630 oluyo 650 yaparsın sen onu Emin'im :)
Ooo siz ablalı kardeşli çok harcıyorsunuz kart bundan sonra bende kalsın ben 400 lirayı geçmem
Bundan da korkuyorumBen de alışveriş manyağıyım. Aslında öyle idim. Kendimi son 2 yıldır frenledim. Ama hala bazen alıp da beğenmediğim şeyler oluyor.
Ancak ben de bu aralar alışveriş yapmak istiyorum. Zamanında öyle çok almışım ki ver ver bitmedi. Bazı kıyafetlerim de hep aynı tarz. Aynı dönemde alındıkları için
Gerçekten zormuş uzunmuş prosedür. İnşallah yakında kavuşursunuz bebeğinize canım.amin canım. evet bayağı zor. başvuru yaptık. geçen yıl 10 mayısta. 2 ay hastane işlemlerimiz sürdü. bie de istedikleri evraklar.sonra ilk görüşme özgeçmişimizle ilgiliydi. ve bu konuda neler düşündüğümüzle ilgili.ikinci görüşme kitaplarla ilgili oldu 3 tane kitap söylediler onalrı okuduk. sonra ev ziyareti.işte belirli şartlar var.. 10.ayda onayımızı aldık şimdi de sıraya girdik bekliyoruz. evi değiştirince yeniden ev ziyareti olacak. çocuk odası olmalı odada cam olmalı güneş almalı vs vs
Dağıtmaz olur muyum
Yeğenim bıktı hala her geldiğimde koca poşetle gidiyorum yeter diyo :) geçen geldiğinde yine bi sürü kot ayırdım bu sefer denk gelmedi gelişme çağında kilo almış biraz :)
Beyaz pantolon moda bu yıl nasıl beğeniyorum ama denemedim henüz zayıflarda hoş duruyor.. başka da ne moda bilmiyorum
Ben birinci beyaz mutfaktan yanayım. Sade zarif minimal
Kalabalık çok eşyalı odaları sevmiyorum
hoşgeldin canım..kizlar bende artık yazmak istiyorum
sizi aylardır okuduğum için hepinizi tek tek isim isim biliyorum
ve ıçimden hep yazmak geliyor
tabii siz beni tanımıyorsunuz
hepinize tanışmak istiyorum kabul ederseniz
anlattığın özellikler birebir bende de var.. bizim borç olduğu için nerdeyse hiçbirşeyden zevk alamıyorum.. eşim kızıyor bu özelliğime.. neden bu kadar takıyorsun neden biraz rahat değilsin ödeyecez zamanla diye.. ama ben borç var diye bi çok şeyden kısıytorum ofluyorum pofluyorumm.. iş yerinde de sürekli buraya şu kadar oraya bu kadar ödeyecez diye kafamda gidip gelir.. kötü bi özellik beni baya yoruyor bu düşünceler.. keşke biraz rahat olsam..Ben esimin tabiriyle biraz felaket tellaliyim
Yani fena takintiliyim
Kafamda kurar dururum
Ayy sunu nasil odicez bu nasil olcak aman bide bu cikti.
Kurar kurar uzulurum
Esim hep az rahat ol az genis ol der.
Bu aksamda cok destek oldu sizler gibi.
Bi ferah ol var ki alabiliyoruz neyine dert ediyosun birak biraz dedi.
Icim ferahladi.
Yani ben biliyorum odenicek sukur geliyor akiyor olmasa alinmazdi borca girilmezdi ama ben 20tl borcum olsada birine boyleyim
Bir an once bitsin istiyorum
Yük geliyo hep bana
Nereye nekadar borc etmissem hep gununden ayindan once bitirmisimdir.
Fazla fazla odemisimdir
Borcdan cok korkuyorum ama biliyorumki borcsuzda olmuyor.
Bu yasima kadar asamadim bunu bundan sonra aşabilirmiyim onuda bilmiyorum.
