canım aslında haklısın bi göstermek gerek ama benimkilerin astarı yüzünü gecebilir çünkü benimkiler öğrenciyken aldığım şeyler çok pahalı değiller ben çok severdim etek giymeyi ama bilekle diz arasında olacak öyle kurallarim vardi biraz daha entellektuel gozuktugunu dusunuyodum
Aslında iyi fikir. Bi götüreyim bakayım ne diyecek
Ben de orta bel ve diz üstü giyiyorum hep. Bunu ne demeye aldıysam.Eğer rahat edemiyorsan ver canım ihtiyacı olana
Ama eğer bı sans daha vermek istiyorsan biraz daha beklet ama bir gün belirle o tarihte giy mesela M maviduvar1
Hayırdır inşallah ne depresyonu buBugün yağmurlu kıyamadım giymeyeyarın fln giyerim herhalde
Bu hafta için sadece gazlama :) haftasonu çıkmadan duramam zaten5 günlük diyet bu
1 mayıs geliyor bu haftasonu 3 gün tatil olacak.. tam gezmelikama ben dipteyim sondayım depresyondayım
Bizim burda kosu parkuru hic bisi yokGünaydın kızlar
M mutlumayis ahnen öyle oluyor. O yüksek bel sanki ağzımın içinde. Afakanlar basıyor beni
tr_lelli ben basen stadyumda yalnız yürüyorum. Kulaklığımı takıyorum. Mis gibi
Hersey ust uste gelince bi gerildim yaTamam patron çay hazır iç te sakinleş sabah sabah niye böylesin. Ben de yalnız yürümek istemiyorum eşim akşam gideriz diyor hiç arkadaşım yok yürüyüş yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?