Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar kızlar ... aynen her gün değişik bi şey cikiyo... 100 lira attık kumbaraya bugün
Allah hepimize kolaylık versin . Eşim çekmiş krediyi aylık 1100 lira. Neyse birikime başlıyoruz. Faturalar ve mutfak market masrafları için 2000 ayırmış her ay . Ben kesinlikle yeter artar dedim

Allah ödeme kolaylığı versin. Bence de yeter de artar biriktirisiniz ikibinden ins...

Markete gittik bugün. Aylık alışveriş 200 TL tuttu. Ara ara ufak tefek alırız yine. Listemin dışına çıkmıyorum kesinlikle.
Vermek üzere bluzlar çeketler ayırdım.
Çarşıdan Bi hırka ve bir gömlek aldım. Bir tane de elbise Aldım.

bnde bunları almıştım tek kişilik 45 TL kalın sıcacık tutuyor

Teşekkürler tatlım inşallah.... birbirimize söyliyelim kampanyaları indirimli ürünleri. Çok seviyorum ben bu topigi . Benim için çok faydalı oldu hepiniz sagolun
Krediniz icin Allah ödeme kolayligi versin.
2000tl artar bile sanirim ikinizde calisiyodunuz.

Bence indirimlerde takip edilirse kumbaraya bile kalir.

Ben ekimi bekliyorum bu ay bisi koyamayiz kenara
Surekli ona buna para gidiyo.

Ekimde insallah tekrar bi duzenle birikime start vericem.

Bende oglumun dolabina bakim dedim
Hic bir kazagi, esofmani olmuyo malum boylari uzadi
Grcen yilda kazak almamistim ona bi önceki yilinkileri giymisti
Bu sene kazak,esofman takim ve alt,hirka almam lazim
Birde kıslık bot ayaklari bi anda 38 oldu.

Yeni aldigin cicileride gule gule kullan.
Bende 200tl biriktrip bi mont ve bot almak istiyorum.

2cizmemin derisi dokuldu diye attim.

Ucuza almistim icim acidi atarken.

Baska bi cizmem daha var 40tl almistim. 2sezondur giyiyorum bisi olmadi.
Bu sezonda giyerim.

Sans isimi bu ya sizce?

1kisa botuma zamaninda iyi para vermistim cok da seviyorum sapasaglam.

Gecen senede 1tane 60tl aldim o da iyi suan.
Aynisinin taba rengini alicam hatta.

Cizme almak istiyorum ucuzunu artik almaya cesaret edemen atarken uzuldum cunku
Cok pahalisinida alamam.
Ortayollu kaliteli nerden bulabilirim acaba.

Gozunuze takilan olursa haber verin.

Yazlik ayakkabilarimi uygun ortayollu aliyorum.
Sporlarida replika almistim
Saglamlar.

2tane bogazli kazak alsam
1mont
1bot veya cizme yeter bana

Calismiyorum ama okula falan gidip geliyorum.
Surekli ic ice oldugum bir dernek var oraya falan gidiyorum.
Yani insan degisik seyler istiyo.

Evet canım calismayinca da insan gene kiyafet istiyor. Flo da falan uygun olabilir aslında. Bambide de kaliteli uygun oluyor. Gerçi daha tam çıkmadı görürsek söyliyelim. Benim de guzel bi palto almam lazım bu yıl ama sezon sonuna da kayabilirim çok pahalı alamam . Bu ay bizim de hesap karıştı bayram dolayısıyla memlekete de gidicez çünkü . Ekim iyi olsun insallah

Dün buzluga 4 yemeklik börülce koydum . 1 paket de biber dilimleyip koydum iyi oldu . Ben onları şöyle goruyorum kışın 4 günlük yemek hazır mesela. Benim o 2000 liradan ayırmam lazım çünkü. Onu ayrı bir cüzdana koyucam. Neyi ne kadar harcadigimi bileyim. Ev cüzdanı yapıcam onu

Günaydın kızlar
tr_lelli ben bir çizme manyağı olarak Allah beni ne yapsın. Dolabımda 20 küsür çizme var
Siyah gibi sık kullanacağım renkleri Kemal tancadan alıyorum.
Onun dışında bordo krem vs olanları ise arow, flo, çarşıdaki ayakkabıcılardan ve bazen de internetten alıyorum

