Küçük Düşün Büyük Olsun!

Diger evimin 3 avizesini esim almisti evlenirken
Mutfak ve yatak odasi ehh hadiydi de oturma odami gorunce sok olmustum.
Oda ucuk acik pembe pudra gibiydi boyasi avize mavi
Leeeen bu neeeeee dedim?

Mavi guzel duruyodu dedi yani odaya gore degil durusa gore almis.

Sanirim 5ay oyle kullandim degistirme luxum yoktu uzak bir yerden almisti sonra direk kaybettim :)

Simdi sadece takma isini yapiyor gerisine karismiyor

Sonra ben gidip pembe kirlentli koltuklar alip pembe cicekli battaniyelerde pembe nevresimlerde yatirdim hala öyle alisti artiik.
:)
Pembe artiik siradan geliyor tipki bir kahve rengi gibi

Yeri gelmişken @kikikoko da bayadır yazmıyor

kızlar bende market alışverişini hergün yapmayım diyorum ama illa eksik birşeyler çıkıyor
bakalım bugün neler alınacak

öğlen dışarıdan yiyeceğim iş yeri yemeği güzel değil
akşamda kuaföre uğramam lazım
gidiyor paracıklar...

ahh be canım benzer olayları ben de çok yaşadım zamanında. ama bir insanı değiştiremiyorsun bu eşin olsa da, biraz dizginliyorsun o kadar. can sıkıcı şeyler ama aynı binada oturunca bunlar oluyor maalesef.

Tabi bence de kreşe verince çocuklarda bri değişim oluyor, kuralları öğreniyorlar. bir de kimseye minnet etmemiş oluyorsun Y yediveren14 aslında biraz da eşlerle de alakalı bu konular. çizgiyi bir tutturamıyorlar. ah bu erkeklerrr

bakalım bana yaptı sanki uyku ama eşime yapmadı normalde uykucudur.

aslında bes kazandırıyor da çok değil bir de 10 yıl geçmesi gerekiyor.

kızlar eşim bana resim göndermiş kavanozda bozukları biriktiriyormuş bir kısmını biriktirmiş bütünletmiş koymuş. ben de dedim kumbara öyle olmaz ağzı açık. ama biriktirmiş şoktayım benden özendi heralde Allah daha çok biriktirmesini sağlasın amaç tatil parası biriktirmek olunca biriktiriyormuş demekki. benim şişemde dolmak üzere açsana kaç para var deyip duruyor. ben de dolmadan açmam mümkün değil. getir bozukları koy açayım dedim. bugün biraz verdi bozuk para.

burası aynen öyle kan mı çekiyor nedir ne konuşulsa birbirimizden bağımsız aynını yaşıyoruz. Eşler konuşulduğu akşam aynı saatte tartışıyordum. İş ortamından bahsedildiğinde işyerinde sıkıntı vardı :))

Kreş çok iyi hem öğrenme zamanı tlf dan ingilizce şarkı öğreniyor maşallah kreş faydalı hem oda azcık kafa dinler kuzum ben işe geliyorum en azından :)) eşim aslında iyi biri bana hak verir. Sen bana söyle ben söylerim diyo ama sıcağı sıcağına söylemiyor bu sefer ben başlıyorum onlardan çekinşyorsun diye.hmm övünülecek bişey değil ama ben ve çocuk sözkonusu olunca annesinin biletini almış adam

Darısı benim kocaya inşallah. Ben gizli para biriktirip ihtiyaç halinde veriyorum. Bu sefer diyor ki sen saklamasan böyle olmayacaktı. Halbuki bilmiyor saklamasam oda gidecek dımdıZlak kalacaz ahh bu işini bilmez erkekler

Darısı benim kocaya inşallah. Ben gizli para biriktirip ihtiyaç halinde veriyorum. Bu sefer diyor ki sen saklamasan böyle olmayacaktı. Halbuki bilmiyor saklamasam oda gidecek dımdıZlak kalacaz ahh bu işini bilmez erkekler

meğer hepimiz aynıymışız nerdeyse, bizimde aynı diyor ama saklamasam da hiç de biriktiremez 10 yıldır aynı. ne koydu kenara hiç.. ben de biraz aceleciyim senin gibi. bir şey olacaksa hemen olsun isterim. beklemeye çok tahammülüm yok malesef

olsunnn valla zaten içtikçe seni hatırlıcam. ben hiç bilmiyordum bu çayı ilk kez öğrendim
Bende diyet sitelerinde okudum bayadir aklimdaydi bulamiyordum
Realde 4.5tl idi risk aldim denicem yaw dedim giden 4.5tl olsun annem icer begenmezsem dedim ama yoook vermem kimseye :)
bakalım bana yaptı sanki uyku ama eşime yapmadı normalde uykucudur.

