Küçük Düşün Büyük Olsun!

o borç konusu beni de çok geriyor, hiç sevmiyorum borçta olmayı. heleki bankaya faiz ödüyorsam. borcumuzu ödeyemiyorsak o zaman geceleri uyuyamıyorum bile. ev borcu öderken bayağı gerilmiştim bu konularda. sanırım ondan dolayı daha çok pahalı ev almak istemiyorum. aynı günleri yeniden yaşayacağımı düşünmek geriyor beni.

cam ocaklar gösteriş olarak iyi ama kullanış olarak bence iyi olmaz diye düşünüyorum. mesela en basit ben çok güveçte birşeyler yaparım. melemen, fasulye, güveç vs vs ocakta biber közlerim patlıcan falan. onlar ocağa çok leke yapıyor iyice ovuyorum ocağı cam olsa nasıl ovacağım kullanışlı olmaz sanırım diye düşünüyorum.

Merhaba hanimlar haftasonu hep gezdik esimle cok guzel gecti
Bende altin almistim hemen dusmus M maviduvar1 ama akillandim artik altin alsam da hic dokunmayacagim oyle kalsin onlar iptal edecegim bes yerine birikecek yillarca oyle karar verdim

ben de 4 yıldır buradayım ama çoklu alıntı yapmayı bilmiyordum

ayy o geniz akıntısı beni de öldürüyor bazen gece uykumdan uyanıyorum çaresi yokmu acaba
Ne bileyim ya. Galiba Yok. Hem hasta gibiyim hem değil. Ama böyle hastayım hastayım diyerek modumu düşürmeyeceğim. Süslendim püslendim. İşime geldim. Enerjikim enerjik
Biz de altınlara dokunmayı düşünmüyoruz. Kurban için her ay 1 gr altın alıyoruz. Onu da kurban vaktinde bozduruyoruz.
Farklı farklı birikim kalemleriniz var.
Seyahat için, kurban için, oğlum için, çok mecbur kalmadıkça dokunmamak için... herbiri ayrı hesapta.

Alışveriş aşkım bitmiyor.. geçen 2 kot 1 tshirt denedim.. ne ara kabine girdim hatırlamıyorum.. 300 lira tutuyordu pantolonun bi beden küçüğü olmadığı için almadan çıktım.. yoksa tutamayacaktım kendimi..
Boyner'den 270 liralık hediye çekim var spor ayakkabı bakıyordum sonra kendimi başka bi avm den hediye çekiyle değil de kredi kartıyla ayakkabı alırken buldum Allahtan kredi kartını ödediğim gibi limit düşürüyorum yoksa bişeyler daha alırdım. şuan yine fulledim. Kurban bayramına kartı kapatmış olucam. Yapmazsam topik sahibi kovsun beni

inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. evlat edinme prosedürleri zor mu merak ettim. biz de eşimle düşünmüştük.

amin canım. evet bayağı zor. başvuru yaptık. geçen yıl 10 mayısta. 2 ay hastane işlemlerimiz sürdü. bie de istedikleri evraklar.sonra ilk görüşme özgeçmişimizle ilgiliydi. ve bu konuda neler düşündüğümüzle ilgili.ikinci görüşme kitaplarla ilgili oldu 3 tane kitap söylediler onalrı okuduk. sonra ev ziyareti.işte belirli şartlar var.. 10.ayda onayımızı aldık şimdi de sıraya girdik bekliyoruz. evi değiştirince yeniden ev ziyareti olacak. çocuk odası olmalı odada cam olmalı güneş almalı vs vs

Gecmis olsun aksilik olmus merkur geriliyor normaldir
Bizim de bu ay en olmadik seyler bozuldu.
Sana tavsiyem mayisn ilk haftasi gerileme bitiyor ocagi ozman al
Ya hic takip etmiyordum almam ozamanlari bulur sanirim.
Sagol bakalim nasil gelicek bana.
Tüm imkanlarindan emekli olunca faydalaniliyor diye ödicem diyor.
Allah muhtac etmesinde o paraya aman odesin cekmesin.
Aslinda boyle dusununce sololar en kullanislisi
Bende biber patlican közlerim ocak batar
Suan izgaralarini falan makineye atiyorum hemen siliyorum bitiyor.

Ben patlican kozlerkende ocaga folyo seriyorum kirlenmiyor ocak.

Kurban bayramı için de babacığıma bi öneride bulundum o da kabul etti. Babam koltuk takımı, ben televizyon taksidi ödüyorum. İkisinin de son bir ayı kaldı. Daha sonra taksit bitmemiş gibi o parayı kumbaraya atıcaz böylece kurbanda zorlanmayacağız inşallah

hobi dükkanı deyince ne mesela ?

Selammm gencler günaydin.

Ancak kahvalti yaptim ortaligi toplicam.
Bu hafta para harcamak istemiyorum olabildigince evde takilcam.
Evi temizler kendime oyalancak bisiler bulurum artık.

Dün karsi komsu ablayla denk geldik hic gorunmuyorsun gelmiyorsun diyo
1aydir belki daha fazla gorusemedik ya
Ben pek girmiyorum o da cat kapi gelmez evde de bulamamistir belki zilime basmistir.

Pek evde durmadim diger haftalarda bu hafta evdeyim ama

Ben bina icinde komsulucugu pek beceremiyorum belki cat kapi gitmeleri sevmedigimden olsa gerek.
Birde annemin olmasi gerek duyurmuyo kimseye, canim skilinca ona cikiyorum.
Nisanin son haftasi biticekmi dur bakalim :)

emeklilikte bes in çok faydası oluyormuki 58 yaşından önce geçerli olmuyor diye biliyorum.

Topik sahibine ver o hediye cekini senin neyine la çek mek otur assa sifir.

benim de hafta sonu harcamam oldu, doğum günü hediyesi aldım mevlüte gittim sabah eşimle börek yedik dışarda. 5 liracık param kaldı. yetermi acaba ay sonuna kadar

Birbirimizi gazlasak mı :) cuma akşamı hesap verilecek, tamam mı? tek kuruş harcamak Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…