- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.262
- 798
Ben eksikleri liste yapip sonra ciziyorum
Ama 2 ayda alirim ama 5ayda
O kagidi atmiyorum.
Aldikca ciziyorum.
Kiyafet icinde yaptim evin eksikleri icinde.
Aldikca cizerim yine.
Acelem yok.
Dun english home girdim battaniyelerini sevmedim pelus seviyoruz biz onlar inceydi
Karacada da indirim oluyor takip etmem lazim 69.90 a cift kisilik battaniyeye falan denk gelmistim.
Temmuz agustos eylul(bu ay kurban icin)
Bizde birikim hic oolmaz
ev almayı mı planlıyordun canım, sanırım gözümden kaçnış??
ev almayı mı planlıyordun canım, sanırım gözümden kaçnış??
Güle güle kullanın canımMerhaba güzeller, masraflar hiç bitmiyor malesef tam birini alıyorum diğeri bitiyor tada bozuluyor tutturamadım gitti.
Bulaşık makinesi arızalandı önce servis baktı çok masraf çıktı ( 600) ve garatisi yokmuş. Başka bir tamiciye baktırdım bunla uğraşmayın yenisine bakın dedi..
Yeni bulaşık makinesi aldık bizde , eski makineyi aldılar ötv indirimi yapıldı, fark verip ek 7 yıl garanti yaptırdık.
aaa evet hatırladım şimdi.. Rabbim yardımcınız olsun.. zor yaa ama olsun kızınız gelince çok da zor gelmeyecektir evinize kızınızla birlikte bereket de girecektir inşallahh...bizim ev küçük 1+1 m2 olarak da küçük, evlat edinme için başvuru yapmıştık ayrı oda şartı var. sonbahara kızımız gelecek inşallah. o zamana kadar evi değiştirmemiz gerekiyor. üst kartlar çok pahalı. ev kredimizde var. ben de işi bırakacağım. çocuk masrafı da olacak. zor ödeyeceğiz. şimdiki evimiz bahçe katı. ama bazen diyorum 2+1 bahçe katımı alsak. mesela ben evde olacağım için ve çocuk için çok iyi olabilir bahçe katı... hem de fiyatı daha uygun olur. evimiz de satılmıyor şimdilik. hiç heveslendiğim gibi olmadı. inşallah daha iyisi olur
Benim evim 2+1 ama kullanisli degilmadam coco da battaniyeler hoşuma gidiyor bir de linenstekiler hoşuma gitti ama evde yer olmadığı için almadım sonra alacağım
Kizlar kartdan cok acilmisim yani bu ay bide dikkat ettigim halde hep hersey tersinemi gider ya.
Bakiyorum zaten hic giysi almadim bu ay geneli mutfak ihtiyaci.
Extra olarak cenaze evine aldigim tatli tediden aldigim tencere bide gratis sampuan var.
Gerisi marketlerden alinan gıdalar
700tl harcamisim neredeyse
Ben hic mutfaga okadar harcamiyordum
Bereketsizlikmi var nedir anlamadim
Yinede dolapda eksikler var.
Masallah benim erbaslar bogazli meyve kahvaltilik dayanmiyor bize.
Ben kendimi kastikca olmuyor sanki.
Ki mayista giysi ayakkabi ihtiyaclarimi karsilicam nasil kisicam gidadan bilemedim.
5.500tl karta odicez.
2000tl araba kredi
Arada harcadiklarimizda cabasi.
Neyse bu gunlerde gecer elbet neler atlattik biz bu borcda bitecek insAllah.
Yine feraha erecegiz.
Çok teşekkür ederim canım. Daha güzeli sizin olsundurkan bulasik mak hayirli olsun.
Benim evim 2+1 ama kullanisli degil
Ben eksiklerimi burda almakdan yanayim
Yani buradayken ufak tefek eksiklerimi tamamlamak istiyorum.
Birazda uhdelerim var olsun istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Güle güle kullanın canım
700tl gıda gorunce bi höng oluyo insan millet asgari ucretle ev gecindiriyor.maalesef herkes için öyle maaşlara azcık zam geldi kimine hiç zam gelmedi ama gıdaya çok zam geldi bereketsizlik diye düşünme
ben de çok açılmıyorum sadece gıda vs alıyorum ama önceki aylardan daha çok oluyor harcamalar temel gıda ürünlerinde pazarda fiyatlar el yakıyor
pazarın şimdiye ucuzlaması gerekirdi
ben artık stoklu gidiyorum örneğin pirinç yağ kaşar sucuk makarna vs gerçekten indirimli bulduğumda evde olsa bile alıyorum son kullanma tarihlerine dikkat ederek
böylece daha uzun süre idare edebiliyorum zamlı hallerini almıyorum bi şekilde yine indirime giriyorlar yine fazla fazla alıyorum kendimce böyle çözüm buldum
tüm market broşürlerini her hafta incelerim
tek bir markete girip toplu alışveriş yapmam hangi markette ne uygunsa alır stoğa eklerim
mesela bim a101 artık o kadar ucuz değil migrosun M markalı kendi ürünleri var onlara yöneldim daha kaliteli ve aynı fiyattalar aynı şekilde şokun da kendi ürünleri var onları da zaman zaman deniyorum
Kızlar ya size bişey sorucam
Biz bi düğüne davetliyiz haftaya
Eşimin çok yakın arkadaşı ama farklı sehirlerdeyiz
Bizim nikah sahidimizdi
Şimdi onun düğünü var
Anneme sordum o bize ata lira gibi bişey takmış annem ya ata ya da tam altindi diyo üstüne ismini yazmış
Ama şu an bizim öyle bişey takcak durumumuz yok
Eşim ya çeyrek ya yarım dedi
Ben de dusundum sonucta birine taki takarken geri gelcek diye düşünüp takmiyoruz ama insan mahçup hissediyor eşit takmayınca
Onun durumu çok iyi Allah bozmasın bi de o zaman altın uygundu
Ben simdi napicam söyleyin bakalım
Tam almak için ya benim önceden yaptığım altınlarımi bozmam lazım zaten azcık var biliyosunuz eşit gelir heralde. Hepsini bozmam lazım
Ya da ek hesaptan çekicez borc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?