Bende buzluga koyuyorum canim genelde buzlukdan yaparim pratik oluyorTarif eder mısınız yazmışım hep tabletin azizliği :)
Cok sagol canim Allah razi olsuntr_lelli geçmiş olsun tekrar büyük badire atlattın
Canim ben pihilps azur kullaniyorum gecen yaz 350tl almistik memnunumSelam kızlar geçmişi okuyamadım bugğn. Masraflı geçti bimden bb krem aldım 7.45 miş iyiki 25 tl verip almadım güzelmiş birde kajal kalem vardı gözler için onu aldım 9 küsür e kıyma aldım 20 tl oğlana yumurta aldım yufka zeytin a 101 den oyuncak cif aldım 10 tl üzerine 5 tl şampuan vardı ihtiyacım yoktu ama aldım yedek dursun
Kızlar baklava yufkadından börek yaptım kıymalı güzel oldu yufka arytı ne yapcam bilmiom önerisş olan var mı
Birde bime fakir ütü geliyor ütüm hiç iyi değil simbo hiç açmıyor fakir kullanan varmı çok pahallı olmayan ütü tavsiyelerinizi alırım
Hemmen bakiyorum tesekkurler canimmerhaba hanımlar bugün pazarda 12.5 tl harcadım başka harcamam yok
tr_lelli Z zynpzeynep kızlar ilk indirim haberi geldi 8 mayısta migrosta kozmetik cilt bakımı deodorant ve parfümler %50 indirimdeymiş
sizlere ve ilgilenen arkadaşlara önemle duyurulur efendim
aşağı linkini koyuyorum kataloğun ilk sayfalarda yazıyor yeni indirimler oldukça buradan haber veririm
https://www.migros.com.tr/pages/migroskopInsert.aspx#book5/1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?