Bende begeniyorum olsun geldigin belli oluyorya ben her okuduğumu beğeniyorum okudum anlamında.. sanırım fazla fazla beğeni oluyo dimi :)
Bazı seyler kismet nasip canim.Ben mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
Dolaplarımı düzenleyebilirim ki bu en fazla 1 saatimi alır.. dağınık değilimdir.
Bisikletim Yok yaşadığım yer sahil kasabası fln değil..
piknik yapmaya gelince dost diyebileceğim 4 kişi var. 2si başka şehirde.. 1 tanesi özel sektörde o yüzden izinlerimiz uymuyor. Diğeri de Kurumdan bi erkek arkadaş. Hem işte hem dışarda hep onunlayım.. onunla bişeyler yapmak çok farklı gelmiyor..
offff amma dertliymişim.. Deniz kenarı biyere tayin çeksem ayrı eve çıksam kendi düzenim olsun istiyorum artık.. bunun için nerden baksan 3 yılım var..
bu sabah kendimi evlilik düşünürken buldum.. haftasonu arkadaşa gitmiştim evi çok güzel, hayatına imrenmedim desem yalan olur.. tam hayalimdeki gibi az ve sade eşyalar.. mutfağa girip bişeyler yapmak bile hoşuma gitti. Bizim evde mutfağa giresim gelmiyor herşey o kadar kalabalık ve karışık ki.. yanlış anlaşılmasın övünmek gibi olmasın ama etrafımda görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen çok erkek var.. hiçbirine bişey hissedemiyorum sevemiyorum. Acaba en sözümü geçirebileceğim eğlenebileceğim kişiye evet mi desemevlenmek için illa aşık olmak mı gerek? kendi düzenim olsun çocuğum olsun istiyorum artık
Elmali didimmm kurabiye didimm misafir didiimmm hooop baska sey isteseymisim yarina misafirim varrr
4 kisiler annemle bende oluruz eder 6kisi.
Elmali kurabiye yiceeem seniii beaa.
Ayy simdi elim ayagima şetti.
Napsam kiii
Elmali kurabiye (sipesyel)
Cilekli muhallebi
Salata (henuz karar vermedim makarna salatasi olur kesin)
Galeta var evde
Buzlukda gozlemem pogacam var
Yiterrr
Yine evdeki ve eldeki imkanlarla misafir agirliyorum dikkatinizi cekerim buraya.
Bu ara inan herkes bundan sikayetci hersey pahali
Dun pazarda domatesi bi kac yerde 6tl gordum cok sadirdim.
Pazar yahu pazar bu marketde o fiyat zate
konuscak cok sey varda yeri degil iste
Bizim karadenizimiz cay memeleketi caykur neden satilir?
Yada nicin kurufasulyeyi mercimegi disardan aliriz bunlar hep zam demek.
Susalim bakalim.
Evet o sitede o tarifde cok guzel
Bir degisiklik yapip yogurtlu bulgur kofteside yapabilirim bayadir yapmadim.
Sagol öneri icin
Kararsizlik zor is
Aiyy su anne dizisinde cansu dere kafadan bir kac bolum hep yesil parka giydi bize bogkk geldi artik esim normalde dikkat etmez o bile su parkayi cikaramadi kac bolum dedi
Sonra asik falan oldu parka cikti
:)
Evlendi hatun adidas giymeye basladi bak bak dizide bile koca parasi yiyolar subliminal msj var.
Canimmmm canimmmmss operimmmmsüper lelli senin şu hazır herşeyin dakik bulunmasına çok hayran oluyorum. ben de derin dondurucu alayım senin yolundan gidicemmmm
O dizinin hastasiyimayy ay neler olmuş filmde iki bölüm izledim gerisini hala izlicem yazaten diziler hep insanların hayatını yönlendiriyor
Selam kızlar bugün evimizin halılarını da aldık çok şükür televizyonu da araya sıkıştırdık ya hadi hayırlısı bütün borçlarla birlikte ev kirası faturası dahil her ay toplam ödememiz gereken tutar 2300 tl allahım ödeme kolaylığı sağlasın en kısa zamanda da bana iş nasip etsin inşallah
Arkadaşım çok yakın arkadaş biliyorsun.. herseyini biliyorum dertlerini neşelerini.. benimki fesatlık değil.. o herşeyin en iyisini hakediyor bin kat daha güzelleri onun olsun dahada mutlu olsun. Eşini de seviyor o yüzden gayet mutlu.. inşallah hiç bozulmaz araları..Bazı seyler kismet nasip canim.
Her imrenilen hayatin oteki yuzude vardir.
Yani sen suan onlari gordun duzeni vs bu gorunen tarafi.
Gorunmeyen tarafida var.
