Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlısı olsun canım gönlünüze göre bir araba bulursunuz inşallah.

Güzel strateji benim hiç böyle stratejilerim yok aylarca almam sonra çılgın bir alışveriş yaparım :)) ama şimdi bebişleri düşünmekten kendime hiçbirşey almıyorum

Aaaaa susuyum mu :)
kanki stresten oluyo hep yarın kontrol var

1. resim güzel ama fırının yerini sevmedim.
Ben ahşabı her zaman sıcak bulurum nitekim ada mutfağımın üstü ve tezgahım ahşap. Ama dolaplarım krem rengi. Çok dengeli duruyor seviyorum ben. Öyle de deneyebilirsin. Senin ikinci resimdeki ahşap biraz tıkış tıkış sanki.

Çok alemsin valla :)) elmalı kurabiye dedin dedin misafiri çağırdın resmen

Bence bu üç günü kendine ayır uzak yerlere gitmeye gerek yok. Sevdiğin birşeyler yap ne bileyim dolabını Marie Kondo usulü düzenle, bitkiler, çiçekler al saksılara dik, bisiklete bin, arkadaşlarınla piknik yap temiz hava al vs.

Sorma cancagzim nasil guzel olurdu cok pis yuruyesim var kotu enerjileri atmak lazim

Çok alemsin valla :)) elmalı kurabiye dedin dedin misafiri çağırdın resmen
:) hahah ay sorma nasıl oldu bende anlamadim
Isin enteresan yani 4 kisi gelicekler
2kisinin diger iki kisiden haberi yok ama hepimiz arkadasiz
Biri aradi yarin sana gelicem dedi (annesiyle) digeride oylesine aramisti aysel ablayida al gel yarin dedim hepsi birbirini taniyor annemin kankisi ikisi :)
Bakalim nasil supriz olcak

mavimli ben de öyle idim. Almayıp almayıp sonra çılgınlar gibi alıyordum. Bu sefer de aynı anda aldığım için hepsi benzer tarz da oluyordu. Şimdi bu şekilde yapıyorum.

tr_lelli oğlunun bilgisayar ve ıpadle arası nasıl. Biz de bu aralar em büyük problem bu. Ders çalışmıyor. Ve müsade etsem saatlerce kalkmıyor bilgisayar başından. Ne yapacağımı şaşırdım.

M maviduvar1 canim aslinda giriyor bizde tablet,pc, oyun konsolu,psp bide xbox var

Ama soyle bisey var ben kalk dedigimde kalkiyor laf dinliyor
Yani bugun pc acilmicak dedigimde pc acmiyor
Ertesi gun sinavi varsa oyun oynamiyor hicbiriyle sadece dersine yazilisina odaklaniyor.

Hergun girmesine izin vermicektim eger dersleri kotuye gitseydi fakat dersleride iyi odevlerini hic aksatmiyor sinavlari gayet iyi
Bende sıkmiyorum

Aksam okuldan geliyor misal 7 de yemegini yiyor 1 saat kadar oynuyor hangisiyle oynarsa artik odev yapiyor bizimle oturuyor 1 saat daha giriyor
Hafta sonu cok oynuyor yapacakda bisey yok park zamanlari gecti
Avm gezmek istemiyor
Ev gezmesine dugune vs gelmiyor dersleride iyi diye bende bisey demiyorum

Senin kuzunun dersleri nasil peki yani etkiliyormu derslerini?
Bir de sen kalk dedigin haldemi kalkmiyor

tr_lelli aslında dersleri iyi. Dinlediği ile cevaplıyor ancak resmen bağımşı oldu artık. Kalk dediğim zaman sinirleniyor hırçınlaşıyor.
Zamanla derslerinden de geri kalmaya başladığını hissediyorum artık. Ne yapmalıyız bilmiyoruz.

Ergenlik zamanlari bir de benimkinde hircinlik yokda bi ozguven gelmeye basladi
Olumlu yonde bi ilerleme var
Sen daha iyi bilirsin hani egitimci yanindan sebep
Ama ben konusuyorum
Sohbet ediyoruz.
Havadan sudan sonra derslerinden hergun okulda ne oldu bitti herseyi anlatir.

Nasil ders calismasi gerektigi
Odev kontrolu
Oyunu daha cok oynarsa ne olur daha az oynarsa ne olur vs konusuyoruz.

Bazi oyunlar reflex gelistiriyormus dun bana onu anlatti
Arastirmis oyleymis.
Peki tamam diyelimki bu olumlu bisey peki olumsuzlari dedim?

Gozumu yormamam gerek dedi
(Goz miyop gozluk kullaniyor zaten) sinav var yarin bugun girmemen gerek dedi
Sıkiliyorum yapacak bisey yok ama diyor.

Ben elime kitap aliyorum o da aliyor biraz yani ben onu yonlendiriyorum.

Ben senin pc girmene bisey demiyorum farkindaysan skmiyorumda ama sende abartmamalisin diyorum.

Genelde kapat onu dedigimde kapatir hic oflenip poflendigine sahit olmadim.

Arkadaslarimlada konusuyoruz bunu hafta ici hic izin vermeyenler var oyunlara pc falan ama cocuk cok basarilimi hayir.
Biraz kapasite meselesi biraz cocugun yapisi sanirim.

Yani hepden oynama yapma girme demekde dogru olan degil bence.
Cocugun akli onda kaliyor bu sefer

maşşallah tr_lelli nasıl da düşünceliymiş.. gözümü yormaması gerektiğini de düşünebiliyor.. seni de tebrik ederim ne güzel çocuk yetiştirmişsin.. Rabbim bana da nasip etsin böyle söz dinleyen, saygılı düşünceli çocuk :)

Amin canim herkese hayirli evlat versin insAllah Rabbim.
Doktor kontrollerimiz var gozuyle ilgili 6ayda 1 defa
Doktorda soyluyor ona anlatiyor.
Ilerlememesi icin cabaliyoruz bakalim.

Ben mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
Dolaplarımı düzenleyebilirim ki bu en fazla 1 saatimi alır.. dağınık değilimdir.
Bisikletim Yok yaşadığım yer sahil kasabası fln değil..
piknik yapmaya gelince dost diyebileceğim 4 kişi var. 2si başka şehirde.. 1 tanesi özel sektörde o yüzden izinlerimiz uymuyor. Diğeri de Kurumdan bi erkek arkadaş. Hem işte hem dışarda hep onunlayım.. onunla bişeyler yapmak çok farklı gelmiyor..
offff amma dertliymişim.. Deniz kenarı biyere tayin çeksem ayrı eve çıksam kendi düzenim olsun istiyorum artık.. bunun için nerden baksan 3 yılım var..
bu sabah kendimi evlilik düşünürken buldum.. haftasonu arkadaşa gitmiştim evi çok güzel, hayatına imrenmedim desem yalan olur.. tam hayalimdeki gibi az ve sade eşyalar.. mutfağa girip bişeyler yapmak bile hoşuma gitti. Bizim evde mutfağa giresim gelmiyor herşey o kadar kalabalık ve karışık ki.. yanlış anlaşılmasın övünmek gibi olmasın ama etrafımda görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen çok erkek var.. hiçbirine bişey hissedemiyorum sevemiyorum. Acaba en sözümü geçirebileceğim eğlenebileceğim kişiye evet mi desem evlenmek için illa aşık olmak mı gerek? kendi düzenim olsun çocuğum olsun istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…