Merhaba Mi-a lost dizisini beğendiyseniz Thé walking dead dizisi de cok güzel hayatımda izlediğim en güzel dizilertr_lelli
evlilik programı izle :)
Dün wifi açık değildi alt kattaki kafasına göre takılıyo sözde ortak ödeniyor.
tv izledim.
lostum kaldı.
yada fi ye başla
Ben sende hep bı anaçlık seziyorumKucak dolusu sevgiler
Kaleminden gerçekleri görmek, duymak farkına varmak.
Canım. Hepimiz birbirimizden ne çok şey öğreniyoruz di mi... Biz kadınlar mukemmeliz...
Ah tr lelli yazsam o kadar çok şey var ki anlatılacak... Sen daha akıcı yazıyorsun ama... Üzülüyorum bazen yazdıklarına... Sevmedigimiz insanları görmezden gelmeliyiz, dediklerini de duymazdan.... Sıkma canını...Senin uzun ve akici yazilarini okumayi cok seviyorum.
Öncelikle gezmeyi sevdiğin için diyebilirim :) ne bileyim mesleğin kariyerin tatil planların vs merak uyandırdın hep :) kafamda düşündüğüm bir papatya var hep tıkır tıkır şık giyinen, özgür, iyi bir anne ama işinde de başarılı, güzel bir kadınÇok teşekkür ederim...
Neden merak ediyorsun beni... şimdi de ben merak ettim.
Hafta sonu şehir dışına çıkacağız. Bir aksilik olmazda pazar döneceğiz ve Ramazan boyunca oturacağız oturduğumuz yerde...
Ayyy nasıl güzel bir profil... çok teşekkür ederim. ben böyle biri olmayı gerçekten çok isterim.Öncelikle gezmeyi sevdiğin için diyebilirim :) ne bileyim mesleğin kariyerin tatil planların vs merak uyandırdın hep :) kafamda düşündüğüm bir papatya var hep tıkır tıkır şık giyinen, özgür, iyi bir anne ama işinde de başarılı, güzel bir kadınM maviduvar1 dilerim her şey gönlünce olsun....hepimizin inşallah
Ne güzel düşüncelerin var canım, galiba ben senden büyük olabilirim yaşım 43Ben sende hep bı anaçlık seziyorumdurkan ... Belki benden küçüksün belki büyük ama şefkatli bir yönün var ve bu yorumlarına yansıyor. Herkese karşı öyle iyi niyetlisin ki.... İyi ki yazıyorsun...
Canım. Hepimiz birbirimizden ne çok şey öğreniyoruz di mi... Biz kadınlar mukemmeliz...
Ah tr lelli yazsam o kadar çok şey var ki anlatılacak... Sen daha akıcı yazıyorsun ama... Üzülüyorum bazen yazdıklarına... Sevmedigimiz insanları görmezden gelmeliyiz, dediklerini de duymazdan.... Sıkma canını...
Bir kahve keyfi yapayım... İyi geceler kızlar...
Merhaba Mi-a lost dizisini beğendiyseniz Thé walking dead dizisi de cok güzel hayatımda izlediğim en güzel diziler
Bu hafta israrla bitmek bilmiyor pufss.
Arkadasimdaydim tum gun aksam 18.30 gibi eve geldim.
Bugun is yapmiyorum tembellik yapiyorum :)
Esimde kinaya gitti netten dizi izlicim anne dizisini izleyemedi bu hafta onu izlerim bi de bitki cayi yaparim kendime
Bugun kendime mola verdim.
Bugun hic para harcamadim.
günaydın öncelikle. hemen vereyim tarifi. ben tüm tavuğu 15 dk düdüklüde içine varsa 3-4 defne yaprağıda atarak pişiriyorum o pişerken bi kasede üstüne süreceğim sosu hazırlıyorum. sosuna yarım çay bardağı kadar yağ, kekik pulbiber, iki yemek kaşığı yoğurt bi tatlı kaşığı salça ve tuz koyup karıştırıyorum.. baharatlar zevkine kalmış. tavuk düdüklü tencerede 15 dk pişince çıkarı bi borcama alıyorum yanına soğan patates de dilimliyorum yine bi kaç yaprak defne koyuyorum borcama.. baze iki diş sarmısakda rendeleyip koyabiliyorum. tavuğa sosunu iyice sürüyorum alt üst her tarafına. sonrada 200 derece fırına atıyorum.. afiyet olsun şimdiden canım.. tabi farklı farklı sos tarifleri bulabilirsin.Kızlar fırında tüm tavuk yapanlar
@limonlutarcinlikekzelalke tarif alabilirmiyim
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Hadi ya nicunn bitiyorlar acaba alismistim diziyeevet o diziyi bende kaçırıyorum hep son 2 bölüme bakmam lazım bu sezon finalmiş zaten
Hadi ya nicunn bitiyorlar acaba alismistim diziye
Sezon finalimi acaba?
Hay Allahim hepimiz pur dikkat izliyoruz bizde ama evet farkli birseyi yokhaziranda tamamen bitecekmiş uzayınca konu sacma yerlere gidiyo ya
seneryo o kadarmış.
