- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Hayırlı olsun canım. Cam Ocak güzel yalnız siyah tavsiye etmem.çok leke gösteriyorKombi tamir oldu 90tl ödedik
Sira ocakda cam ocaklardan kullanip memnun olan var mi?
Yada hem uygun hemde dogalgaz uyumlu ne alabilirim?
Oneriniz varsa memnun olurum.
Canım sende memleketimize hoş geldin.Çok şanslısınız hm memleketin hem görev yerin.bizde dün geldik adanaya çok esiyo hava yarın inşallah güzel olur da gezmeye çıkarız.adanayı duyunca dayanamıyorum :)) hoşgeldiniz bu arada
Çok hoşbulduk canım havasını özlemişim memleketin ankara çok soğuk az sıcak göreyim.çocuklarım gezsin diye geldim inşallah. Sayılı gün hemen geçmezCanım sende memleketimize hoş geldin.
İyi ki kaçmışsın. Bugün kar yapdı Ankara'da. Hava şu an ayaz.Çok hoşbulduk canım havasını özlemişim memleketin ankara çok soğuk az sıcak göreyim.çocuklarım gezsin diye geldim inşallah. Sayılı gün hemen geçmez
Siyah herseyde oyle evet toz leke cabuk belli ediyor bulasik mak buzdolabi beyaz beyaz alicam.Hayırlı olsun canım. Cam Ocak güzel yalnız siyah tavsiye etmem.çok leke gösteriyor
Elektriklimi?Merhaba Hanımlar,
Bir misafir konvoyu daha evimden geldi geçti. Ben tabi pertŞimdi kızımla eşimi koydum kapının önüne gidin dolaşın biraz dedim. Kafam şişti kalanalıktan, biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var.Kendime çay demledim. İçtikten sonra evi toparlayacağım.
tr_lelli , bizim yeni taşındığımız ev, siemens marka cam seramik ocaklı olarak verildi. Tencere, tavaların altını mıknatıs tutuyorsa çalışıyor, tutmayanlarda çalışmıyor. Bir seramik tavamı, bir tenceremi bu yüzden başkasına vermek zorunda kaldım.
Her zaman fırsat buldukça gelin.Çok hoşbulduk canım havasını özlemişim memleketin ankara çok soğuk az sıcak göreyim.çocuklarım gezsin diye geldim inşallah. Sayılı gün hemen geçmez
Benimki elektrikli ve düz canım. Fotoğrafını ekliyorum.
Alıntı yapmak istediğin mesajın altında sağ tarafta cevaplaya basıyorsun canım. Hoşgeldin bu aradakizlar alınti yapamıyorum isim yazıyorum nasıl yapılıyor yardım lütfen
teşekkür ederimAlıntı yapmak istediğin mesajın altında sağ tarafta cevaplaya basıyorsun canım. Hoşgeldin bu arada
Anladim cnm bunun temizligi daha kolaydir ama benim dedigim digeriBenimki elektrikli ve düz canım. Fotoğrafını ekliyorum.
Isimleri yazarken @ bunu koyarsan nickin basina etiketlersin o kisiye bildiri giderkizlar alınti yapamıyorum isim yazıyorum nasıl yapılıyor yardım lütfen
Kızlar elinize sağlık afiyet olsun Bnde karışık kızartma yaptım sonra ütü banyo ders derken anca cvp verebildimPatlican tava, yıldız şehriye çorba, yoğurt
Siyah risk evet herseyde tezgah esya hali herseyde sinir eder beni siyah hic bisi almadim bu sebepden.
Gecmis olsun aksilik olmus merkur geriliyor normaldirSicak susuz olmuyor be kaybedince anliyoruz herseyin degerini
Ellerim dondu bugun bulasiklari akitirken sular hala baya soguk.
Sabah yine 5.5 da uyanmam gerek ben yatar artık
Gunduz uyumayi cok ozledim uzun zamandir gunduz uyumaya vaktim olmuyor yada nezaman niyetlensem ya kapi caliyor ya telefon.
Firsat buldugum ilk anda gunduz uyucam en sevdigimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?