kızlar yaa kotonun iki adet hediye çeki var 25 er tllik toplam 50 tl.. onu geçen gün gidince kasiyer kız internet alışverişinde tek kullanılır dedi.. ne yapim şimdi bunları... ben internetten kıyafet almaya cesaret edemiyorum ki..bi de üstünde internette harcanır diye bi şart yoktu acaba kız mı yanlış biliyor.. bi dahaki gidişimde tekrar sorayım bari..
Canım evlenmek için aşık olmak gerekiyormu inan bilmiyorum biz eşimle çok severek evlendik ama bence daha da önemli olan bişey var o da eşle çok iyi arkadaş olmak ve eglenebilmek beraber güzel vakit gecirebiliyo olmak . Ben bunu anladım yani:)Ben mi çok karamsarım bilmiyorum Ama şöyle bahanelerim var; eve çiçek böcek alamam ailemle yaşıyorum ve ev tıklım tıklım.. Bi çiçek koycak yer bile Yok. Annem böyle seviyor ve hiçbirşeyi attırmıyor.
Dolaplarımı düzenleyebilirim ki bu en fazla 1 saatimi alır.. dağınık değilimdir.
Bisikletim Yok yaşadığım yer sahil kasabası fln değil..
piknik yapmaya gelince dost diyebileceğim 4 kişi var. 2si başka şehirde.. 1 tanesi özel sektörde o yüzden izinlerimiz uymuyor. Diğeri de Kurumdan bi erkek arkadaş. Hem işte hem dışarda hep onunlayım.. onunla bişeyler yapmak çok farklı gelmiyor..
offff amma dertliymişim.. Deniz kenarı biyere tayin çeksem ayrı eve çıksam kendi düzenim olsun istiyorum artık.. bunun için nerden baksan 3 yılım var..
bu sabah kendimi evlilik düşünürken buldum.. haftasonu arkadaşa gitmiştim evi çok güzel, hayatına imrenmedim desem yalan olur.. tam hayalimdeki gibi az ve sade eşyalar.. mutfağa girip bişeyler yapmak bile hoşuma gitti. Bizim evde mutfağa giresim gelmiyor herşey o kadar kalabalık ve karışık ki.. yanlış anlaşılmasın övünmek gibi olmasın ama etrafımda görüşmek isteyen benimle evlenmek isteyen çok erkek var.. hiçbirine bişey hissedemiyorum sevemiyorum. Acaba en sözümü geçirebileceğim eğlenebileceğim kişiye evet mi desemevlenmek için illa aşık olmak mı gerek? kendi düzenim olsun çocuğum olsun istiyorum artık
aynen öyle yapacam canım..İlla internet alışverişi derlese mağazada beğenin, internetten alın.
39
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın arabanızıGünaydın kızlar
Bende Sabah araba ile işe geldim
2.çıkışım ayy çok heyecanlanıyorum
Yoksa sabahları servise kadar yürüyordum
durkan bende yeşil çay alayım canım
@tobosoludulcinea Allah kabul etsin nurlar içinde uyusun babacığın
Aşk tek başına asla yetmez iyi bir ilişkinin sürdürülebilirliği saygı, sevgi ve paylaşıma bağlıdır.Canım evlenmek için aşık olmak gerekiyormu inan bilmiyorum biz eşimle çok severek evlendik ama bence daha da önemli olan bişey var o da eşle çok iyi arkadaş olmak ve eglenebilmek beraber güzel vakit gecirebiliyo olmak . Ben bunu anladım yani:)
Evet o kadar çok benzer kıyafetim var ki demek ki bundan. Senin stratejiyi tuttum.mavimli ben de öyle idim. Almayıp almayıp sonra çılgınlar gibi alıyordum. Bu sefer de aynı anda aldığım için hepsi benzer tarz da oluyordu. Şimdi bu şekilde yapıyorum.
tr_lelli oğlunun bilgisayar ve ıpadle arası nasıl. Biz de bu aralar em büyük problem bu. Ders çalışmıyor. Ve müsade etsem saatlerce kalkmıyor bilgisayar başından. Ne yapacağımı şaşırdım.
Yazim canimtr_lelli canım otel isimlerini bana da yazar misin bende dün akşam baktım otellere
Ama kafama göre bulamadim
Hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Hava da güzel olacak. Ne götürsem diye dolabıma bakındım. Zamanında maviden keten bir gömlek almıştım. 2 yıl önce filan. Ne kadar kullanışsız birleşmiş. Hemen kırışıyor. Kotun dışında durması gerekiyor. Kumaşı nedeniyle. Ama dışında durunca da etek kısımları kırışık kırışık hoş olmuyor. Ve kendisi artık piknikte yürüyüşte gidilecekler kategorisine girdi.
Alışveriş yaparken bazen böyle akılsızca seçimlerim oluyor. Basen de sanki basiretim bağlanıyor. İçime Sinmeden, sırf satıcı aman şöyle güzel oldu vs dediği için o anda " ben bunu giyer miyim " diye düşünemediğim kıyafetler oluyor. Mesela yüksek bel etek giyemiyorum. Boğluluyorum. Ama geçen yıl aldım bir tane. O anda nasıl oldu bilmiyorum ama almış bulundum. Sadece 2 kere giydim. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz durumunda.
Bu şekilde alıp da kullanamadığınız, pişman olduğunuz, ben bunun besini beğendim de aldım dediğiniz ürünler oluyor mu? Yoksa biryer ben miyim bu durumda olan
canım benimde var yüksek bel eteklerin ama vermeye kıyamıyorum her defasında poşete koyuyorum vercem diye tekrar çıkarıp yok ben bunu giyerim diyorum ama giymiyorum
Bu yaz biraz daha zayıfim belki giyerim diyorum ama eğer yaz sonunda hala giymemissem vericem ihtiyaç sahiplerine
Arkadaşım çok yakın arkadaş biliyorsun.. herseyini biliyorum dertlerini neşelerini.. benimki fesatlık değil.. o herşeyin en iyisini hakediyor bin kat daha güzelleri onun olsun dahada mutlu olsun. Eşini de seviyor o yüzden gayet mutlu.. inşallah hiç bozulmaz araları..
sadece görünce aslında bende öyle bişey istiyormuşum onu farkettim.. sevebileceğim bi eş küçük minik sade bi ev.. bide artık çocuğum olsun istiyorum
Arkadaşım çok yakın arkadaş biliyorsun.. herseyini biliyorum dertlerini neşelerini.. benimki fesatlık değil.. o herşeyin en iyisini hakediyor bin kat daha güzelleri onun olsun dahada mutlu olsun. Eşini de seviyor o yüzden gayet mutlu.. inşallah hiç bozulmaz araları..
sadece görünce aslında bende öyle bişey istiyormuşum onu farkettim.. sevebileceğim bi eş küçük minik sade bi ev.. bide artık çocuğum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?