Sen aldin aldin nicun gazlama faslinda ben almadan oluyorBirbirimizi gazlasak mı :) cuma akşamı hesap verilecek, tamam mı?tek kuruş harcamak Yok
Olsun para senin paran onunlada bi adidas patlatirsin ortaya :)Pampa aldığım ürünlerin sorunu çıktı iade ettim Yani zamanında verdiğim para :) yoksa hediye neyim değil
Bugün yağmurlu kıyamadım giymeyeSen aldin aldin nicun gazlama faslinda ben almadan oluyor
Sen nikeleri al giy (ayagindaysada bana resinm at:) kombinini )
Ama bi hafta harcamicam param yok karta yuklenmicem mayisa saklicam.
Gözüm hep ayakkabılardaOlsun para senin paran onunlada bi adidas patlatirsin ortaya :)
ilk resimdeki beyaz camli modeli tavsiye ederim ablacim, annemde var arcelik marka cok memnun temizligi kolay, leke tutmaz.
Alcak çok şey varda bu tutmuş halim :) senin nasıl gidiyo alışveriş diyeti ?
Canim malesef oyle oluyorGünaydın kızlar
tr_lelli canım galiba dünyanın kanunu bu
Neyi çok isteyip çok kafaya takınca tersi oluyo
Ama olan şey böyle şeyler olsun boşver
Allah kolaylık verir bi yerde
Benim ocağım beko gri düz setustu . İnox mj diyolar ondan sanırım
Biz beko ya gidip en uygunu hangisiyse onu almıştık ama şansıma güzel çıktı beni yormuyor basit düz bi model
Ama tabi yeni çıkanlar da çok şık
Dün akşam biz de avmye gittik sadece 2mize deodorant aldık
Bugün pazar var burda çok gidesim yok bakalım çoğu şeyim var belki kabak patlıcan alırım
Cok tesekkur ederim fikir icin kullanici yorumlari her zaman iyidirilk resimdeki beyaz camli modeli tavsiye ederim ablacim, annemde var arcelik marka cok memnun temizligi kolay, leke tutmaz.
Ben daha ayagimda deneyemedim bileGözüm hep ayakkabılardahaftasonu bi kaç tane beğendiğim ayakkabıyı denedim ayağımda sevmedim liste azaldı o yüzden
En son ne zaman kendine bişey aldın? Benim de herseyi yenileyesim var.. bi de marka tutkusu başladı çok param varmış gibibenim güzel gidiyor.
ama düğün vs olsa kurtarıcı bir kıyafetim yok.
elbiselerim varda ben her düğüne elbise giymem.
güzel topuklu ayakkabı
siyah pant ve bluz alasım var
tatil için alışveriş yapasım var.
ev kıyafetlerim idare ederde değişiklik istiyorum sanki.
Dene en kısa sürede :) 2 olasılık varBen daha ayagimda deneyemedim bile
ne demek ablacim, benimki gri inox klasik model bisry dökülüyor kuruyor vs. eziyet çiziliyor cunku, elektrikli modelleridede, kesinti olunca ocakta iptal oluyorCok tesekkur ederim fikir icin kullanici yorumlari her zaman iyidir
En son ne zaman kendine bişey aldın? Benim de herseyi yenileyesim var.. bi de marka tutkusu başladı çok param varmış gibi
Günaydın, biraz geç kaldım ama..
Ben uzun süredir çok keyifsizim, çok mutsuzum. Herşeye kırılır, üzülür oldum, kimseyi görmek istemiyorum
İçimde alışveriş aşkı kabarıyor da kabarıyor, karaca da minik döküm kek kalıpları gördüm her gittiğimde başına nöbet tutup ayrılıyorum, tanesi 22 tl, en az 8 tane almak lazımBu haftasonu alacağım, yeter artık, ne için çalışıyorum
Bir süre birikim yapmayacağım, sadece israfa dikkat edeceğim, daraldım bunaldım camı açıp bağırasım var. Sabah kaya maya desenli peçete aldım, azcık içime su serpildi
Kot, iş yeri kıyafeti, mevsimlik ceket, kardeşimin çeyizine destek, çay seti, pike takımı, listem kabarık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?