- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Aslinda bizde borc olarak algilanir. Ama dugunde yarim dogumda da yarim ttakarsin.Kızlar ya size bişey sorucam
Biz bi düğüne davetliyiz haftaya
Eşimin çok yakın arkadaşı ama farklı sehirlerdeyiz
Bizim nikah sahidimizdi
Şimdi onun düğünü var
Anneme sordum o bize ata lira gibi bişey takmış annem ya ata ya da tam altindi diyo üstüne ismini yazmış
Ama şu an bizim öyle bişey takcak durumumuz yok
Eşim ya çeyrek ya yarım dedi
Ben de dusundum sonucta birine taki takarken geri gelcek diye düşünüp takmiyoruz ama insan mahçup hissediyor eşit takmayınca
Onun durumu çok iyi Allah bozmasın bi de o zaman altın uygundu
Ben simdi napicam söyleyin bakalım
Tam almak için ya benim önceden yaptığım altınlarımi bozmam lazım zaten azcık var biliyosunuz eşit gelir heralde. Hepsini bozmam lazım
Ya da ek hesaptan çekicez borc
Gücünüz neye yetiyorsa onu takın bence.Ama üstüne ismini niye yazm anlamadım; aynısını beklediği için mi yazdı acaba.Yoksa ben bunu taktım demek için mi.Kusura bakmayın ama benim hiç hoşuma gitmezdi yazması. Düğün cd sinde görülüyor zaten ne taktığı.Benim de kuzen nişanlanıyor.Nişanda gram düğünde çeyrek takmam lazım.Altın uçtu nasıl olacak bilmiyorum.Nişan olmamıştı benim babam vefat ettiği için ama düğün de çeyrek taktı dayım.Ama dayımı çok severim o yüzden takıcam.Kızlar ya size bişey sorucam
Biz bi düğüne davetliyiz haftaya
Eşimin çok yakın arkadaşı ama farklı sehirlerdeyiz
Bizim nikah sahidimizdi
Şimdi onun düğünü var
Anneme sordum o bize ata lira gibi bişey takmış annem ya ata ya da tam altindi diyo üstüne ismini yazmış
Ama şu an bizim öyle bişey takcak durumumuz yok
Eşim ya çeyrek ya yarım dedi
Ben de dusundum sonucta birine taki takarken geri gelcek diye düşünüp takmiyoruz ama insan mahçup hissediyor eşit takmayınca
Onun durumu çok iyi Allah bozmasın bi de o zaman altın uygundu
Ben simdi napicam söyleyin bakalım
Tam almak için ya benim önceden yaptığım altınlarımi bozmam lazım zaten azcık var biliyosunuz eşit gelir heralde. Hepsini bozmam lazım
Ya da ek hesaptan çekicez borc
Bnce de senin takmana gerek yok canımBenim de amcamın oğlunun düğünü var. Çeyrek takarım aslında ama bizi yolunacak kaz gibi gördükleri, çok şey bekledikleri için sinir oluyorum. O seneble 100 lira takacağım. Onlar bana düğünümde ve oğlum doğduğunda çeyrek takmışlardı. Ben de onun büyük oğlu evlendiğinde ve torunu olduğunda çeyrek taktım. Annemlerde taktı. Şimdi küçük oğlana annem yine çeyrek takacak. Benim takmama gerek Yok değil mi. Biz fazlası ile yapmışız.
Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama hastaneye gideceksen dahiliye olsa gerek emin değilim yinede. Kan için ilaç verecek olursa da hap olarak iste şurup içememiştim ben. Minik minik tüplerde kan şurubu oluyo onu herkesin midesi kaldırmıyor. Geçmiş olsun şimdiden, hastane çıkışı buraya yaz yineGünaydın kızlar
k a h v e aklımda aslında. Yarın fırsat bulursam bi gideyim hastaneye. Önce hangi doktora gitmem gerekir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?