Aa Can'ım biz senle gebelik topicinde beraberdik sanırım :)) eylül ekim e devam mı ben pek girmiyorum çok stres yapıyorayy ınanır mısınız benım eşimde oyle bızde bebiş yok o yuzden ogluna kızına ne yapar bılmem ama dun aksam pecete alalım dıyorum yada başka bısey gıdıyor en pahalısını alıyor hıc fıyatına bakmadan dun cücük kadar peceteye 6 tl verdık
Tabi canım mesela evli misin bekar misin bilmiyorum ama öğrenci misin biraz anlat ona göre konusalim:)Merhaba kizkar bende biriktirebilirmiuim ki ben calismiorum ama o var
Canım eşini yalnız başına gönderme alışverişe en iyisi oayy ınanır mısınız benım eşimde oyle bızde bebiş yok o yuzden ogluna kızına ne yapar bılmem ama dun aksam pecete alalım dıyorum yada başka bısey gıdıyor en pahalısını alıyor hıc fıyatına bakmadan dun cücük kadar peceteye 6 tl verdık
Evliyim cnm calismiyorum esim calismami istemio gerci calis desede is imkanlari kisitli bulundugun yer kucuk yer . Cocuk yok cocuk istiyoruz . Simdiden bi kac tane zibin aldim cocuk icin oda icimden gelipte aldim koydum kenera gun gelirde evladima giydiririm diye . Simdide bu topige denk geldim bende biriktirmeliyim diye dusundum bana cesaret verdinis ozendim resmenTabi canım mesela evli misin bekar misin bilmiyorum ama öğrenci misin biraz anlat ona göre konusalim:)
hi hi hiA
Aa Can'ım biz senle gebelik topicinde beraberdik sanırım :)) eylül ekim e devam mı ben pek girmiyorum çok stres yapıyor
canım konu sahıbıEvliyim cnm calismiyorum esim calismami istemio gerci calis desede is imkanlari kisitli bulundugun yer kucuk yer . Cocuk yok cocuk istiyoruz . Simdiden bi kac tane zibin aldim cocuk icin oda icimden gelipte aldim koydum kenera gun gelirde evladima giydiririm diye . Simdide bu topige denk geldim bende biriktirmeliyim diye dusundum bana cesaret verdinis ozendim resmen
papatyacım gulumsettın benı afferın ıyı yapmıssın :) nasılsın? ıyıleştın sanıyorum cok bısey kalmamıs gıbı gorusemedık ne zamandır???Kurbanımızı aldık bugün. 1250 TL.
Ağustosta kenara ayırdığım 1000 TL vardı. ( eşiem de söylemiştim halbuki ama Ada'mın Bi kulağından girmiş, ötekinden çıkmış) Eşim aradı. Kurbanı aldık. Ama Kapora vermemiz lazım diye. Sen bankamatiğe git dedim. O 1000 TL hi havale ettim.
Eve gelince soruyor. Nereden buldun diye. Yaaaa dedim bak para biriktirmek ne kadar önemli. O para olmasa nerden bulup verecektik. Hıııı doğru Dedi oturdu
canım konu sahıbıtr_lelli de calısmıyor yanlış hatırlamıyorsam o daha ıyı sana motıvasyon verır ama calışmamak bırıkım yapmaya engel degıl bılmış ol
Saol cnm bnde ole dusunuyorum ama cogu calisarak aldigi maasin hir miktarini ayiriyor .oyuzden belirttim sadece.canım konu sahıbıtr_lelli de calısmıyor yanlış hatırlamıyorsam o daha ıyı sana motıvasyon verır ama calışmamak bırıkım yapmaya engel degıl bılmış ol
Nereden buldun bu parayı diyor...papatyacım gulumsettın benı afferın ıyı yapmıssın :) nasılsın? ıyıleştın sanıyorum cok bısey kalmamıs gıbı gorusemedık ne zamandır???
