Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım benim okurken senin adına çok sevindim Rabbim eşinle mutluluğunuzu daim etsin güzel cok guzel günler görün inşallah

Haklısın canım çok büyük çok zor bi karar çocuk dünyaya getirmek de evlat edinmek de rabbim hiçbirimizi mahçup etmesin isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tüm kalbimle bekliyorum diliyorum güzel haberlerini bu süreci en sağlıklı ve en huzurlu geçirmenizi inşallah

Canım benim okurken senin adına çok sevindim Rabbim eşinle mutluluğunuzu daim etsin güzel cok guzel günler görün inşallah

Amin canım benim allah razı olsun senden de burdaki diğer tüm güzel dostlardan da rabbim hiçbirimizin hayatından mutluluğu huzuru aşkı sevgiyi eksik etmesin

Ah ah elektrik en büyük sorunumuz zaten. Bulunduğumuz bölge ve il olarak Türkiyenin en pahalı elektriğini kullanıyormuşuz. her hafta elektriğe bir zam geliyor bizde. Hatta her ay TV de bununla ilgili bir haber mutlaka çıkar.

40 TL dağıtım bedeli eklemişler faturaya. Sanki uzaydan getiriyorlar.

Bu ay neredeyse hiç evde değildik. Toplamda 3 kere çamaşır. 3 kere bulaşık makinesi çalıştı.

Ütü, mikrodalda, fırın, kettle bunları hiç kullanmadık. TV bir kere bile açılmadı. Havalar burada iyi olduğu için şubat sonundan beri klima çalışmadı.

Herşeyim A sınıfı. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi hariç herşeyin fişi çekili. Düşün fırın çalıştırmadığım için fırının bile fişini çektim, ocak kısmnı çakmakla yakıyorum. Buna rağmen fatura bu kadar geliyor

Çok sevindim senin adına. Beyaz= huzur demek benim için. Genel olarak evin her tarafı açık renk bizdede

maaşım yattı, borçları dağıtmaya başlarız yarın:) belki akşam kotona uğrar istediğim pantolonları da alırım.. eşime dedim maaşı aldığıma göre akşam ceplerdeki kumbaraya gidecek tamam dedi.. vardır onda en az 50 tl bende de 20 gerçi bimden alacaklarım var benimki kalmaz..

Yemekler yapildimiggg?
Patlican musakka yada oturtma (bu ikiside ayni sey niye farkli isim) yaptim firina gitti bile
Simdi tereyagli pilav yapicim
Saat 5 gibide annemle yuruyus yapiciz cilek alicam bir de.

Hava nekadar guzel yaaa
Aksam gezmesi olsun bizimkide napalim yemekler aradan cikinca nasil ferahliyorum ohh.
Yarinada yenir bunlar cumaya Allah kerim.

gıda alışverişi yapmam gerekiyor, akşam dondurucuyu düzenleyince neyim var neyim yok netleşti.. bi poşet kıymam var bu akşam kullanacağım, iki poşet kuşbaşı ve kemikli etim var..kuru fasulyem bitmiş..
patlıcan oturtma ve musakka aynı şeymiymiş, valla bilmiyordum :) bu akşam menümüz aynı demek:) bu akşam yarın için ne yapsam onu düşünmekteyim hatta...

Oturtmayi hep hani patlican uzerine soganli harc biber domates dusunmustum yani kiymasiz hic usenmedik baktim ayniymis :) ayy bak yine sasircak bisi bulduk

ne çok yazmışsınız 3-4 günde :) dün akşam anca bitirebildim sayfaları.
hafta başında işyerinde yerime başlayan arkadaşla çalıştığım için pek giremedim.
akşamları da yemekten sonra eşimle yürüyüşe çıkıyoruz 2 gündür eve girdiğimde pertim çıkıyor.
bu akşama da yürümek istiyorum kısmet olursa.

mayıs ayındaki tatil programımıza araba ile gitme niyetimiz vardı. ama o hafta sonu kızımın okulunun pikniği varmış. geçen yılda aynı tarihlerde şehir dışında olduğumuz için katılamamıştık.
okul müdürü aradı katılmanızı çok istiyorum geçen yılda katılamamıştınız. kızınız da arkadaşlarıyla olmayı çok isteyecektir dedi.
uçakla gidip sabah erken dönerseniz yetişirsiniz pikniğe dedi.
ben ben kendimi uçak biletlerini alıp ödemesini yaparken buldum :)

aslında gezerek gitme planımız vardı ama o zaman başka şehirlere uğrayacaktık otel yemek vs daha masrafımız olacaktı.
şimdi yol parasına biletleri aldım (800 tl) otel parasından kar ettik :)

napalım kısmet böyleymiş

gulfemhatun arabanız hayırlı olsun. güle güle kullanım kazasız belasız

k a h v e Allah herkesin kalbine göre verir. insallah en kısa sürede sende kalbine, mantığına, hayallerine göre iyi bir eş bulursun. bu yaz güzel haberlerini alırız inşalah.

doğru zaman doğru insan düşüncesine inanırım.

ben erken evlenenlerdenim. 21 yaşımda evlendim. ama hiç bir zaman niye bu kadar erken evlendim demedim.
ben evlendikten sonra özgürleştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…