- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Canım benim okurken senin adına çok sevindim Rabbim eşinle mutluluğunuzu daim etsin güzel cok guzel günler görün inşallahCanım hiç acele etme nolur burdaki pek çok arkadaş gibi bende birçok kalp kırıklığı yaşadım, hatta birisinin acısını atlatmam 3 yılımı aldı depresyonlardan çıkamadım, özgüvenimi yitirdim, insanlara özellikle de erkeklere güvenimi kaybettim. artık hiç kimse beni bir daha bu kadar üzemez dedim ve zamanla kalbim tekrar birileri icin çarpmaya heyecanlanmaya başladım. ama onlar da bir şekilde doğru kişiler değilmiş fakat şunda yanılmadım gerçekten de eskisi gibi üzülüp ağlamadım ama umudumu da kaybetmedim ve taa ki 31 yaşımda doğru adamla karşılaştım. Üstelik bu kez farklı bi bakış açısıyla yaklaştım daha önce hep biseyler hissetiğim adamlara şans verdim bu kez mantığımla hareket edicem dedim. Hep aşik olup sonra o aşkta mantık ariyordum bu kez önce mantığımla değerlendirdim aşk zamanla neden gelmesin dedim ve öyle de oldu. Öncelikle koşurken sıkılıp sıkılmadığıma ortak bakıs açımız olup olmadıgına aile yapısına eğitim durumuna yetişme şekline göre karar verdim ve daha 4-5 buluşmadan sonra çok iyi anlaştığımızı çok iyi arkadaş olacağımızı düşünmeye başladım 2 ay sonrada kalbim onu gördüğümde hızla çarpar olmuştu4 yıllık ilişkimizin ardından bu sene evlendik ve ben 35 yaşındayım en yakın arkadaşım hayatta en güvendiğim en sevdiğim en zor zamanlarımda yanımda olan adamlayım rabimme binlerce kez şükürler olsun ve özellikle şuna hep inanmışımdır canım doğru mekan doğru zaman ve doğru insan... sana da naçizane tavsiyem sakin umudunu kaybetme herşeyin bi vakti zamanı var diliyorum ve inanıyorum en kısa zamanda doğru adam karşına çıkacaktır sen yeter ki kalbini kapalı tutma aşka sevgiye herşey gönlüne göre olsun inşallah
Evet canım maalesef öyle tipler hayatımızın her anında her yerde karşımıza çıkıyor hatta en yakınlarımı arasında bile böyleleri var kendi annemde biliyorum sürekli çocuğunuz olmuycak acele edin baskısı kuruyo bu da stres yaptırtıyo şimdidenama eşimle konustuk bunu böyle bir problemle karşılaşırsak bizde evlat edinme yoluna başvurucaz hatta ben zaman zaman doğrudan evlatlık başvurusunda bulunmayı bile düsünüyorum böyle bi dünyaya kendi isteğim için çocuk doğurmak bencilce gibi geliyor açıkcası canım sizi bu kararınızdan dolayı tüm kalbimle kutluyorum ne güzel bir masumun hayatına dokunup ona güzellikler katabileceksiniz inşallah mutluğunuz eylül ayına kalmadan katlanmıs olur kızınızla birlikte mutlu uzun bir ömrünüz olur
@Esila09 canım sizin kararınizda şimdiden hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre güzellikler versin
Çok uzun yazdım kızlar kusura bakmayın lütfen benimde konuşasım varmış demek kihepinize günaydınlar bu arada mutlu huzurlu bereketli bir gün olsun
canım yaaa çok duygulandırdın beni, biz de hemen çocuk düşünmedik. düşünmeye başlayınca da bu söylediğin bir can daha getirmek doğrumu sözünü hep kendi kendime kullanmıştım. hep içimden geçen birşeydi tabi eşim normalde olsa böyle birşeyi istemezdi. belki de rabbim bana bir yol açtı bu konuda. tek duam ilerde bazı risklerle karşılaşmamak.
