Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslinda bizde borc olarak algilanir. Ama dugunde yarim dogumda da yarim ttakarsin.

Dışarı çıkmadım ama eşim oğlumla çıktı bimde ve migrosta oyuncaklarda indirim var Allah'tan çok almamışlar 20 tl harcamış. Evdeki oyuncaklarla bir kreş açarım herhalde

Gücünüz neye yetiyorsa onu takın bence.Ama üstüne ismini niye yazm anlamadım; aynısını beklediği için mi yazdı acaba.Yoksa ben bunu taktım demek için mi.Kusura bakmayın ama benim hiç hoşuma gitmezdi yazması. Düğün cd sinde görülüyor zaten ne taktığı.Benim de kuzen nişanlanıyor.Nişanda gram düğünde çeyrek takmam lazım.Altın uçtu nasıl olacak bilmiyorum.Nişan olmamıştı benim babam vefat ettiği için ama düğün de çeyrek taktı dayım.Ama dayımı çok severim o yüzden takıcam.

Biri anlatmıştı.Bayburtlular düğün yapınca diyelimki altın taktılar ama karşı taraf kendi düğünlerine gelmemişse hemen ararlarmış.Eğer düğüne gelmeyen kişi aklımda gelicem derse sorun olmazmış.Yok hiç düğünden altından bahsetmiyorsa Bayburtlular biz altınımızı sana tut diye verdik yut diye değil derlermiş.Çok gülmüştüm bu lafa ama bizde de borç gibi düşünülür.Kim ne taktıysa o takılır altın yükselmiş falan düşünülmemeli.Sonuçta zaten altın takmaktaki amaç takılanın değer kaybetmemesi.Para değer kaybediyor.Biz de herkese çeyrek takıyoruz inş. takılanlar gelir :))

Merhaba kızlar
Bizimde bir arkadaş düğünde yarım taktı bizde mecburen yarım takcaz

Bugün harcamali geçti
Maviden iki eşime pantolon iki bana pantolon iki tane de tshirt aldık toplamda 270 oraya ödedik
Arkadaşlara bebek sevmeye gittik 15 TL'ye kuru pasta bı kac tane de eksik vardı toplamda 350 harcamisizdir
Offff hayat çok pahalı gerçekten

Altin yuksekligi veya dusmesi onemli degilki, ztn amac paranin deger kaybetmesini engellemek. Bence ne takildiysa aynisi takilmali, bana yaptigimdan fazlasi kat kat dondu, ama altina kimse dusmedi, ve aradaki isimsizler beni cok zorladi. Cunku cdde ancak altin / para olup olmadigi goruluyor, ucuna kurdele takilmis 0,5 grlar bile cikti. Bana imkanlarini cok zorlamis olanlara ben bir tik fazlasini yapiyorum, ama dugun takisi borctur bence aynisi gitmeli

Benim de amcamın oğlunun düğünü var. Çeyrek takarım aslında ama bizi yolunacak kaz gibi gördükleri, çok şey bekledikleri için sinir oluyorum. O seneble 100 lira takacağım. Onlar bana düğünümde ve oğlum doğduğunda çeyrek takmışlardı. Ben de onun büyük oğlu evlendiğinde ve torunu olduğunda çeyrek taktım. Annemlerde taktı. Şimdi küçük oğlana annem yine çeyrek takacak. Benim takmama gerek Yok değil mi. Biz fazlası ile yapmışız.

Bnce de senin takmana gerek yok canım
Bazı insanlara ver ver ver ama hiç karşılığını alma oluyor maalesef ama bu işler de brz karşılıklı yani

Günaydın kızlar
Cuma cumartesi şehir dışındaydım çok güzel dolu dolu geçti
Şimdi evimdeyim bi boşluğa düştüm bi hüzün çöktü
Arkadaşımın doğumgünü için gitmiştim toplamda 150 liraya falan hallettim herşeyi..
bugün dolapları düzenlemem gerek, ütü yapmam gerek, bakalım yataktan kalkabilirsem başlayacağım :)

Altın konusunda bence de gerekirse borç bulunup aynısı takılmalı.. gulfemhatun umarım çok zorlanmadan yaparsın..
isim yazmaya gelince bizde kurdeleye fln yazarız yada küçük bi kağıda.. çok fazla sahte altın takıyorlar o yüzden düğün sahibi kendisi istiyor yazılmasını..
M maviduvar1 kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda? Kansızlık ve demir eksikliği halsizlik yapıyor.. hatta bazen kolumu kaldıracak halim olmaz sürekli uyurum.. hep bu yüzden

Merhaba arkadaşlar

sizi eylülden beri takip ediyorum
önce tüp bebek topigindeydim çok şükür
2.kizim da olunca diğer topiklere yöneldim ve sizi farkettim
zevkle okuyorum ve sayfalar hiç bitmesin istiyorum
birikime sizinle farkettim ve bende ufak ufak basladim
suanda doğum iznindeyim ve çalışmıyorum sizleri hergün ama hergün mutlaka okuyorum coookkkk faydası olduğuna inanıyorum
hepinize çookkk tesekkurler

vee sizleri okudukça kendimi yalnız hissetmiyorum
bebeğimiz olsun diye birikimden kaçtım hep
çünkü tedavi yolları aradık durduk
çok şükür 2 kızımda olunca bu seferde birikim şart deyip dikkat etmeye başladım
inşAllah bu birikim hevesin hep olur hiç geçmez
sizleri takip ettikçe kendimi silkeliyorum

Günaydın kızlar
k a h v e aklımda aslında. Yarın fırsat bulursam bi gideyim hastaneye. Önce hangi doktora gitmem gerekir acaba.
Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama hastaneye gideceksen dahiliye olsa gerek emin değilim yinede. Kan için ilaç verecek olursa da hap olarak iste şurup içememiştim ben. Minik minik tüplerde kan şurubu oluyo onu herkesin midesi kaldırmıyor. Geçmiş olsun şimdiden, hastane çıkışı buraya yaz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…