Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba..
gulfemhatun geçmiş olsun, canınıza bişey olmamış lütfen üzülme bir telefon gider başkası gelir eşine bişey olmasın
@limonlutarcinlikek geçmiş olsun, süreçle ilgili bilgim var, rahatsızlığın ne bilmiyorum ama aklına takılan bişey olursa yardım etmeye çalışırım. Çok yakınım birden böbrek kanseri olduğunu ögrendi, 1 ay içinde böbreğini aldılar 4. evre fakat sıçrama yoktu. Sonrasında alıştı, yeni düzen kurdu, morali çok çok daha iyi

Ben bu ay 1622 tl kart ödeyeceğim, vay ben nerelere gideyim.
İçinde 2 gr altın, 2 adet eşarp, 4 adet bebek hediyesi 4 adet otobüs bileti kardeşimin yemek takımı ve benim ihtiyaçlarım var. Eşimden destek alacağım tabiki ama yinede rakam beni çok rahatsız ediyor. Şu anda önümüzdeki ay 580 tl. Taksit ertelemeye başvurdum, ay sonuna kadar olanları 2 ay sonra ödeyeceğim.

Bu arada buzluk doldurma çalışmalarına başladım. 4 küçük kavanoz yeşil bezelye ( taze fasülye gibi olan) koydum, annem yaptı sağolsun

Bezelye geçen yıl çok koymuşum içim dışım bezelye oldu, bu yıl 2 3 kilodan yapıcam, taze de pişirmeyi düşünmüyorum.
Kayısı mevsimi olduğu sürece tüketmek istiyorum, sindirim sorunlarıma iyi geliyor. Ondan kalanları koyar meyve suyu yaparım
Bahçemizde vişne ağaçları var, bu yıl havalar soğuk tam ramazanda olacak. Nasıl toplanacak bilmiyorum. Ama vişne reçeli - meyve suyu olmadan olmaz.

Birde domates suyu ve taze fasülye istiyorum. Ama biz buzluk sevmedik, konserve istiyorum.

Herkese yeniden merhaba. Bu aralar biraz yoğunum okusam da yazamıyorum hiç.
Kredi kartım aldı başını gitti yine. Bir yerden kıssam öbür yerden harcama çıkıyor illa ki.
Bugün kendime kitap sipariş verdim. 31.5 tl kk dan çektim. Bir kaç güne elime ulaşırlar inşallah.

Bu arada kilo verme konusu konuşulmuş. 2 haftadır diyetisyene giden birisi olarak ufak tefek önerilerde bulunabilirim.
Ekmek vb şeyleri tamamen hayatınızdan çıkarmayın birinci önerim olur muhtemelen.
Çünkü diyet bitip istediğiniz kiloya indiğiniz zaman ekmek yemeye tekrar başlıyorsunuz. Ekmeğin yanında hamur işleri de geliyor derken verdiğiniz kiloları fazlası ile geri alıyorsunuz.
Ekmek yiyin ama önemli olan porsiyon. Tabi ki vücut değerleriniz önemli burada ama günde en azından her ana öğünde 1 dilim ekmek yemeniz gerekiyor.
İlk başta vücudu şaşırtmak açısından mesela ilk 2 hafta makarna pirinç pilavı vb şeyler yemeyin ama bulgur pilavı tüketilebilir porsiyona bağlı olarak.

Kendi adıma konuşmam gerekirse ben epey kilo vereceğim. Bu kilo verme sürecim için kendime verdiğim zaman 1 sene.
1 yıldan önce de verebilirim elbette ama açıkçası sonra geri almaktansa sağlıklı bir biçime vermeyi tercih ederim.

Dondurma dahil her şeyi yiyorum. İlk hafta tam olarak yapamadığım halde 2 kg verdim. Yani inanın bana düzenli yiyip biraz hareket edilince veriliyor. Önemli olan dengeli beslenmek.