Canım gecmesine sevindim tekrar gecmis olsunNereden buldun bu parayı diyor...
Dedim sana söyledim. Hıııı öyle mi ne Zaman söyledi diyor. Bi tuhaf yaaaa
Can'ım daha iyiyim çok şükür. Çok teşekkür ederim. Bakınız Facebook fotolar...
Psikolojim de dizeldi biraz. Hatta artık bazen ben bile unutmaya başladım Nasıl göründüğümü
İnsAllah olurHedefler bitmiyorki:)) ama Allah kısmet ederse bi ev sahibi olabilmek . Aslında biraz birikmişimiz var ama eşim ve ben memuruz eşimin mecburi hizmetinden dolayı iki sene daha beklememiz gerek . Yaşayacağımız il belli olmadığı için birikime devam :))
5.5 yılı devirdik. Seneler çabuk geçiyor :)) hayırlısı olsun Can'ım . Umarım eylül uğurlu gelirhi hi hiyakalandık. evet canım bırıkteydık ben cok gırememsıtım agustosta şimdi evdeyım bıraz bıraz gırıyorum ama yorumların hepsını bende okuyamıyorum sadece kafamdakı dusunceyı (hamılelıgı) kendım ıcın not alıyorum gıbı bısey. eylulden umutluyum ama Allah bılır yınede senın nasıl gıdıyor? sen kac senelık evlıydın?
Hoşbulduk Can'ım. Erkekler alışverişten hiç anlamıyorlar gerçekten. Benimkini market alışverişine yolluyorum kafam kadar soğanları ve yamuk yumuk patatesleri alıp geliyor . Haa bide herçeşit meyve alır başka bişey arama :))Tutuy hosgeldiniz
-Lavinia hosgeldiniz, bende calismiyorum
Evlendigimde esim istemedi sonradan cocuk vs vs nasip olmadi calismak.
Evde tutumlu taraf hep bendim son 5yildir esimide biraz törpüledim(12yillik evliyiz)
Alisverisleri kendim yapip indirim takip ediyorum.
Neler yapabiliriz?
Nasil baslarsiniz konusalim muhakkak birikir cokda guzel oluyo emin olun
Hepsi öyleHoşbulduk Can'ım. Erkekler alışverişten hiç anlamıyorlar gerçekten. Benimkini market alışverişine yolluyorum kafam kadar soğanları ve yamuk yumuk patatesleri alıp geliyor . Haa bide herçeşit meyve alır başka bişey arama :))
maşallah canım pekı kaç yaşındasın ben gec kaldımmı acaba dıyorum benımde 3 sene bıttı evlılıkte 29 yaşım mıllet hem karıyer hem cocuk yapıyor gecıyor köşeye5.5 yılı devirdik. Seneler çabuk geçiyor :)) hayırlısı olsun Can'ım . Umarım eylül uğurlu gelir
Tesekkurler saoalun insallah biriktiririz ben daha 19 aylik evliyim esim istemedi zaten istesede calisacak is yok suan.kucuk yerde oturuoruz cocuk yok henuz cocuk olana kadr biriktirmek istiyorum biriktirebildigim kadar. Onun ihtiyaclarina gider yada baska biseye gider diye onun sansina nasibine biriktirmeye baslim diyorum inaqllah ilerde gelicek cocucgumuzda...ole iste genelde ben pazarda alisveris yaparim markettende aliriz burda 3 maeket var fazla yok ...Tutuy hosgeldiniz
-Lavinia hosgeldiniz, bende calismiyorum
Evlendigimde esim istemedi sonradan cocuk vs vs nasip olmadi calismak.
Evde tutumlu taraf hep bendim son 5yildir esimide biraz törpüledim(12yillik evliyiz)
Alisverisleri kendim yapip indirim takip ediyorum.
Neler yapabiliriz?
Nasil baslarsiniz konusalim muhakkak birikir cokda guzel oluyo emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?