Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tarif eder mısınız yazmışım hep tabletin azizliği :)
Bende buzluga koyuyorum canim genelde buzlukdan yaparim pratik oluyor
Aksamdaan kaynar suyla ıslatiyorum
Sabaha kadar duruyor
Sabah sismis oluyor
Suyunu suzup su kiyuyorum tekrar tencereye kaynatiriyorum sonra biraz altini kisip kontrol ederek pisiriyorum karistiriyorum arada yani 15-20dk pisiyor
Duduklu kullanmiyorum ben kontrol etmem lazim illa.

Sonra suzuyorum pisince soguyor posetlere ayiriyorum buzluga koyuyorum.
Pisircem gunde sabah disari cikiyorum kendi kendine cozuluyor ve pisiriyorum.

Selam kızlar geçmişi okuyamadım bugğn. Masraflı geçti bimden bb krem aldım 7.45 miş iyiki 25 tl verip almadım güzelmiş birde kajal kalem vardı gözler için onu aldım 9 küsür e kıyma aldım 20 tl oğlana yumurta aldım yufka zeytin a 101 den oyuncak cif aldım 10 tl üzerine 5 tl şampuan vardı ihtiyacım yoktu ama aldım yedek dursun

Kızlar baklava yufkadından börek yaptım kıymalı güzel oldu yufka arytı ne yapcam bilmiom önerisş olan var mı

Birde bime fakir ütü geliyor ütüm hiç iyi değil simbo hiç açmıyor fakir kullanan varmı çok pahallı olmayan ütü tavsiyelerinizi alırım

Canim ben pihilps azur kullaniyorum gecen yaz 350tl almistik memnunum

Kalan yufkaya eritilmis margarin sur cekilmis findik serp ince bir oklavayla rulo yap ve iki yandan buzup borcama diz.
Uzerinede eritilmis margarin dok pisir serbeet dok bizimkiler cok seviyo o tatliyi

Eşimde bimden homemax marka kazanlı ütü almıştı niye bunu aldın markası bile duyulmamış diye söylemiştim. Şimdi yeni yeni kullanmaya başladım. Bugüne kadar niye kullanmadım diye kendime kızıyorum.
Fakir markanın çaycısıyla el süpürgesini kullanıyorum memnunum.
Pahalı değilse sizde alıp deneyebilirsiniz.
Z zynpzeynep

merhaba hanımlar bugün pazarda 12.5 tl harcadım başka harcamam yok

tr_lelli Z zynpzeynep kızlar ilk indirim haberi geldi 8 mayısta migrosta kozmetik cilt bakımı deodorant ve parfümler %50 indirimdeymiş
sizlere ve ilgilenen arkadaşlara önemle duyurulur efendim
aşağı linkini koyuyorum kataloğun ilk sayfalarda yazıyor yeni indirimler oldukça buradan haber veririm

https://www.migros.com.tr/pages/migroskopInsert.aspx#book5/1

Hemmen bakiyorum tesekkurler canim

Günaydinnnn
Öyleydi boyleydi derkeeeen hafta sonuda geldi ta ta ta taammmm.

Bugun anneme alisverise gidicez.
Her ayin 5inde buyuk alisveris yapiyolar yag pirinc un vs.
Belli marketlerden aliyor annemde genelde birlikde hallediyoruz.
Bugun ona arkadas olucimm.

Yemek yapıcam
Evimi supurcem.
Gün baslasin bakalimm

Günaydın hanımlar. Kahvaltımı yaptım işe gideceğim bugün. Diyete de başladığım için mümkün mertebe dışarıdan yemek yeme işini azaltma yoluna gitmiş bulunuyorum. An itibariyle kahvaltıdan sonra işe götürmek için yemek yaptım kendime.
Hem bedenime hem cebime yararı olacak bu evden yemek götürmenin.
Yol parası haricinde harcama yapmayı düşünmüyorum.

Gününüz güzel geçsin.

günaydın kızlar ve de hayırlı cumalar.. dün ben de işten 2 saat erken çıktım.. eve yakın pazar kurulmuştu nerdeyse 1 yıldan fazladır pazara gitmeyen ben şaşkın şaşkın etrafıma bakıyordum..neyi nerden alacağım bilemiyordum en iyisi dedim kalabalık teyze gruplarının aldığı yerden al dedim ve giriştim.. evde biber vardı, patlıcan da 3 adet vardı bunları almadım.. az domates ve salatalık aldım.. yeşilliklerim bile vardı tupperde olduğu için 15 gün öncekiler bile tazecik duruyor yeşillik de almadım.. çilek ve muz oldım.. A101 e uğradım mayonez aldım iki ufak kek aldım canım çekti.. Dün bu aldıklarım 24 tl tuttu..
eve geldimakşam yemeğim vardı zaten bi salata ayran yaptım yedik, eşim maç ayarlamıştı o çıktı bende evdeki patlıcanları ve 2 adet oatatesi yuvarlak kestim kızarttım çok az yağda.. bugün harcını hazırlar musakka yaparım.. yaanına da nohutlu pilav cacık düşünüyorum..
bugün sıfır harcamayla kapatacağım inşallah:)

Günaydin kızlar hayırlı cumalar hepinize hazır, yemeklerden kuru fasülye çarşı pazardan konuşmuşken ramazanda geliyo buzluğa biseyler hazırlayıp atıyım diyorum kolaylık olması için önerisi tavsiyesi olan şunu mutlaka denemelisin diyeniniz var mı acaba

Benim aklımda bikaç şey var haşlanmış nohut fasulye genelde bulundururum sigara böreği de yapıyorum zaman zaman buzluk böreği ya da rulo börek deneyeniniz var mı nasıl oluyor bu da aklımda ama hiç denemedim sonra sarma ve mantıda yapıyım diyorum poğaca ve kek yapmıstım daha önce sadeece bikac gün kalmıstı ama bayatladıgını hissettim başka neler yapılabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…