Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın aynen oyle galiba ben dikkat etmiyorken daha az harciyordum.

Yarin pazara cikicam bakim fiyatlar nasil 2 haftadir cikmadim pazara.

Mayıs ayi benim harcama ayim kizlar temmuzda karadeniz turuna gidicez spor ayakkabi esofman tshrt sirtcantasi gunes gozlugu sapka guneskremi butun eksiklerimi halletmem lazim
Haziran malum ramazan cok cikip gezemem ben sonrasi bayram zaten.

Benim evdede eksiklerim var mesela 1 tane caydanligim var
Yumurta tavam 2 tane var 1 tane daha almam lazim.
Carsaf nevresim eksigim var
Battaniye lazim.

Yaz yaz bitmez gönül neler istiyor ama fakat lakin herseyin bir zamani var diyelim.

Günaydın kızlar
Eşim erken uyanıp kahvaltı hazırlamış sağolsun kahvaltımı yapıp dünden yıkadığım çamaşırları toplucam
Sonra da pazar ve market alışverişi yapacaz
Yarın bayram var okula gidicem yarın sadece balık alırız
Haftasonu şimdilik bu Kdr harcama sanırım
Bakalım biZim pazar ne tutacak

benim de öyle baya eksiklerim var, pike takımım hiç yok mesela, nevresim eksiğim var, ufak kapaklı tencereler oluyor arada bim e de geliyor ondan da lazım.. günlük yemek takımı ihtiyacım var dün akşam karacada gördüm güzeldi 120 tl ye uygundu da..24 parça.. alamadım ama bi çok bardağım çizilmiş buğulu sanırım bazı bardaklar kalitesizliğinden kaynaklı.. herşeyin sonu yeni eve taşınmaya çıkıyor..

Günaydın kızlar
Bu aralar hiç enerjim Yok. Kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum. Elim kolum kalkmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Havalardandır inşallah. Korkuyorum başka bir hastalığım filan mı var diye

O tencereler fena is goruyor cok memnunum ben
3 tane tava seklinde 3 tanede daha derin tencere seklinde var bende cok iyi

Boyle ara ara alinca iyi oluyor
Hepsi bir anda alinmiyor malesef.

Bugun bende öyleyim mutfakda bulasik duruyor yataklari bile kapayamadim daha esimde evde.
Hic yapasim yok esim cikicak birazdan o ara muzik acip kendime gaz vericem yapicam bi sekilde

O tencereler fena is goruyor cok memnunum ben
3 tane tava seklinde 3 tanede daha derin tencere seklinde var bende cok iyi

Boyle ara ara alinca iyi oluyor
Hepsi bir anda alinmiyor malesef.
evet çok iş görüyor, özellikle bizim gibi küçük aile için.. koca tencerelerimi çok az kullanmışımdır..

Ben eksikleri liste yapip sonra ciziyorum

Ama 2 ayda alirim ama 5ayda

O kagidi atmiyorum.
Aldikca ciziyorum.
Kiyafet icinde yaptim evin eksikleri icinde.
Aldikca cizerim yine.
Acelem yok.

Dun english home girdim battaniyelerini sevmedim pelus seviyoruz biz onlar inceydi
Karacada da indirim oluyor takip etmem lazim 69.90 a cift kisilik battaniyeye falan denk gelmistim.

Temmuz agustos eylul(bu ay kurban icin)
Bizde birikim hic oolmaz

inşallah bahardandır canım.. ben işteyim şuan, evde olsam ben de sanırım yatardım kalkmak zor geliyor artık sabahları..

dün akşam englis home da uğradım ben de beğenmedim pek kalitesiz geldi gözüme.. karacaya girdim indirim vardı ama fiyat hatırlamıyorum..
geçen hafta Almanyadan gelen amcam ve eşi 100 euro takmıştı düğüne gelmediği için e ben de hediye almak istiyordum ona.. o kadar hediye falan da almıştı bana sağolsun, yengem takı takmıyor gümüş set alacaktım kardeşim boşuna alma takmaz dedi, o ev eşyaları tekstil işi falan seviyor dedi, karaca homedan nevresim takımı aldım ben de çok güzeldi ve baya indirimden aldım (sanırım 85 tl). çocuğuna da kıyafet alır eklerim.. böylece hediye işini de halletmiş oldum..

ben internetten içeriğine baktım da meyan kökü yazmıyordu gerçekten içinde varmı ?

bazen mutfakta hiç bir şey kalmıyor evde her ihtiyaç bitiyor hepsi bir aya toplanınca çok harcanıyor, ne yaparsın herşey pahalı

sorma ya canım, size de karta faiz ödemek zorunda bırakıyorlar. en sinir olduğum şey ama işte ticaret zor iş gerçekten

ayın son günleri hep söyle oluyor, elde kalan parayı yetirmeye çalışıyoruz :)

Bugun bende öyleyim mutfakda bulasik duruyor yataklari bile kapayamadim daha esimde evde.
Hic yapasim yok esim cikicak birazdan o ara muzik acip kendime gaz vericem yapicam bi sekilde

inşallah bahardandır canım.. ben işteyim şuan, evde olsam ben de sanırım yatardım kalkmak zor geliyor artık sabahları..
Ben de sürekli elimde kitabım oturayım istiyorum. Enerjim Yok sanki hiç. İşte de pek çalışamıyorum bu aralar. Okumam gereken şeyler var. Yazmam gereken raporlar var.
Bugün kendimi zorlayıp sporumu yapacağım. Eskisi gibi enerjik olmak istiyorum ben

ben de evi değiştirince eksiğim çok çok harcama yapacağım ama hiç hevesim kalmadı evler pahalı nasıl ödeyeceğiz derdinden dolayı bayağı hevesim kaçtı

ben internetten içeriğine baktım da meyan kökü yazmıyordu gerçekten içinde varmı ?
Icerigine bakmistim ama unuttum dur bakim
bazen mutfakta hiç bir şey kalmıyor evde her ihtiyaç bitiyor hepsi bir aya toplanınca çok harcanıyor, ne yaparsın herşey pahalı
Valla ne ara almisim yemisiz bende anlamadim
Hep a101 hakmar bim ispar geneli market yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…