Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kucak dolusu sevgiler
Kaleminden gerçekleri görmek, duymak farkına varmak.
Ben sende hep bı anaçlık seziyorum durkan ... Belki benden küçüksün belki büyük ama şefkatli bir yönün var ve bu yorumlarına yansıyor. Herkese karşı öyle iyi niyetlisin ki.... İyi ki yazıyorsun...

Köfte patates kızartması kuru biber kavurma

The Black bayıldım yazdıklarına. Her kelimesi doğru.
Canım. Hepimiz birbirimizden ne çok şey öğreniyoruz di mi... Biz kadınlar mukemmeliz...
Senin uzun ve akici yazilarini okumayi cok seviyorum.
Ah tr lelli yazsam o kadar çok şey var ki anlatılacak... Sen daha akıcı yazıyorsun ama... Üzülüyorum bazen yazdıklarına... Sevmedigimiz insanları görmezden gelmeliyiz, dediklerini de duymazdan.... Sıkma canını...

Bir kahve keyfi yapayım... İyi geceler kızlar...

Öncelikle gezmeyi sevdiğin için diyebilirim :) ne bileyim mesleğin kariyerin tatil planların vs merak uyandırdın hep :) kafamda düşündüğüm bir papatya var hep tıkır tıkır şık giyinen, özgür, iyi bir anne ama işinde de başarılı, güzel bir kadın M maviduvar1 dilerim her şey gönlünce olsun....hepimizin inşallah

Ayyy nasıl güzel bir profil... çok teşekkür ederim. ben böyle biri olmayı gerçekten çok isterim.
İnstagramdan ekleyince inşallah hayal kırıklığına uğramazsın... düşündüğün profilde biriyimdir

Ne güzel düşüncelerin var canım, galiba ben senden büyük olabilirim yaşım 43
Kahve süper olur teşekkür ederim.

evet o diziyi bende kaçırıyorum hep son 2 bölüme bakmam lazım bu sezon finalmiş zaten

Kızlar fırında tüm tavuk yapanlar

@limonlutarcinlikek zelalke tarif alabilirmiyim

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
günaydın öncelikle. hemen vereyim tarifi. ben tüm tavuğu 15 dk düdüklüde içine varsa 3-4 defne yaprağıda atarak pişiriyorum o pişerken bi kasede üstüne süreceğim sosu hazırlıyorum. sosuna yarım çay bardağı kadar yağ, kekik pulbiber, iki yemek kaşığı yoğurt bi tatlı kaşığı salça ve tuz koyup karıştırıyorum.. baharatlar zevkine kalmış. tavuk düdüklü tencerede 15 dk pişince çıkarı bi borcama alıyorum yanına soğan patates de dilimliyorum yine bi kaç yaprak defne koyuyorum borcama.. baze iki diş sarmısakda rendeleyip koyabiliyorum. tavuğa sosunu iyice sürüyorum alt üst her tarafına. sonrada 200 derece fırına atıyorum.. afiyet olsun şimdiden canım.. tabi farklı farklı sos tarifleri bulabilirsin.

günaydın kızlar. hayırlı cumalar ayrıca.. nasılsınız çok iyi olun tamam mı:) dün herzamanki gibi iş çıkışı evimin hemen aşağısında olan bim e uğradım, bi kaç eksik vardı aldım 12 tl gibi birşey harcadım. eşim pazardan birşeyler almıştı. 25 tl harcamış. yeşillik, biraz salatalık, biraz domates, meyve falan. akşam makarna salata ayran falan yedik. yemekten sonra buzdolabını temizledim pazardan alınanları yerleştirdim. sonra mutfağı da süpürüp dinlenme moduna geçtim:) normalde eşime bugün ve haftasonu tatil ama mesaiye kaldı.. havalar güzelken çalışayım biraz daha diyor. ramazan da yaklaşıyor ben de haftasonu evde dondurucuya atılacak bi kaç birşey hazırlarım inşallah..

haziranda tamamen bitecekmiş uzayınca konu sacma yerlere gidiyo ya
seneryo o kadarmış.
Hay Allahim hepimiz pur dikkat izliyoruz bizde ama evet farkli birseyi yok
Kizi alsa cansu dere gercek annesi verse kabul etse baska bisi yok
Vermese onun pesinde dolanip oyle gidecek dizi

Ayyy nerde ask-i memnu
Yaprak dokumu
Aliye gibi diziler

Cok tatsiz bunlar yaw.

Günaaayyydddııınnn bacılar.. dün hiç uğrayamadım. çok yoğunduk
Dün sıfır harcama... Ama bugün kızım sınıf öğretmeni ve arkadaşlarıyla sinemaya gidecek ilk defa birlikte dışarı çıkıyolar heyecanlı çok.. ona 40 tl verdim 12 lira biletmiş sonra avm de bişeyler yiyeceklermiş. Otobüs için kartımı verdim ordan kullanıcak. mısırıydı falan filan yanında bulunsun dedim.

Akşam eski iş arkadaşlarımla toplanıcaz bi arkadaşın evinde. bebeği oldu arkadaşın eyni ona 15 tl ye hediye aldım. puuufff 55 lira uçtu..

Aynen evde olsam eski dizilerin tekrarlarına bakıyordum.
şimdi yabancı dizilere sardım.

Bende hiç harcama yapmıyorum ama mutlaka para çıkıyo
dün görümcem babamın parası yok ver demiş eşime
Eşim zaten her türlü yardımı yapar elinden geldiği kadar
zaten görümcemin yüzünden para kalmıyor babasında
neyse karttan exra para cekmiş vermiş
yine eksilere düştük.
ablası da hep dışarıda yer kahvaltısına kadar
hadi kendi hayatı ne yaparsa yapsın ama bizede dokunmasın
böyle oluncada sinir oluyorum.

yerinde olsam bende aynısını yapardım. Evime gelmiş olmasalar tepkimi de dile getirirdim ama işte senin evinde olunca duruyosun mecbur.

Bende çok kinciyim yaaa..
Affedemiyorum haksızlık ve ikiyüzlülüğü.

Nasıl düşüncesizlik. Evinin durumu malum hiç kendini hizmet etmeye zorunlu hissetme canım. verdikçe istiyo insanlar.

Canım o zaman şöyle şekersiz çay sevmiyorsan çay da içme
yani bakma
sitelere girme
yada doya doya bak
sepete bile at
sonra çıkart :)
Ben 6 aydır kıyafet almıyorum.
çok güldüm. sepete at geri çıkart...

İyi ki bim var gerçekten. Ürünlerin çoğunun kaliteside fiyatı da çok iyi.

İyiki yazmışsın canımm... umut oluyosun ben gibi hayali olanlara.
Bizde bir gün eşimle birlik olabilirsek inşallah sorunları aşıp hayalim bi evimiz olsun yeter. Araba kv de aldı bize belki evden sonra onu yükseltiriz. Ama ben kendime istiyorum bi araba eşimin malı kıymetlidir çok bende acemiyim oturmadım hiç direksiyona.

Ayy ne insanlar var ya. Ben hadi borç harçtan gözümüzü açamadık diye bi süredir almıyorum ama durum müsait olduğundada ihtiyaç dışı alışveriş bana saçma geliyor.

O kadar güzel yazmışnsın ki.
her cümlesini alkışlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…