aa o nasıl oluyor.. erken pişiyor derken ne kadar süre, ya da akşamdan ıslatmamak mı gerek:) çok karışık sordum sanırım, sen en iyisi nasıl pişireceğimi anlat:)Onu denedim de beceremedim sanırım, hemen pişiyormuş meğer ben akşamdan ıslatıyordum bu kez kaynatınca dağılıyordu fasulye :)
aa mardinde neden biraz daha ucuz ki belli bi sebebi var mı acaba??zelalke canın çeyrek şu an 232 tl tarzı birsey olmalı. Ama mardin de bir kaç tl daha ucuz olması gerek. Kuyumculara sor bi zaten hep yan yanalar.
ya ben para biriktirme uğruna herşeyden geçtim şuan bekarlık eşyalarımı kullanıyoruz evim olsun alrım dedim şuan bin şükür evim var ama hem çocuklar küçük hem çocuktan beter evimi batıran kv kb var hiç dikkatli değiller eşya alacağım parayı b,iriktirp daha sonra kredi bitince ve görev süremiz bitince burdan uzaklaşıp eşya ve ev alacam .durum karışık
aa o nasıl oluyor.. erken pişiyor derken ne kadar süre, ya da akşamdan ıslatmamak mı gerek:) çok karışık sordum sanırım, sen en iyisi nasıl pişireceğimi anlat:)
aa mardinde neden biraz daha ucuz ki belli bi sebebi var mı acaba??
yanlış anlaşılacak i durum yok, haklısın eşler bazen yüklü para varlığını gördüklerinde bi gevşiyorlar, hemen arayışa giriyorlar araba modeli mi değiştirsek veya lükse kaçan başka şeyler.. bence de eğer becerebilirsek gizli birikim en iyisi.. ben yapamıyorum o ayrı :) ama yapanlara hak veriyorumben de eşimle nişanlıyken dedimki eski eşyalarını kullanırız yeterki ev alalım ama boşuna demişim. 1,5 yıl kirada oturduk evi aldık 1,5 yıl sonra. o zaman evime eşyamı da aldım. şimdi de çocuk için evi büyüteceğiz. parayı da yeni ev için biriktirmiştim. gerçekten o biriktirdiğim paranın her anlamda hayrını gördüm. yoksa ne eşya alabilirdim ne de ev değiştirebilirdik. kesinlikle biriktirmeni tavsiye ederim ama haberi olmasın. yani diğer arkadaşlar da beni yanlış anlamasın. böyle yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. şimdi de evi değiştirince hala değiştireceğim eski eşyalar var.
ben de eşimle nişanlıyken dedimki eski eşyalarını kullanırız yeterki ev alalım ama boşuna demişim. 1,5 yıl kirada oturduk evi aldık 1,5 yıl sonra. o zaman evime eşyamı da aldım. şimdi de çocuk için evi büyüteceğiz. parayı da yeni ev için biriktirmiştim. gerçekten o biriktirdiğim paranın her anlamda hayrını gördüm. yoksa ne eşya alabilirdim ne de ev değiştirebilirdik. kesinlikle biriktirmeni tavsiye ederim ama haberi olmasın. yani diğer arkadaşlar da beni yanlış anlamasın. böyle yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. şimdi de evi değiştirince hala değiştireceğim eski eşyalar var.[/QUOTE dedğim gibi yapacam canım bende yoksa bunlar eşyayı mahvediyor geçen halı almıştım çocuğum dikkat ediyor bişey dökmüyor kb çöp çıkartırken bütün yolluğa çöp suyu damlatıyor. kıskançlıkları var sanki ondan dolayı bişey almayıp para saklıcam eşiminde haberi olmayacak dayanamıyor babsının timsah gözyaşlarına
yanlış anlaşılacak i durum yok, haklısın eşler bazen yüklü para varlığını gördüklerinde bi gevşiyorlar, hemen arayışa giriyorlar araba modeli mi değiştirsek veya lükse kaçan başka şeyler.. bence de eğer becerebilirsek gizli birikim en iyisi.. ben yapamıyorum o ayrı :) ama yapanlara hak veriyorum
bende beceremiyorum gizliyi ama yapacam .kreş parası falan bi sürü masraf var ve savurganlıkla zor olur. ben dün evde diş kimyon vardı ondan toz kimyon yaptım bi site var n.y.t kısaltılmış adı orda baharat yapımı kısmı var çok güzel bi bakın hem kışlık neler yapılacağı hakkında bilginiz olur değişik şeyler var. ben hindistan cevizi yapacam inş. 1 tane alsam bayağı çıkar gibiSelam bayanlar bende eşimden gizli para ve çeyrek altın biriktirmeye çalışıyorum. @Papatya' nın dediği gibi ver köşem yadatr_lelli gibi zulabanktan diyorum.
Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Bu günlere akarken doldurmak gerek.
Ramazan geliyor iyi bir alışveriş yapmak istiyorum öncelikle kahvaltılık,iftariyelik, iftar yemeklerinde misafirlerim olur. Bakliyat, et, balık, ben yemesemde tavuk alırım eşim ve kayınvalidem severler. Deterjan olarak sıvı bulaşık deterjanı, yumuşatıcı, yersil, el sabunu, çamaşır suyu, yağ çöz ihtiyacım var bakalım ne kadar tutacak.
erkekler ah ahh çıkar ilişkisi resmen herşeyleriaynen yaaa arabaya yığınla para verirler ya da televizyona milyarlar sayarlar, ana bir süpürge yıkamalı süpürge fiyatı göze batar.
aynen nicten kaynaklı sanırım bugün epey konuştum: bende öğle arası diyet için yeşil elma aldım kıza süt ve çikolata 9 küsür tuttu. küsüratı kurban kumbarası yaptım aklıma geldikçe atayırum ona gidecek. sıhhatler olsun şimdidenkızlar bugün çenem düştü,
bu arada öğlen çıktım yine para harcadım. geçen ayların sıkışması bu ay çıkıyor ilk günlerden.
rimel aldım bitmişti. max mactorun aldım 37 tl. kirpiğim az ve kısa olduğu için ancak o paklıyor. bir de genital bölge jel aldım. saçımı boyatıcam boyamı aldım. daha da alacaktım frenledim kendimi.
canım fasülyeyi bi taşım kaynat o sıcak suda yarım saat kadar dursun sonra düdüklüye al hemen pişer suya ıslatmana gerek yok benceaa o nasıl oluyor.. erken pişiyor derken ne kadar süre, ya da akşamdan ıslatmamak mı gerek:) çok karışık sordum sanırım, sen en iyisi nasıl pişireceğimi anlat:)
aa mardinde neden biraz daha ucuz ki belli bi sebebi var mı acaba??
aynen nicten kaynaklı sanırım bugün epey konuştum: bende öğle arası diyet için yeşil elma aldım kıza süt ve çikolata 9 küsür tuttu. küsüratı kurban kumbarası yaptım aklıma geldikçe atayırum ona gidecek. sıhhatler olsun şimdiden
bende 10 nisandan beri dikkat ediyorum 2 kg verdim ama daha çok vermem gerekiyor. özellikle bacaktan onun için yürüyorum öğlenleri yemeği azaltıyorum oğlumun inek sütüne alerjisi var ondan dolayı diyetteyim süt ve süt ürünü yemiyorum haliyle bisküvi falan yemiyorum rahatım çok şükür . şimdi bakıyorumda anlamsız ne çok ıvır zıvır yemişim. sade kahve iyi birde yeşil elma ye badem ceviz falan mümkünse yoğurt ye ve yoğurt kürü tavsiye ederim çok faydalı.hımm acı biber ye faydası olurolabilirben de ya yedirenk koyarım ya yediverenli bişeyler olur nıck genelde :) ben de diyetteyim öğle yemeği yok acıktım biraz. şimdi su içtim hafifledi açlığım. kahve falan iyi geliyor açlığa.
ben de eşimle nişanlıyken dedimki eski eşyalarını kullanırız yeterki ev alalım ama boşuna demişim. 1,5 yıl kirada oturduk evi aldık 1,5 yıl sonra. o zaman evime eşyamı da aldım. şimdi de çocuk için evi büyüteceğiz. parayı da yeni ev için biriktirmiştim. gerçekten o biriktirdiğim paranın her anlamda hayrını gördüm. yoksa ne eşya alabilirdim ne de ev değiştirebilirdik. kesinlikle biriktirmeni tavsiye ederim ama haberi olmasın. yani diğer arkadaşlar da beni yanlış anlamasın. böyle yaşayınca seni çok iyi anlıyorum. şimdi de evi değiştirince hala değiştireceğim eski eşyalar var.
Anket sonucunda belirlenen 50 kişiye deneme için ürün gönderimi yapılacak cnm. Hileli bir durum değil bende doldurdumHa bide bana kadınlar kulübünden ürün inceleme diye bir form geldi kişisel bilgilerimi istiyor msil cep telefonu adres gibi bunu daha önce yapan oldumu
sempatik_kiz sanırım sen böyle birşeyden bahsetmiştim formu doldurayım mı bir hile varmıdır
Evet canımAnket sonucunda belirlenen 50 kişiye deneme için ürün gönderimi yapılacak cnm. Hileli bir durum değil bende doldurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?