Rabbim odeme kolayligi versin cumlemize.
Mubarek gun uzulerek gune basladim duayla sabir dileyerek mubarek gun yuzusuyu hurmetine Rabbime siginiyorum.
Mia- ben de 2.yi begendim mutfağımda herşey elimin altindadir annem kızar hatta şunları dolaplara koy der
Ahşap dokuya bayılırım
Kızlar son dakika gelişmesi:)
Eşim arabayı sattı ben ne kadar istemesem de
Ama ortada anlaştık hiç kredi çekmeden onun istediği arabayı alicaz biriktirdiğimız bi para vardı onu koyucaz
Bizim araba fazla yakıyordu o yüzden beni ikna etti
İnşallah hayırlısı olur
Almadıkça liste kabarıyor bu yönden haklısın
bizde dün eşimle ev tadilat işlerini konustuk hayal ettik hayali bile güzeldi.
kıyafetten cok ev esyasına yöneldim.
hayırlı olsun canım.. kazasız belasız kullanmak nasip olsun yeni arabanızı..Kızlar son dakika gelişmesi:)
Eşim arabayı sattı ben ne kadar istemesem de
Ama ortada anlaştık hiç kredi çekmeden onun istediği arabayı alicaz biriktirdiğimız bi para vardı onu koyucaz
Bizim araba fazla yakıyordu o yüzden beni ikna etti
İnşallah hayırlısı olur
Canım acayip elmali kurabiye istiyor
Sirf elmali kurabiye yapmak icin misafir cagirasim var o derece
(Yapinca 1 tepsi cikiyor oglum ve ben yiyoruz esim sevmiyor cogunu ben yersem =döt göbek)
Yapsam yada anneme kitlerim 4-5tane o da benimle kilo alsin bagane.
Tabi firini acinca bide esimin sevdigi kurabiyelerden patlarim ortaya ohhh kilo yapmasin ya.
Esimde kilo aldim diye soylenip duruyor.
Bugun kurufasulye pilav yapicam.
Yanina salata.
ben de ev eşyasına daha düşkünlük var, nedense uzun zamandır kıyafet almaktan zevk alamıyorum.belki de kilo konusundan dolayıdır. belki de mağazalarda kafama göre bişey bulamamaktandr
Bu ara giysi ve ayakkabi vs istiyorum ama dedigin gibi tabak ortu vs takintimda olustuben de ev eşyasına daha düşkünlük var, nedense uzun zamandır kıyafet almaktan zevk alamıyorum.belki de kilo konusundan dolayıdır. belki de mağazalarda kafama göre bişey bulamamaktandr
Biz eşimle 4 senedir BES'liyiz. Kişi başı 7000 TL ödeme yapmışız şimdiye kadar. Bizim yatırdığımız para devlet katkısı ve diğer getiri ile birlikte 12.000 TL olmuş. Dolayısıyla 24.000 TL birikim yapmışız. Bence sonuç gayet iyi. Bu biriken parayı 56 yaşında herhangi bir kesinti olmadan alacağız inşallah. Devletin verdiği emekli maaşları malum. İnsanın emekliliğine yatırım yapması gerekiyor. Ama BES sadece emeklilik için mantıklı. Para biriksin sonra çekeyim mantığında kesinlikle zara edilir.
Nasil canim istiyo ama kendimi biliyorum ben yapsam en az 4tane gömerimohh valla yıllardır pasta börek hamurişi çok yapmamaya çalışıyorum hep o kilo konusu yüzünden
bende aynı düşünüyorum ama tek farklı noktamız senın cok kıyafetin var eskiyemiyorlar.
ben azalttım eskitebiliyorum.
yani dağıtmıyorsan bu da iyi birşey :)
ama bu yaz modası bana göre değil sanki volanlar beyaz jeanlar
nakışlı kıyafetlerim var zaten
alırsam da basic takılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?