Küçük Düşün Büyük Olsun!

bugün regl ağrısını saymazsak çok iyiyim.. dün moralim baya bozuktu canım sıkkındı, demek hastalanacağımın da bi nevi mesajıydı.. eşimle akşam sıkıntı ettiğim konuları konuştum.. oh be dedim nae de büyütnüşüm, bana çok iyi geldi konuşmak.. benim çok arkadaşım yoktur.. tek takılmayı evde kalmayı çok severim.. o sebeble de bazen sıkıntı basar.. hesap kitabımızı yaptık.. şükürler olsun diğer aylara göre daha iyi olacak diye kanaat getirdik.. kotondan klasik kumaş pantolon beğenmiştim, maaş alınca iki tane alacam bi krem rengi bi de açık mavi, hep kot hep spor giyiyorum bi kaç parça klasik almaya karar verdim.. bu arada kotondaki klasik pantolonlar 49.90 tl..

Bazı seyler kismet nasip canim.
Her imrenilen hayatin oteki yuzude vardir.
Yani sen suan onlari gordun duzeni vs bu gorunen tarafi.
Gorunmeyen tarafida var.
Hani sadece bi duzenim olsun ayri evim olsun diye olmaz ki mutsuzsan o mukemmel ev bile umrunda olmuyor
Allah iyi insanla karsilastirsin

süper lelli senin şu hazır herşeyin dakik bulunmasına çok hayran oluyorum. ben de derin dondurucu alayım senin yolundan gidicemmmm

ben uzun zamandır çeri domatesi alıyorum. sadece kahvaltıda yiyoruz. baktım pazarda bimdekiyle aynı fiyat üstelik bimin domatesi çok güzel. pazarda kafasına göre koyuyor. lezzetsiz. bimde istediğim miktarda oluyor illa bir kilo almak zorunda da kalmıyorum. bugün yine alacağım dün bitti. iki hafta gidiyor bize.

ayy ay neler olmuş filmde iki bölüm izledim gerisini hala izlicem ya zaten diziler hep insanların hayatını yönlendiriyor

süper lelli senin şu hazır herşeyin dakik bulunmasına çok hayran oluyorum. ben de derin dondurucu alayım senin yolundan gidicemmmm
Canimmmm canimmmmss operimmmm
Ahh yerim olsa bende alicam annemin dondurucuda kadayif, beyaz lahana, maydanozum varmis anneme vermisim unuttum bile gecen annem yerin varsa verim dedi

Ver baci ver ver dedim.

Yazin doldurucizz yine beraber istifleriz.
Nasil kurtarici var ya suan sade pogca,dereotlu pogaca,gozleme var
Az var ama olsun gecen gelen arkadasimada cikardim bugunde cikarcam bitmedi bereketli.
Arkadas gecen meshur senin acmalar dedi oyledir didim.

ayy ay neler olmuş filmde iki bölüm izledim gerisini hala izlicem ya zaten diziler hep insanların hayatını yönlendiriyor
O dizinin hastasiyim
Cok duygulaniyorum tamam ya acma kapa kapa diyorum esime izlemicem diyorum
Ya kapamasan mi ki o Cengiz napti yine cocuga ac bakim az daha bakicam diyorum

kızlar yaa kotonun iki adet hediye çeki var 25 er tllik toplam 50 tl.. onu geçen gün gidince kasiyer kız internet alışverişinde tek kullanılır dedi.. ne yapim şimdi bunları... ben internetten kıyafet almaya cesaret edemiyorum ki..bi de üstünde internette harcanır diye bi şart yoktu acaba kız mı yanlış biliyor.. bi dahaki gidişimde tekrar sorayım bari..

tr_lelli biz de anlatıyoruz. Konuşuyoruz. Zararlı diyoruz. Haklısın anne diyor filan ama iş uygulamaya gelince birşey Yok.
Akşam üstü birlikte dışarı çıkıyoruz. Ancak o zaman sohbet ediyoruz. Yürüyüş yapıyoruz bir saat kadar.
Arkadaş çevresi de önemli. Arkadaşları oynuyor Benim ki annem izin vermiyor diyemiyor o seneble de bize sarıyor işte.

hayırlı olsun güle güle kullanın canım, Allah kolaylık verir bir şekilde

Arkadaşım çok yakın arkadaş biliyorsun.. herseyini biliyorum dertlerini neşelerini.. benimki fesatlık değil.. o herşeyin en iyisini hakediyor bin kat daha güzelleri onun olsun dahada mutlu olsun. Eşini de seviyor o yüzden gayet mutlu.. inşallah hiç bozulmaz araları..
sadece görünce aslında bende öyle bişey istiyormuşum onu farkettim.. sevebileceğim bi eş küçük minik sade bi ev.. bide artık çocuğum olsun istiyorum

Bizimkininde oynuyo arkadaslari hatta oyun aliyolar yani abonelik gibi orda karsilikli oynuyorlar kulaklik falan takiyor arkadaslarini takip ediyorum surekli
Kiminle oynuyor napiyor dinliyorum ne konusuyolar ne yazisiyorlar
Suan yine iyi zamanlarimiz bence ileride hic mudehale edemicez

İnsalah daha guzeli senin olur canim.
Kader sans bazi seyler.

ben de senin gibiyim. hiç kıyafet alasım yok neden bilmiyorum birkaç yıldır böyleyim.

Kaç yaşındasın? Ben 10 sene bekar yaşadım 30umdan önce evlenmeyi düşünmedim bile. Dünyayı gezdim, arkadaşlarımla güzel zamanlar geçirdim, kendi evimi geçindirmeyi öğrendim. Ne zaman aşık oldum o zaman evlendim dokuz sene geçti hala kocama aşkla bakarım insanın kendi kendine yaşamasının önemli bir tecrübe olduğunu düşünüyorum o yüzden yaşını sordum canım.

Günaydın kızlar
Bugün ise geç gitme günüm bende kahvaltı keyfi yapıyorum
evet canım çok güzeldir sakin sessiz. İki caddesi yoğun olur diğer yerleri çok huzurlu. Ben İstanbul'da doğup büyüdüm birde çok giderim 2 3 haftada bir belki ondandir

canım bence herşeyin bir zamanı var ve bunun çok örneğini gördüm yanında iyi anlastigin sana saygılı arkadasin gibi biri olursa eğer evlilik çok çok güzel hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…