- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
kızlar altın düşmüş dediniz.. baktım 140 tl de.. yüksek olan fiyatı hatırlamıyorum..150 falan olmuş muydu?? kumbara param hala duruyo çeyrek alacak 2 tane, fırsatım olmadı daha gidip almaya.. çeyrek kaça bilginiz var mı?
Kuru fasulyeyi denemediysen al cnm mutlakaben hep açık alıyordum sizden bu konuda çok şey öğrendim..
tr_lelli inşallah tamamen iyileşmişsinizdir haberleriniz bekliyrouz
Olmuştu cnm bi ara 150kızlar altın düşmüş dediniz.. baktım 140 tl de.. yüksek olan fiyatı hatırlamıyorum..150 falan olmuş muydu?? kumbara param hala duruyo çeyrek alacak 2 tane, fırsatım olmadı daha gidip almaya.. çeyrek kaça bilginiz var mı?
bim kuru fasülyesi iyi mi, tavsiye ediyorsan ben de alayım.. kuru fasülyem bitti. eşim yazın yenilmez dedi,olur mu dedim kurufasülye her mevsim sevilir :)Kuru fasulyeyi denemediysen al cnm mutlaka
ya ben bu kez şuna inandım. insan kısmetinden fazlasını yiyemiyor. dolardan ilk 10 gün kar ettim şimdi ise çok zarar ettim. belki de kısmetimiz bu kadar ama yine de strese girmeden duramıyorum. hiç dolar almasam daha karlıydım
kızlar altın düşmüş dediniz.. baktım 140 tl de.. yüksek olan fiyatı hatırlamıyorum..150 falan olmuş muydu?? kumbara param hala duruyo çeyrek alacak 2 tane, fırsatım olmadı daha gidip almaya.. çeyrek kaça bilginiz var mı?
Benimde oğluma bir çeyrek ve 200tl taktılar ben çeyreği saklıcam pars ilede üstünü tamlayıp çeyrek almayı düşünüyorum. Yalnız ben de öyle bir koca varki hesaptan anlamaz ama anlıyorum diye geçinir.dün engel oldu çeyrek almama onun yerine eksiye yatır diyo faiz kesiliyor diye ama biliyorum öyle yapsam o parada gidecek. Sizce bankadan mı altın alayım fiziki mi. Birde tek bir yatırım olması iyi mi kötü mü haydi öptüm sizi :))
canım oda mantıklı geliyor ama bizim ev durumu biraz sıkıntı.şöyle diyeyim eve 3 maaş giriyor iki ev kredisi ödeniyor bizim ev kredisi eşimden 2360tl kb evi kendi hesabından1700 kb geri kalan para 600 bu para ayın 1 den 15ine kadar kalan.bizim maaş 15inde geliyor iki evin faturaları ve ev kredisi var arabanın mazotu var eşimin sigarası falan var ve 2500 eksi hesaptayız kk kullanmıyoruz tek kar bu .ama ben para arttırmak istiyorum bu durumda çünkü 9000 gibi bi para var eve giren yinede sürünüyoruz .şimdi hesaplar bende aman amma çok anlattım diyeceğim şuki ben parayı yatırsam eşim babasına kıyamıyor para dese hemen çıkarıyo ben buna sinir olup para saklayarak biriktiriyorumeğer eksideyseniz bence oraya yatırın, ama çeyrek altını dursun hem paylaşmıştırmış olursunuz hem de eksi hesap biraz olsun kapanır.
