Küçük Düşün Büyük Olsun!

Laykia botanika çok güzel resimleri bayıldım
Siz kaç gün kalacaksınız?
Biz 10 gün olarak planladık ama bı yerde kalmicaz geze geze gidicez
Şimdi 10 günlük olarak girdim 4_5 bin rakam çıkardı
:)
5gece kalicaz agustos 1-6dusunuyoruz 2.280mi ne fiyat verdi botanika
Baktiklarik hep 2000tl civariydi asmak istemiyoruz cunku tur var köy var zorlamasin bizi
Baktikca buldukca atarim sizedee

Benim de tatil için alıp giymediğim kıyafetlerim var ayrıca şimdi bana olmayan şortlarım... zayıflarsam tatilde olur temmuzda tatile gitmeyi düşünüyoruz. iyice bir zayıflamam şart..
benim eşimin de yepyeni kot pantolonu yırtıldı onu nasıl değerlendirsem bilemiyorum şort olacak gibi de değil.

:)
5gece kalicaz agustos 1-6dusunuyoruz 2.280mi ne fiyat verdi botanika
Baktiklarik hep 2000tl civariydi asmak istemiyoruz cunku tur var köy var zorlamasin bizi
Baktikca buldukca atarim sizedee
ne güzel olur golden age.te güzelmiş
Peki Datça Dalaman Marmaris tarafına daha önce giden var mı huuuuu

canım o giymediğini kıyafetleri bana gönder ben zayıfladim giyerim zayıflamadim hatta bir kilo almışım dün eşim yine kandırdı beni hem cebe hem sağlığa zarar b.kinge gittik off karşı konulmaz lezzet

tr_lelli söylediğin otellere baktım üçü de güzeldi açıkçası.. çok bilgi bulamadım ama.. mesela bu otellere neler dahil, kahvaltı falan, yeme içme nasıl.. seni accık sorularımla sıkacam sanırsam

canım insanın kendi düzeni gibisi yok, gün geliyor annemin evinde bile yaşayamam artık diyorsun. ben de annemin evinin karışıklığına tahammül edemiyordum düzenliyordum hemen dağılıyordu. şimdi ise evde herşeyin düzenini ben istediğim gibi şağlıyorum. hiç duygusallık hissetmediğin biri olmasın en azından elektrik alman gerekir ama daha çok mantığınla hareket edebilirsin. çünkü evlilikte sevgi zamanla ikinci plana atılıyor benim fikrime göre.... ama sana fikir vereyim laf geçirebildiğin biri olması daha iyi olacaktır

mağazada modellere bak dene sonra aynı modeli internetten al ben genelde öyle yapıyorum. kıyafet değilde başka şeylerde ama kıyafette de böyle yapılabilir

ben marmarise gittim. Grand Yazıcı da kaldık otel çok güzeldi yemekleri de çok hoşumuza gitti.. ayrıca hem yeşil alan çoktu hem deniz cam gibi tertemizdi. bu yıl bakıyoruz da fiyatlar uçmuş. biz ramazan başlamadan 1 hafta önce gitmiştik. bayağı uygun olmuştu fiyatı

karataycı değilmiydin sen valla benim de kanıma giren genelde eşim oluyor. ama hergün kahvaltıdan bıktım bu hafta 3.haftamız. hafta sonu iki gün doğum günü mevlüt bozduk mecburen.

Ahh keske gelebilsem yazsam bir kac satir daha evde kosturuyorum hala bitiremedim yaw.
Esimin yeni aldigi sort otelde civiye takildi yirrildi zigzag attircam iki tarafinada model gibi olur
O taraflara gitmedim canim ben
Golden age de sabah kahvalti ve gec kahvalti var
Oglen yemek (ayrica havuz basi cafesi var 12 de aciliyo 6ya kadar acik pizza hamburger tost patates kizartmasi sen kendin yapip aliyosun hepsi acik bufe)
2-5 arasi gozleme (teyze kendi sacda yapiyor)
5-6 cay kek kurabiye
Aksam yemegi
Icecek herturlusu var hepsi bedava
Animatoru vardi Murat acayip eglenceli en cok onu sevdik her aksam baska yarisma yapiyor havuz basinda oglen animasyonlar onun icin yine giderim

Diger ikisinde ayrica gece corbasi ve dondurma var
Inan yiyemiyosun catliyosun artik

Datça çok güzel canım
Sakın sessiz harika
Palamutbuku diye bi koyu var biz geçen sene gittik bayıldık
Datça da Marmaris de guzel
Ben zaten muglaliyim:)
Heryer ini begenirim

27 yaşındayım
türkiye sınırları içinde görmek istediğim bi çok yere gittim, gezdim.. deli gibi para harcadığım dönem oldu.. borç ödediğim zamanlar oldu.. hepsi oldu yani.. benim şuanki sıkıntım arkadaşımın olmaması.. çevrem hep evli yada nişanlı.. dolayısıyla hadi haftasonu şunu yapalım diyebileceğim insanlar yok.. yalnız kaldığımı hissetmeye başlıyorum artık..

Ayy kızlar
Bahar temizliği nasıl yapcaz
Ben bugun koltukları falan çektim montları ortadan kaldırdım
Ama bazaya yerleştirmem lazım
Havalar da hala soğuk
Camları silmedim henüz
Balkonumu duzenlemem lazım
Siz nası yapcaksinz

O zaman yakındır hayat arkadaşınla tanışacağın zaman

aa bu kadarı içinde mi çok şaşırdım baya iyiymiş.. bak insan sora sora öğrenir derler yaa aynen öyle oldu.. ben bi tek mersine aileyle tatile gittik o da amcamın yazlığı vardı.. aile olunca başka yere gidemiyordum yazlık da çok güzel bi yerde değildi.. ne bilim o sebeble eşimle güzel bi tatil istiyoruz.. gideceğimiz yerde hem deniz hem yeşillik olsun yeme içme sorunu olmasın:) hemen herkes bunları istiyordur tabi..

nerde yaşıyorsun? iç anadolu mu ege mi? bende seninle hemşeriymişim gibi hissediyorum hep..
ben 27 yaşındayım. 2 yıl önce 5 yıllık sevgilimden nişana 1 gün kala çok sevdiğim halde çeşitli sebeblerden dolayı ayrıldım. ayrılık konusunda bi pişmanlığım yok hala en doğru kararı verdiğime eminim. bidaha da kimseye içimi açamadım. o kadar yıl tanıdığımı sandığım insanı tanıyamadığımı görünce önyargım oluştu. daha sonra hayatıma girmeye çalışan insanları bi süre direk reddettim.. evlilik için biriktirdiğim parayla deli gibi gezdim.. bi sürü alışveriş yaptım.. sonra hepsinden sıkıldım ev peşinatı yapıp ailemin yıllarca hayalini kurduğu minik bi yazlık aldım. şuan onu ödüyorum.. sonra babamın arabasını değiştiricem dedim onu değiştirdim.. bi amacım bi hedefim kalmadı.. hayattan beklentim kalmadı.. borç falan umrumda değil bi şekilde ödüyorum ben onları ailem de sağolsun destek oluyor. tüm çevrem evlendi çoluk çocuğa karıştı. bi eşten çok arkadaşa ihtiyacım var, bi de artık çocuğum olsun istiyorum.. şuan evet desem evlilik için can atan 10 kişiden fazlası var çevremde.. ama içim ısınmıyor.. amacı öyle olan insanlara hadi gel çay içelim de denilmiyor boşyere umut vermenin mantığı yok..
keşke bekar kalabalık bi arkadaş grubum olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…