
Benim erbaslarda meyveci :)

Aksam arayinca esim insAllah meyve almissindir diyo evde meyve yoksa

5.5 yılı devirdik. Seneler çabuk geçiyor :)) hayırlısı olsun Can'ım . Umarım eylül uğurlu gelir
maşallah canım pekı kaç yaşındasın ben gec kaldımmı acaba dıyorum benımde 3 sene bıttı evlılıkte 29 yaşım mıllet hem karıyer hem cocuk yapıyor gecıyor köşeye

Tesekkurler saoalun insallah biriktiririz ben daha 19 aylik evliyim esim istemedi zaten istesede calisacak is yok suan.kucuk yerde oturuoruz cocuk yok henuz cocuk olana kadr biriktirmek istiyorum biriktirebildigim kadar. Onun ihtiyaclarina gider yada baska biseye gider diye onun sansina nasibine biriktirmeye baslim diyorum inaqllah ilerde gelicek cocucgumuzda...ole iste genelde ben pazarda alisveris yaparim markettende aliriz burda 3 maeket var fazla yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…