Canım benim okurken senin adına çok sevindim Rabbim eşinle mutluluğunuzu daim etsin güzel cok guzel günler görün inşallah
Başka tatili yok eşimin o yüzden bu yıl da böyle bayramda olacak kısmetseGüzel de bayramda oteller çok pahalı oluyor fiyatları uçuruyorlar başka zaman gitme şansınız yok değilmi
Ah ah elektrik en büyük sorunumuz zaten. Bulunduğumuz bölge ve il olarak Türkiyenin en pahalı elektriğini kullanıyormuşuz. her hafta elektriğe bir zam geliyor bizde. Hatta her ay TV de bununla ilgili bir haber mutlaka çıkar.Teşekkürler hayatim sağol
Ne güzel hafifletmissin borçları . Masallah
1500 ü halledersin kendini çok kasma
Yavaş yavaş napalim
Ben de nerdeyse hiç elimi kredi kartına atmamaya çalışıyorum markette falan hep nakit ödüyorum
Ama bizim faturalar yani evde düzenli ödenen internet tv telefon herşey benim karta bağlı
O yüzden çok aşağı gelmiyo ama bi de ben yuklemiyorum bu ay . Nakit varsa alıyorum
Sizin elektrik biraz çok mu bana mı öyle geldi klima mj calisiyo merak ettim
Ben faturaları baya düşürdüm bu ay basarım bu oldu
Su 50 elektrik 50 doğalgaz 59
tadilat değil de.. bitmesine az kaldı.. evet canım tezgahı da değiştirttim sağolsun mermer işlerini yapan abi çok iyiydi.. ne gerek var farka aynı ürün sonuçta ha siyah ha beyaz, fiyat farkı yok hangisini istersen seç dedi..Allah ondan razı olsun:)
patlıcan oturtma ve musakka aynı şeymiymiş, valla bilmiyordum :) bu akşam menümüz aynı demek:) bu akşam yarın için ne yapsam onu düşünmekteyim hatta...Yemekler yapildimiggg?
Patlican musakka yada oturtma (bu ikiside ayni sey niye farkli isim) yaptim firina gitti bile
Simdi tereyagli pilav yapicim
Saat 5 gibide annemle yuruyus yapiciz cilek alicam bir de.
Hava nekadar guzel yaaa
Aksam gezmesi olsun bizimkide napalim yemekler aradan cikinca nasil ferahliyorum ohh.
Yarinada yenir bunlar cumaya Allah kerim.
ya şuan aklıma takıldı dondurucu boşaldıktan sonra fişini çekmek zarar verir mi yoksa öyle yapılır dimi..
Oturtmayi hep hani patlican uzerine soganli harc biber domates dusunmustum yani kiymasiz hic usenmedik baktim ayniymis :) ayy bak yine sasircak bisi buldukgıda alışverişi yapmam gerekiyor, akşam dondurucuyu düzenleyince neyim var neyim yok netleşti.. bi poşet kıymam var bu akşam kullanacağım, iki poşet kuşbaşı ve kemikli etim var..kuru fasulyem bitmiş..
patlıcan oturtma ve musakka aynı şeymiymiş, valla bilmiyordum :) bu akşam menümüz aynı demek:) bu akşam yarın için ne yapsam onu düşünmekteyim hatta...
Oturtmayi hep hani patlican uzerine soganli harc biber domates dusunmustum yani kiymasiz hic usenmedik baktim ayniymis :) ayy bak yine sasircak bisi bulduk
Yeme yeme bak @limonlutarcinlikek hic yiyormuggçok sıkıldım saate geçmiyor bugünnn.. uğraşacak birşeyler bakıyorum.. dönüp dolaşıp yemek tariflerine bakıyorum.. acıkınca aklım yemek dışında başka birşeye çalışmıyor:)
kaç kilo olduğumu söylemiş miydim:)Yeme yeme bak @limonlutarcinlikek hic yiyormugg
kaç kilo olduğumu söylemiş miydim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?