Sen çalısıyosun kombin vs degisik degisik giyersin.
Bende flo ve deichman a bakim hic oralardan almadım.
Suan 2cizmem 2botum kaldi.
Biri topuklu biraz gunluk kullanima uygun diil

Sen çalısıyosun kombin vs degisik degisik giyersin.
Bende flo ve deichman a bakim hic oralardan almadım.
Suan 2cizmem 2botum kaldi.
Biri topuklu biraz gunluk kullanima uygun diil
Öyle aslında. Hepsini de kullanıyorum.
Ben deichmanın ürünlerini pek sevmiyorum. Çok kalitesiz duruyor. Arow ya da flo daha iyi bence.

Bu ay çok kıyafet aldım. Almayacağım dşye kendini sıkıyorum sıkıyorum. Sonra Bi patlıyorum. Ohoooooo
En son o cak ayında böyle patlamıştım.
Bundan böyle şöylemi yapsam acaba
Her ayın başında kıyafet parası olarak 100-150 lira mı ayırsam. Almasam bile kenarda durur. Patlamalarımda kullanırım.
Ya da kumbarada biriktirdiğim paraları tamamen. Kendi ihtiyaçlarım için mi kullansam. Böylece kartla ödeme yapmamış olurum.

Mantıklı
Bende bu yaz cok ivir zivir aldim(tatillik)
Sapka,mayo,terlik,pareo,elbise,etek vs vs 50-100derken sanirim 400e yakin harcadim.
Bakiyorum ortada pek bisey yok.
3-5elbise,mayo,sapka disinda.
Onlarda mini falan ancak yazdan yaza otellerde giyerim.

Normalde giymeye ayri,spor ayri,otelde ayri boyle boyle olucada hem cok fazla kiyafet hemde cok para gidiyo.

Seneye gorucem yine alip heves edicem biliyorum.
Seneye alisveris icin kistan bende 300-400koyucam kenara.

Kısında birer parca alip idare edicem.
Montun altina giymelik 2kazak 1hirka alsam evde olanlarlada kisi cikaririm.
Mont uygun bulursam alirim yoksa olanlarla idare edicem.

Dolap cok kalabalik gorununcede cok sinir oluyorum
Elicem yine bi ara döküp.

Amannn sonra giyerim,belki giyerim, giyilir,dursun bakalim diye duranlar hic giyilmedi malesef
Gözümü karartıp cikaricam elden.

Günaydın herkese. Bugün 14 günlük şehir dışına çıkıyoruz ailemin yanına :)) uçak biletleri bayram dolayısı ile uçmuş . Hayatımın hatasını yaptım :)) ben ekimde gidelim diyordum da eşim denize giremeyiz filan diyerek illa gidelim deyince mecbur kaldım. Bu ay birikim hayal oldu . Umarım Büyükşehir'e geldik diye herseye saldırmam :)) gerçi valizi tıka basa doldurdum dönüşte ek valiz istemiyorum . En nefret ettiğim şeydir eşya taşımak.

mrb kizlar
iki bin param vardi gidip cumhuriyt aldim iki tane oglanin uc tane ceyregi vardi onun birini sevgili kv dem istiyor ona vericez ikisinide goturup kuyumcuya 15 gr bilezigim vardi onu'ceyrekleri verip 18.5gr bilezik aldim yerine 2000 nin uzeeinden kalan paraylada alisveris yaptim iyi oldu altin pahali ama yapacak bisi yok bir bir harcaniyor simdi esim maas alicak o paraylada 1 hafta memlekete gidicez bizde durumlar boyle iste

Altin cok dusmez yani dibe vurmaz iyi yapmissiniz.
Güzel isler icin kullanirsiniz umarım

Çarşıya çıktım
İç çamaşırı ve kıyafet aldığım butiğe biriken borcum vardı onu ödedim.
300 TL oğlanın özel dersinin parasını ödedim
10 TL kaş bıyık aldırdım
100 TL internetten şampuan, krem vs gibi kişisel bakım malzemesi sipariş ettim.
Kumbarama da 10 TL atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…