O tencereler fena is goruyor cok memnunum benbenim de öyle baya eksiklerim var, pike takımım hiç yok mesela, nevresim eksiğim var, ufak kapaklı tencereler oluyor arada bim e de geliyor ondan da lazım.. günlük yemek takımı ihtiyacım var dün akşam karacada gördüm güzeldi 120 tl ye uygundu da..24 parça.. alamadım amabi çok bardağım çizilmiş buğulu sanırım bazı bardaklar kalitesizliğinden kaynaklı.. herşeyin sonu yeni eve taşınmaya çıkıyor..
Bugun bende öyleyim mutfakda bulasik duruyor yataklari bile kapayamadim daha esimde evde.Günaydın kızlar
Bu aralar hiç enerjim Yok. Kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum. Elim kolum kalkmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Havalardandır inşallah. Korkuyorum başka bir hastalığım filan mı var diye
evet çok iş görüyor, özellikle bizim gibi küçük aile için.. koca tencerelerimi çok az kullanmışımdır..O tencereler fena is goruyor cok memnunum ben
3 tane tava seklinde 3 tanede daha derin tencere seklinde var bende cok iyi
Boyle ara ara alinca iyi oluyor
Hepsi bir anda alinmiyor malesef.
inşallah bahardandır canım.. ben işteyim şuan, evde olsam ben de sanırım yatardım kalkmak zor geliyor artık sabahları..Günaydın kızlar
Bu aralar hiç enerjim Yok. Kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum. Elim kolum kalkmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Havalardandır inşallah. Korkuyorum başka bir hastalığım filan mı var diye
Ben bile o minnaklarda yapiyorum bazen :)evet çok iş görüyor, özellikle bizim gibi küçük aile için.. koca tencerelerimi çok az kullanmışımdır..
dün akşam englis home da uğradım ben de beğenmedim pek kalitesiz geldi gözüme.. karacaya girdim indirim vardı ama fiyat hatırlamıyorum..Ben eksikleri liste yapip sonra ciziyorum
Ama 2 ayda alirim ama 5ayda
O kagidi atmiyorum.
Aldikca ciziyorum.
Kiyafet icinde yaptim evin eksikleri icinde.
Aldikca cizerim yine.
Acelem yok.
Dun english home girdim battaniyelerini sevmedim pelus seviyoruz biz onlar inceydi
Karacada da indirim oluyor takip etmem lazim 69.90 a cift kisilik battaniyeye falan denk gelmistim.
Temmuz agustos eylul(bu ay kurban icin)
Bizde birikim hic oolmaz
işte o minnaklar benim elim ayağım.. kalsa da kapat kapağını at dolaba..Ben bile o minnaklarda yapiyorum bazen :)
2 gunluk yapiyorum zaten yetiyor.
Herseyin minnagi guzel yaw.
Mistik caydaki meyankoku zararlimidir bagimlilik yaparmi bilmiyorum ben
ama arastirdigimda su ibarelere
rastladim.
kilo vermeye yardimcidir
hazmi kolaylastirir
siskinligi alir
metabolizmayi calistirir
mide bulantisina iyi gelir falan yaziyor.
Bana uyku yapiyor ayrica.
Ben her cayi icmem her karisimi icmem
Detox sulari icmem her kahveyi icmem bunu sevdim.
Herseyin fazlasi zararli tabi
Ben aksamlari 1 kupa iciyorum
Kizlar kartdan cok acilmisim yani bu ay bide dikkat ettigim halde hep hersey tersinemi gider ya.
Bakiyorum zaten hic giysi almadim bu ay geneli mutfak ihtiyaci.
Extra olarak cenaze evine aldigim tatli tediden aldigim tencere bide gratis sampuan var.
Gerisi marketlerden alinan gıdalar
700tl harcamisim neredeyse
Ben hic mutfaga okadar harcamiyordum
Bereketsizlikmi var nedir anlamadim
Yinede dolapda eksikler var.
Masallah benim erbaslar bogazli meyve kahvaltilik dayanmiyor bize.
