Aiyy su anne dizisinde cansu dere kafadan bir kac bolum hep yesil parka giydi bize bogkk geldi artik esim normalde dikkat etmez o bile su parkayi cikaramadi kac bolum dedi@Mi_a algıda seçicilik işte benim de izlediğim dizilerde bi giydiklerini bidaha giymiyorlar :) anı konusunda haklısın ama daha çok anı, daha çok şehir, daha çok tat biriktirmek gerek..
Canım ben bambı nin babetlerini 39 liraya gördüm boyner de yazlik renkler vardı istersen bi bak renkleri çok güzeldi ama denemedim rahat mı bilmiyorumKızlar babetlerinizi nereden alıyorsunuz
Ben ya en pahalisini alıyorum yada en ucuzunu
Geçen senelerde bı LCW.den aldım 20 liraya ayağımı mahvetti
Bide togo.dan aldım 170 liraya???
tamam canım bı bakımı tesekkurlerCanım ben bambı nin babetlerini 39 liraya gördüm boyner de yazlik renkler vardı istersen bi bak renkleri çok güzeldi ama denemedim rahat mı bilmiyorum
Beth18 ben bambiden alıyorum. Yazlık sandaletlerimi de oradan aldım. Tatillerde giydim. Çok da rahat.
Hem nettten hem mağazadan aldım.
Ayyy yaz gelse de giysem. Ben şuradan bir Facebook a gidip yaz fotolarıma bakayım bari
Babet mi canım fena değil aslında fiyatHepsiburada.comda Bambi 69.90 nasıl kızlar fiyat??
canım benimde var yüksek bel eteklerin ama vermeye kıyamıyorum her defasında poşete koyuyorum vercem diye tekrar çıkarıp yok ben bunu giyerim diyorum ama giymiyorumHafta sonu şehir dışına çıkacağım. Hava da güzel olacak. Ne götürsem diye dolabıma bakındım. Zamanında maviden keten bir gömlek almıştım. 2 yıl önce filan. Ne kadar kullanışsız birleşmiş. Hemen kırışıyor. Kotun dışında durması gerekiyor. Kumaşı nedeniyle. Ama dışında durunca da etek kısımları kırışık kırışık hoş olmuyor. Ve kendisi artık piknikte yürüyüşte gidilecekler kategorisine girdi.
Alışveriş yaparken bazen böyle akılsızca seçimlerim oluyor. Basen de sanki basiretim bağlanıyor. İçime Sinmeden, sırf satıcı aman şöyle güzel oldu vs dediği için o anda " ben bunu giyer miyim " diye düşünemediğim kıyafetler oluyor. Mesela yüksek bel etek giyemiyorum. Boğluluyorum. Ama geçen yıl aldım bir tane. O anda nasıl oldu bilmiyorum ama almış bulundum. Sadece 2 kere giydim. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz durumunda.
Bu şekilde alıp da kullanamadığınız, pişman olduğunuz, ben bunun besini beğendim de aldım dediğiniz ürünler oluyor mu? Yoksa biryer ben miyim bu durumda olan
Ben daha da zayıf olsam da giyemem sanırım. O eteğin beli hele de oturunca beni boğuyor. Boğazıma çıkıyor sanki. Alalı 1 yıl olmuştur. Ama ben 2 kere giydim ancak kendimi içinde rahat hissetmiyorum. Vermeye de kıyamıyorum. Çok para verdim. Bi gözümü karartıp vereyim diyorum. Bi aman dursun diyorum. Öyle duruyor işte.canım benimde var yüksek bel eteklerin ama vermeye kıyamıyorum her defasında poşete koyuyorum vercem diye tekrar çıkarıp yok ben bunu giyerim diyorum ama giymiyorum
Bu yaz biraz daha zayıfim belki giyerim diyorum ama eğer yaz sonunda hala giymemissem vericem ihtiyaç sahiplerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?