Hay Allahim hepimiz pur dikkat izliyoruz bizde ama evet farkli birseyi yok
Kizi alsa cansu dere gercek annesi verse kabul etse baska bisi yok
Vermese onun pesinde dolanip oyle gidecek dizi
Ayyy nerde ask-i memnu
Yaprak dokumu
Aliye gibi diziler
Cok tatsiz bunlar yaw.
Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü yine ev görmesi kapsamında misafirlerim varNeyse bunlar en azından yatılı değil. Benim teyzemler dayımlar, kuzenler vs. gelecekler.
Aslında ben annemin akrabalarıyla eskiden çok yakındım. Ama annemin hastalığı döneminde ağlayıp sızlanmak haricinde hiç faydaları olmadı. Mesela refakatçi olarak annemin yanında eşim, ben ve kardeşim dönüşümlü kaldık. Teyzemler, yengemler hiç biri teklif bile etmedi. Ben lohusaydım o zaman. Kemoterapi 8 saat sürüyordu. Gün içinde 2 defa eve gidip kızımı emzirip geri annemin yanına gidiyordum. Ay sana da çok kötü oldu vs. gibi yorumları vardı sadece. Annem öldükten sonraki mevlütlerde de öncesinde kimse hazırlığa yardıma gelmediği gibi, erkenden kaçtılar. Ben normalde kinci değilimdir ama bunlar unutulmuyor. Bu haftasonu ağırlarım daha da mecbur kalmadıkça bir araya gelmem sanırım.
Asıl insan bu zamanlarda lazim.
Iyiyken zaten herkes yaninda
İnsanlari taniyoruz boylelikle cikar icin olanlari, menfaatcileri, iyi niyetlileri
Ben kinciyim ya bu gibi konularda Allah korusun alzheimer olsam bu insanlari yine unutmam gibi geliyor bana
Anneciginede Allah rahmet eylesin mubarek gun rahmet istedi bizden.
Benimde misafirim gelecekmiş
Akşam haberim oldu evde oturacak yer yok kanepeleri ve sandalyeleri kaplamaya verdik
Üstelik cumartesi ve pazar çalışacağım
Eşimde cuma cumartesi pazar çalışacak
Kaynım 3 haftada bir geliyor normalde haftaya gelecekti
Dün kayın baba onun yanına gitmiş kendini parçalıyor gelmedin benim işim var onunla uğraşamam kendi gezmiyor sürekli beni getir götür diyor ben işimle uğraşmalıyım ben yemek yapamam kendi yapsın o yüzden kayınbabayıda alıp buraya gelecekmiş
Eşimde biraz kızmış baban tabi evine gelecek bizim evde bu durumda sen bilirsin gelirmisin gelmezmişim kanepeler yok falan demiş
Sonuç geliyorlar
Sabah dedim eşime ara sor bu akşam mı gelecekler yarınım ona göre yemek yapayım zira
Bak babası için neler düşünüyor ama 4 yıldır her 3-4 günlük tatilde onun dışında 3 haftada bir evimde 3 gece yatılı kalıyor oğluyla hiç acaba rahatsız ediyorum mu şu işide ben yapayım yok
Çok gerildim kızlar kusura bakmayın size döktüm içimi
Ben gelmesinden şikayetçi değilim ukala ve bencilce davranışlarından şikayetçiyim
Canım o zaman şöyle şekersiz çay sevmiyorsan çay da içme
yani bakma
sitelere girme
yada doya doya bak
sepete bile at
sonra çıkart :)
Ben 6 aydır kıyafet almıyorum.
İyi ki bim var gerçekten. Ürünlerin çoğunun kaliteside fiyatı da çok iyi.kızlar dün iş çıkışı bim e uğradım tavuk but aldım, dondurucumda vardı ama az diye kalsın o dedim bi paket aldım. ufak bi yoğurt, garnitür, iki tane puding ve bi paket süt aldım 25 tl gibi birşey tuttu.. bim gerçekten çok bereketli uygun bir yermiş tekrar anlamış oldum.
