bu gün 60 tl pazara verdim
50 tl düğün
30 tl kızlarımın fotoğraf parası
Eşimde ızgaralık malzeme içecek aldı ne kadar tuttu bilmiyorum
tr_lelli güle güle kullan
Bende bir iki defa izledim kupon çılgınları
Çok yüklü miktarda alışveriş yapıp çok az para ödüyorlar ve neredeyse hepsinin evinde mini bir market var
selamlar kızlar.. iş yerinden yazıyorum.. bim in sole yağını kullanan var mı.. ben bi kaç kere kullandım.. farklı değildi diğer yağlardan dün iş çıkışı baktım 5 litrelik 25ten 20 tlye düşmüş. haberiniz olsun almak isteyen olursa. ben alamadım elim doluydu bugün iş çıkışı hala indirimdeyse bir tane alacam.. evde açıkmamış bir tane var kullandığımda yeni açtım.. olsun bulunsun bozulacak birşey değil.. bence çok uyguna..
heryerde mi geçerli veya değil bilemiyorum inan.. dün akşam iş çıkışı gördüm elim kolum doluydu taşıyamadığım için alamadım.. ama indirim bugün de varsa iş çıkışı gidip alacağım.. size yazarım hala devam ediyorsa..evet ya bir kadın 1300 dolarlık alışveriş yaptı kuponları verdi -0.30 dolara düştü o eksi bakiyeye de çikolata aldı resmen eksiye düştü market kadına borçlandı
biz de burda birazcık indirim olsa seviniyoruz aynı sistem burda olsa ben de baya takip eder iyi alışverişler yapardım
ama onların yaptığı aşırı evlerini markete çevirmişler sırf kupon var diye 50 kutu vitamin 100 şişe acı sos almış birisi
sole marka yağı hiç kullanmadım ben de merak ediyorum fiyatı çok iyiymiş her bimde mi geçerli yoksa bölgesel mi acaba
Cok sagol canımmtr_lelli canım güle güle giy ayakkabılarını.
Cok koyu renk kullanmadim eskileri sutlu kahve gibi ama desenliydi kir falan belli etmiyorduKızlar ya evinde koyu renk koltuk kullanan var mı. terzi kendi döküğünü dikemez misali mobilyacıdayım ama kararsızım. burdaki ile evdeki kullanım farklı oluyo.
koltuklarımı değiştirmek istiyorum. 2 tane üçlü 2 tane tekli şekilde düşünüyorum. üçlüleri lacivert tekli koltukları krem renk istiyorum burdaki arkadaşlar da lacivert toz belli etmezmi diyolar.
:) guldurdun beni ilahii.Kızlar bim e baktim yağlar yarına kadar indirimdeymis. Tabi tukenmezse. İnsanlar 4lu olarak alıyordu bi çocuk 6 tane aldı arabaya attı. Cok şaşırdım. Ben de çaktırmadan bi tane aldim kasaya geldim teyzeler arasında en ufak tefek olan ben kendimi onlar kadar tasarruflu hissettim :)
İnsanlar haklı yaa, ateş pahasi herşey. Bi mutfak alisverisi yapalim diyoruz 100 tlden aşağı vermiyoruz hani adam akıllı bi alışveriş bile değil.. Allah asgari ücretle geçinmek zorunda kalanlarin yardımcısı olsun:) guldurdun beni ilahii.
Ya gercekden fiyatlar arttikca zam geldikce herkes indirim kovaliyor oldu.
Nolcak bakalim böyle
Amin canimİnsanlar haklı yaa, ateş pahasi herşey. Bi mutfak alisverisi yapalim diyoruz 100 tlden aşağı vermiyoruz hani adam akıllı bi alışveriş bile değil.. Allah asgari ücretle geçinmek zorunda kalanlarin yardımcısı olsun
Nekadar guzel ya simdi senin aldikca alasin gelicekKızlaaarrrrr vee sayenizde ilk altınımı aldımmmm...
haftasonu falan demedim alınmış alınmıştır o bile kar demiştiniz biriniz..
247 dedi 245 ten aldım. 50 tl de işyerinde kasada kumabaramız var patronumuz aldı bize geçen sene kurban için bu sene borç harçtan biriktirememiştim. ikisinize kumbaraya attık. ayyy çok heyecanlı.
İndirimleri aktuellerden takip edip birbirimize haber veririz yakalarsin yineTüh bim deki yağdan alamacağım.Zira İstanbula gidiyorum şimdi.
Yarın da geç geleceğim.
Sağlık olsun.
Amin canim
Nekadar guzel ya simdi senin aldikca alasin gelicek
Hic yoktu ya suan varya o var olan bile az gozukecek gozune
Birikim isi aslinda cok eglenceli atraksiyonlu :)
İndirimleri aktuellerden takip edip birbirimize haber veririz yakalarsin yine
Aaa bölgeden bölgeye değişiyor mu ki ne saçma.. adam yarına kadar dedi.. ama buraya özel mi sormayı akıl etmedimCanım eşime mesaj attım üşenmemiş
Gitmiş ama 24.95 miş bizim bim de.
Gerek yok alma dedim.
Biryağ alırız o da 28 civarı buralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?