Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oku oku anca bitirdim
tr_lelli geçmiş olsun

gulfemhatun kazasız belasız iyi günlerde kullanın hayırlı olsun

Beth18 bende dolardan fena zarardayım
Bide kızımız altınlarını satıp aldım

Sabah kızlarımı tiyatroya götürdüm bilet parasını önceden vermiştim
Giderken simit ve meyve suyu aldık 6 tl
Süt aldım bu gün 15 tl
Kızıma dergi aldık 5 tl
2 tl ekmek

Eşim kendine ayakkabı ve 2 pantolon almış 250 tl

Çok sagol canim gecti insAllah.

Gönayyydınnnns

Sabah 9 da doktor randevum var
Esim erken gidiyor onun pesinden ben cikarim artik.
Ben kendimi iyi hissedince boyunlugunu cikardim doktorada sormadim umarim zilgiti yimem.
Ayrica iyi durumdadir boynum umarım.

Bakalim mr nezamama alabilicem bi de isin o kismi var.

Günaydın kızlar
Hayırlı haberler ver bize inşallah tr_lelli

yedirenk79 biz 2012 aralık ayında aldık evimizi
içine tadilat yaptırdık
banyo, mutfak, zemin, laminant, küçük wc, boya badana malzeme işçilik vs 30 bin lira para harcamıştık
apartman 20 senelik
o zaman da yeni evlere kıyasla alım+tadilat bize daha uyguna gelmişti

ne yazık ki istanbul'da konut fiyatları çok yüksek

Iyı haberlerle gel İnş.

Günaydın kızlar
tr_lelli güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Altın 140 a inmiş.

gördüm ve şoka girdim, ben ne zaman alsam böyle oluyor, kimsenin düşecek veya çıkacak haberine inanmıyorum, yönlendirmeyi de doğru bulmuyorum ama keşke biraz bekleyip çıkmaya başladığı an alsaydım diyorum
Bana ağustos sonu için bilezik lazım, o zaman için yüksek olur diye teselli buluyorum

Referandum sonrası için senaryolar çok farklıydı, bu düşüşler bana hiç güven vermiyor ne zaman birden fırlayacak diye korkuyorum.

Günaydın,

hesabımı yaptım sonra hemen birikim sayfamıza geldim dün 8,5 bimden eve bir şeyler aldım. ya ben para harcamadan duramıyorum. illa hergün para çıkacak ama bimden hiç mercimek almıyordum. sizden aldığım fikirlerle gittim aldım dün. gerçekten hem daha ucuz hem de çok bereketli ve güzelmiş mercimeği. dün kaynattım bugün de çorba yapacağım. evde de buzlukta köfte vardı kalan yemekler var onları tüketeceğim bu akşam. inşallah buzluğu biran önce boşaltacağım.

Günaydın hanımlar sizleri okumak yazmaktan daha güzel geliyor hergün okuyorum.@gulfemhatun arabanızı iyi günler de kullanın inşallah @tr-lelli oğluşuna çok geçmiş olsun sanada güzel haber versin Dr inşallah. Atladığım biri varsa kusuruma bakmayın. Ben de 10günlük memleket ziyaretinde 1000lira gibi bi para baydım mazot parası yeme içme. Çocuğu gezdir eğlendir herşey para Allah darda olanlara yardım etsin inşallah

hımmm bayağı tutuyormuş, 50 bini gözden çıkardık fakat içi yapılınca evin değeri artıyor galiba , biz de 20 senelik falan almayı düşünüyoruz. eşimin işine yakın olması için merkezi yerlerde yeni bina pek yok olanda maşallaaaah... inşallah bakalım hayırlısıyla bir satabilseydik evi. hergün dua ediyorum hayırlı zamanda satılsın diye dolardan da zararda olunca bir de daha vaktimiz var diye evin satışını da çok üstelemiyoruz.

ya ben bu kez şuna inandım. insan kısmetinden fazlasını yiyemiyor. dolardan ilk 10 gün kar ettim şimdi ise çok zarar ettim. belki de kısmetimiz bu kadar ama yine de strese girmeden duramıyorum. hiç dolar almasam daha karlıydım

ben hep açık alıyordum sizden bu konuda çok şey öğrendim..
tr_lelli inşallah tamamen iyileşmişsinizdir haberleriniz bekliyrouz

Canim saglikla afiyetle otur insAllah darisi tüm ev isteyenlere olsun insAllah.
amiiinnnn inşallahhh ihtiyacı olan herkese nasip olsun..

gulfemhatun ve zelalke hayırlı olsun kızlar eviniz arabanız allah mutlulukla kullanmayı oturmayı nasip etsin teşekkürler :)

tr_lelli cim geçmiş olsun canım oğluna okuldan kötü bi haber gelmediğine ayrıca sevindim

Kızlar 100 tl haftalık harçlık ayırmıştım dün 25 tl markete harcadım bugünkü pilavın malzemeleri için bugünde ev için 17 tl harcadım yine içime sinmedi parayı bitirmeden kumbaraya atmak yerine 5 $ alıp attım hesabıma kalanıyla da hafta sonunu getirirm inşallah

Bahar temizliği benimde yapmam gerekiyo ama h sonu dip köşe evi temizliycem bakalım zamanım yettiği kadar ayrıca diyete ve sporada başladım bu hafta yaz geliyo ya beni bi telaş sardı havalar anca ısındı havalar demişken doğalgaz faturam gelmiş 92 tl hedefim daha düşüktü 70 tl gibi ama tutturamadım sizin faturalarınız ne durumda kızlar [/QUOTE]

elektrik faturası 58 gelmiş her ay standart aynı rakam geliyor. bugün yarın doğalgaz ft da gelir. bu arada doğalgazı ben igdaş sayfasından faturamatikten hesaplıyorum ne kadar geleceğini az çok tahmin ediyorum. siz de oradan takip edebilirsiniz

kızlar altın düşmüş dediniz.. baktım 140 tl de.. yüksek olan fiyatı hatırlamıyorum..150 falan olmuş muydu?? kumbara param hala duruyo çeyrek alacak 2 tane, fırsatım olmadı daha gidip almaya.. çeyrek kaça bilginiz var mı?

Ben dün kızımla eşime çay ve pasta ısmarladım 18lira tuttu.bimden de bal ve şeker aldım 16da onlar.ya hanımlar benim bi güneş gözlüğüm var çocuk oyalarken eline vermiştim sapı kırıldı.başka bi sap takma fikri nasıl olur ki bilginiz varmı. Kendimle ilgili bişeye para vermek istemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…