inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. evlat edinme prosedürleri zor mu merak ettim. biz de eşimle düşünmüştük.bizim ev küçük 1+1 m2 olarak da küçük, evlat edinme için başvuru yapmıştık ayrı oda şartı var. sonbahara kızımız gelecek inşallah. o zamana kadar evi değiştirmemiz gerekiyor. üst kartlar çok pahalı. ev kredimizde var. ben de işi bırakacağım. çocuk masrafı da olacak. zor ödeyeceğiz. şimdiki evimiz bahçe katı. ama bazen diyorum 2+1 bahçe katımı alsak. mesela ben evde olacağım için ve çocuk için çok iyi olabilir bahçe katı... hem de fiyatı daha uygun olur. evimiz de satılmıyor şimdilik. hiç heveslendiğim gibi olmadı. inşallah daha iyisi olur
Bi bitmedi soğuk ankarada. Haziran Temmuz sıcİyi ki kaçmışsın. Bugün kar yapdı Ankara'da. Hava şu an ayaz.
İnşallah ankara da az ısınır ya.hala kombi çalışıyor.adanada geldik geleli ısıtıcı çalıştırmadan.darısı ankaraya. Senin de sabrına kuvvet canım bir kabile bitti darısı diğerineİyi ki kaçmışsın. Bugün kar yapdı Ankara'da. Hava şu an ayaz.
Görüntüsü çok şık.termikelin benim kiSiyah herseyde oyle evet toz leke cabuk belli ediyor bulasik mak buzdolabi beyaz beyaz alicam.
Aslinda uygun bisi ariyorum belki solo alirim yine dedim burada idare etsin beni esim cam bak istersen dedi netten model bakarken kararsiz kaldim.
Hic kullanmadim cam evdekide solo
İnşallah birde yaza gelecez Allahtan bişey gelmezse plan bu bakalım :)Her zaman fırsat buldukça gelin.
Orası öyle canım ama ben adanaya geri dönsem kv kb dönmeyip ankarada kalacak benim için çok güzel olacak. Annemlere Rabbim sağlık versin de 7yıl var daha inşallah gelirim adanaya rahat olurumteşekkür ederim arkadaşlar
yediveren14 sende hoşgeldin memleketine
eşimin ve benim ailelerimiz burda
esimin ailesi kozanda yani ilcesinde ama yinede yakin sayilir merkeze
islerimizde burda
herkesin herşeyin bir arada olması da bazen insana iyi olmuyor maalesef
ama yine bin şükür diyelim
Benim Ocak senin yolladığın gibi canım. Birde bu ocakların krem rengi var gelin evinde görmüştüm oda güzeldi.ama beyazın temizliği daha kolaymışAnladim cnm bunun temizligi daha kolaydir ama benim dedigim digeri
yedirenk79 evet meyan köku var
Meyan kokunu duydum ama ne ise yarar pek bilmiyordum icerigine baktim guzel seyler yaziyor meyankokunde
ama iceriginde glikoz sakaroz varmis
Sekersiz iciyorum ben zaten mistikcayi
Ben hep bitki caylari icin sunu diyorum gunde 1 kupa fazlasi zararli herseyin.
Esim dun diyorki is boyle devam ederse (sozlesme uzarsa) arabanin borcu bitince uzun vadede eve giricem diyor takti adam.
Memleketlerinde bir evleri var carsida yol gecicekmis varisleri var tabi diger kardesleri falan ama esimin en az 50bin beklentisi var.
Altinlari falanda ekler kredi ceker toprakdan ev aliriz diyor.
Diger evi almadigina cok pisman
Istanbuldan alamaz zaten istanbul cikisi falan belki.
Aslinda kasinca aliniyor ama ben cok hayal kurma kasmicam artik diyorum.
Bes i konustuk birde esimle beside cekersin falan diye takildim dokunmicam ona 2031de emekli olunuyor ondan odicem dedi.
Cok cok cok ilerisi icin hayaller kurmuyorum artik ben.
Nasipde ne varsa o.
Bu araba varmis nasipde aldik
Diger ev oyle
Varsa yine nasipse bize er gec alinir o para bi sekilde elimize gecer..
Benım market alışverişim pahalı değildir.
büyük boy yag 6-7 ay gider
deterjan buyuk boy 8 ay gider. çarşaf vs için sıvı kullanırım o yüzden.
abur cubur kuru yemiş sevmem icetea ve mısır cerezi severim
kahvaltıda 10 cesit sevmem recel sevmem esimde sevmez yumurta köyden gelir. peynir zeytın domates salata patates kızartması en kral kahvaltı.
yani sadece aksamları evde oldugumuz için tüketim az bizim evde :)
Çok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.
Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.
Önemli değil, Geçmiş olsun
Muhtemelen ondandır ama yinede git de için rahat etsin :) havaların kötü gitmesi bile etkiliyor.. buralarda kar var..
bizim evde de öyle ama yine de eve masraf gidiyor, çalışınca yemek parasından kar ediyoruz ve de ev masrafı azalıyor
Kızlar mubarek gun canim cok sıkkın
Dün hic bisi yoktu sabah bi kalktik su isinmiyo
Kombi suyu isitmiyor petekler gayet sıcak ama su isinmiyor aksam hic bisi yoktu.
Sinir oldum
Kombiyi kapattik actik resetledik yok.
Banamisin demedi
Onun uzerine ocagimin buyuk olan gozu yani en cok is goren gözu bozuklu
Kapanmiyo acilmiyo dönmuyor penseyle kapattik artik.
Hic kullanamiyorum yani.
Aksam kombiye gelip bakicaklar
Uygun ocak bakiyorum cok pahali bisi almicam buraya davlumbaz takim almak istemiyorum gecici uygun bisi alicam.
Bu ay bi bitsin bi bitsin derken olaya bak ya
Oturup aglicaktim herseymi ust uste gelir
Ben dikkat edim derken neler oldu.
Ben bu ayi bitirip kendi ihtiyaclarimi alicaktim guya.
Bana sira gelmez yok anladin bunu.
Sirada ne var acaba bozulcak bekliyorum
Hayir yenilenecek elektronik bisi kalmadi neredeyse hepsi hep ard arda bozuldu yenilendi.
Uzerine pazara gittim 50 tl harcadim
Bugun cok canım sıkkin acaba nekadar tutcak kombi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?