Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın Hanımlar,
Haftasonu evle uğraştım ben de. Montları, kışlık ayakkabıları kaldırdım. Yazlıkları çıkardım. Kızımın kıyafetlerini ayıkladım. İç çamaşırı, çorap ve pijama eksiği vardı. Onları aldım.
Bu arada kızın gittiği kreşin erken kayıt dönemi başlıyormuş. Erken kayıt yaptırınca Eylül ayının parasını alıyorlar ve biz eşimle bunu hiç hesaba katmamışız 1800-2000 civarı bir ödeme çıkacak gibi görünüyor bu ay içinde ödenmesi gereken ve haftaya netleşecek. Bu ay sıkışıktık zaten hiç iyi olmadı bu durum.

Günaydın kızlar,

dün akşamda markette 7 lira harcadım. ayy toplamda 29,5 olmuş dünkü rakam... akşam bugün için anacığımın gönderdiği semizotunu pişirdim birde tavuk almıştım onuda hemen pişirdim belki bu akşam tavuğu yeriz yanına salatayla semizotu yarına kalır... ayın 20 sinde maaş yatıyo bu ay hemen altın alıcam (ilk adam akıllı birikimin olacak bu inşallah kalanla idare etmeyi öğrenmem gerek)
vee diyete başlamam gerek kızlar eylül sonu kaynımın düğünü var. ondan da önce artık aynaya baktığımda kendimi fit görmek istiyorum istediğim yerden girip hesaplı hesaplı ciciler almak istiyorum.. böyle tombil olunca kıyafetlerle birlikte parası da tombik oluyo

bende şubattan beri diyet yapıyorum yavaş ayvaş emin adınlar ile gidiyorum haftabaşlarını beklemeden bugün başlıyorum de yoksa olmuyor

Ben sende de o ışıgı görüyorum Canım
Gelir gider tablosu ile başlamanı tavsiye ederim nereye aylık ne kadar ödeme olduğunu ben o şekilde görmüştüm

amannn bi dünya alıntı yaptım hepsi uçmuş.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. kazancımız bereketli birikimimiz bol olsun inşallah.
bende daha yeniyim. ama uzun zamnadır burayı takip ediyorum
ve 1 haftada bile harcamalrımı kontrol altında tutmama etkisi oldu buraya yazmanın. umarım daha güzel günler göreceğiz.

Ben sende de o ışıgı görüyorum Canım
Gelir gider tablosu ile başlamanı tavsiye ederim nereye aylık ne kadar ödeme olduğunu ben o şekilde görmüştüm

ayy sağol canım onu hazırladım pc de excelde takip ediyorum. şuan cüzdanımda ne kadar var kuruşuyla biliyorum... ayın 20 sinden sonra çıkacak ak koyun kara koyun..

bende şubattan beri diyet yapıyorum yavaş ayvaş emin adınlar ile gidiyorum haftabaşlarını beklemeden bugün başlıyorum de yoksa olmuyor

aynen canım. ben geçen sene 21 kilo verdim ancak erken menepoz dediler hormon tedavileri falan 2 ayda geri geldi hepsi o yüzden nasıl bi yol izlesem diye kafam karışık ama bi yerden başlamak zorundayım.

aynen canım. ben geçen sene 21 kilo verdim ancak erken menepoz dediler hormon tedavileri falan 2 ayda geri geldi hepsi o yüzden nasıl bi yol izlesem diye kafam karışık ama bi yerden başlamak zorundayım.
moda oldu erken menepoz herkesde duyuyorum bunu malesef o tedaviler hemen kilo alımına sebeb oluyor ... 2 lt su iç tam buğday çok tahllılı ekmekler tercih et sabah 1 dilim ya da 2 dilim makaran pirinç pilavı hamur işi de çıktımı hayatından veririsin kiloları yaz da geldi sebze yemekleri ağırlıklı yersende bayağı veririn

İnşallah canım ya.. moda ki ne moda ilacı bıraktım düzene girdi birde işin ilginç tarafı. Dr da şaştı.

Önce yatirimlik olan meblayi ayirinca kalanla idare ediyor insan
Cok iyi bir karar canim
Kizlar bende 58.2 cakiliydim cokcada yazdim burayada suan 57kg düstum.
Gitmedi gitmedi birden gitti.
Egzersizler ise yaradi sanirim her gun 10dk bile olsa yapiyorum.
Aksam bisi yemiyorum bir de.
Maydanoz suyu icmeye basladim ayrica icine kiraz sapida atiyorum.
Yesil cay mistik cay iciyorum
Yavas verelim kalici olsun
Bende su erken menepoz olayina cokca rastlar oldum hormonlu yiyeceklerdenmi havalardan mi sulardanmi anlamadim gitti.

ooo 57 kilo en son 8 yıl önce gördüm 85 im canım ben ya 93 le başlamıştım ilk. uzun vadede hedefim 57 ama. Akşamları yememek iyi çözümde uzun saatler çalışınca yapamıyorum ben onu ya...

keşke bende 5lerde olsam 7lerdeyim yavaş gidiyor bende ilaçlardan aldım malesef kiloları egzersiz yapmıyorum kilomdan dolayı az az yürüyüş yapıyorum sadece yeşil çay içemiyorum malesef ... yediklerimiz sağlıklı değil malesef her şeyimize zarar

Selam kızlar
@limonlutarcinlikek canım çok geçmiş olsun ameliyatını ihmal etme stres de olma moralini yüksek tut hepimiz sana dua ediyoruz

Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum umut her zaman vardır
Benimde dün moralim bozuktu uğraşıp uğraşıp aynı noktadayımgibi hissetmistim.

Ama tekrar basliycam biriktiremesemde israf etmiycem

Allah hepimize hayırlı kazanclar rızklar birikimler versin

Benim şu an cüzdanımda 210 liram var yatırılacak bişeyim yok herşeyi ödedik çok şükür eşimde ne kadar para var bilmiyorum

Bözür paraları sayıcam şimdi bakalım

kızlar acayip baş ağrım var, nasıl yorgun bitkin hissediyorum anlamadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…