Allah ödeme kolaylığı versin. Bence de yeter de artar biriktirisiniz ikibinden ins...İyi akşamlar kızlar ... aynen her gün değişik bi şey cikiyo... 100 lira attık kumbaraya bugün
Allah hepimize kolaylık versin . Eşim çekmiş krediyi aylık 1100 lira. Neyse birikime başlıyoruz. Faturalar ve mutfak market masrafları için 2000 ayırmış her ay . Ben kesinlikle yeter artar dedim
Teşekkürler tatlım inşallah.... birbirimize söyliyelim kampanyaları indirimli ürünleri. Çok seviyorum ben bu topigi . Benim için çok faydalı oldu hepiniz sagolunAllah ödeme kolaylığı versin. Bence de yeter de artar biriktirisiniz ikibinden ins...
Kızlar bisi sorucam size
Ben eski battaniyelerimi gecen yil degistirdim(12senelik ceyizimden eski modeldi) taç marka peluslardan aldim memnunumda
Oglumda istiyo yumusacik falan diye seviyo
Aldigim avm de tek kisilik yok
Nereden uygun bisi alabilirim?
Alan,kullanan var mi?
English home
Madam coco falan.
Yada guvenilir internet sitesi
50-60tl lik bisey bakiyorum.
Evet böyle kalın yumusak olanlardan alicam.Eki Görüntüle 1882450
bnde bunları almıştım tek kişilik 45 TL kalın sıcacık tutuyor
Krediniz icin Allah ödeme kolayligi versin.Teşekkürler tatlım inşallah.... birbirimize söyliyelim kampanyaları indirimli ürünleri. Çok seviyorum ben bu topigi . Benim için çok faydalı oldu hepiniz sagolun
Bende oglumun dolabina bakim dedimMarkete gittik bugün. Aylık alışveriş 200 TL tuttu. Ara ara ufak tefek alırız yine. Listemin dışına çıkmıyorum kesinlikle.
Vermek üzere bluzlar çeketler ayırdım.
Çarşıdan Bi hırka ve bir gömlek aldım. Bir tane de elbise Aldım.
Evet canım calismayinca da insan gene kiyafet istiyor. Flo da falan uygun olabilir aslında. Bambide de kaliteli uygun oluyor. Gerçi daha tam çıkmadı görürsek söyliyelim. Benim de guzel bi palto almam lazım bu yıl ama sezon sonuna da kayabilirim çok pahalı alamam . Bu ay bizim de hesap karıştı bayram dolayısıyla memlekete de gidicez çünkü . Ekim iyi olsun insallah2cizmemin derisi dokuldu diye attim.
Ucuza almistim icim acidi atarken.
Baska bi cizmem daha var 40tl almistim. 2sezondur giyiyorum bisi olmadi.
Bu sezonda giyerim.
Sans isimi bu ya sizce?
1kisa botuma zamaninda iyi para vermistim cok da seviyorum sapasaglam.
Gecen senede 1tane 60tl aldim o da iyi suan.
Aynisinin taba rengini alicam hatta.
Cizme almak istiyorum ucuzunu artik almaya cesaret edemen atarken uzuldum cunku
Cok pahalisinida alamam.
Ortayollu kaliteli nerden bulabilirim acaba.
Gozunuze takilan olursa haber verin.
Yazlik ayakkabilarimi uygun ortayollu aliyorum.
Sporlarida replika almistim
Saglamlar.
2tane bogazli kazak alsam
1mont
1bot veya cizme yeter bana
Calismiyorum ama okula falan gidip geliyorum.
Surekli ic ice oldugum bir dernek var oraya falan gidiyorum.
Yani insan degisik seyler istiyo.
Sen çalısıyosun kombin vs degisik degisik giyersin.Günaydın kızlar
tr_lelli ben bir çizme manyağı olarak Allah beni ne yapsın. Dolabımda 20 küsür çizme var
Siyah gibi sık kullanacağım renkleri Kemal tancadan alıyorum.
Onun dışında bordo krem vs olanları ise arow, flo, çarşıdaki ayakkabıcılardan ve bazen de internetten alıyorum
Öyle aslında. Hepsini de kullanıyorum.Sen çalısıyosun kombin vs degisik degisik giyersin.
Bende flo ve deichman a bakim hic oralardan almadım.
Suan 2cizmem 2botum kaldi.
Biri topuklu biraz gunluk kullanima uygun diil
MantıklıÖyle aslında. Hepsini de kullanıyorum.
Ben deichmanın ürünlerini pek sevmiyorum. Çok kalitesiz duruyor. Arow ya da flo daha iyi bence.
Bu ay çok kıyafet aldım. Almayacağım dşye kendini sıkıyorum sıkıyorum. Sonra Bi patlıyorum. Ohoooooo
En son o cak ayında böyle patlamıştım.
Bundan böyle şöylemi yapsam acaba
Her ayın başında kıyafet parası olarak 100-150 lira mı ayırsam. Almasam bile kenarda durur. Patlamalarımda kullanırım.
Ya da kumbarada biriktirdiğim paraları tamamen. Kendi ihtiyaçlarım için mi kullansam. Böylece kartla ödeme yapmamış olurum.
Altin cok dusmez yani dibe vurmaz iyi yapmissiniz.mrb kizlar
iki bin param vardi gidip cumhuriyt aldim iki tane oglanin uc tane ceyregi vardi onun birini sevgili kv dem istiyor ona vericez ikisinide goturup kuyumcuya 15 gr bilezigim vardi onu'ceyrekleri verip 18.5gr bilezik aldim yerine 2000 nin uzeeinden kalan paraylada alisveris yaptim iyi oldu altin pahali ama yapacak bisi yok bir bir harcaniyor simdi esim maas alicak o paraylada 1 hafta memlekete gidicez bizde durumlar boyle iste
Altin cok dusmez yani dibe vurmaz iyi yapmissiniz.
Güzel isler icin kullanirsiniz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?