Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kizlar
Yazılanları ancak okudum
Nişan vardı oraya git gel
Paraları sactim geldim
Mayıs ayında da bir düğün var bir çeyrek te oraya
Ama bu ay biriktircem inşallah
Dolardan zarar dayım nasıl cikcam bu zarardan ya

Neyse
tr_lelli gulfemhatun valla veremedim ya napcam ben
Ama nisandaki herkes çok zayıflamissin dediler
5 kilo verdim az değil aslında
Ama iki kilo daha vermek lazım

tobosolu_dulcinea canım bizim doğalgaz 21 TL gelmiş ben şok

Çok iyi gelmiş canım hic petekleri yakmadınız mı bu ay birde hangi şehir belki havalar iyi geçmiştir diye düşündüm ben biraz daha kısardım ama annem hastaydı çok üşüyodu ona kıyamadığımda bazen gündüzleri bile actım o yüzden normal geldi aslında

Sen bugun topige gec geldin sana cezaa vericimmm
Ya valla ben az yiyorum egzersizde yapiyorum ama veremiyorum
Esimin ofisindeki muhasebeci kizlar kilomu verdin sen dediler ama aslinda aldim.
Yooo aldim bile dedim.
Tartiliyorum surekli 58den assa inemiyorum yaw.

Benim için bugün Harcamali geçti ama hepsi sağlığım için.
Bunun diyetisyen randevum var bir süredir arastiriyordum içime Sinen bir yer buldum. Aylık 120 tl diyetisyen ücretinm var artık. Güzel bir şekil de kilo vereyim de para umurum da değil valla. 120 tl diyetisyen parası 3 tl YL parası bugün toplam 123 tl harcadım. Diyetisyen parasini kredi kartından çektim.

o zaman iyi canım çünkü biz hiç yakmadik petekleri

bende bozdurmucam altın yaramı desme ondan da zarardayim

bak spor yapiyosun ya onun faydası olmuştur canım skilasmissindir

Beth18 canım Merhaba birsey soracaktım sana. Yanlış hatirlamiyorsam spinnig yapıyordun sen. Faydasını gördün mü ? Memnun musun ?
spinning kadar güzel bı spor görmedim hem bacakların inanılmaz çalışıyor hem kolların hemde acayip terliyosun çok memnunum hatta bazı dersleri kacirıyorum uzuluyorum

chericherilady tebrik ederim çok iyi yapmışsın 7 aydın sürdürmen ise takdire şayan

çok teşekkür ederim hanımlar ne reklamlara indirimlere kanmışım herşeyden üçer beşer almışım harcamışım paraları ihtiyacım olmayan şeylere aaah ahh artık gereksiz 1 kuruş harcamak yok

chericherilady ben hep carrefourda pahali olur diye dusunmustum her gittigimde kozmetigini es gecmistim bu sebepden.
Bu sefer dikkatle incelim cok sagol ya neguzel oldu ogrendigim

yok yok ben çok takip ediyorum hiç üzerine koymadan normal satış fiyatından indiriyor carrefour
bikaç indirim haberi duydum kesinleşince yazacağım sana
hatta indirim haberini duyunca ay bi ruj göz kalemi filan mı baksam diye düşünürken buldum kendimi evde hiç ruj yok sanki sonra dedim kendine geeeeeeell

canım buraya da yaz olur mu bizde faydalanalım

Bize doğalgaz 59 geldi canım
Elektrik su 50

iyi akşamlar hanımlar dün girememiştim oku oku anca bitirdim nasılsınız bakalım
dün yine evin ihtiyaçları market alışverişi yaptım 50 tl tuttu yine bisürü şeye 5-10 zam gelmiş sinir oldum
bugün harcamam olmadı yarın pazar var bakalım ne tutacak

Sporumu yaptım
Duşumu aldım
Cilt bakımımı yaptım
Şimdi kitabımı okuyacağım.

Bu ay kartımız 4381 tl gelecek. Elektrik faturamız 91 tl gelmiş.
2 hafta sonu da üstüste 2 kuzen düğünü var. İkisi de şehir dışında. Hem mazot masrafımız olacak hem de takılan para masrafı.

Seni takipteyimmmmm

Benim de 60 gelir ustelik sadece aksam 3 saat yakiyoruz ev kucuk bence normal sanki ya

O dolar beni de mahfetti ne yapacagimi bilmiyorum. Sonucta ev alirken bozdurmak zorunda kalacagiz. Uzun vadeli birikim icin dolar zararini sikinti etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…