ben o çok yiyip hiç kilo alamayan gıcık tiplerdenim :) 48 kiloyum.. hep kilo almak için çabalayan ben en son gelinliği 47 kiloda giyince kiloyu dert etmeyi bıraktım...kaç kaç ?????
ben o çok yiyip hiç kilo alamayan gıcık tiplerdenim :) 48 kiloyum.. hep kilo almak için çabalayan ben en son gelinliği 47 kiloda giyince kiloyu dert etmeyi bıraktım...
Bugün 35 tl harcadım peynir, bal, peçete, ekmek aldım.Çamaşır makinesine çamaşır atıp tv izlemek için gittim su sesine geldim koridora bi baktım makinenin kapağından su akıyor.Mutfağın paspası ve koridorun yolluğu göl olmuş resmen iki saattir ancak kurulayabildim.Yeni yıkamaya vermiştim halıları tek yolluk için halı yıkamacı gelmiyor.Eşimde il dışında.Makinenin içindeki çamaşırları, paspası ve yolluğu elimde yıkamam lazım bu yorgunluğun ve okuldaki yorgunluğun üstüne bitsin bugün artık neden böyle yaptı bu makine çalışıyordu anlamadım fişini söktüm duruyor[/QU
Geçmiş olsunnnn çoook
Ben hala veremedim bu yaz hayal bana 54ler falanyesin yesin biz de burada çatlayalımmm
Boyun kac @trlelli kilon gayet iyi ama. Bende sozde iyi gidiyordum. Izin aliyorum diye bıraktım sporu. Sismeye devamBen hala veremedim bu yaz hayal bana 54ler falan
Amin cnm inşallah öyle oluruz bizlerdeaaaa negüzelll annenle babana da çooook mutlu yarınlar diliyorum. inşallah onlar gibi biz de ömürlük oluruz
ben yokken kafama bir taş gelmiş farkettim
1.65-66falan boyum kilom suan 58.2Boyun kac @trlelli kilon gayet iyi ama. Bende sozde iyi gidiyordum. Izin aliyorum diye bıraktım sporu. Sismeye devam
Aaa benimde arkadasim ismarlicakBugun 7 tl markette harcadım
Bi arkd çiğ köfte ısmarlıcak akşam onu yicemyemeğin vardı ama yarın yeriz artık onu
Ben mutfagin önunden gecerken kilo aliyorumzelalke valla o iş nasıl oluyo yiyip yiyip kilo almamak bize bir anlatsana
Benim boy 1.69 kilom 60 diyin siz sadece bugün gördüm 61i sayılmaz yani
Bana çok geliyor
Ismarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak beaAaa benimde arkadasim ismarlicak
@mandaliina sana arkadasin ismarlicak mi?
sorma çok yedimBeth18 sen o lokmalari yerkene bana sinyal geldi hemen uyardim seni yaaa :)
Ben mutfagin önunden gecerken kilo aliyorum
Günaydın kızlaaar
dün eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık açıkçası bu ay biraz sıkıştık diye bir şey yapmaya niyetim yoktu. eşim bana sürpriz yaptı güzel biryere yemeğe çıktık. tasarrufa uymadı ama olsun sonuçta her yıl böyle kutlamıyoruz. her yıl farklı kutluyoruz.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?