- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Havuç çok aldığımda rendeleyip koyuyorum. Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaparken kullanıyorum. Bir ara mücver çok yapardım onda kullanıyorum. Sadece ben yediğin için üşenip yapmıyorum. Bir de havuç çorbası yaparken kullanıyorum. Bir kere de deneme amaçlı pırasa doğrayıp koymuştum. Pırasalı börek de kullanmıştım. Hiç portakal kabugu koymadım. Üşenmeyip içimden gelirse bir avuç koyayım. İyi fikir. Ben elma rendeleyip tarçınla kavurup dondurucuya koydum. Çooook uzun Zaman oldu üşendiğim için yapmadım. En çok ıslak kurabiye yiyorlarBiz de bayramda eşimin memleketine gidicegimiz için dolaptakileri ya tüketiyoruz ya da buzluga atıyorum. Maydanoz lari ben de koydum . Havuç doğranıp konulur mu acaba buzluga kızlar ? Pırasaya falan koymak icin
Islak kubariyede cok güzel oluyo be.Havuç çok aldığımda rendeleyip koyuyorum. Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaparken kullanıyorum. Bir ara mücver çok yapardım onda kullanıyorum. Sadece ben yediğin için üşenip yapmıyorum. Bir de havuç çorbası yaparken kullanıyorum. Bir kere de deneme amaçlı pırasa doğrayıp koymuştum. Pırasalı börek de kullanmıştım. Hiç portakal kabugu koymadım. Üşenmeyip içimden gelirse bir avuç koyayım. İyi fikir. Ben elma rendeleyip tarçınla kavurup dondurucuya koydum. Çooook uzun Zaman oldu üşendiğim için yapmadım. En çok ıslak kurabiye yiyorlar
Tamam canım cok iyi olur vallaeyyay bu kış bu topikdeyiz hee ona göre
Teftis edicem nereye ne harcadik naptik
Hesaba cekicem ona göre
Sağol canım ben de koyayım oyleHavuç çok aldığımda rendeleyip koyuyorum. Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaparken kullanıyorum. Bir ara mücver çok yapardım onda kullanıyorum. Sadece ben yediğin için üşenip yapmıyorum. Bir de havuç çorbası yaparken kullanıyorum. Bir kere de deneme amaçlı pırasa doğrayıp koymuştum. Pırasalı börek de kullanmıştım. Hiç portakal kabugu koymadım. Üşenmeyip içimden gelirse bir avuç koyayım. İyi fikir. Ben elma rendeleyip tarçınla kavurup dondurucuya koydum. Çooook uzun Zaman oldu üşendiğim için yapmadım. En çok ıslak kurabiye yiyorlar
Ben de bayramlık alıp almama konuşunda kararsız kaldım almadım en sonunda. Evde güzel bi siyah pantolonum var bir buzla onu giyerim ev kiyafet dolu gerek yok zaten çok harcama oldu ...Ben bugun oglusa gözden randevu aldim kontrole gidicez
Kuzum miyop her 6ayda bir kontrolu var.
Okullar acilinca zor oluyo öglenci hastane de baska semtde cıksın aradan son gune kaldi ama nasil dolu zor buldum randevuyu
Deniz kenarinda bu semt gidince yemek yemek ister bide yemek yeriz gezeriz biraz.
Bayram icin kendime hic bisi almadim ya alasimda var hemde yok
İlk gun bir yere gidemesekde 2.3.gunu ben kendimi bi göl kenarina bi koruya bi yere atarım
Aklimda bi yer var.
Bakalım bugun gözüme carparsa guzel bi pant. Yada bluz bakarim.
Ne güzel hiç israf etmemeniz tebriklerGünaydın hanimlarne güzel tasarruflar yapiosunuz bende mutfakta hiç bisey çöpe atmam böylece mutfağın çok bereketli maşallah.. bayramda esimdesimde bende çalışıyoruz o yüzden kurban dışında bu giderimiz olmucak bugün maaşlar yatmis bakalim ne kadar ayirabilcem
HosgeldinizGünaydın hanimlarne güzel tasarruflar yapiosunuz bende mutfakta hiç bisey çöpe atmam böylece mutfağın çok bereketli maşallah.. bayramda esimdesimde bende çalışıyoruz o yüzden kurban dışında bu giderimiz olmucak bugün maaşlar yatmis bakalim ne kadar ayirabilcem
Saglicakla buyusun oğluşun bereketiyle gelsin kücük adam.
Ozaman evdesin ve bizimlesin artık
Evet okul alısverisini yaptik.
Kurban telaşesi,okul masraflari birbirine karıştı bu sene.
Yine koşturmacalar başlıyo
Teşekkür ederim canım.Aynen. Evde bir şeyler üretmeliyim kurslara katılırım belki de bilemiyorum. Bebek için süsler v.s yapabilirim. Ama daha da tasarruflu olacağım kesin. Bu yaz kendime doğru düzgün kıyafet almadım. Elimde olanlar hayli hayli yetti.
Karnım büyümeye başladı hamile kıyafetleri de bana israfın dik alası geliyor. Birkaç tayt ve hırka alıp kışı çıkaracağım. Çalışmayacağım için çeşide çok ihtiyacım olmayacak.
Bozuk ve kağıt kumbaramız var elimize geçeni atıyoruz. Onunla bebek alışverişi yaparız diye düşünüyorum uzun bir süre dokunmayacağım. Bir de kumbara
Bebeğim bereketiyle gelecek İnşallah.
Buralarda olacağım hep birlikte motive olur, kötü gün değil güzel gün paraları biriktirebiliriz inşallah canım.
Senin oğluşuna da yeni dönemde bol başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?