- 18 Temmuz 2008
- 700
- 2.213
- 638
- 45
Canim 1700 kredi yok aylik kredi kartı harcamamiz 1700 leri buluo aylik giderler yani. 600 flan da nakit harcıyoruz kredi kartı haric
Çok sevindim canım darısı başımıza hep beraberÇok çok mutluyum.
Kredi kartlarından birini ödedik ve kapattik:)
Diğerine de bayağı bir yatırdık. Kullanmadığını için de bakiyeleri artmıyor.
Kaldı uc tane kart.
Ikisini de ekim ve kasım aylarında kapatıp. Bir tane bırakacağım zor anlarda kullanmak için...
Hemen hemen zorunlu alışveriş dışında hiç para harcamiyoruz. Şimdi okul ve bayram için biraz masrafımiz olur. Bir sonraki ay daha da rahata ereriz ins.
Saol cnmMaşallah her eve lazimsin:)
Ozaman faturalar falanda icinde dimi?Canim 1700 kredi yok aylik kredi kartı harcamamiz 1700 leri buluo aylik giderler yani. 600 flan da nakit harcıyoruz kredi kartı haric
Hadi gozunuz aydinÇok çok mutluyum.
Kredi kartlarından birini ödedik ve kapattik:)
Diğerine de bayağı bir yatırdık. Kullanmadığını için de bakiyeleri artmıyor.
Kaldı uc tane kart.
Ikisini de ekim ve kasım aylarında kapatıp. Bir tane bırakacağım zor anlarda kullanmak için...
Hemen hemen zorunlu alışveriş dışında hiç para harcamiyoruz. Şimdi okul ve bayram için biraz masrafımiz olur. Bir sonraki ay daha da rahata ereriz ins.
Ah 4 aylık olduk Allah'ın izniyle. Ama çok zor geçti bulantılar v.s. Yeni yeni toparlıyorum.
Saglicakla buyusun oğluşun bereketiyle gelsin kücük adam.Ah 4 aylık olduk Allah'ın izniyle. Ama çok zor geçti bulantılar v.s. Yeni yeni toparlıyorum.
İşten ayrılacağım bu ay sonu. Daha da tasarruflu olmam gerekiyor artık. Az birikim yapabileceğiz belki ama olsun her çok azdan olur demişler.
Motivasyonum düşünce seni ve senin gibi arkadaşları okuyup motive ediyorum kendimi yeniden. :)
Bizde böyle.
Sende iyisindir İnşallah. Okul hazırlıkları filan yoğunsundur sen şimdi?
Koymadım ama konur bence.Biz de bayramda eşimin memleketine gidicegimiz için dolaptakileri ya tüketiyoruz ya da buzluga atıyorum. Maydanoz lari ben de koydum . Havuç doğranıp konulur mu acaba buzluga kızlar ? Pırasaya falan koymak icin
İstanbulavm var oraya bakimtr_lelli cim sen bana peluş mu aldıgın dıye sormustun yok canım peluş degıl peluş olanlarım cok agır oldugu ıcın kullanamıyorum genelde bu kervandan aldıgımı kullanıyorum yetıyo başka da aklıma istanbul avm, evkur gıbı yerler gelıyo oralardan bakabılırsın canım bılmıyorum sızın oralarda var mı?
Tamam canım deniyeyim bence de konması lazım ... israfı önlemeye uğraşıyorum:)))Koymadım ama konur bence.
Kararmazsa konur.
Denemedim hic canım.
Potakal kabugu,limon kabugu,biber,maydanoz,kirmizi biber falan koyuyorum ben.
Gecen aksam cevizli portakal kabuklu kurabiye yaptim oglumda dahil aa portakal mi var?Tamam canım deniyeyim bence de konması lazım ... israfı önlemeye uğraşıyorum:)))
Seni tebrik ediyorum yaa keşke bende senin gibi tutumlu olabilsem ben çok israf yapiorum birde heralde o yüzden evin bereketi yok.Bu arada sütümü aldım geldim
3.5kilo kadarini mayaladım kalanlada sütlac yapicam.
Paspas begenemedim.
Baska yerlere bakarim artik.
Baska para harcamadim.
Yemek yapıcam buzlugu eritmeye calisiyorum bitsinler bari
Firinda sebzeli tavuk yapicam.
Maydanoz almistim bitmediler kalani buzluga atıcam dograyıp.
İsler beni bekler
ayy lellicim benımde dolapta elmalar vardı ne yapsam ne yapsam dıye düşünüp duuryodum bı kısmını gecende recel yaptım cok gyuzle oldu gerı kalanını da rendeleyıp buzluga atayım senın dedıgımn gıbı kurabıye yaparım canım iyi oldu bu sagol :)Gecen aksam cevizli portakal kabuklu kurabiye yaptim oglumda dahil aa portakal mi var?
Cikmis mi?
Nerden buldun dediler :)
Kabuklar kışdan kalma buzlukdan.
Limonun suyunu bile sıkıp buz kaliplarina koyuyorum salatalara at,limonata yap misal.
Elma rendeleyip koyuyorum(kavurup) elmali kurabiye icin.
Sarimsaklari soyup atiyorum buzluga.
Margarin,kasar peynir bile cok almşsam tarihine az falan varsa hemen buzluga atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?