Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlarrr deniz olmasada olur havuz yeter diyenlere bi otel daha paylasim suan buna odaklandik
Ben denize girmiyorum o taraflarda cok tuzlu esimde havuzcudur havuz sever.
1.750 fiyat
Yel holiday öludeniz

Merhaba kızlar
50 dk yürüyüşümü yaptım geldim. Şimdi kahve kitap modundayım.
Bugün 2 tl otopark parası ödedim. O kadar
Ara sıra alışveriş yaptığım butiğe gittim. Bir kot denedim. Güzel oldu aslında. Bir tane uzun kollu gömlek ve çanta beğendim. Bir an alacak gibi oldum. Sonra;
Gömleğe baktım. Uzun kollu baharlık. Ama şimdi havalar birden ısınacak gibi. Baharlık kıyafetim de çok. Bunu belki şimdi hiç giyemeyeceğim. Sonbahara da Allah Kerim. Bıraktım.
Kota baktım. Belki başka bir yerde daha güzelini bulurum. Öyle çok da ihtiyacım Yok. Laf olsun diye alacaktım. Usulca bıraktım
Çantaya baktım. Siyahtı. Zaten 4 adet siyah çantam var. Bunun üzerinde gümüş çizgiler vardı. Amannnn o da olmayıversin dedim.
Gönlüm ferah çıktım.

merhaba hanımlar ben de bugün markette 25 lira kadar harcadım
doğalgaz 52 lira gelmiş
bizim de bu ay çok harcamamız oldu ya arkadaşın düğününe altın çeşitli masraflar hepsi üst üste geldi

Nice güzel yıllara cnm ayın 29 da bizimde evlilik yıl dönümümuz yedi yıl olacak :)) zaman çok çabuk geçiyor

zelalke canım bende yazın dondurucunun filini çekiyorum biz genelde yazın evde olmuyoruz
Kalanları buz dolabının dondurucu kısmına koyuyorum dondurucuyu temizliyorum kapısını hafif arslık bırakıyorum koku olmasın diye

Benim dondurucuda daha bayağı bir şeyler var
2 paket taze fasulye
2 poşet bezelye
1 poşet bamya
Közlenmiş patlıcanlı
Doğranmış biber
Bunları bir an önce bitirmeliyim

Kızlar daha öncede yazmıştım
Dondurucuda Bal kabağı var 3-4 poşet
Kabak tatlısı dışında nasıl değerlendire bilirim bilgisi olan bar mı

Gelen yıl dondurucuya öyle çok bezelye koymuşum ki bitmedi gitti
Artık gerçekten gözüm bezelye görmek istemiyor. Eşim birşey demiyor ama ben bıktım. Onlar kalsın öyle diyorum. Seneye de daha az koyarım. Bir yıldan fazla durması sıkıntı olur mu acaba

Hangi şehir bu merak ettim doğrusu yazık ama bu kadar fatura bir de doğrudürüst kullanmadan ödemek

Kız hamile kalınca öyle herşeyi istediğin gibi yiyemeyebilirsin çok umutlanma. Ben 5 ay kustum sonraki aylarda iştahım hiç açılmadı mesela.

Ooo süper irade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…