Kuru fasulyeyi denemediysen al cnm mutlaka
bim kuru fasülyesi iyi mi, tavsiye ediyorsan ben de alayım.. kuru fasülyem bitti. eşim yazın yenilmez dedi,olur mu dedim kurufasülye her mevsim sevilir :)
ah dolar konusuna hiç girmeyelim şu an 300 tl zarardayım, para var ama eşim bir kere yanıldı ortalama düşürmek için almıyorda, inşallah uzun süre ihtiyaç duymayız diye dua ediyorum :)
235-240 civarıdır sanırım, dükkan satışları netteki fiyatlardan daha yüksek fakat yılbaşından beri bu kadar düşmemişti, cuma 144 tü, dün 142 civarı
Bir ara 152-153 civarı idi, birden düşüşe geçti
canım oda mantıklı geliyor ama bizim ev durumu biraz sıkıntı.şöyle diyeyim eve 3 maaş giriyor iki ev kredisi ödeniyor bizim ev kredisi eşimden 2360tl kb evi kendi hesabından1700 kb geri kalan para 600 bu para ayın 1 den 15ine kadar kalan.bizim maaş 15inde geliyor iki evin faturaları ve ev kredisi var arabanın mazotu var eşimin sigarası falan var ve 2500 eksi hesaptayız kk kullanmıyoruz tek kar bu .ama ben para arttırmak istiyorum bu durumda çünkü 9000 gibi bi para var eve giren yinede sürünüyoruz .şimdi hesaplar bende aman amma çok anlattım diyeceğim şuki ben parayı yatırsam eşim babasına kıyamıyor para dese hemen çıkarıyo ben buna sinir olup para saklayarak biriktiriyorum
dün akşam iş çıkışı bimde 10 tlye mantar ekmek domates aldım, evde tavuk göğsü vardı onunla mantar tavuk sote yaptım, yanına bulgur ayran turşu.. yemeğim bugüne de kaldı yanına bu sefer salata da yaparım. yeşil biberlerim az kırışmaya başlamış, iki ya da üç tane patlıcan da var, eskimeden değerlendirmeliyim.. akşam yemekten sonra 3 patlıcanı iki tane de patatesi dilimlesem musakka mı hazırlasam, geçen hafta yapmıştım hiç kalmadı eşim çok sevdi, bu akşam da onları değerlendirsem son kıyma poşetimi de kullanırım.. ah ah eski ben olsaydım o sebzeler çoktaaannn çöpe gitmişti, hiç dikkat etmiyordum.. şimdi eve alıştıkça, yemek yapmayı öğrendikçe herşeyi değerlendirmeye çalışıyorum..huzur buluyorum:)
ya bana eksiye para kaptırmayalım diyor zamanında babam eskiye para veriyor diye bizi eksiye düşürüp babasına yollayan adam . hesaba yatıracağım ilk iş olarak sonra 15inde altın alacam inş. yükselmez.teşekkür ederim canım çok sağolşu an aslında iki birikim yapıyosunuz, ayrıntılar çıktıkça karışıyor, eğer eşiniz babasına yardım ediyosa sizde haklısınız karar sizin.
canım oda mantıklı geliyor ama bizim ev durumu biraz sıkıntı.şöyle diyeyim eve 3 maaş giriyor iki ev kredisi ödeniyor bizim ev kredisi eşimden 2360tl kb evi kendi hesabından1700 kb geri kalan para 600 bu para ayın 1 den 15ine kadar kalan.bizim maaş 15inde geliyor iki evin faturaları ve ev kredisi var arabanın mazotu var eşimin sigarası falan var ve 2500 eksi hesaptayız kk kullanmıyoruz tek kar bu .ama ben para arttırmak istiyorum bu durumda çünkü 9000 gibi bi para var eve giren yinede sürünüyoruz .şimdi hesaplar bende aman amma çok anlattım diyeceğim şuki ben parayı yatırsam eşim babasına kıyamıyor para dese hemen çıkarıyo ben buna sinir olup para saklayarak biriktiriyorum
ya bana eksiye para kaptırmayalım diyor zamanında babam eskiye para veriyor diye bizi eksiye düşürüp babasına yollayan adam . hesaba yatıracağım ilk iş olarak sonra 15inde altın alacam inş. yükselmez.teşekkür ederim canım çok sağol
ya bana eksiye para kaptırmayalım diyor zamanında babam eskiye para veriyor diye bizi eksiye düşürüp babasına yollayan adam . hesaba yatıracağım ilk iş olarak sonra 15inde altın alacam inş. yükselmez.teşekkür ederim canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?