Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün 35 tl harcadım peynir, bal, peçete, ekmek aldım.Çamaşır makinesine çamaşır atıp tv izlemek için gittim su sesine geldim koridora bi baktım makinenin kapağından su akıyor.Mutfağın paspası ve koridorun yolluğu göl olmuş resmen iki saattir ancak kurulayabildim.Yeni yıkamaya vermiştim halıları tek yolluk için halı yıkamacı gelmiyor.Eşimde il dışında.Makinenin içindeki çamaşırları, paspası ve yolluğu elimde yıkamam lazım bu yorgunluğun ve okuldaki yorgunluğun üstüne bitsin bugün artık neden böyle yaptı bu makine çalışıyordu anlamadım fişini söktüm duruyor

ben o çok yiyip hiç kilo alamayan gıcık tiplerdenim :) 48 kiloyum.. hep kilo almak için çabalayan ben en son gelinliği 47 kiloda giyince kiloyu dert etmeyi bıraktım...

aayyyy ne güzel. ben de önceleri 30 yaş öncesi öyleydim kilo almak için fındık ezmesi yiyordum kaşık kaşık.. şimdi de vermek için uğraşıyorum. (( keşke senin gibi olsam yesem yesem yesem kilo alamasam

Yeme yeme bak Beth18 hic yiyormugg
ben yokken kafama bir taş gelmiş farkettim
Ya arkadaş ben diyetteyim isyerindekiler habire güzel şeyler yapıp getiriyorlar ya yapmayın etmeyin diyorum ama dinletemiyorum sunu anladım bana 50li rakamları görmek hayal
Allah'ım guya 60tim bugün 61i gördüm
Ben bu boğazı nasıl durduracam bilemiyorum
Bı hamile kalsamda rahat rahat kilo alsam bak o zaman her şeyi yicem söz

Boyun kac @trlelli kilon gayet iyi ama. Bende sozde iyi gidiyordum. Izin aliyorum diye bıraktım sporu. Sismeye devam
1.65-66falan boyum kilom suan 58.2
Bugun 7 tl markette harcadım
Bi arkd çiğ köfte ısmarlıcak akşam onu yicem yemeğin vardı ama yarın yeriz artık onu
Aaa benimde arkadasim ismarlicak
@mandaliina sana arkadasin ismarlicak mi?

Nice yıllarınız olsun

Merhaba kızlar
hawar mutlu.yıllar kizlara:)

yedirenk79 daha nice güzel yıllarınız olsun insallah
.
Teşekkür ederim canım

Arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın

Kızlar bu günde çok harcadım ama herşey çok pahalı
1 kg kuşbaşı et 55 tl
1 kg kıyma 44 tl
1 kg tarhana 20 tl
Köpük 2,5 tl
Birde küçük çocuklar siyah dut toplamıştı satıyordu 2,5 tl de oraya verdim çocuklar çok hoştu

Yoksa yanımızda komşunun dutu var bedava yiyoruz

Elektirik faturası geldi oda 139 tl
Biz 2 ay önce elektrikli termosifon aldık ondan sonra bayağı arttı faturamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…