Küçük Düşün Büyük Olsun!

@Mi_a algıda seçicilik işte benim de izlediğim dizilerde bi giydiklerini bidaha giymiyorlar :) anı konusunda haklısın ama daha çok anı, daha çok şehir, daha çok tat biriktirmek gerek..
Aiyy su anne dizisinde cansu dere kafadan bir kac bolum hep yesil parka giydi bize bogkk geldi artik esim normalde dikkat etmez o bile su parkayi cikaramadi kac bolum dedi
Sonra asik falan oldu parka cikti
:)
Evlendi hatun adidas giymeye basladi bak bak dizide bile koca parasi yiyolar subliminal msj var.

Kızlar yaaaa ben yokum diye kaynatmissiniz yine biliyorum hep ben yokum diye oluyor
@mandaliina aynen şekerim bize de gelseydin ya buraya gelmisken. Karşılaşacağımız yere bir kaç sokak ötede oturuyoruz biz bu daha geldiğinde haber et
Biz geçen hafta alışveriş yaptık
Daha önce de ayakkabı aldım bayabisey almam
Bu aralar düğünler var haftasonu nişan var il dışında baya bı gider
19mayista da düğün var bı çeyrek takcaz

Kızlar babetlerinizi nereden alıyorsunuz
Ben ya en pahalisini alıyorum yada en ucuzunu
Geçen senelerde bı LCW.den aldım 20 liraya ayağımı mahvetti
Bide togo.dan aldım 170 liraya???

Selam kızlar bugün evimizin halılarını da aldık çok şükür televizyonu da araya sıkıştırdık ya hadi hayırlısı bütün borçlarla birlikte ev kirası faturası dahil her ay toplam ödememiz gereken tutar 2300 tl allahım ödeme kolaylığı sağlasın en kısa zamanda da bana iş nasip etsin inşallah

Kızlar ne cok kaynatmisiniz. Bende birikim yok desem yeri seneye insallah. Ozel dersler vs bitince baslarim. Bende sucuk, tavuk, recel, dondurma aldim. 50 tl verdim geldim. Kıyafet konusunda ben cok tembelim hic sevmem giy cikar. Biri alsa gelse giyerim. Ama cirkinde giyindigimi dusunmem. Idare ederim.

Kızlar babetlerinizi nereden alıyorsunuz
Ben ya en pahalisini alıyorum yada en ucuzunu
Geçen senelerde bı LCW.den aldım 20 liraya ayağımı mahvetti
Bide togo.dan aldım 170 liraya???
Canım ben bambı nin babetlerini 39 liraya gördüm boyner de yazlik renkler vardı istersen bi bak renkleri çok güzeldi ama denemedim rahat mı bilmiyorum

tr_lelli evet canım çok haklısın ... ayçiçek yağ mesela biz evlendiğimizde 17 mi neydi şimdi 30 . 5 kılosu
Nerdeyse 2 katı. Ve daha 2 yıl olmadı evleneli.
İndirim bulunca hemen almak lazım valla herseyden

Beth18 ben bambiden alıyorum. Yazlık sandaletlerimi de oradan aldım. Tatillerde giydim. Çok da rahat.
Hem nettten hem mağazadan aldım.
Ayyy yaz gelse de giysem. Ben şuradan bir Facebook a gidip yaz fotolarıma bakayım bari

Şuanda eşimin kartınakart ücreti yansımış onu halletmeye çalışıyoruz bakalim nolçak??

Kızlar valla ne çok sey kaynatmıssınız 3 gün giremedim 30 sayfadan fazla msj birikmiş hepsini okuyamadım valla kusura bakmayın hafta sonu hem cmt hem pazar babam için mevlüt okuttuk dualar ettik rabbim kabul etsin canım babam huzur içinde yatsın bua rada kızlar hepinizin geçmiş kandili münarek olsun

gulfemhatun cum yeni arabanız hayirlı olsun canım allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

yedirenk79 canım hem yeni eviniz hem kızınız hayırlı uğurlu olsun evinize mutluluk huzur bereket getirsin ayrıca evlatlık kararınız için sizi tebrik ediyorum

M mutlumayis hayırlı olsun canım rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah

@Mi_a cım şimdiden hayırlı olsun canım mutfak tezgahın

Kizlar dediğim gibi tüm sayfaları okuyamadım unuttuğum görmediğim gözümden kacan bisey varsa kusura bakmayın lütfen

Evet benimde çok gözümden kaçan yazışmalar var
gulfemhatun yeni arabaniz hayırlı olsun
Ayrıca birazda disarida bakinayim havalar soguk daha zamanım var
Ya ne bileyim ucuz olunca ayağımı acıtacak gibi geliyo

Hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Hava da güzel olacak. Ne götürsem diye dolabıma bakındım. Zamanında maviden keten bir gömlek almıştım. 2 yıl önce filan. Ne kadar kullanışsız birleşmiş. Hemen kırışıyor. Kotun dışında durması gerekiyor. Kumaşı nedeniyle. Ama dışında durunca da etek kısımları kırışık kırışık hoş olmuyor. Ve kendisi artık piknikte yürüyüşte gidilecekler kategorisine girdi.
Alışveriş yaparken bazen böyle akılsızca seçimlerim oluyor. Basen de sanki basiretim bağlanıyor. İçime Sinmeden, sırf satıcı aman şöyle güzel oldu vs dediği için o anda " ben bunu giyer miyim " diye düşünemediğim kıyafetler oluyor. Mesela yüksek bel etek giyemiyorum. Boğluluyorum. Ama geçen yıl aldım bir tane. O anda nasıl oldu bilmiyorum ama almış bulundum. Sadece 2 kere giydim. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz durumunda.
Bu şekilde alıp da kullanamadığınız, pişman olduğunuz, ben bunun besini beğendim de aldım dediğiniz ürünler oluyor mu? Yoksa biryer ben miyim bu durumda olan

canım benimde var yüksek bel eteklerin ama vermeye kıyamıyorum her defasında poşete koyuyorum vercem diye tekrar çıkarıp yok ben bunu giyerim diyorum ama giymiyorum
Bu yaz biraz daha zayıfim belki giyerim diyorum ama eğer yaz sonunda hala giymemissem vericem ihtiyaç sahiplerine

Ben daha da zayıf olsam da giyemem sanırım. O eteğin beli hele de oturunca beni boğuyor. Boğazıma çıkıyor sanki. Alalı 1 yıl olmuştur. Ama ben 2 kere giydim ancak kendimi içinde rahat hissetmiyorum. Vermeye de kıyamıyorum. Çok para verdim. Bi gözümü karartıp vereyim diyorum. Bi aman dursun diyorum. Öyle duruyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…