Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 Beth18 eteklerinizi bir terziye gösterseniz belki bir çözüm bulunabilir.
canım aslında haklısın bi göstermek gerek ama benimkilerin astarı yüzünü gecebilir çünkü benimkiler öğrenciyken aldığım şeyler çok pahalı değiller ben çok severdim etek giymeyi ama bilekle diz arasında olacak öyle kurallarim vardi biraz daha entellektuel gozuktugunu dusunuyodum

M maviduvar1 Beth18 eteklerinizi bir terziye gösterseniz belki bir çözüm bulunabilir.
Aslında iyi fikir. Bi götüreyim bakayım ne diyecek
Eğer rahat edemiyorsan ver canım ihtiyacı olana
Ama eğer bı sans daha vermek istiyorsan biraz daha beklet ama bir gün belirle o tarihte giy mesela M maviduvar1
Ben de orta bel ve diz üstü giyiyorum hep. Bunu ne demeye aldıysam.
Haftaya bir gün belirleyip giyeyim. Olmazsa terziye götüreyim. Daha da Olmazsa vereyim. Bu da bana akıl dayağı olsun

merhaba hanımlar bugün pazara gittim 30 tl filan harcadım

ben de uzun zamandır bişey almıyorum bu kış pantolon ve ayakkabı aldım o kadar
geçen senelerde o kadar çok aldım ki onları iyice kullanmak istiyorum sıkılayım ki o zaman yeni şeyler alırım diyorum
canım almak istemiyor zaten bu aralar hem birikim için hem de bıktım al al yeter
zamanında bir gömlek beğenmişim bir ruj beğenmişim her renginden almışım ihtiyacım olmadığı halde
artık onları kullanma vakti
çevremde de çok kişi var bu şekilde harcamalarını durduran alışveriş yapmamaya karar veren

Kalem etek cok seviyorum ben pek giymiyorum dugun vs olmadikca ama
Siyahım ve bejim var.
İkisinide seviyorum yuksek bel.
Bana dugunluk 1-2elbise ve kumas pantolon lazim.
Bi tanede ceket alsam idare eder beni.

Bu yaz sunnet eglencesi var kumas pant ceket giymeyi dusunuyorum.
Kilo verirsem super olur.
3 tane topuklu ayakkabim var evir cevir giyiyorum ozel gunlerde

@tobosoludulcinea Allah kabul etsin

Kizlar terzi iyi fikir
Benim 2 kumas kaprim vardi spor hic giymiyordum almisim oyle kesip sort yaptirdim mis oldu yazin tatilde vs giyiyorum
Bir kotumuda ben sort yaptim gecen yaz giydim.
Bir elbisem vardi uzun hic sevmiyordum siyah etek yaptik onuda annemle bel kismina lastik koydu annem namaz etegi oldu uzun uzun.
Gecen senelerde yine bir elbise almistim yine sirt dekoltesine tav oldum ama nasil ucusan bisi bir ruzgar esse tepeme cikardi tatilde bile giyilmezdi
Terziye goturdum bluz yaptik simdi cok guzel giyiyorum
Bazi seylerde atmadan once acaba ise yarar mi ki diyorum
Degerlendirmeyi severim ben.

Benimde paçaları çamaşır suyu olan iki pantolonumu kestirdim kapri yaptırdım yazın giyiyorum. Penye elbisem vardı onu kestirip tişört yaptırmıştım.

Kızlar benim görümcem halk eğitim merkezinde dikiş nakış öğretmeni öğrenci lerine çok güzel işler yaptırıyorlar. Giymediğimiz kumaş pantolon, etek lerden çok güzel kırkyama örtüler yapıyorlar, eski tüllerden poşetlik falan, eski dantellerden, kanaviçelerden yatak örtüsü pike süslüyor. Ve daha neler neler yapıyorlar.

Benim de 2 tane pantolonum yüksek bel o kadar rahatsız ediyor ki oturunca benim midem zaten sorunlu fazlasıyla ağrır bi de bunları giyince tuz biber oluyor nasıl aldım bilmiyorum

Hayırdır inşallah ne depresyonu bu

Günaydınnn
Ayy keske yanimda biri olsa yurusek ya
Arkadaslarim var ama cogunun 2. Cocugu var kucukler yada 2 tanesini birden birakamiyolar falan.
Mahallede zaten arkadasim yok yasitin.
Komsu abla ben yururum diyo kadin 55yasinda o yuruyene kadar :) ben gider gelirim.
Tek yurusemmi acaba sıkilirmiyim ki.

Bugun uyumicam tatliyi ve kurabiyeyi aksam yapamadim usume geldi erken uyudum
Sabaha kaldi.
Evi toparlamaya baslicam sonra mutfaga

durkan ordan bi yesilcay icim ben soluklanim sonra start.

Aiy bi de sunnet eglencesi 13 mayismis ben daha gec saniyordum yazin falan oraya ceyrek alincak.
O da uzerine gelsin bakalim teker teker gelin beeee daha ocagi alamadan alyansimi alamadan neler cikiyor neler efkarlandim
durkan papatyada icsem olur sakinlesirim belkim.
Bi soz vardi benim sakinlesmem icin papatya cayiyla beraber bardagida kafasina gecirmem lazim ki sakinlesim diye
O misal ben.

Bizim burda kosu parkuru hic bisi yok
Gelismeye calisan da bi muhit yani hala gelismeyen yerleri var biraz cekiniyorum
Evime 15dk otede bir park var basket sahali falan orada yuruyorlar buradakiler
Keske bi parkur bisi olsa hani herkesin orada yurume amacli oldugunu bilirim cekinmeden giderim
Burasi park

Tamam patron çay hazır iç te sakinleş sabah sabah niye böylesin. Ben de yalnız yürümek istemiyorum eşim akşam gideriz diyor hiç arkadaşım yok yürüyüş yapacak.

Tamam patron çay hazır iç te sakinleş sabah sabah niye böylesin. Ben de yalnız yürümek istemiyorum eşim akşam gideriz diyor hiç arkadaşım yok yürüyüş yapacak.
Hersey ust uste gelince bi gerildim ya

Benimde yok

Anneme diyorum ben o saatte kalkamam diyor aslinda sabah en guzeli yurumenin mis gibi sonra useniyorum ben
Geceb sene arkadasim vardi yurumeye bu sene onun cocugu oglenci tek birakmaya korkuyo uyanir korkar diyor oglen yuruyelim diyo bende oglen sevmiyorum

Günaydın kızlarr
12 saat uyumuşum çok mutluyum :) seçim görevi yorgunluğunu atamamıştım çok iyi geldi
mavimli 3 gün tatil varya haftasonu tam biyerlere gitmelik, ama ben para konusunda dipteyim sondayım dolayısıyla depresyondayım Beth18 ben neden seni hep İstanbul diye hatırlıyorum ki.. neyse sizin oralara tekrar gelme niyetim var.. bi iki sokak altı Bahçeli fln oluyo sanırım ne kadar güzelmiş orası.. ilk defa keşfettim durkan ben white chocolate mocha alırım canım merci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…