- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama hastaneye gideceksen dahiliye olsa gerek emin değilim yinede. Kan için ilaç verecek olursa da hap olarak iste şurup içememiştim ben. Minik minik tüplerde kan şurubu oluyo onu herkesin midesi kaldırmıyor. Geçmiş olsun şimdiden, hastane çıkışı buraya yaz yine
Benimde hic bir sey yapasım yok. Sanırım mevsim gecisi. Dahiliye kan değerlerine bakıyor. Gecmis olsun. Bende bir tembellik bir tembellik.Çok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.
Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.
Önemli değil, Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.
Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.
Burada kar var oyle boyle degil. 10 cm var.
Ben de öyleyim işte. Tembelim bu aralar. Hem de çok tembel.Benimde hic bir sey yapasım yok. Sanırım mevsim gecisi. Dahiliye kan değerlerine bakıyor. Gecmis olsun. Bende bir tembellik bir tembellik.
Buraya da kar yağdı sabahtan. Bugün hiç dışarı çıkma niyetimiz de Yok. Evde pinekliyoruz.Önemli değil, Geçmiş olsun
Muhtemelen ondandır ama yinede git de için rahat etsin :) havaların kötü gitmesi bile etkiliyor.. buralarda kar var..
Hoşgeldiniz bol bereketli birikimleriniz olsunBiraz kendimden bahsedeyim aranıza yeni katıldım sırf burası için üye oldum düzenli okuyorum.2 yasında bi oğlum var ondan fırsat buldukça da yazarım insallah 4 yıllık evliyim ev hanımıyım. Oğlum doğan a kadar eşim sağolsun borcumuz olmadığı halde birikim yapamıyorduk. Şimdi her ay miktarı değişse de düzenli olarak koyuyoruz kenara. Burası sayesinde kumbara da biriktiriyoruz oğlum için iyi ki denk gelmişim aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Bu topik bana cok sey kattı hepinize teşekkür ederim
Amin canımSelam kızlar Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Allahım bu güzel günde kimin ne muradı, istediği varsa hayırlısıyla kabul etsin.
Hastalara şifa
Borçlulara ödeme kolaylığı
Ev isteyene ev
Evlat isteyen e sağlıklı evlatlar
Evladı olanlara muradına göster ya Rabbim.
İş isteyene iş
Eş isteyene hayırlı bir eş
Evlerimize huzur, düzen, mutluluk, bolluk, bereket versin
Sınava giren çocuklarımıza başarılar, allahım hedeflerine nail eylesin
Hayırlı komşular, iyi arkadaşlar nasip eyle
Agliyo sahibesi moraller sifir sifir sifir
Hoşgeldiniz ne mutlu bize ozaman sizide bize katti bizimle tanistirdi.Biraz kendimden bahsedeyim aranıza yeni katıldım sırf burası için üye oldum düzenli okuyorum.2 yasında bi oğlum var ondan fırsat buldukça da yazarım insallah 4 yıllık evliyim ev hanımıyım. Oğlum doğan a kadar eşim sağolsun borcumuz olmadığı halde birikim yapamıyorduk. Şimdi her ay miktarı değişse de düzenli olarak koyuyoruz kenara. Burası sayesinde kumbara da biriktiriyoruz oğlum için iyi ki denk gelmişim aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Bu topik bana cok sey kattı hepinize teşekkür ederim
Amin canim amin.Selam kızlar Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Allahım bu güzel günde kimin ne muradı, istediği varsa hayırlısıyla kabul etsin.
Hastalara şifa
Borçlulara ödeme kolaylığı
Ev isteyene ev
Evlat isteyen e sağlıklı evlatlar
Evladı olanlara muradına göster ya Rabbim.
İş isteyene iş
Eş isteyene hayırlı bir eş
Evlerimize huzur, düzen, mutluluk, bolluk, bereket versin
Sınava giren çocuklarımıza başarılar, allahım hedeflerine nail eylesin
Hayırlı komşular, iyi arkadaşlar nasip eyle
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar
sizi eylülden beri takip ediyorum
önce tüp bebek topigindeydim çok şükür
2.kizim da olunca diğer topiklere yöneldim ve sizi farkettim
zevkle okuyorum ve sayfalar hiç bitmesin istiyorum
birikime sizinle farkettim ve bende ufak ufak basladim
suanda doğum iznindeyim ve çalışmıyorum sizleri hergün ama hergün mutlaka okuyorum coookkkk faydası olduğuna inanıyorum
hepinize çookkk tesekkurler
Bu ay cok sıkısıgız canim öyle boyle degil uzulmemek elden degil.Kızlar bugun ne yemek var evlerde aklıma Bişi gelmiyo
tr_lelli cnm canını sıkma maddi seyler için bugun dua et Allah ferahlık verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?