Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba Hanımlar,
Bir misafir konvoyu daha evimden geldi geçti. Ben tabi pert Şimdi kızımla eşimi koydum kapının önüne gidin dolaşın biraz dedim. Kafam şişti kalanalıktan, biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var.Kendime çay demledim. İçtikten sonra evi toparlayacağım.
tr_lelli , bizim yeni taşındığımız ev, siemens marka cam seramik ocaklı olarak verildi. Tencere, tavaların altını mıknatıs tutuyorsa çalışıyor, tutmayanlarda çalışmıyor. Bir seramik tavamı, bir tenceremi bu yüzden başkasına vermek zorunda kaldım.

Hayırlı olsun canım. Cam Ocak güzel yalnız siyah tavsiye etmem.çok leke gösteriyor
Siyah herseyde oyle evet toz leke cabuk belli ediyor bulasik mak buzdolabi beyaz beyaz alicam.
Aslinda uygun bisi ariyorum belki solo alirim yine dedim burada idare etsin beni esim cam bak istersen dedi netten model bakarken kararsiz kaldim.
Hic kullanmadim cam evdekide solo

Elektriklimi?
Dumduz cam degil ama dedigim
Hani alt taban cam oluyor boyle

teşekkür ederim arkadaşlar
yediveren14 sende hoşgeldin memleketine
eşimin ve benim ailelerimiz burda
esimin ailesi kozanda yani ilcesinde ama yinede yakin sayilir merkeze
islerimizde burda
herkesin herşeyin bir arada olması da bazen insana iyi olmuyor maalesef
ama yine bin şükür diyelim

kizlar alınti yapamıyorum isim yazıyorum nasıl yapılıyor yardım lütfen
Isimleri yazarken @ bunu koyarsan nickin basina etiketlersin o kisiye bildiri gider
Yorumlardaki cevaplayi tiklarsan direk o yorumu yapana cevap yazarsin.
Coklu alintiyi tikla okudukca en son alintiladiklarini ekle hepsine topli cevap yazarsin ogrenirsin

Patlican tava, yıldız şehriye çorba, yoğurt
Kızlar elinize sağlık afiyet olsun Bnde karışık kızartma yaptım sonra ütü banyo ders derken anca cvp verebildim

Sicak susuz olmuyor be kaybedince anliyoruz herseyin degerini
Ellerim dondu bugun bulasiklari akitirken sular hala baya soguk.
Sabah yine 5.5 da uyanmam gerek ben yatar artık
Gunduz uyumayi cok ozledim uzun zamandir gunduz uyumaya vaktim olmuyor yada nezaman niyetlensem ya kapi caliyor ya telefon.
Firsat buldugum ilk anda gunduz uyucam en sevdigimden.

Gecmis olsun aksilik olmus merkur geriliyor normaldir
Bizim de bu ay en olmadik seyler bozuldu.
Sana tavsiyem mayisn ilk haftasi gerileme bitiyor ocagi ozman al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…