- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
İnşallah cnmGenelde bütünlüyolar ama şansını dene canım.
Bimi bilmiyorum ama ben a 101 de tümlettim.30 tl de bozuk paraları attığımız bardaktan çıktı
Bime götürsem tumlerler mı kizlar
ÖĞÜNLERİNİ SAYAR MISIN MESELA DÜN NASILDI ... BEN UZUN ZAMANDIR KAHVALTIDA EKMEK YİYORUM SADECE AKŞAM CANIM İSTERSE ATARIM BİR 2 LOKMA O AYRI BULGUR PİLAVI HAFTADA BİR KESEN YERİMHerkese yeniden merhaba. Bu aralar biraz yoğunum okusam da yazamıyorum hiç.
Kredi kartım aldı başını gitti yine. Bir yerden kıssam öbür yerden harcama çıkıyor illa ki.
Bugün kendime kitap sipariş verdim. 31.5 tl kk dan çektim. Bir kaç güne elime ulaşırlar inşallah.
Bu arada kilo verme konusu konuşulmuş. 2 haftadır diyetisyene giden birisi olarak ufak tefek önerilerde bulunabilirim.
Ekmek vb şeyleri tamamen hayatınızdan çıkarmayın birinci önerim olur muhtemelen.
Çünkü diyet bitip istediğiniz kiloya indiğiniz zaman ekmek yemeye tekrar başlıyorsunuz. Ekmeğin yanında hamur işleri de geliyor derken verdiğiniz kiloları fazlası ile geri alıyorsunuz.
Ekmek yiyin ama önemli olan porsiyon. Tabi ki vücut değerleriniz önemli burada ama günde en azından her ana öğünde 1 dilim ekmek yemeniz gerekiyor.
İlk başta vücudu şaşırtmak açısından mesela ilk 2 hafta makarna pirinç pilavı vb şeyler yemeyin ama bulgur pilavı tüketilebilir porsiyona bağlı olarak.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben epey kilo vereceğim. Bu kilo verme sürecim için kendime verdiğim zaman 1 sene.
1 yıldan önce de verebilirim elbette ama açıkçası sonra geri almaktansa sağlıklı bir biçime vermeyi tercih ederim.
Dondurma dahil her şeyi yiyorum. İlk hafta tam olarak yapamadığım halde 2 kg verdim. Yani inanın bana düzenli yiyip biraz hareket edilince veriliyor. Önemli olan dengeli beslenmek.
el işi yapabiliryorsan ya da bebek süsleri oluyor ya nikah şekeri gibi şeyler çikolata olur ama bunlar için çevre gerekliMerhababir seneden fazla KK uyesiyim bu formu ilk defa görüyorum.ben sizden bir fikir istiyorum.evde yapabileceğim eve katkı mahiyetinde bildiğiniz işler varmı?
el işi yapabiliryorsan ya da bebek süsleri oluyor ya nikah şekeri gibi şeyler çikolata olur ama bunlar için çevre gerekli
youtubeden bak biraz internette gezin bulursun bişilerEvet yapabilirim ama bu işleri nereden temin edebilirim onu bilmiyorum.
youtubeden bak biraz internette gezin bulursun bişiler
Begendin demek :) cok aromatik dimitr_lelli mistik çayını migrosta buldum işyerimin burada yeni açılan küçücük migrosta varmış ya heryerde bak bulama sonra gel minik migrosta bul: D tadı gayet hoşmuş sanırım benim aldığım açık olanı biraz daha ağır gibi geldi bu daha hafif.
Sende boyayabilirsin aslinda ama dedigin gibi kir belli eder cizililebilir belkiKızlar bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var ben kanepelerimi pudra rengine kaplatacağım kol kısımları ahşap ve kahverengi diyorum o kısmı ve sandalyelerimi beyazımı boyatsam kırık beyaz
Ama sonra diyorum beyaz çok kir gösterir çocuklar küçük
Beyaz sandalye kullanan varmı temizliği zor oluyor mu el izi falan
Beyaz zamanla hafif sararır ama temizliğide kiri hemen gösterir.Kızlar bir konuda daha fikrinize ihtiyacım var ben kanepelerimi pudra rengine kaplatacağım kol kısımları ahşap ve kahverengi diyorum o kısmı ve sandalyelerimi beyazımı boyatsam kırık beyaz
Ama sonra diyorum beyaz çok kir gösterir çocuklar küçük
Beyaz sandalye kullanan varmı temizliği zor oluyor mu el izi falan
ÖĞÜNLERİNİ SAYAR MISIN MESELA DÜN NASILDI ... BEN UZUN ZAMANDIR KAHVALTIDA EKMEK YİYORUM SADECE AKŞAM CANIM İSTERSE ATARIM BİR 2 LOKMA O AYRI BULGUR PİLAVI HAFTADA BİR KESEN YERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?