Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.
Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.

Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.
Benimde hic bir sey yapasım yok. Sanırım mevsim gecisi. Dahiliye kan değerlerine bakıyor. Gecmis olsun. Bende bir tembellik bir tembellik.

Önemli değil, Geçmiş olsun
Muhtemelen ondandır ama yinede git de için rahat etsin :) havaların kötü gitmesi bile etkiliyor.. buralarda kar var..

Biraz kendimden bahsedeyim aranıza yeni katıldım sırf burası için üye oldum düzenli okuyorum.2 yasında bi oğlum var ondan fırsat buldukça da yazarım insallah 4 yıllık evliyim ev hanımıyım. Oğlum doğan a kadar eşim sağolsun borcumuz olmadığı halde birikim yapamıyorduk. Şimdi her ay miktarı değişse de düzenli olarak koyuyoruz kenara. Burası sayesinde kumbara da biriktiriyoruz oğlum için iyi ki denk gelmişim aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Bu topik bana cok sey kattı hepinize teşekkür ederim

Selam kızlar Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Allahım bu güzel günde kimin ne muradı, istediği varsa hayırlısıyla kabul etsin.
Hastalara şifa
Borçlulara ödeme kolaylığı
Ev isteyene ev
Evlat isteyen e sağlıklı evlatlar
Evladı olanlara muradına göster ya Rabbim.
İş isteyene iş
Eş isteyene hayırlı bir eş
Evlerimize huzur, düzen, mutluluk, bolluk, bereket versin
Sınava giren çocuklarımıza başarılar, allahım hedeflerine nail eylesin
Hayırlı komşular, iyi arkadaşlar nasip eyle

Benimde hic bir sey yapasım yok. Sanırım mevsim gecisi. Dahiliye kan değerlerine bakıyor. Gecmis olsun. Bende bir tembellik bir tembellik.
Ben de öyleyim işte. Tembelim bu aralar. Hem de çok tembel.

Önemli değil, Geçmiş olsun
Muhtemelen ondandır ama yinede git de için rahat etsin :) havaların kötü gitmesi bile etkiliyor.. buralarda kar var..
Buraya da kar yağdı sabahtan. Bugün hiç dışarı çıkma niyetimiz de Yok. Evde pinekliyoruz.

Hoşgeldiniz bol bereketli birikimleriniz olsun

Amin canım

Hayırlı kandiller kızlar,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız da kutlu olsun
Dün eşim sebze meyve almış 25 civarı tutmuş.Kızıma da carrefourda oyuncaklarda %40 indirimden oyuncak almış 13 te o.Bugün harcamamız ekmek olur sanırım

Dün 15bin adım atmisiz eşimle
Bugünde hedefim yaklaşık 10bin adım atmak
Akşam dugunumuz var karşı komşumuzun oraya gidicez kismetse

Simdi Atamızı ziyaret edip yine yürüyüş yapicaz
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE COCUK BAYRAMİMİZ kutlu olsun
MİRAC KANDİLİMİZ kutlu olsun mübarek olsun
Allah dualarimizi kabul etsin
Şehit kanlarıyla yıkanan bu topraklara savaş hiç gelmesin
Çocuklarımız olmesin

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayram'ımız kutlu olsun
Miraç Kandil'imiz de mübarek olsun dualarımızın kabul olması dileğiyle

@durkan Allah razı olsun ne güzel dua ettin öyle

Bugun okula bayram kutlamasına gittim
Çok çok güzel hazırlamıştı minikler hayran kaldım valla
1.5 tl çay parası verdim sadece bugunluk başka harcama yok

Merhaba kızlar
Hepinizin bayramını kutluyorum
Hayirli kandiller
Ne güzel 2si birleşti değil mi
Herkesin duasi kabul.olsun inşallah
Biz de evdeyiz şimdilik
Yogurt mayaladim mutfağı topladım şimdi beyazları yikiyorum hepinizi kocaman optum

Hayırlı kandiller hepimize çocuklarımızın da bayramı kutlu olsun.Bayram standında görevliydim bugün bol bol balon, şeker, kitap ayracı dağıttık çocuklara. Sadece çay ve simit aldım bugün 3 lira başka harcamam yok.Komşular da helva, tatlı vb. dağıtıyor.Allah kabul etsin .Ben de görevli olmasa yapacaktım ama kısmet değilmiş.

Kızlar mubarek gun canim cok sıkkın
Dün hic bisi yoktu sabah bi kalktik su isinmiyo
Kombi suyu isitmiyor petekler gayet sıcak ama su isinmiyor aksam hic bisi yoktu.
Sinir oldum
Kombiyi kapattik actik resetledik yok.
Banamisin demedi
Onun uzerine ocagimin buyuk olan gozu yani en cok is goren gözu bozuklu
Kapanmiyo acilmiyo dönmuyor penseyle kapattik artik.
Hic kullanamiyorum yani.

Aksam kombiye gelip bakicaklar
Uygun ocak bakiyorum cok pahali bisi almicam buraya davlumbaz takim almak istemiyorum gecici uygun bisi alicam.

Bu ay bi bitsin bi bitsin derken olaya bak ya
Oturup aglicaktim herseymi ust uste gelir
Ben dikkat edim derken neler oldu.
Ben bu ayi bitirip kendi ihtiyaclarimi alicaktim guya.
Bana sira gelmez yok anladin bunu.
Sirada ne var acaba bozulcak bekliyorum

Hayir yenilenecek elektronik bisi kalmadi neredeyse hepsi hep ard arda bozuldu yenilendi.

Uzerine pazara gittim 50 tl harcadim
Bugun cok canım sıkkin acaba nekadar tutcak kombi

Hoşgeldiniz ne mutlu bize ozaman sizide bize katti bizimle tanistirdi.
Amin canim amin.

Hoşgeldiniz
Allah uzun ömürler versin prenseslere
Umarım birlikde bir cok guzel sey paylasiriz.

Kızlar bugun ne yemek var evlerde aklıma Bişi gelmiyo
tr_lelli cnm canını sıkma maddi seyler için bugun dua et Allah ferahlık verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…