Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maaşlar yarın yatacak sanırım.
Bu ay maaştan 1500 TL kalıyor. Bunu tamamen harçlık olarak ayırmayı planlıyoruz. Kart azalır böylece
Oradan buradan gelecek yevmiye ve yolluklarım var. Geçen hafta gittiğim görev için verecekler. Çok değl ama onunla döviz almayı planlıyorum.

Biz de bayramda eşimin memleketine gidicegimiz için dolaptakileri ya tüketiyoruz ya da buzluga atıyorum. Maydanoz lari ben de koydum . Havuç doğranıp konulur mu acaba buzluga kızlar ? Pırasaya falan koymak icin
Havuç çok aldığımda rendeleyip koyuyorum. Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaparken kullanıyorum. Bir ara mücver çok yapardım onda kullanıyorum. Sadece ben yediğin için üşenip yapmıyorum. Bir de havuç çorbası yaparken kullanıyorum. Bir kere de deneme amaçlı pırasa doğrayıp koymuştum. Pırasalı börek de kullanmıştım. Hiç portakal kabugu koymadım. Üşenmeyip içimden gelirse bir avuç koyayım. İyi fikir. Ben elma rendeleyip tarçınla kavurup dondurucuya koydum. Çooook uzun Zaman oldu üşendiğim için yapmadım. En çok ıslak kurabiye yiyorlar

Islak kubariyede cok güzel oluyo be.
Havuclu ıspanakli corba yapiyorum ben oglum cok seviyo
Havuc kavurulup sarimsakli yogurt dokuncede guzel bir salata oluyo.
Herseyden kac cesit sey cikiyo ya yapinca.

eyyay bu kış bu topikdeyiz hee ona göre
Teftis edicem nereye ne harcadik naptik
Hesaba cekicem ona göre

Gunaydinnm dün gorumcem aradı bayramdan sonra ekimde oglanlara sünnet mevlutü yapacakmış bizi çağırdı. Gitmeyi istiyoruz ama zaten bayramda gitmek bize baya pahalıya mal olacak . O tarih de yakin bi tarih gene bilet bulmak isten izin almak o kadar zor ki.... 2 yeğeni var eşimin. İkisine birer yarım altın takicaz. Ve geliş gidiş kiyafet.... Offf. Eşim ablasına dedi biz gelemiycekmisiz gibi plan yap diye ama uzuldu baya. O üzülünce ben de üzüldüm
. Dün gidip bi de bayramda gidicez diye herkese hediye aldik. Gitti paralarımız... tam planlarımızı yapıyorduk

Sağol canım ben de koyayım oyle

Günaydın.
Dilruba91 aile olunca is öyle olur
Ama uzakmissiniz izin konusuda var bence gidemesenizde anlayisla karsilamasi lazim.

eyyay toplıcam hepsini ben cekicem yularlarını.

Ben bugun oglusa gözden randevu aldim kontrole gidicez

Kuzum miyop her 6ayda bir kontrolu var.
Okullar acilinca zor oluyo öglenci hastane de baska semtde cıksın aradan son gune kaldi ama nasil dolu zor buldum randevuyu

Deniz kenarinda bu semt gidince yemek yemek ister bide yemek yeriz gezeriz biraz.

Bayram icin kendime hic bisi almadim ya alasimda var hemde yok
İlk gun bir yere gidemesekde 2.3.gunu ben kendimi bi göl kenarina bi koruya bi yere atarım
Aklimda bi yer var.
Bakalım bugun gözüme carparsa guzel bi pant. Yada bluz bakarim.

Günaydın hanimlar ne güzel tasarruflar yapiosunuz bende mutfakta hiç bisey çöpe atmam böylece mutfağın çok bereketli maşallah.. bayramda esimdesimde bende çalışıyoruz o yüzden kurban dışında bu giderimiz olmucak bugün maaşlar yatmis bakalim ne kadar ayirabilcem

Ben de bayramlık alıp almama konuşunda kararsız kaldım almadım en sonunda. Evde güzel bi siyah pantolonum var bir buzla onu giyerim ev kiyafet dolu gerek yok zaten çok harcama oldu ...

Ne güzel hiç israf etmemeniz tebrikler

Hosgeldiniz

Benim yine kafamda deli planlar var :)
Mutfagima biraz degisiklik dusunuyorum
Dolaplarim eski model
Suan hic masraf edemem.
Ust dolabi boyamak alt kapaklarida yapiskanli folyoyla kaplama fikri var aklimda.
Kendime guveniyorum halledebilirim.
Desen secmem lazim.
Totelde 200-300tl baya bi degisiklik olur gibi.
Biraz daha toparlim elimi biriktrim onu halledicem.
Bu aralar onu arastiriyorum.

Günaydın kızlar
Maaşım yatmış. Hooopppp araba kredisi çekmiş parayı.
4500 kart, 550 yardımcının mmaşı, faturalar vs derken kalan parayı da inşallah düzenli harcariz.
2 gr altın alacağım bugün.
D dilruba neden bu bayram tatilinde yapmamışlar acaba. Okul Zaman'ı herkes evine yerine yerleşmişken düğün yapanlar herkesin katılamamasını da göze almalı bence.
Gidemezsen de anlayışla karşılamalılar.

Saglicakla buyusun oğluşun bereketiyle gelsin kücük adam.
Ozaman evdesin ve bizimlesin artık

Evet okul alısverisini yaptik.
Kurban telaşesi,okul masraflari birbirine karıştı bu sene.
Yine koşturmacalar başlıyo

Aynen. Evde bir şeyler üretmeliyim kurslara katılırım belki de bilemiyorum. Bebek için süsler v.s yapabilirim. Ama daha da tasarruflu olacağım kesin. Bu yaz kendime doğru düzgün kıyafet almadım. Elimde olanlar hayli hayli yetti.
Karnım büyümeye başladı hamile kıyafetleri de bana israfın dik alası geliyor. Birkaç tayt ve hırka alıp kışı çıkaracağım. Çalışmayacağım için çeşide çok ihtiyacım olmayacak.
Bozuk ve kağıt kumbaramız var elimize geçeni atıyoruz. Onunla bebek alışverişi yaparız diye düşünüyorum uzun bir süre dokunmayacağım. Bir de kumbara
Bebeğim bereketiyle gelecek İnşallah.
Buralarda olacağım hep birlikte motive olur, kötü gün değil güzel gün paraları biriktirebiliriz inşallah canım.

Senin oğluşuna da yeni dönemde bol başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim canım.
İnşAllah hayırlı evlat olsun cocuklar.
Çalışınca harcama daha cok oluyo sanki
Yani tamam bi kazanc var ortada ama ben harcardim sanki
Kiyafet,disarda yemek,yol parasi vs derken
Nekadar gelirse okadar gidiyo
İnsan butcesini gelire göre ayarliyo bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…