Diger evimin 3 avizesini esim almisti evlenirkenSelam kızlar ben de 2 gündür sıfır harcamayla gidiyorum ama hiç keyfim yok özellikle geçen gün eşlerden dem vurdunuz ya tam da denk geldi gitmiş kafasına göre tüm evin avizelerini almış beynimden vurulmuşa döndüm bu zamana kadar aldığımız iğneyi bile beraber seçip almıştık niye böyle yaptı anlamadım içimde zerre heves bırakmıyor bu adam benim ya neyse sıkmayım sizi öpüyorum hepinizi bugün de sıfır harcama inşallah hepimize
Ya elime havadan bi sürü para geldi evlendiğimizden beri benden para istediler yolladım yolladığım parayla bana hediye aldılar komik benim eşyaları beğenmediler hiç kendi aldıkları mükemmel. Benim paramla bana peşkeş çektiler. Para yolladım yağ aldılar peynir aldılar bana azcık verdiler kızıyla paylaştı.sanki kızının parası yok.benim ehliyetim daha yok ama benim salak kocamın insanlığından para veriyor kardeşi ehliyet alıyor. Allah rızası dedikçe millet enayi yerine koyuyor yemin ederim ailem zor duruma düşmesin diyorum ama bu müsriflik canımı sıkıyor. Evde domates yok para bitmesin diye istemiyorum kb tutuyor 5çeşit meyve alıyor temel gıda sanki onlar
Y yediveren14 . Iki kucuk cocukla zor. Kayinvalidw yada kayınpeder ikisinin ayni evde olmasi daha da zor. Biraz buyunce krese falan verirsin belki. İnan en azından kafan rahat olur. Her insan bir olmuyor esin dengeyi bulmasi cok önemli yoksa sinir sahibi olup çıkıyorsun. Bir de esinle huzurunda kactimi daha da zor. Toparlamasi da zor oluyor
Mistik cay bize sponsor olsundu.
:)
Dun icicem dedim ama esim cay icelim dedi icmedim uyuyamadim saka gibi resmen uyku yapiyor bende o meret sende de oylemi bi denesene duzenli her aksam ic bakalim olcakmi
Ayyy coook ama cook tesekkur ederim
Herzaman yaz
Bes icinde hayirlisi olsun kimi memnun kimi memnun degil.
burası aynen öyle kan mı çekiyor nedir ne konuşulsa birbirimizden bağımsız aynını yaşıyoruz. Eşler konuşulduğu akşam aynı saatte tartışıyordum. İş ortamından bahsedildiğinde işyerinde sıkıntı vardı :))Selam kızlar ben de 2 gündür sıfır harcamayla gidiyorum ama hiç keyfim yok özellikle geçen gün eşlerden dem vurdunuz ya tam da denk geldi gitmiş kafasına göre tüm evin avizelerini almış beynimden vurulmuşa döndüm bu zamana kadar aldığımız iğneyi bile beraber seçip almıştık niye böyle yaptı anlamadım içimde zerre heves bırakmıyor bu adam benim ya neyse sıkmayım sizi öpüyorum hepinizi bugün de sıfır harcama inşallah hepimize
Kreş çok iyi hem öğrenme zamanı tlf dan ingilizce şarkı öğreniyor maşallah kreş faydalı hem oda azcık kafa dinler kuzum ben işe geliyorum en azından :)) eşim aslında iyi biri bana hak verir. Sen bana söyle ben söylerim diyo ama sıcağı sıcağına söylemiyor bu sefer ben başlıyorum onlardan çekinşyorsun diye.hmm övünülecek bişey değil ama ben ve çocuk sözkonusu olunca annesinin biletini almış adamTabi bence de kreşe verince çocuklarda bri değişim oluyor, kuralları öğreniyorlar. bir de kimseye minnet etmemiş oluyorsun Y yediveren14 aslında biraz da eşlerle de alakalı bu konular. çizgiyi bir tutturamıyorlar. ah bu erkeklerrr
Darısı benim kocaya inşallah. Ben gizli para biriktirip ihtiyaç halinde veriyorum. Bu sefer diyor ki sen saklamasan böyle olmayacaktı. Halbuki bilmiyor saklamasam oda gidecek dımdıZlak kalacaz ahh bu işini bilmez erkeklerkızlar eşim bana resim göndermiş kavanozda bozukları biriktiriyormuş bir kısmını biriktirmiş bütünletmiş koymuş. ben de dedim kumbara öyle olmaz ağzı açık.ama biriktirmiş şoktayım benden özendi heralde Allah daha çok biriktirmesini sağlasın amaç tatil parası biriktirmek olunca biriktiriyormuş demekki. benim şişemde dolmak üzere açsana kaç para var deyip duruyor. ben de dolmadan açmam mümkün değil. getir bozukları koy açayım dedim. bugün biraz verdi bozuk para.
kanka nerdesin ya özlettin kendini
Darısı benim kocaya inşallah. Ben gizli para biriktirip ihtiyaç halinde veriyorum. Bu sefer diyor ki sen saklamasan böyle olmayacaktı. Halbuki bilmiyor saklamasam oda gidecek dımdıZlak kalacaz ahh bu işini bilmez erkekler
Bende diyet sitelerinde okudum bayadir aklimdaydi bulamiyordumolsunnn valla zaten içtikçe seni hatırlıcam. ben hiç bilmiyordum bu çayı ilk kez öğrendim
Bes bizim devam ediyor 2019 da 10 senemiz dolacak.bakalım bana yaptı sanki uyku ama eşime yapmadı normalde uykucudur.
aslında bes kazandırıyor da çok değil bir de 10 yıl geçmesi gerekiyor.
Bende diyet sitelerinde okudum bayadir aklimdaydi bulamiyordum
Realde 4.5tl idi risk aldim denicem yaw dedim giden 4.5tl olsun annem icer begenmezsem dedim ama yoook vermem kimseye :)
Bes bizim devam ediyor 2019 da 10 senemiz dolacak.
Bakalim ne kazandiriyor napiyor
çok teşekkür ederim canım. ya kimle yaşasan zor aslında ama kendi anneme yeri geliyor diyebilyorum kırılmasını umursamadan yada sesim çıkıyor. kv öyle değil aradaki mesafe olayı var aynı ev mahremin yok .oğluna bişey desem savunmaya geçiyor hemen kendi kb arkasından yağdırıyor ama oğluşunu savunuyor karışıyor herşeye. kendine sorsan hiç karışmıyor.çocuğuma bişey diyorum öyle yapma kızım diye hemen savunuyor " benim kızım öyle yapmaz annesi "yavv bi sus çocuk resmen ne yapacağını şaşırıyor .ya havle .neyse konuşmucam unutacam .memlekete gidiyorum hava değişim iznine:)
Tabi bence de kreşe verince çocuklarda bri değişim oluyor, kuralları öğreniyorlar. bir de kimseye minnet etmemiş oluyorsun Y yediveren14 aslında biraz da eşlerle de alakalı bu konular. çizgiyi bir tutturamıyorlar. ah bu erkeklerrr
kolay gelsin kankaKanki kontrole geliceklerdi bu hafta salıya ertelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?