Tabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim amaIsmarlamazlarsa biz ısmarlayalım ya arkadas olarak nolcak bea
Güzel gecti diyor ama sorularin cevaplarina bakmadı daha. Insallah yarında iyi gecer. Gecen teogda mat vw turkce cok zordu. Bunun daha kolay oldugunu soyledi.Krew kızının ilk oturumu nasıl geçmiş ?
Fotoyu unutmaTabiki ismarlarim ben 18.5tl alirim ama
Nice güzel yıllara cnm ayın 29 da bizimde evlilik yıl dönümümuz yedi yıl olacak :)) zaman çok çabuk geçiyorGünaydın kızlaaar
dün eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık açıkçası bu ay biraz sıkıştık diye bir şey yapmaya niyetim yoktu. eşim bana sürpriz yaptı güzel biryere yemeğe çıktık. tasarrufa uymadı ama olsun sonuçta her yıl böyle kutlamıyoruz. her yıl farklı kutluyoruz.
Atmaz olurmuyum sende atmissin soyledi kuşFotoyu unutma
Bal kabağını tatlı dışında çorba yaparken kullanıyorum ben, eğer kremalı ya da sebzeli çorbaları seviyorsanız.Kızlar daha öncede yazmıştım
Dondurucuda Bal kabağı var 3-4 poşet
Kabak tatlısı dışında nasıl değerlendire bilirim bilgisi olan bar mı
Evet ben de merak ediyorum nerdeler acaba?
Hangi şehir bu merak ettim doğrusu yazık ama bu kadar fatura bir de doğrudürüst kullanmadan ödemekAh ah elektrik en büyük sorunumuz zaten. Bulunduğumuz bölge ve il olarak Türkiyenin en pahalı elektriğini kullanıyormuşuz. her hafta elektriğe bir zam geliyor bizde. Hatta her ay TV de bununla ilgili bir haber mutlaka çıkar.
40 TL dağıtım bedeli eklemişler faturaya. Sanki uzaydan getiriyorlar.
Bu ay neredeyse hiç evde değildik. Toplamda 3 kere çamaşır. 3 kere bulaşık makinesi çalıştı.
Ütü, mikrodalda, fırın, kettle bunları hiç kullanmadık. TV bir kere bile açılmadı. Havalar burada iyi olduğu için şubat sonundan beri klima çalışmadı.
Herşeyim A sınıfı. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi hariç herşeyin fişi çekili. Düşün fırın çalıştırmadığım için fırının bile fişini çektim, ocak kısmnı çakmakla yakıyorum. Buna rağmen fatura bu kadar geliyor
Çok sevindim senin adına. Beyaz= huzur demek benim için. Genel olarak evin her tarafı açık renk bizdede
Kız hamile kalınca öyle herşeyi istediğin gibi yiyemeyebilirsin çok umutlanma. Ben 5 ay kustum sonraki aylarda iştahım hiç açılmadı mesela.ben yokken kafama bir taş gelmiş farkettim
Ya arkadaş ben diyetteyim isyerindekiler habire güzel şeyler yapıp getiriyorlar ya yapmayın etmeyin diyorum ama dinletemiyorumsunu anladım bana 50li rakamları görmek hayal
Allah'ım guya 60tim bugün 61i gördüm
Ben bu boğazı nasıl durduracam bilemiyorum
Bı hamile kalsamda rahat rahat kilo alsam bak o zaman her şeyi yicem söz
Ooo süper iradeMerhaba kızlar
50 dk yürüyüşümü yaptım geldim. Şimdi kahve kitap modundayım.
Bugün 2 tl otopark parası ödedim. O kadar
Ara sıra alışveriş yaptığım butiğe gittim. Bir kot denedim. Güzel oldu aslında. Bir tane uzun kollu gömlek ve çanta beğendim. Bir an alacak gibi oldum. Sonra;
Gömleğe baktım. Uzun kollu baharlık. Ama şimdi havalar birden ısınacak gibi. Baharlık kıyafetim de çok. Bunu belki şimdi hiç giyemeyeceğim. Sonbahara da Allah Kerim. Bıraktım.
Kota baktım. Belki başka bir yerde daha güzelini bulurum. Öyle çok da ihtiyacım Yok. Laf olsun diye alacaktım. Usulca bıraktım
Çantaya baktım. Siyahtı. Zaten 4 adet siyah çantam var. Bunun üzerinde gümüş çizgiler vardı. Amannnn o da olmayıversin dedim.
Gönlüm ferah çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?