bende şubattan beri diyet yapıyorum yavaş ayvaş emin adınlar ile gidiyorum haftabaşlarını beklemeden bugün başlıyorum de yoksa olmuyorGünaydın kızlar,
dün akşamda markette 7 lira harcadım. ayy toplamda 29,5 olmuş dünkü rakam... akşam bugün için anacığımın gönderdiği semizotunu pişirdim birde tavuk almıştım onuda hemen pişirdim belki bu akşam tavuğu yeriz yanına salatayla semizotu yarına kalır... ayın 20 sinde maaş yatıyo bu ay hemen altın alıcam (ilk adam akıllı birikimin olacak bu inşallah kalanla idare etmeyi öğrenmem gerek)
vee diyete başlamam gerek kızlar eylül sonu kaynımın düğünü var. ondan da önce artık aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum istediğim yerden girip hesaplı hesaplı ciciler almak istiyorum.. böyle tombil olunca kıyafetlerle birlikte parası da tombik oluyo
Ben sende de o ışıgı görüyorum CanımGünaydın kızlar,
dün akşamda markette 7 lira harcadım. ayy toplamda 29,5 olmuş dünkü rakam... akşam bugün için anacığımın gönderdiği semizotunu pişirdim birde tavuk almıştım onuda hemen pişirdim belki bu akşam tavuğu yeriz yanına salatayla semizotu yarına kalır... ayın 20 sinde maaş yatıyo bu ay hemen altın alıcam (ilk adam akıllı birikimin olacak bu inşallah kalanla idare etmeyi öğrenmem gerek)
vee diyete başlamam gerek kızlar eylül sonu kaynımın düğünü var. ondan da önce artık aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum istediğim yerden girip hesaplı hesaplı ciciler almak istiyorum.. böyle tombil olunca kıyafetlerle birlikte parası da tombik oluyo
Ben sende de o ışıgı görüyorum Canım
Gelir gider tablosu ile başlamanı tavsiye ederim nereye aylık ne kadar ödeme olduğunu ben o şekilde görmüştüm
bende şubattan beri diyet yapıyorum yavaş ayvaş emin adınlar ile gidiyorum haftabaşlarını beklemeden bugün başlıyorum de yoksa olmuyor
moda oldu erken menepoz herkesde duyuyorum bunu malesef o tedaviler hemen kilo alımına sebeb oluyor ... 2 lt su iç tam buğday çok tahllılı ekmekler tercih et sabah 1 dilim ya da 2 dilim makaran pirinç pilavı hamur işi de çıktımı hayatından veririsin kiloları yaz da geldi sebze yemekleri ağırlıklı yersende bayağı veririnaynen canım. ben geçen sene 21 kilo verdim ancak erken menepoz dediler hormon tedavileri falan 2 ayda geri geldi hepsi o yüzden nasıl bi yol izlesem diye kafam karışık ama bi yerden başlamak zorundayım.
İnşallah canım ya.. moda ki ne moda ilacı bıraktım düzene girdi birde işin ilginç tarafı. Dr da şaştı.moda oldu erken menepoz herkesde duyuyorum bunu malesef o tedaviler hemen kilo alımına sebeb oluyor ... 2 lt su iç tam buğday çok tahllılı ekmekler tercih et sabah 1 dilim ya da 2 dilim makaran pirinç pilavı hamur işi de çıktımı hayatından veririsin kiloları yaz da geldi sebze yemekleri ağırlıklı yersende bayağı veririn
Önce yatirimlik olan meblayi ayirinca kalanla idare ediyor insanGünaydın kızlar,
Kizlar bende 58.2 cakiliydim cokcada yazdim burayada suan 57kg düstum.bende şubattan beri diyet yapıyorum yavaş ayvaş emin adınlar ile gidiyorum haftabaşlarını beklemeden bugün başlıyorum de yoksa olmuyor
Bende su erken menepoz olayina cokca rastlar oldum hormonlu yiyeceklerdenmi havalardan mi sulardanmi anlamadim gitti.moda oldu erken menepoz herkesde duyuyorum bunu malesef o tedaviler hemen kilo alımına sebeb oluyor ... 2 lt su iç tam buğday çok tahllılı ekmekler tercih et sabah 1 dilim ya da 2 dilim makaran pirinç pilavı hamur işi de çıktımı hayatından veririsin kiloları yaz da geldi sebze yemekleri ağırlıklı yersende bayağı veririn
kolay gesin canım..Günaydınnnn
Neguzel uyumusum o yorgunluga havada suanlik kapali bugun evdeyim ev temizlicem.
Hafta sonuna yatili misafirim gelebilir battaniyelerimi falan yikicam.
Ünitenin tozu dolap ici duzenle yemek derken hooop bugunde biter.
ooo 57 kilo en son 8 yıl önce gördüm 85 im canım ben ya 93 le başlamıştım ilk. uzun vadede hedefim 57 ama. Akşamları yememek iyi çözümde uzun saatler çalışınca yapamıyorum ben onu ya...Önce yatirimlik olan meblayi ayirinca kalanla idare ediyor insan
Cok iyi bir karar canim
Kizlar bende 58.2 cakiliydim cokcada yazdim burayada suan 57kg düstum.
Gitmedi gitmedi birden gitti.
Egzersizler ise yaradi sanirim her gun 10dk bile olsa yapiyorum.
Aksam bisi yemiyorum bir de.
Maydanoz suyu icmeye basladim ayrica icine kiraz sapida atiyorum.
Yesil cay mistik cay iciyorum
Yavas verelim kalici olsun
Bende su erken menepoz olayina cokca rastlar oldum hormonlu yiyeceklerdenmi havalardan mi sulardanmi anlamadim gitti.
ilaçlar daha çok hasta ediyor bizi zatenİnşallah canım ya.. moda ki ne moda ilacı bıraktım düzene girdi birde işin ilginç tarafı. Dr da şaştı.
keşke bende 5lerde olsam 7lerdeyim yavaş gidiyor bende ilaçlardan aldım malesef kiloları egzersiz yapmıyorum kilomdan dolayı az az yürüyüş yapıyorum sadece yeşil çay içemiyorum malesef ... yediklerimiz sağlıklı değil malesef her şeyimize zararÖnce yatirimlik olan meblayi ayirinca kalanla idare ediyor insan
Cok iyi bir karar canim
Kizlar bende 58.2 cakiliydim cokcada yazdim burayada suan 57kg düstum.
Gitmedi gitmedi birden gitti.
Egzersizler ise yaradi sanirim her gun 10dk bile olsa yapiyorum.
Aksam bisi yemiyorum bir de.
Maydanoz suyu icmeye basladim ayrica icine kiraz sapida atiyorum.
Yesil cay mistik cay iciyorum
Yavas verelim kalici olsun
Bende su erken menepoz olayina cokca rastlar oldum hormonlu yiyeceklerdenmi havalardan mi sulardanmi anlamadim gitti.
30 tl de bozuk paraları attığımız bardaktan çıktı
Bime götürsem tumlerler mı kizlar
Ay cnm herkes öyle bu aralarkızlar acayip baş ağrım var, nasıl yorgun bitkin hissediyorum anlamadım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?