Evet ben de bu sabah tartildim 56 çıktım

Yarım kilo daha vermişim

Nası vermem bacım aç geziyoz

Şaka şaka

Listemdekileri yiyorum ac hissetmiyorum ama gece biraz acıkıyorum yemeden yatıyorum ah ahh

ÖĞÜNLERİNİ SAYAR MISIN MESELA DÜN NASILDI ... BEN UZUN ZAMANDIR KAHVALTIDA EKMEK YİYORUM SADECE AKŞAM CANIM İSTERSE ATARIM BİR 2 LOKMA O AYRI BULGUR PİLAVI HAFTADA BİR KESEN YERİM

Merhaba bir seneden fazla KK uyesiyim bu formu ilk defa görüyorum.ben sizden bir fikir istiyorum.evde yapabileceğim eve katkı mahiyetinde bildiğiniz işler varmı?

Merhaba bir seneden fazla KK uyesiyim bu formu ilk defa görüyorum.ben sizden bir fikir istiyorum.evde yapabileceğim eve katkı mahiyetinde bildiğiniz işler varmı?
el işi yapabiliryorsan ya da bebek süsleri oluyor ya nikah şekeri gibi şeyler çikolata olur ama bunlar için çevre gerekli

tr_lelli mistik çayını migrosta buldum işyerimin burada yeni açılan küçücük migrosta varmış ya heryerde bak bulama sonra gel minik migrosta bul : D tadı gayet hoşmuş sanırım benim aldığım açık olanı biraz daha ağır gibi geldi bu daha hafif.

Kızlar bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var ben kanepelerimi pudra rengine kaplatacağım kol kısımları ahşap ve kahverengi diyorum o kısmı ve sandalyelerimi beyazımı boyatsam kırık beyaz
Ama sonra diyorum beyaz çok kir gösterir çocuklar küçük
Beyaz sandalye kullanan varmı temizliği zor oluyor mu el izi falan

Begendin demek :) cok aromatik dimi
Sende boyayabilirsin aslinda ama dedigin gibi kir belli eder cizililebilir belki
Bir de beyaz zamanla sarariyor
Doseme kaplatsan olmaz mi?

Bu hafta cok can sıkıntili gececek insAllah cabuk gecer ben gerilmeden moralim bozulmadan aglamadan zirlamadan atlatirim kendimi resmen sokaga vurdum bu hafta bugun evde oturcaktim eve sigamagim arkadasima gittim simdi oglumu bekliyorum okuldayim su gorumcemin dugun haftasi bu hafta esime isleri dusuyor kullaniyorlar o da kosturuyo saf hic istemiyorum cikarci insanlar bu hafta bitsin artik

Beyaz zamanla hafif sararır ama temizliğide kiri hemen gösterir.
Benim mutfak sandalyemin döşemesi beyazlı pembeli çiçekli kumaşı var iskeleti ( ayakları) beyaz.
Ben memnunum (bizde çocuk) yok.

ÖĞÜNLERİNİ SAYAR MISIN MESELA DÜN NASILDI ... BEN UZUN ZAMANDIR KAHVALTIDA EKMEK YİYORUM SADECE AKŞAM CANIM İSTERSE ATARIM BİR 2 LOKMA O AYRI BULGUR PİLAVI HAFTADA BİR KESEN YERİM

Aslında bildiğimiz şeyler.
Sabah 3 dilim peynir 1 yumurta 7-8 zeytin domates salatalık vb. şeyler. 2 dilim ekmek.
Öğle mesela dün dışarıdaydım ve 1.5 şiş kuşbaşı yedim. Yanında salata ve ayran.
Akşam da canım bir şey istemediği için 1 kase çorba içtim ve salata yedim.
Kahvaltıdan- öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden sonra ara öğünlerim var o bakımdan pek acıkmıyorum açıkçası

İyi akşamlar kızlar. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş.
Sınav haftam ve çok yoğunum ondan pek yazamıyorum. Ama buradan uzak oldukçada para harcıyorum

Bu ay karta inanılmaz yüklendim. Toplam kart borcum 3250 TL oldu yine. Ama kumbaraya üç beş birşeyler atmaya devam ediyorum.

Bugün 9 TL harcadım. 7 TLye siyah zeytin, 2 TLyede ekmek aldım. Annemin kent kartına yüklemek içinde 100 TL kenara ayırdım.

Hem seviyorum ben burayı yaaaa. Az önce bir topiğe daha denk geldim. Yanlış anlaşılmalar olmuş, millet birbirine girmiş. Burda hepimiz artık birbirimizi tanıyoruz. Aradaki saygıyı koruyoruz. Olması gereken bu bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…