Küçük Düşün Büyük Olsun!

inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. evlat edinme prosedürleri zor mu merak ettim. biz de eşimle düşünmüştük.

günaydın kızlar tabi henüz hepiniz uyuyorsunuz bense gece nöbetçiniz :))
dün 23 Nisandan dolayı indirim vardı internetten bir dünya aldım yine bebeler için nevresim takımları, havlular, bornozlar, eşim ve ben için de birkaç ihtiyaç vardı toplam 700 lira gitti. bu ay çok harcamam var kredi kartı nasıl gelecek bakalım. şimdi ana kucağı almamız gerekiyor iki tane.

İyi ki kaçmışsın. Bugün kar yapdı Ankara'da. Hava şu an ayaz.
Bi bitmedi soğuk ankarada. Haziran Temmuz sıc
İyi ki kaçmışsın. Bugün kar yapdı Ankara'da. Hava şu an ayaz.
İnşallah ankara da az ısınır ya.hala kombi çalışıyor.adanada geldik geleli ısıtıcı çalıştırmadan.darısı ankaraya. Senin de sabrına kuvvet canım bir kabile bitti darısı diğerine

Görüntüsü çok şık.termikelin benim ki

Orası öyle canım ama ben adanaya geri dönsem kv kb dönmeyip ankarada kalacak benim için çok güzel olacak. Annemlere Rabbim sağlık versin de 7yıl var daha inşallah gelirim adanaya rahat olurum

Günaydın kızlar
İyi haftalar olsun hepimize
cumartesi eşim izinliydi
MAyısın ilk haftası evlilik yıldönümümüz diye hediyeleştik
Yemek market alışveriş derken 1000 lira bayıldık
Valla bizim dışarı çıkmamız hiç iyi olmuyor
Ben kıyafet almadım zayıflıyorum malum boşuna almayayım dedim
Eşime de ambargo koydum
1 tek parça kıyafet daha alırsan büyük olay çıkarırım dedim
Netten 2 tişört almış o gelecek ona laf etme dedi
Bakalım takipteyim

Market bence uzun zamandır pahalı
Gıda da alınmayacak şey değil
Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar
Ben geçen hafta 2 gr altın aldım ya düşmüş hemen. Azıcık para olunca sabredemiyorum ben. Ama olsun 500 lira kadar param var. Bu sefer sabredip düşmesini bekleyeceğim.

bence o paket sallama çay olduğu içindir diye düşünüyorum bana açık çay daha gerçek gibi geliyor sanırım karatay şeklinde beslene beslene buna inanmışım meyan kökünü benim eşimin teyzesi bişeyler yapıyor da ben içememiştim.

vallahi insan bir süre borç ödeyince artık yeter diyor. almak istediklerimi alayım diyor.birkaç ev brocuna girmek kasıyor beni. tabi imkan varsa girilir ama sürekli sıkarım derken hayat geçiyor, yapmak istediklerini yapamıyorsun. bu arada eşin de bes konusunda benim gibi düşünmüş ben de eşime diyorum çekmem o parayı ilerde boş günlerimi ödeyeceğim o parayla. ben de 2030 da emekli olacağım. çalışmayınca 4-5 yılım açıkta kalacak. hesabını da yaptım. 5 yıl önce emekli olmak daha karlı oluyor

bizim evde de öyle ama yine de eve masraf gidiyor, çalışınca yemek parasından kar ediyoruz ve de ev masrafı azalıyor

Çok teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam giderim hastaneye.
Canım birşey yapmak istemiyor. Yatsam uyuyamam ama koltukta 2 büklüm oturuyorum. Geniz akıntım da var. Belki de ondandır.

ayy o geniz akıntısı beni de öldürüyor bazen gece uykumdan uyanıyorum çaresi yokmu acaba

Önemli değil, Geçmiş olsun
Muhtemelen ondandır ama yinede git de için rahat etsin :) havaların kötü gitmesi bile etkiliyor.. buralarda kar var..

havalar sanki hiç ısınmayacak zaten yaz günü az oluyordu şimdi temelli azaldı. hiç sevmiyorum bu havaları bana akdeniz olsun süpeeer

bizim evde de öyle ama yine de eve masraf gidiyor, çalışınca yemek parasından kar ediyoruz ve de ev masrafı azalıyor

Aynen evde olsam mutlaka daha çok masraf olurdu.
2 yıl sonra işten ayrılmayı düşünüyorum.
bir süre kızıma kendim bakıcam daha sonra dükkan açıcam
ama giyim mi acsam yoksa hobi dükkanımı kararsızım.

evet ya benim de bu ay oldu üstüste telefondu dişti derken inşallah daha beteri olmaz. evdeki hesap çarşıya uymuyor. inşallah çok masraf çıkmamıştır. ocak setüstü ocak alıver ucuz yollusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…