:)Laykia botanika çok güzel resimleri bayıldım
Siz kaç gün kalacaksınız?
Biz 10 gün olarak planladık ama bı yerde kalmicaz geze geze gidicez
Şimdi 10 günlük olarak girdim 4_5 bin rakam çıkardı
Kizlar terzi iyi fikir
Benim 2 kumas kaprim vardi spor hic giymiyordum almisim oyle kesip sort yaptirdim mis oldu yazin tatilde vs giyiyorum
Bir kotumuda ben sort yaptim gecen yaz giydim.
Bir elbisem vardi uzun hic sevmiyordum siyah etek yaptik onuda annemle bel kismina lastik koydu annem namaz etegi oldu uzun uzun.
Gecen senelerde yine bir elbise almistim yine sirt dekoltesine tav oldum ama nasil ucusan bisi bir ruzgar esse tepeme cikardi tatilde bile giyilmezdi
Terziye goturdum bluz yaptik simdi cok guzel giyiyorum
Bazi seylerde atmadan once acaba ise yarar mi ki diyorum
Degerlendirmeyi severim ben.
ne güzel olur golden age.te güzelmiş:)
5gece kalicaz agustos 1-6dusunuyoruz 2.280mi ne fiyat verdi botanika
Baktiklarik hep 2000tl civariydi asmak istemiyoruz cunku tur var köy var zorlamasin bizi
Baktikca buldukca atarim sizedee
canım o giymediğini kıyafetleri bana gönder ben zayıfladim giyerimBenim de tatil için alıp giymediğim kıyafetlerim var ayrıca şimdi bana olmayan şortlarım... zayıflarsam tatilde olur temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruz. iyice bir zayıflamam şart..
benim eşimin de yepyeni kot pantolonu yırtıldı onu nasıl değerlendirsem bilemiyorum şort olacak gibi de değil.
Ben mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
Dolaplarımı düzenleyebilirim ki bu en fazla 1 saatimi alır.. dağınık değilimdir.
Bisikletim Yok yaşadığım yer sahil kasabası fln değil..
piknik yapmaya gelince dost diyebileceğim 4 kişi var. 2si başka şehirde.. 1 tanesi özel sektörde o yüzden izinlerimiz uymuyor. Diğeri de Kurumdan bi erkek arkadaş. Hem işte hem dışarda hep onunlayım.. onunla bişeyler yapmak çok farklı gelmiyor..
offff amma dertliymişim.. Deniz kenarı biyere tayin çeksem ayrı eve çıksam kendi düzenim olsun istiyorum artık.. bunun için nerden baksan 3 yılım var..
bu sabah kendimi evlilik düşünürken buldum.. haftasonu arkadaşa gitmiştim evi çok güzel, hayatına imrenmedim desem yalan olur.. tam hayalimdeki gibi az ve sade eşyalar.. mutfağa girip bişeyler yapmak bile hoşuma gitti. Bizim evde mutfağa giresim gelmiyor herşey o kadar kalabalık ve karışık ki.. yanlış anlaşılmasın övünmek gibi olmasın ama etrafımda görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen çok erkek var.. hiçbirine bişey hissedemiyorum sevemiyorum. Acaba en sözümü geçirebileceğim eğlenebileceğim kişiye evet mi desemevlenmek için illa aşık olmak mı gerek? kendi düzenim olsun çocuğum olsun istiyorum artık
kızlar yaa kotonun iki adet hediye çeki var 25 er tllik toplam 50 tl.. onu geçen gün gidince kasiyer kız internet alışverişinde tek kullanılır dedi.. ne yapim şimdi bunları... ben internetten kıyafet almaya cesaret edemiyorum ki..bi de üstünde internette harcanır diye bi şart yoktu acaba kız mı yanlış biliyor.. bi dahaki gidişimde tekrar sorayım bari..
Bir tarafdanda kupda cilekli muhallebi yapiyorsam demek Allah beni ev hanimi olsun misafir agirlasin diye yaratmis yemin ediyorum
Eki Görüntüle 1987013
ne güzel olur golden age.te güzelmiş
Peki Datça Dalaman Marmaris tarafına daha önce giden var mı huuuuu
canım o giymediğini kıyafetleri bana gönder ben zayıfladim giyerimzayıflamadim hatta bir kilo almışım dün eşim yine kandırdı beni hem cebe hem sağlığa zarar b.kinge gittik off karşı konulmaz lezzet
Ahh keske gelebilsem yazsam bir kac satir daha evde kosturuyorum hala bitiremedim yaw.tr_lelli geliyor :)
Esimin yeni aldigi sort otelde civiye takildi yirrildi zigzag attircam iki tarafinada model gibi olurBenim de tatil için alıp giymediğim kıyafetlerim var ayrıca şimdi bana olmayan şortlarım... zayıflarsam tatilde olur temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruz. iyice bir zayıflamam şart..
benim eşimin de yepyeni kot pantolonu yırtıldı onu nasıl değerlendirsem bilemiyorum şort olacak gibi de değil.
O taraflara gitmedim canim benne güzel olur golden age.te güzelmiş
Golden age de sabah kahvalti ve gec kahvalti vartr_lelli söylediğin otellere baktım üçü de güzeldi açıkçası.. çok bilgi bulamadım ama.. mesela bu otellere neler dahil, kahvaltı falan, yeme içme nasıl.. seni accık sorularımla sıkacam sanırsam
Datça çok güzel canımne güzel olur golden age.te güzelmiş
27 yaşındayımKaç yaşındasın? Ben 10 sene bekar yaşadım 30umdan önce evlenmeyi düşünmedim bile. Dünyayı gezdim, arkadaşlarımla güzel zamanlar geçirdim, kendi evimi geçindirmeyi öğrendim. Ne zaman aşık oldum o zaman evlendimdokuz sene geçti hala kocama aşkla bakarım insanın kendi kendine yaşamasının önemli bir tecrübe olduğunu düşünüyorum o yüzden yaşını sordum canım.
