Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dun esim 1-2 otel ismi soyledi
Didimde biri biri fethiyede ikiside 2yetiskin 1 cocuk ultraherseydahil 5gece 6gun 2000tl.

Booking turkiye otelleriyle olan anlasmasini bozmus bi bakindim
tripavasor,tatilbudur,ets,trivago bi sorf yaptim aksam fiyatlar gayet iyi

Cok aman aman lux aramiyoruz baktiklarimda ultraherseydahil zaten.
Karnimizi doyurcak kadar yemek az animasyon havuz yeter.
Ben denize girmiyorum ege taraflarinda fena tuzlu yakiyooo
Havuz yetiyor bana
Birine esimin patronunun kardesi gitmis yine gidicem demis birinede gecen sene bakmistik aklimizda kalmisti.

Sanirim temmuz sonu gidicez esim bak sec diyip durdu dun

Temmuz basi karadeniz turu
Temmuz sonu tatil
Agustos 12 gibide köye niyetliyiz yazi kitledim yine

Gitsin paralar modu.
Her yaz boyle zaten bizde

İlla internet alışverişi derlese mağazada beğenin, internetten alın.

Canım evlenmek için aşık olmak gerekiyormu inan bilmiyorum biz eşimle çok severek evlendik ama bence daha da önemli olan bişey var o da eşle çok iyi arkadaş olmak ve eglenebilmek beraber güzel vakit gecirebiliyo olmak . Ben bunu anladım yani:)

ben de tatil için bakınmaktayım.. fiyatlar da bana baya uçuk geldi.. biz tatile binip arabaya geze geze gideriz beğendiğimiz yerde yatacak yer de ayarlarız diye konuştuk.. o sebeble rezervasyon falan yapmayız ama fikir amaçlı bakınıyorum şöyle sakin şirin kasabalar görmek istiyorum daha çok..

@mandaliina evlilik hem güzel hem de zor birşey bence
Sevdiğin anlaşacağın biriyle evlenmek de önemli
bir hayat geçireceksin kolay değil
Ben eşimle 6 sene konuşup evlendim
okul bitti iş askerlik derken 6 sene çıkmış olduk

Senin de arkadaşlarından etkilenmen normal
Bence seni tanımak isteyenlere şans ver
Eğer iyi vakit geçiriyorsan eğleniyorsan daha da yakından tanırsın
gulfemhatun 'na katılıyorum anlaşmak ve eğlenmek önemli

Aşk tek başına asla yetmez iyi bir ilişkinin sürdürülebilirliği saygı, sevgi ve paylaşıma bağlıdır.

Evet o kadar çok benzer kıyafetim var ki demek ki bundan. Senin stratejiyi tuttum.

tr_lelli canım otel isimlerini bana da yazar misin bende dün akşam baktım otellere
Ama kafama göre bulamadim
Yazim canim
Orta direk yani bizim icin yeterli
Clup Tarhan beach didim (bu esimin patronunun kardesinin gittigi)

Bizim gecen aklimizin kaldigi
laykia botanika(fethiye)

Gecen seneki otelimizde Golden Age bodrum (buda o tarihlerde 2000tl fiyat veriyor)

Kizlar bisi eklicem yorumlar muhakkak etkili ama bazisi gercekden abarti
Ne yani 1.500tl verip ne ariyorlar ben anlamiyorum.
Gecen seneki otelimiz gercekden cok guzeldi ayrilmak hic istemedik ben etrafi gezmeye bayilirim esime cikmayalim.otelden nolur falan dedim surekli animasyonlar hamaklar falan
Ne kotu yorumlar yazmislar sasirarak okudum.

Zaten lux isteyen 4-5bini gozden cikarmali

evet canım oluyor hatta dolabımda daha hiç giymediğim şeylerde var. ucuzdur al diyorum alıyorum sonra giymiyorum.öylece kalıyor. ama artık onu da yapmıyorum. pahalı da olsa tek olsun giyeceğim bişey olsun diyorum

ben de bazı kıyafetleri zayıflayınca giyerim diye diye dolapta eskidi kıyafetler

canım ben seni biraz kendime benzetiyorum, benim şartlarım biraz daha zordu, biraz anlatayım inşallah seni sıkmam elimizde olmayan bir sebepten anneannemin evine taşındık ve yıllarca ayrılamadık, her yer eşyaydı günlük ütü yapardım çünkü buruş buruş olurdu, hiç bir şekilde düzenimiz yoktu ben işe başladıktan sonra iki kredi ile ( ev kredisi ve peşinat için ev kredisi ) ev aldık, eşya yok, annemin istediği gibi bir ev için tek şansı, elele verdik, anneannemde destek oldu, herşeyi istediği gibi yaptık, ben yıllarca maaşıma dokunmadan borç ödedim, hiç gocunmadım, evi 6 ayda döşeyebildik, 6 ay halısız oturduk, bu arada iş yerinde çok kötü bir kalp kırgınlığı yaşadım yılmadım gezdim dolaştım çiçeklere tüm enerjimi verdim, en mutlu olduğum anda eşimle tanıştım, zorla gitmiştik, çok ters ve yoğun bir günde iş yerinden kaçtım oh diyordum. Bu arada maddi anlamda hiç birikimim yoktu, herşey oldu bitti, çokta güzel oldu, ben çocuk sahibi olamıyorum ve eşime ilk gün söylemiştim sırf bana " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma " dediler diye gittim ama ilk gördüğüm andan itibaren ikimiz içinde işler değişti. Tanıştıığımız an ile şu an arasında aramızda dağlar kadar fark var ilişkimiz çok sağlam ilerliyor ve iyki aşk aramadım, iyki sakin oldum ve iç sesime güvendim diyorum. Daha önce yaşadığım duygular aşk ise ben eşime aşık olmak istemiyorum, onu tanıyana kadar hiç bişey bilmiyormuşum diyorum. Bizi karşı komşumuz çok az selamımız olmasına rağmen beni bir yıl gözlemledikten sonra tanıştırdı, ben çiçekler ile ilgilenirken meğer nir senedir gözlem altındaymışım böyle anlatınca çok tuhaf bir hikaye çıkıyor dimi ama inan ne eşimden ne eşimin ailesinden ne de komşumdan izi kalan kırgınlıklar yaşamadım, beni hep el üstünde tuttular ve destek oldular.
Ben seninde çok mutlu olacağına inanıyorum, hiç tanımıyorum ama bunu dışardan bir göz olarak görüyorum kalbimle hissediyorum. İnşallah seninde bu topicte telaşlı günlerini görürüz, çeyiz telaşını paylaşırız.

Ben iş yerinde aynı ortamda olduğum bir insanla çok kötü bir kırgınlk yaşadım, burda konularım bile var. Haftalarca en yakın arkadaşlarımla gezdi dolaştı yılmadım ertesi haftaya program çıkardım, her haftasonu evde azap olurdu çiçekler ile konuşurdum, bir tomurcuk ile mutlu olurdum şu an eşimle hafta sonu bir aradayım, tertemiz eve gidiyorum, resmen bize özel tatil köyü oldu, eşimleyim ya, gezmişim evde kalmışım hiç umrumda değil her an ayrı kıymetli . Her imtihanın sonu var her şeyin sonu var inan ki hepsi geçiyor.
Ben 27 yaşımda tanıştım 28 de evlendim şu an 29 yaşındayım.

Bu arada tabiki pazar günü evimi bırakmak eşimi uğurlamak çok çok zor amaa bu zorlukta bile bir kolaylık veren Rabbime şükrediyorum, en azından hayatım daha da gelişti ilerledi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…