Merhaba kizlar
Yazılanları ancak okudum
Nişan vardı oraya git gel
Paraları sactim geldim
Mayıs ayında da bir düğün var bir çeyrek te oraya
Ama bu ay biriktircem inşallah
Dolardan zarar dayım nasıl cikcam bu zarardan ya
Neyse
tr_lelli gulfemhatun valla veremedim ya napcam ben
Ama nisandaki herkes çok zayıflamissin dediler
5 kilo verdim az değil aslında
Ama iki kilo daha vermek lazım
tobosolu_dulcinea canım bizim doğalgaz 21 TL gelmiş ben şok
Sen bugun topige gec geldin sana cezaa vericimmmMerhaba kizlar
Yazılanları ancak okudum
Paraları sactim geldim
Neyse
o zaman iyi canım çünkü biz hiç yakmadik petekleriÇok iyi gelmiş canım hic petekleri yakmadınız mı bu ay birde hangi şehir belki havalar iyi geçmiştir diye düşündümben biraz daha kısardım ama annem hastaydı çok üşüyodu ona kıyamadığımda bazen gündüzleri bile actım o yüzden normal geldi aslında
bende bozdurmucam altın yaramı desme ondan da zarardayimMerhaba kızlar
Beth18 bendr zarardayım dılardan. Altından da zarardayım. Ama uzun zaman bozdurmayın düşünmediğim için takmıyorum. Hoş taksam ne olacak ki
Ben de azıcık da olsa kilo verdim. Kıyafetlerimden anlıyorum.
bak spor yapiyosun ya onun faydası olmuştur canım skilasmissindirSen bugun topige gec geldin sana cezaa vericimmm
Ya valla ben az yiyorum egzersizde yapiyorum ama veremiyorum
Esimin ofisindeki muhasebeci kizlar kilomu verdin sen dediler ama aslinda aldim.
Yooo aldim bile dedim.
Tartiliyorum surekli 58den assa inemiyorum yaw.
spinning kadar güzel bı spor görmedim hem bacakların inanılmaz çalışıyor hem kolların hemde acayip terliyosun çok memnunum hatta bazı dersleri kacirıyorum uzuluyorumBeth18 canım Merhaba birsey soracaktım sana. Yanlış hatirlamiyorsam spinnig yapıyordun sen. Faydasını gördün mü ? Memnun musun ?
chericherilady tebrik ederim çok iyi yapmışsın 7 aydın sürdürmen ise takdire şayan
Günaydın kızlar
chericherilady tebrik ederim seni. 7 ay çok büyük başarı bence.
Çok zor şartlarda kazandığımız paramızı aslında nasıl da kolayca harcıyoruz. O rengi Yok, o modeli Yok, uzunu yok, kısası Yok diye diye doldurduk evleri.
chericherilady ben hep carrefourda pahali olur diye dusunmustum her gittigimde kozmetigini es gecmistim bu sebepden.
Bu sefer dikkatle incelim cok sagol ya neguzel oldu ogrendigim
canım buraya da yaz olur mu bizde faydalanalımçok teşekkür ederim hanımlar ne reklamlara indirimlere kanmışım herşeyden üçer beşer almışım harcamışım paraları ihtiyacım olmayan şeylere aaah ahh artık gereksiz 1 kuruş harcamak yok
yok yok ben çok takip ediyorum hiç üzerine koymadan normal satış fiyatından indiriyor carrefour
bikaç indirim haberi duydum kesinleşince yazacağım sana
hatta indirim haberini duyunca ay bi ruj göz kalemi filan mı baksam diye düşünürken buldum kendimi evde hiç ruj yok sanki sonra dedim kendine geeeeeeell
Bize doğalgaz 59 geldi canımKızlarrrr bugün işten izinliydim belediyenin kermesi ve sergisi vardı onun için pilav yaptım 3 saat kadar dışarda kaldım saat 4 gibi eve geldim çayımı koydum ayaklarımı izattım veeeee neler yazmışsınız okıyım dedim
gulfemhatun ve @zelalke hayırlı olsun kızlar eviniz arabanız allah mutlulukla kullanmayı oturmayı nasip etsin
tr_lelli cim geçmiş olsun canım oğluna okuldan kötü bi haber gelmediğine ayrıca sevindim
Kızlar 100 tl haftalık harçlık ayırmıştım dün 25 tl markete harcadım bugünkü pilavın malzemeleri için bugünde ev için 17 tl harcadım yine içime sinmedi parayı bitirmeden kumbaraya atmak yerine 5 $ alıp attım hesabıma kalanıyla da hafta sonunu getirirm inşallah
Bahar temizliği benimde yapmam gerekiyo ama h sonu dip köşe evi temizliycem bakalım zamanım yettiği kadar ayrıca diyete ve sporada başladım bu hafta yaz geliyo ya beni bi telaş sardı havalar anca ısındıhavalar demişken doğalgaz faturam gelmiş 92 tl hedefim daha düşüktü 70 tl gibi ama tutturamadım sizin faturalarınız ne durumda kızlar
tabiki yazarım canım tahminimce önümüzde hafta başı itibariyle başlayacak çoğu yerde indirimcanım buraya da yaz olur mu bizde faydalanalım
Ben kolajlayip atiyorum resimleri telf boyut kucuk diyoKızlar ya yemeğimin resmini koyamıyorum buraya ama çok güzel oldu nası resim ekliycem
Seni takipteyimmmmmçok teşekkür ederim hanımlar ne reklamlara indirimlere kanmışım herşeyden üçer beşer almışım harcamışım paraları ihtiyacım olmayan şeylere aaah ahh artık gereksiz 1 kuruş harcamak yok
yok yok ben çok takip ediyorum hiç üzerine koymadan normal satış fiyatından indiriyor carrefour
bikaç indirim haberi duydum kesinleşince yazacağım sana
hatta indirim haberini duyunca ay bi ruj göz kalemi filan mı baksam diye düşünürken buldum kendimi evde hiç ruj yok sanki sonra dedim kendine geeeeeeell
Kızlarrrr bugün işten izinliydim belediyenin kermesi ve sergisi vardı onun için pilav yaptım 3 saat kadar dışarda kaldım saat 4 gibi eve geldim çayımı koydum ayaklarımı izattım veeeee neler yazmışsınız okıyım dedim
gulfemhatun ve @zelalke hayırlı olsun kızlar eviniz arabanız allah mutlulukla kullanmayı oturmayı nasip etsin
tr_lelli cim geçmiş olsun canım oğluna okuldan kötü bi haber gelmediğine ayrıca sevindim
Kızlar 100 tl haftalık harçlık ayırmıştım dün 25 tl markete harcadım bugünkü pilavın malzemeleri için bugünde ev için 17 tl harcadım yine içime sinmedi parayı bitirmeden kumbaraya atmak yerine 5 $ alıp attım hesabıma kalanıyla da hafta sonunu getirirm inşallah
Bahar temizliği benimde yapmam gerekiyo ama h sonu dip köşe evi temizliycem bakalım zamanım yettiği kadar ayrıca diyete ve sporada başladım bu hafta yaz geliyo ya beni bi telaş sardı havalar anca ısındıhavalar demişken doğalgaz faturam gelmiş 92 tl hedefim daha düşüktü 70 tl gibi ama tutturamadım sizin faturalarınız ne durumda kızlar
Merhaba kizlar
Yazılanları ancak okudum
Paraları sactim geldim
Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?