Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çalışan anne olmak gerçekten zor
benim kendi annem baktığı halde zor
keşke çalışmasak kendimiz bakabilsek

Bende kvlere gittiğimde sıkıntı yaşıyorum
sürekli kızıma birşeyler yedirmeye uğraşıyorlar.
bu durumdan çok sıkıldım.

Son düzenleme:
aynı durum eşimin ailesinde de vardı..eşimi arayıp gelecez dediler başta ama eşim ben zelalke ile görüşeyim işi yoksa bi program yapmamışsa haber vereyim size dedi.. sonrakilerde de aradıklarında anne evde değilim siz zelalke yi arayın onunla haberleşin uygunsa zaten söyler size dedi hep.. o sebeble habersiz ve ya son an kararları da ortadan kaldırmış olduk..

Hoşbulduk, sıcaklığın için teşekkürler :)

Zaten birikim yolunu seçmemdeki en büyük etken eşimdir. Zor bi insan ve dediğim gibi güvenmiyorum ona. O yüzden gizli saklı birikim yapmak istiyorum. Arkadaşım annesiyle babasına veriyormuş, ben de öyle yapayım diyorum. Benim zaten en kötü tarafım elimin altındaki paraya hemen dokunmam. Bir de arabanın masrafı çok oluyor. Artık kuruş kuruş, zorlaya zorlaya biriktirmeye çalışacağım. Anneme bu niyetimden bahsettim, desteklediğini söyledi. Hatta "sen her ay elinde kalanı ver, üstünü tamamlayıp çeyrek altın yaparım sana" dedi.
Başka yol da bulamıyorum kendime. Şu an sadece 2 tane BES'im var; biri 3 yıllık, diğeri de yeni başladı. İnşaallah biriktirmeye çalışacağım.

hafta sonu dinlenmek isterken ya da bir planın olduğunda misafir gelmesi ne gıcık bişeeeeyy

ne güzel daha evlenmeden birikim bilincine sahip olman seni bir sıfır öne geçirir.. az çok demeden ne atabilirsen köşeye artık..
Çok doğru damlaya damlaya göl olur birikim yapmayı kumbaraya para atmayı seviyorum sizlerle daha da motive olabilmek adına üye olup aranıza katılmaya karar verdim

ayy canım ben de evlenmeden öncesinde bunların planını yaptım. kesinlikle minnet etmek istemem heleki sürekli bunu dile getiriyorsa hiç minnet etmem. benim eşimin annesi yok teyzesi var.annesi gibi. ama o da sürekli ben yaptım ettim demeyi sever. genel planım bebiş gelince işi bırakacağım kendim bakacağım. evim işyerine uzak. eğer teyzesi baksa çocuğu bırakna konusu olacak onların evi de bize uzak. eve hiç gelemeyeceğim. aman baktılardı destek olalımdı falan derken çocuğumla iyi güzel bir vakit geçiremeyeceğim. istediğim gibi yetiştiremeyeceğim. evimde olamayacağım. bir de sonra biz baktık lafını dinleyeceğim. bu düşüncelerim olduğundan dolayı evlenince ev almadan çocuk yok demiştim yani anlayacağın. imkan varsa kimseye minnet etmemek. arasıra gelir yardıma o yeter.

kesinlikle katlıyorum. çok kötü yetişiyor çocuklar, çünkü biliyrolarki şımartan var. eşimle bana şimdiden kitap konusunu laf edip duruyorlar. oysa biz çocuğa sınır koyma konusunda dikkat etmeyi çok şımartmamayı düşünüyoruz. biz evlat edinmeye başvurduğumuzda bu kitapları zorunlu kıldılar. ama onlar hala kitapla olmaz diyor. sadece gözümüzün önünde eşimin yeğeni bir örnek oldukça fazla yüz verildi çocuk illa dediğini birşekilde yaptırıyor.ilerki hayatında daha mutsuz bir hayat onu bekliyor.

Selam bayanlar. Her gün okuyorum ama her gün yazamıyorum malesef.
Bugün staja gittim. Yol parası ve su almak haricinde harcamam olmadı. 3.5 tl gitti yani.

Ama bundan sonraki aylarda harcamalarım olacak gibi görünüyor.
Diyetisyen desteği ve spor ile birlikte zayıflama yoluna gitmeye karar verdim. Vermem gereken epey bir kilo var ve ben kendi başıma uğraşmak yerine doktor desteği ile ilerleme kararı aldım. Hastaneleri arayıp ortalama olarak diyetisyen fiyatlarını öğrendim. Şu an araştırma sürecindeyim. İçimin sindiği bir doktora gidip spor salonuna kaydolacağım aynı zamanda. Ayda ortalama 300 tl gitmesi demek bu. Ama yapacak bir şey yok.

5tl harcadim oda yol parasi.
Baska harcamam yok
Turbeden arkadasa gittik cay ictik.
Simdi eve geldim yemek yapicam hemen ouf kosturmalar hic bitmiyor gezmelerin sonu hüsraaaaaggggnnnn.

evet para biriktiremeyenler için bes çok avantajlı oluyor parayı çekemiyorsun. o anlamda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…