Kartı yanına almayarak ne kadar doğru karar vermişsin :) İpekyol ceket de 200den aşağı değildirMinik silikon kalıpların azcık büyüğü, klasik kek kalıbı şeklinde, döküm, dışıda yaldızlı pembe.
Banane yaa, ne güzel kekler yaparım ben onunla
Resim bulamadım, sanırım eski sezon, ben uzun süredir gidip geliyorum artık canıma tak etti, kartım kardeşimde yoksa bu akşam gidip ipekyoldaki ceketi ve o kek kalıplarını kapmıştım
Eğer biterse eşimin başının etini yemeye başlarım o da istanbulda bulur
Baya istikrarlısın valla maşallah ben o kadar yapamam sanırım5-6 ay oluyor sanırım.
2 gün önce 20 tl çorap ve toka masrafım oldu.
eskiyeni atıyorum artık.
önce dolabımı azaltıp sonra alıcam ama alırken de abartmıycam.
bende marka seviyorum ama berlirli seylerde az ve öz
Ben memnunum canım ondan problem çıkarmıyo uygun bişey ararsan bak ama benim bulasik mak buzdolabim griCanim malesef oyle oluyor
Yine sıkisik oldugumuz sene (onceki arabayi degistigimiz seneydi) 3 sene once camasir mak bozuldu pesinden bulasik mak ikisinede baktilar 10 senesi dolmus degisin dediler
Ikisini birde degistik pesine utum bozuldu 350tl bi utu aldik
Yani hep bende pes pese oluyor
Ocak derken kombi cikti kombiye oncelik verdik acil diye.
Ocagina baktim benim istedigimde boyle aslinda solo normal kullanilir bisi
Camlarda aklim fakat ben camlari ankastre setle seviyorum ama buraya alamam firin icin dolap yaptirmam lazim vs vs hiic okadar masrafa giremem.
Burda uygun bisi alim illa bir gun cikinca istedigimi alirim diyorum.
Boyle boylede omrum geciyor o ayri.
Kartı yanına almayarak ne kadar doğru karar vermişsin :) İpekyol ceket de 200den aşağı değildir
350 tl kardasın :)
Biz eşimle 4 senedir BES'liyiz. Kişi başı 7000 TL ödeme yapmışız şimdiye kadar. Bizim yatırdığımız para devlet katkısı ve diğer getiri ile birlikte 12.000 TL olmuş. Dolayısıyla 24.000 TL birikim yapmışız. Bence sonuç gayet iyi. Bu biriken parayı 56 yaşında herhangi bir kesinti olmadan alacağız inşallah. Devletin verdiği emekli maaşları malum. İnsanın emekliliğine yatırım yapması gerekiyor. Ama BES sadece emeklilik için mantıklı. Para biriksin sonra çekeyim mantığında kesinlikle zara edilir.emeklilikte bes in çok faydası oluyormuki 58 yaşından önce geçerli olmuyor diye biliyorum.
Canım acayip elmali kurabiye istiyor
Sirf elmali kurabiye yapmak icin misafir cagirasim var o derece
(Yapinca 1 tepsi cikiyor oglum ve ben yiyoruz esim sevmiyor cogunu ben yersem =döt göbek)
Yapsam yada anneme kitlerim 4-5tane o da benimle kilo alsin bagane.
Tabi firini acinca bide esimin sevdigi kurabiyelerden patlarim ortaya ohhh kilo yapmasin ya.
Esimde kilo aldim diye soylenip duruyor.
Bugun kurufasulye pilav yapicam.
Yanina salata.
Baya istikrarlısın valla maşallah ben o kadar yapamam sanırım
Bende azaltıyorum da yenisini de alıyorum
630 oluyo 650 yaparsın sen onu Emin'im :)459 tl cik, 180 tl de kalıplar desek 600 tl cik yapıyor :)
Ama karda değilim kardeşim 1600 tl lik bir masraf kilitledi nasip öyleymiş
Benim bir şekilde içimi soğutmam lazım, yoksa çok fena olacak, ztn altın ve dolar düşüyor, düştükçe param yok diye dertleniyorum
Neymiş sebebin merak ettim :)Kanki aldığın kıyafetleri ne kadar süreler de giyiyorsun.
Ben çok aldığım dönemler ziyan ediyordum.
int aldığım bedeni olmayan kıyafetler.
yada aldığım sonradan sevmediğim
aslında alışverişten soğutan çok saçma sebebim var
O da guzel oluyor uzerinede cikolata sosbenimde aklıma lokumlu kurabiye takılıyo ne zamandır.
ama hiç yapmadım :)
bende kuru salata yaparım birde corba düşünüyorum
Neymiş sebebin merak ettim :)
Kolay kolay bişey eskitemem ben
Ne kadar giydiğime gelince 2010 yılında aldığım botu hala giyiyorum ama geçen yaz aldığım spor ayakkabıyı beğenmeyip yeğenime verdim :)
Yada 2013de aldığım bi montu hala giyiyorum ama başka bi montu alıp 2 ay sonra bu bana yakışmıyor diye yeğenime verdim.
Tamamen dengesizim. Bu ara mantığım şu; uygun diye tarzım olmayan yada sevmediğim şeyleri almak yerine daha pahalı ama sevdiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Ocak'tan beri bu mantıktayım henüz hiçbirşeyi beğenmeyip dağıtmadım
Dağıtmaz olur muyumbende aynı düşünüyorum ama tek farklı noktamız senın cok kıyafetin var eskiyemiyorlar.
ben azalttım eskitebiliyorum.
yani dağıtmıyorsan bu da iyi birşey :)
ama bu yaz modası bana göre değil sanki volanlar beyaz jeanlar
nakışlı kıyafetlerim var zaten
alırsam da basic takılırım.
Ben birinci beyaz mutfaktan yanayım. Sade zarif minimalEki Görüntüle 1986614 Eki Görüntüle 1986615
Sizce hangi mutfak daha güzel...
birde fırının yeri ocak altındamı yoksa yüksek yerdemi olmalı.
arastırmaktan kafam karıştı.
Birbirimizi gazlasak mı :) cuma akşamı hesap verilecek, tamam mı?tek kuruş harcamak Yok
Bundan da korkuyorumBen de alışveriş manyağıyım. Aslında öyle idim. Kendimi son 2 yıldır frenledim. Ama hala bazen alıp da beğenmediğim şeyler oluyor.
Ancak ben de bu aralar alışveriş yapmak istiyorum. Zamanında öyle çok almışım ki ver ver bitmedi. Bazı kıyafetlerim de hep aynı tarz. Aynı dönemde alındıkları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?