Ben kendimi kastikca olmuyor sanki.
Ki mayista giysi ayakkabi ihtiyaclarimi karsilicam nasil kisicam gidadan bilemedim.
5.500tl karta odicez.
2000tl araba kredi
Arada harcadiklarimizda cabasi.
Neyse bu gunlerde gecer elbet neler atlattik biz bu borcda bitecek insAllah.
Yine feraha erecegiz.
günaydın kızlar
bahar geldi gelmesine de sebzeler hala çok pahalı.
dün gittim pazara domates 6-8 tl idi.
6 tl den 1 kg aldım
yeşillik (kıvırcık, sogan, nane, roka) 6 tl
salatalık 1kg 3 tl
patlıcan 1 kg 3 tl
patates 3kg 6 tl
arpacık soğan 1 pk. 4 tl
2 tane çupra balık 28 tl
ince çorap 2 tane 8 tl
toplamda 64 tl ile dünü kapattım.
bugün araba kredim ile çocuğun kreşini ödeyeceğim. 1500 tl
eşimin yaptığı işten alacakları birdahaki aya kalacak galiba. kredi kartını ödeyemeyeceğiz büyük ihtimalle bu ay.
extre atlatıp birdahaki aya komple kapatmayı düşünüyoruz.
alacağı çok ama işte adamlar hemen iş biter bitmez ödemesini yapmıyolar
sinir olurum böyle insanlara
iş varken acil acil deyip gece gündür çalıştırırlar ödemeye gelince 1-2 ay sallarlar
günaydın arkadaşlarım.. eşim de pazar alışverişi yapmış.. herşeyden az az 45 tl gitmiş.. tek tek fiyatlarını sormadım.. patlıcan biber domates almış.. 2 ya da 3 poşet kıymam var, yine 2-3 poşet kemikli kuşbaşı poşetleri.. bi tane de tüm tavuk var.. bunlar beni iki hafta götürse iyi olacak.. araya bakliyat yemeği de sıkıştırırım inşallah..
dün akşam kızkardeşim geldi beraber akşam avm ye gittik.. ben hiçbirşey almadım sadece baktım.. gözüme bi kumaş klasik pantolon kestirdim kotondan.. 50 tl ye.. sonra alacam..
Bugun bende öyleyim mutfakda bulasik duruyor yataklari bile kapayamadim daha esimde evde.
Hic yapasim yok esim cikicak birazdan o ara muzik acip kendime gaz vericem yapicam bi sekilde
Ben de sürekli elimde kitabım oturayım istiyorum. Enerjim Yok sanki hiç. İşte de pek çalışamıyorum bu aralar. Okumam gereken şeyler var. Yazmam gereken raporlar var.inşallah bahardandır canım.. ben işteyim şuan, evde olsam ben de sanırım yatardım kalkmak zor geliyor artık sabahları..
benim de öyle baya eksiklerim var, pike takımım hiç yok mesela, nevresim eksiğim var, ufak kapaklı tencereler oluyor arada bim e de geliyor ondan da lazım.. günlük yemek takımı ihtiyacım var dün akşam karacada gördüm güzeldi 120 tl ye uygundu da..24 parça.. alamadım amabi çok bardağım çizilmiş buğulu sanırım bazı bardaklar kalitesizliğinden kaynaklı.. herşeyin sonu yeni eve taşınmaya çıkıyor..
Icerigine bakmistim ama unuttum dur bakimben internetten içeriğine baktım da meyan kökü yazmıyordu gerçekten içinde varmı ?
Valla ne ara almisim yemisiz bende anlamadimbazen mutfakta hiç bir şey kalmıyor evde her ihtiyaç bitiyor hepsi bir aya toplanınca çok harcanıyor, ne yaparsın herşey pahalı
ev almayı mı planlıyordun canım, sanırım gözümden kaçnış??ben de evi değiştirince eksiğim çok çok harcama yapacağım ama hiç hevesim kalmadı evler pahalı nasıl ödeyeceğiz derdinden dolayı bayağı hevesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?