kızlar ben 27 imde evlendim şuan 29 yaşındayım.. erken evlenmedim pişman değilim doğru insanı bulmak kolay değil bu devirde.. bir buçuk yıllık evliyim burda daha önce anlatmıştım eşimle iğneden ipliğe herşeyi ikimiz yaptık, isteme nişan kına düğün ev kurma eşyalar aklınıza gelecek herşeyi.. birikmişimiz eşimin bi uno çok eski bi aracıydı.. yani onun birikmişi, biraz biriktirip ve unoyu da iyi fiyata satıp dacia aldı o da eski modeldi sonra düğüne yakın ınu da sattı benim altınları aldı tabi bu sürecte ikimizde maaşlarımızla nişan ev esya almaya başladık. şuan geldiğimiz duruma bakıyorum da ne kadar şükretsem azdır. Allah ev kuranların yardımcısı olur derler ya somut örneği biziz:) düğünden sonra bileziklerimle ( ailemin takılarını harcamadan ) bi araç aldık fiesta otomatik.. aklımızda ev yoktu.. neyse düğün ve eşya borçlarımız bitti, bu sefer ailem ev alın oturduğunuz yerde evler çok düştü diye zorlamaya başladı ve aracımızı 38 bin e sattık ailemin bana taktıkları altınları da sattık üstüne babam borç verdi evin yarı parasını peşin verdik:) elimizde biraz para da bıraktık fiat manuel eski model araç aldık 17 bin e.. şuanki durumumuza binlerce şükrediyorum.. borçlar yavaş yavaş ödenir aileme ve ev kredisine.. bu kadar şeyi yapınca çok bunaldığım zamanlar da oldu tabi ama sıkıntısız olmaz ki rabbim sağlık versin gerisi geliyor..kendi evimize geçince daha rahat ödemeler yapılır.. Rabbim evi olmayan herkese nasip etsin.. hakkınızı helal edin baya uzatmışım ama şöyle bi hayatımdan özet geçmek istedim:)
Gecen gun lcw sira beklerken 2 tane kadin orta yaslarda urun pardon urunlerrrr almislar odeme yapicaklardi
Ama hic abartmiyorum cok rahat 50 parca urun vardi
Hediyemi alirlar yurtdisindanmi geldiler bilmem ama arkamdakiler onumdekiler hep kadini konustular magzayi alsaydin bari falan diye
Bu hediyede olsa alisveris cilginligidir cula caputa okadar para vermek o kadar urun almak.
Hatta biri alip satiyolarmi acaba bile dedi :)
Ben ilk defa okadar urun alan gordun sasirdimnkasiyer kiz gozukmuyodu yiginakdan
Cok haklisin ben kotu seyler soyledikce o korumaya geciyo belki itiyorum bile
Ama hani 32 senelik hayatimda sevmedigim insanlar var mutlaka
Ama onun ailesi zirvede
Sevgimin boyutu nefret derecesinde.
Baska kimseye karsi bukadar yuksekde degil.
Onlarin yuzunu bile gorunce icime bi igrelti geliyor.
Kötü bisi kesinlikle Allahin yarattigindan nefret ediyorsun bende istemiyorum bukadar asirisini.
Ama icim almiyor
Bazen ileride bir araya gelme durumu olsa gibi hani barisma vs dusunuyorum nefesim kesiliyor.
Boyle kalbimin ritmi degisiyor
Okadar darlaniyorum.
Kazada evime geldiler cabuk gitsinler diye konusmadim bile dogru duzgun bir an once gitseler diye dua ettim icimden.
Bence bu mutsuzluk (almaya bağlı) hissiyatı insanın yaşamındaki belli eksikliklerden kaynaklı oluyor.
Bir yerde bir boşluk varsa alarak, tüketerek onu gidermeye çalışıyoruz...
Ben hiç sanmıyorum bir kıyafet alıp bir hafta sonra karşısına geçip 'iyi ki almışım resmen benim için yaratılmış bu elbise' diye hiçbir kimsenin söylediğini...
Biz toplum olarak buna itildik. Sürekli almaya, ihtiyacımız olmayanı da almaya, sürekli tüketmeye...
Küçücük çocukken başlıyor artık bu süreç. Gelirler arasında uçurumlar var ve herkes yüksek standartlarda yaşamak istiyor... Geliri iyi olan yaşıyor fakat olmayan da yaşamaya cabalayarak borçlar, krediler içinde yüzüyor...
Çok üzülüyorum...
Böyle bir zamanda yaşıyoruz üç aylık bir oğlum var ve çok tedirginim....
Bizim geçen yila kadar durumumuz çok iyiydi , şu an sıkıntı çekiyoruz ve birikimden yiyoruz... Bin şükür...
Hani şu 'herseyden kisarim boğazdan asla kısmam' mottosu var ya.... Öyle bir kısıyorsun ki... Gelirine göre gider... Her ay çeyrek , gram yaptığım , gezip tozdugum zamanlara selam olsun....
Geçici bir süreç ama bazen ruhen daraltiyor beni... Bu bilinçte olmama rağmen şu an bir açlık var bende de. İşe girer girmez ona buna saldiracagimin farkındayım . Umarım daha faydalı şeylere harcarım, sokak hayvanlarına mama gibi, ihtiyaç sahiplerine yardım gibi. Böyle gideririm su anki eksikliğimi...
Demem o ki ; Almanın sonu yok. Gelirine göre yaşam standartlarin belirleniyor. Ne kadar gelirse o kadar da gidiyor.
Birikim de denge işi bence... Hem hayatını yaşamalı insan hem birikim yapmalı...
Hem yardım Edip paylaşmalı....
İnsan ne kadar doyuma ulaşırsa o kadar azalıyor bu alma isteği....
Çok karmaşık yazdım, ben de karmasıgim...
Siz de bir tuhaflık yok. Ama almamaya alisabilirsiniz....
Sürekli okuyorum sizleri kızlar, hepinizin tasarruf ve birikimlerini alkışlıyorum...
Kumbara candır bu arada... Buyuk birikimler yapamiyorsaniz kumbara yapın... Ben çok ekmeğini yedim kumbaranin...
Hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?