Hani sadece bi duzenim olsun ayri evim olsun diye olmaz ki mutsuzsan o mukemmel ev bile umrunda olmuyor
Allah iyi insanla karsilastirsin
Bizimkininde oynuyo arkadaslari hatta oyun aliyolar yani abonelik gibi orda karsilikli oynuyorlar kulaklik falan takiyor arkadaslarini takip ediyorum sureklitr_lelli biz de anlatıyoruz. Konuşuyoruz. Zararlı diyoruz. Haklısın anne diyor filan ama iş uygulamaya gelince birşey Yok.
Akşam üstü birlikte dışarı çıkıyoruz. Ancak o zaman sohbet ediyoruz. Yürüyüş yapıyoruz bir saat kadar.
Arkadaş çevresi de önemli. Arkadaşları oynuyor Benim ki annem izin vermiyor diyemiyor o seneble de bize sarıyor işte.
İnsalah daha guzeli senin olur canim.Arkadaşım çok yakın arkadaş biliyorsun.. herseyini biliyorum dertlerini neşelerini.. benimki fesatlık değil.. o herşeyin en iyisini hakediyor bin kat daha güzelleri onun olsun dahada mutlu olsun. Eşini de seviyor o yüzden gayet mutlu.. inşallah hiç bozulmaz araları..
sadece görünce aslında bende öyle bişey istiyormuşum onu farkettim.. sevebileceğim bi eş küçük minik sade bi ev.. bide artık çocuğum olsun istiyorum
Kızlar ne cok kaynatmisiniz. Bende birikim yok desem yeri seneye insallah. Ozel dersler vs bitince baslarim. Bende sucuk, tavuk, recel, dondurma aldim. 50 tl verdim geldim. Kıyafet konusunda ben cok tembelim hic sevmem giy cikar. Biri alsa gelse giyerim. Ama cirkinde giyindigimi dusunmem. Idare ederim.
Ben denerken cok zorlaniyorum. Ozellikle pantalon almayi sevmiyorum.Sen kac yasindayinben de senin gibiyim. hiç kıyafet alasım yok neden bilmiyorum birkaç yıldır böyleyim.
Kaç yaşındasın? Ben 10 sene bekar yaşadım 30umdan önce evlenmeyi düşünmedim bile. Dünyayı gezdim, arkadaşlarımla güzel zamanlar geçirdim, kendi evimi geçindirmeyi öğrendim. Ne zaman aşık oldum o zaman evlendimBen mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
Dolaplarımı düzenleyebilirim ki bu en fazla 1 saatimi alır.. dağınık değilimdir.
piknik yapmaya gelince dost diyebileceğim 4 kişi var. 2si başka şehirde.. 1 tanesi özel sektörde o yüzden izinlerimiz uymuyor. Diğeri de Kurumdan bi erkek arkadaş. Hem işte hem dışarda hep onunlayım.. onunla bişeyler yapmak çok farklı gelmiyor..
offff amma dertliymişim.. Deniz kenarı biyere tayin çeksem ayrı eve çıksam kendi düzenim olsun istiyorum artık.. bunun için nerden baksan 3 yılım var..
bu sabah kendimi evlilik düşünürken buldum.. haftasonu arkadaşa gitmiştim evi çok güzel, hayatına imrenmedim desem yalan olur.. tam hayalimdeki gibi az ve sade eşyalar.. mutfağa girip bişeyler yapmak bile hoşuma gitti. Bizim evde mutfağa giresim gelmiyor herşey o kadar kalabalık ve karışık ki.. yanlış anlaşılmasın övünmek gibi olmasın ama etrafımda görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen çok erkek var.. hiçbirine bişey hissedemiyorum sevemiyorum. Acaba en sözümü geçirebileceğim eğlenebileceğim kişiye evet mi desemevlenmek için illa aşık olmak mı gerek? kendi düzenim olsun çocuğum olsun istiyorum artık
evet canım çok güzeldir sakin sessiz. İki caddesi yoğun olur diğer yerleri çok huzurlu. Ben İstanbul'da doğup büyüdüm birde çok giderim 2 3 haftada bir belki ondandirGünaydın kızlarr
12 saat uyumuşum çok mutluyum :) seçim görevi yorgunluğunu atamamıştım çok iyi geldi
mavimli 3 gün tatil varya haftasonu tam biyerlere gitmelik, ama ben para konusunda dipteyim sondayım dolayısıyla depresyondayım Beth18 ben neden seni hep İstanbul diye hatırlıyorum ki.. neyse sizin oralara tekrar gelme niyetim var.. bi iki sokak altı Bahçeli fln oluyo sanırım ne kadar güzelmiş orası.. ilk defa keşfettim @durkan ben white chocolate mocha alırım canım merci
canım bence herşeyin bir zamanı var ve bunun çok örneğini gördüm yanında iyi anlastigin sana saygılı arkadasin gibi biri olursa eğer evlilik çok çok güzel hale geliyorBen mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?