aslında bes kazandırıyor da çok değil bir de 10 yıl geçmesi gerekiyor.
Bes bizim devam ediyor 2019 da 10 senemiz dolacak.
Bakalim ne kazandiriyor napiyor

kilosu 105 lira burada.

10 sene olunca devlet katkısının % 60 ı alınıyor ve o arada fondan kazanılanlar oluyor. kesinti olmuyordu sanırım. ben de bu parayı ilerde sigortamın boş günlerini tamamlamak için kullanacağım. 5 yıl önce emekli olmam için gerekecek. yoksa 3600 günden 56 yaşında emekli oluyorum. doldurursam 51 yaşında emekli olucam

ben 3 aylık bebeğimi bırakıp işe başlamıştım.
kv baktı.
önceleri her sabah geldi, akşam gitti. (yakın oturuyoruz minibüs yolu üzerinde ikimizin de evi. 5 dk sürmüyor ) ama çoğunlukla sabah eşim annesini alıp bize getirirdi.
sonra ben sabah bırakıp akşam aldım boyle 6-7 ay sürdü.
sonra görümce ve kaynım yurtdışına okul ve iş için gitti. çocukların arkasından yasını çekerdi ayılıp, bayılır tansiyonu çıkardı. kp rahmetli olduğu için kv evde yalnız kalmamam dedi 1 sene bizde kaldı.
o zaman bende çok sorun yaşadım. ondan önce birşeyime karışmazdı allah var.

sonra ben hep eşime şikayet etmek durumunda kalıyodum. sonra bizim eşimle aramız bozuluyordu.
bizimle yaşadığı zaman bile sadece çocukla ilgilenirdi. yemek bile nadir yapardı.
1 sene de böyle geçti.
sonra kızı geldi tekrar evlerine geçtiler ben sabah bırakıp akşam alıyordum. bazen çocuğun durumuna göre ondan sonra oğlu
geldi. ben gelemem çocuğu getirin dedi. (bu arada kızı 32, oğlu 27 yaşında)

oğlu şehir dışına gitti iş için 1 ay arkasından yasını çekerdi. biletini alıp oğlunun yanına gçnderirdik ne zaman döneceği belli olmazdı. bende arabayla 20-25 dk lık yola kendi annemlere sabah götürür akşam alırdım.

birgün bankada işi olurdu, bir gün maaşını çekmeye giderdi derken ben artık çocuğu nereye bırakıcam diye stres yaşamaya başladım. sonra baharda çocuğu kreşe vericem demeye başladım.
ben bakarım falan demeye devam etti ama ben kararlıydım kreşe vermeye.
sonra eşimi de kreşe ikna ettim. en azından parasını veriyorum aradığımda ulaşabilirim yeri gelir hesap sorabilirim dedim.
kızı bu sabah kime bırakıcam diye düşünmem dedim ve kızım 2 yaş 3 aylıktı kreşe başladığında.

2 senedir de gayet iyi kreşte.
geçen kıs 5 ay kadar tekrar kv ile yaşadım. şimdi 2-3 aydır kendi evinde ama yine 1 ay gelir kalır (kızı evlendı, oğlu da yurtdışında çalışmaya devam ediyor, işten çıktı ama hala yurtdışına gidip geliyor hem sevgilisi orda hemde o ülkede iş bakıyor) böylece ben ömür boyu kv ile yaşamak zorunda kalacağım için artık bazı şeyleri görmüyorum, duymuyorum, kafama takmıyorum ve artık ilk sene bizde kaldığı gibi sorun yaşamıyorum.

bu arada kv bende kaldığı halde benim kızım kreşe gidiyor. hatta kv de kurslara gidiyor haftanın 2-3 günü.

yani şuan 2 çocuk okutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…