O zaman yakındır hayat arkadaşınla tanışacağın zaman27 yaşındayım
türkiye sınırları içinde görmek istediğim bi çok yere gittim, gezdim.. deli gibi para harcadığım dönem oldu.. borç ödediğim zamanlar oldu.. hepsi oldu yani.. benim şuanki sıkıntım arkadaşımın olmaması.. çevrem hep evli yada nişanlı.. dolayısıyla hadi haftasonu şunu yapalım diyebileceğim insanlar yok.. yalnız kaldığımı hissetmeye başlıyorum artık..
aa bu kadarı içinde mi çok şaşırdım baya iyiymiş.. bak insan sora sora öğrenir derler yaa aynen öyle oldu.. ben bi tek mersine aileyle tatile gittik o da amcamın yazlığı vardı.. aile olunca başka yere gidemiyordum yazlık da çok güzel bi yerde değildi.. ne bilim o sebeble eşimle güzel bi tatil istiyoruz.. gideceğimiz yerde hem deniz hem yeşillik olsun yeme içme sorunu olmasın:) hemen herkes bunları istiyordur tabi..Ahh keske gelebilsem yazsam bir kac satir daha evde kosturuyorum hala bitiremedim yaw.
Esimin yeni aldigi sort otelde civiye takildi yirrildi zigzag attircam iki tarafinada model gibi olur
O taraflara gitmedim canim ben
Golden age de sabah kahvalti ve gec kahvalti var
Oglen yemek (ayrica havuz basi cafesi var 12 de aciliyo 6ya kadar acik pizza hamburger tost patates kizartmasi sen kendin yapip aliyosun hepsi acik bufe)
2-5 arasi gozleme (teyze kendi sacda yapiyor)
5-6 cay kek kurabiye
Aksam yemegi
Icecek herturlusu var hepsi bedava
Animatoru vardi Murat acayip eglenceli en cok onu sevdik her aksam baska yarisma yapiyor havuz basinda oglen animasyonlar onun icin yine giderim
Diger ikisinde ayrica gece corbasi ve dondurma var
Inan yiyemiyosun catliyosun artik
nerde yaşıyorsun? iç anadolu mu ege mi? bende seninle hemşeriymişim gibi hissediyorum hep..canım ben seni biraz kendime benzetiyorum, benim şartlarım biraz daha zordu, biraz anlatayım inşallah seni sıkmam elimizde olmayan bir sebepten anneannemin evine taşındık ve yıllarca ayrılamadık, her yer eşyaydı günlük ütü yapardım çünkü buruş buruş olurdu, hiç bir şekilde düzenimiz yoktu ben işe başladıktan sonra iki kredi ile ( ev kredisi ve peşinat için ev kredisi ) ev aldık, eşya yok, annemin istediği gibi bir ev için tek şansı, elele verdik, anneannemde destek oldu, herşeyi istediği gibi yaptık, ben yıllarca maaşıma dokunmadan borç ödedim, hiç gocunmadım, evi 6 ayda döşeyebildik, 6 ay halısız oturduk, bu arada iş yerinde çok kötü bir kalp kırgınlığı yaşadım yılmadım gezdim dolaştım çiçeklere tüm enerjimi verdim, en mutlu olduğum anda eşimle tanıştım, zorla gitmiştik, çok ters ve yoğun bir günde iş yerinden kaçtım oh diyordum. Bu arada maddi anlamda hiç birikimim yoktu, herşey oldu bitti, çokta güzel oldu, ben çocuk sahibi olamıyorum ve eşime ilk gün söylemiştim sırf bana " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma " dediler diye gittim ama ilk gördüğüm andan itibaren ikimiz içinde işler değişti. Tanıştıığımız an ile şu an arasında aramızda dağlar kadar fark var ilişkimiz çok sağlam ilerliyor ve iyki aşk aramadım, iyki sakin oldum ve iç sesime güvendim diyorum. Daha önce yaşadığım duygular aşk ise ben eşime aşık olmak istemiyorum, onu tanıyana kadar hiç bişey bilmiyormuşum diyorum. Bizi karşı komşumuz çok az selamımız olmasına rağmen beni bir yıl gözlemledikten sonra tanıştırdı, ben çiçekler ile ilgilenirken meğer nir senedir gözlem altındaymışım böyle anlatınca çok tuhaf bir hikaye çıkıyor dimi ama inan ne eşimden ne eşimin ailesinden ne de komşumdan izi kalan kırgınlıklar yaşamadım, beni hep el üstünde tuttular ve destek oldular.
Ben seninde çok mutlu olacağına inanıyorum, hiç tanımıyorum ama bunu dışardan bir göz olarak görüyorum kalbimle hissediyorum. İnşallah seninde bu topicte telaşlı günlerini görürüz, çeyiz telaşını paylaşırız.
çocuğum olsun istiyorum ama kimsenin tribini de çekemem modundayım.. hani evlilikten ilişkiden de korkuyorum.. aman ben ne istediğimi bilmiyorum sanırım..O zaman yakındır hayat arkadaşınla tanışacağın zaman
hayırlısı ne diyimk a h v e benim içime de sanki yakın zamanda güzel bi haber vericekmissin gibi geldi
Zaten insanın karşısına hiç beklemediği zaman çıkıyor
Allah en hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?